kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 ευχαριστω φιλε θα αρχίσω τωραφιλε δεν εγινε τιποτα (εγω δεν τα καταφερα ) μήπως να κανω εργοστασιακες ρυθμίσεις η κατι ρισετ δεν ξερω τι, , τωρα που το τηλεφωνο ειναι καινουργιο και δεξ εχω πολλα μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 φιλε δεν εγινε τιποτα (εγω δεν τα καταφερα ) μήπως να κανω εργοστασιακες ρυθμίσεις η κατι ρισετ δεν ξερω τι, , τωρα που το τηλεφωνο ειναι καινουργιο και δεξ εχω πολλα μεσα Έκανες μεταφορά τους φακέλους στην διαδρομή που σου είπα; Με ποιόν τρόπο; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Έκανες μεταφορά τους φακέλους στην διαδρομή που σου είπα; Με ποιόν τρόπο; τα αντεγραψα μετενα προγραμμα το MyPhoneExplorer που βλεπη ολα τα αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 τα αντεγραψα μετενα προγραμμα το MyPhoneExplorer που βλεπη ολα τα αρχεια Κατι κανείς λάθος, Σύνδεσε το παλιό τηλ σε υπολογιστή μπες στον φάκελο android/obb. Πάρε τους φακέλους που σε ενδιαφέρουν μετά Σύνδεσε το νεξους και βάλε τους φακέλους στην ίδια διαδρομή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Χτες πήγα στη συναυλία του Βερτη στη Πάτρα κ μιας που δεν είχα βγάλει ποτε βίντεο με το κινητο είπα να δοκιμασω.παρα τα σχόλια που έχω διαβάσει για την ποιότητα ,ομολογώ οτι γελαγα με το ποσο κακό ήχο κατέγραψε η κάμερα!περίμενα λίγο καλύτερη αλλά δεν..ειδικα το ζουμ κατέστρεφε την εικόνα.με το κ750 καλυτερα τραβαγα χαχα Ξεεω οτι έχει αναφερθεί απλα ήθελα να το επιβεβαιώσω! :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Κατι κανείς λάθος, Σύνδεσε το παλιό τηλ σε υπολογιστή μπες στον φάκελο android/obb. Πάρε τους φακέλους που σε ενδιαφέρουν μετά Σύνδεσε το νεξους και βάλε τους φακέλους στην ίδια διαδρομήφιλε το νεξους εχει φακελο android/obb (κενος) και εχει και τον φακελο data το μοτορολα στο ιδιο φακελο android εχει μονο τον φακελο data δεν εχει obb βοηθα θα τη βρουμε την άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 φιλε το νεξους εχει φακελο android/obb (κενος) και εχει και τον φακελο data το μοτορολα στο ιδιο φακελο android εχει μονο τον φακελο data δεν εχει obb βοηθα θα τη βρουμε την άκρη ε τότε δες μέσα στον data αν έχει φακέλλους με τα παιχνίδια που ζητάς. Δεν ξερω που αλλού μπορεί να έχουν αποθηκευτει, δεν νομίζω όμως να υπάρχουν αλλού, εκεί θα είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 ξερη κανης εαν μια κομενη σιμ που εγινε μαικρο εχει τα ειδια τεχνικα χαρακτιριστικα με μια οριτζιναλ μαικρο σιμ η εχει διαφορες εχει διαφορες η μονο το μεγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 ε τότε δες μέσα στον data αν έχει φακέλλους με τα παιχνίδια που ζητάς. Δεν ξερω που αλλού μπορεί να έχουν αποθηκευτει, δεν νομίζω όμως να υπάρχουν αλλού, εκεί θα είναιφιλε σ ε εχω ζαλιση ,μεσα στον data δεν εχει κατι αναλογο στο νεξους ουτε στο μοτορολα και ξαναλεω μηπως τωρα που ειναι νωρις να το κανω ενα γενικο σβήσιμο και να τα ξανα στησω απο την αρχη,,, αλλα δεν ξερω πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 φιλε σ ε εχω ζαλιση ,μεσα στον data δεν εχει κατι αναλογο στο νεξους ουτε στο μοτορολα και ξαναλεω μηπως τωρα που ειναι νωρις να το κανω ενα γενικο σβήσιμο και να τα ξανα στησω απο την αρχη,,, αλλα δεν ξερω πως μα δεν εχεις να κερδίσεις κάτι με το σβησιμο, ιδίως από την στιγμή που δεν βρισκεις τα αρχεία στο μοτορόλα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 μα δεν εχεις να κερδίσεις κάτι με το σβησιμο, ιδίως από την στιγμή που δεν βρισκεις τα αρχεία στο μοτορόλαεγω πιστευω (χωρις να ειμαι σιγουρος ) ο λογος που δεν τρεχουν τα προγραμματα ειναι οτι οταν αρχικα εκανα τον λογαριασμο στο gmail στο νεξους επετρεψα οταν μου ζητησε να γινη η εγκατασταση ολων των εφρμογων και παιχνιδιων απο το gmail ενω πιστευω οι εφρμογες και παιχνιδια με αρχειο apk θα ηθελαν με τον τροπο μεσα απο την εκτελεση του αρχειου apk εκει κατι εγινε και επιδη ειμαι σιγουρος οτι ξερης πεσμου και για το παραπισω μηνυμα που εχω βαλη για την micro sim σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 εγω πιστευω (χωρις να ειμαι σιγουρος ) ο λογος που δεν τρεχουν τα προγραμματα ειναι οτι οταν αρχικα εκανα τον λογαριασμο στο gmail στο νεξους επετρεψα οταν μου ζητησε να γινη η εγκατασταση ολων των εφρμογων και παιχνιδιων απο το gmail ενω πιστευω οι εφρμογες και παιχνιδια με αρχειο apk θα ηθελαν με τον τροπο μεσα απο την εκτελεση του αρχειου apk εκει κατι εγινε και επιδη ειμαι σιγουρος οτι ξερης πεσμου και για το παραπισω μηνυμα που εχω βαλη για την micro sim σε ευχαριστω χα χα φίλε, μέχρι εδώ.....οι γνώσεις μου έχουν κάποια όρια, sorry αλλά δεν μπορώ να βοήθησω άλλο :O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 χα χα φίλε, μέχρι εδώ.....οι γνώσεις μου έχουν κάποια όρια, sorry αλλά δεν μπορώ να βοήθησω άλλο :O κριμα σε ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Πρεπει να κανω ευχελαιο δεν παει αλλο.Σημερα καθως πηγαινα με το μηχανακι Ναυπακτο για μπανιο,μολις φτανω παραλια παω να καλεσω με το κινητο.Ελα ομως που κινητο στην τσεπη δεν υπηρχε!Πρωτο εγκεφαλικο με πιασε.Μετα τα γαμοσταυριδια το παιρνω ολο αναποδα κοιταζοντας στο δρομο μη το βρω πουθενα εκτος κ αν το τσιμπησε κανεις.Τελικα για καλη μου ή κακη μου τυχη το βρηκα στην εθνικη οδο στην ακρη αφου γυαλιζε το τζαμι με την οθονη προς τα πανω.Η οθονη ηταν κομπλε μολις το γυρισα χτυπησα δευτερο εγκεφαλικο αφου ηταν σπασμενο ολο πισω.Πατηθηκε απο καποιο διερχομενο αμαξι με αποτελεσμα το κουμπι του onoff να ειναι μεσα και στραβα.Γαμω την τυχη μου.Αυριο παιρνω την LG.Φυσικα κ δν ανοιγει το κινητο.Ελπιζω μεσα να μην εχει αλλο προβλημα.Ξερεις κανεις ποσο παει ταριφα? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Πρεπει να κανω ευχελαιο δεν παει αλλο.Σημερα καθως πηγαινα με το μηχανακι Ναυπακτο για μπανιο,μολις φτανω παραλια παω να καλεσω με το κινητο.Ελα ομως που κινητο στην τσεπη δεν υπηρχε!Πρωτο εγκεφαλικο με πιασε.Μετα τα γαμοσταυριδια το παιρνω ολο αναποδα κοιταζοντας στο δρομο μη το βρω πουθενα εκτος κ αν το τσιμπησε κανεις.Τελικα για καλη μου ή κακη μου τυχη το βρηκα στην εθνικη οδο στην ακρη αφου γυαλιζε το τζαμι με την οθονη προς τα πανω.Η οθονη ηταν κομπλε μολις το γυρισα χτυπησα δευτερο εγκεφαλικο αφου ηταν σπασμενο ολο πισω.Πατηθηκε απο καποιο διερχομενο αμαξι με αποτελεσμα το κουμπι του onoff να ειναι μεσα και στραβα.Γαμω την τυχη μου.Αυριο παιρνω την LG.Φυσικα κ δν ανοιγει το κινητο.Ελπιζω μεσα να μην εχει αλλο προβλημα.Ξερεις κανεις ποσο παει ταριφα? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Πρεπει να κανω ευχελαιο δεν παει αλλο.Σημερα καθως πηγαινα με το μηχανακι Ναυπακτο για μπανιο,μολις φτανω παραλια παω να καλεσω με το κινητο.Ελα ομως που κινητο στην τσεπη δεν υπηρχε!Πρωτο εγκεφαλικο με πιασε.Μετα τα γαμοσταυριδια το παιρνω ολο αναποδα κοιταζοντας στο δρομο μη το βρω πουθενα εκτος κ αν το τσιμπησε κανεις.Τελικα για καλη μου ή κακη μου τυχη το βρηκα στην εθνικη οδο στην ακρη αφου γυαλιζε το τζαμι με την οθονη προς τα πανω.Η οθονη ηταν κομπλε μολις το γυρισα χτυπησα δευτερο εγκεφαλικο αφου ηταν σπασμενο ολο πισω.Πατηθηκε απο καποιο διερχομενο αμαξι με αποτελεσμα το κουμπι του onoff να ειναι μεσα και στραβα.Γαμω την τυχη μου.Αυριο παιρνω την LG.Φυσικα κ δν ανοιγει το κινητο.Ελπιζω μεσα να μην εχει αλλο προβλημα.Ξερεις κανεις ποσο παει ταριφα? αν σε ενδιαφερει να το αλλαξεις μονος σου μπορεις να βρεις τα επισημα ανταλλακτικα απο την lg ( http://www.spareslg.com/tampa-de-bateria-lg-nexus-4-lg-e960-acq86231209.html ) εχει και βιντεο με ολες τις οδηγιες, απ'οτι ειδα δεν ειναι πολυ δυσκολο Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) αν σε ενδιαφερει να το αλλαξεις μονος σου μπορεις να βρεις τα επισημα ανταλλακτικα απο την lg ( http://www.spareslg.com/tampa-de-bateria-lg-nexus-4-lg-e960-acq86231209.html ) εχει και βιντεο με ολες τις οδηγιες, απ'οτι ειδα δεν ειναι πολυ δυσκολο Aπλα δεν ξερω τι ζημια εχει μεσα.Αμα ειναι μονο πλατη οκ αλλα για μεσα ποιος το ξερει?εχω ξενερωσει ασχημα. edit.Απο το βιντεο φαινεται ευκολο.Ψαχνω ενα πολυγωνο κλειδι απο φιλο να το ανοιξω και να φτιαξω το κουμπι onoff μπας και ανοιξει τουλαχιστον edit 2:Με ενα μαχαιρακι καταφερα ανοιξα τα κλειψακια πιο πολυ απο οτι ηταν και το κινητο ανοιξε κ εδειχνε να δουλευει.Κρατιεται το κουμπι πατημενο και κλεινει.Αυριο θα παρω το εργαλειο θα το λυσω κ αν δω οτι ειναι κομπλε θα παραγγειλω αυτο που μου στειλες. Edited July 2, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 εγω πιστευω (χωρις να ειμαι σιγουρος ) ο λογος που δεν τρεχουν τα προγραμματα ειναι οτι οταν αρχικα εκανα τον λογαριασμο στο gmail στο νεξους επετρεψα οταν μου ζητησε να γινη η εγκατασταση ολων των εφρμογων και παιχνιδιων απο το gmail ενω πιστευω οι εφρμογες και παιχνιδια με αρχειο apk θα ηθελαν με τον τροπο μεσα απο την εκτελεση του αρχειου apk εκει κατι εγινε και επιδη ειμαι σιγουρος οτι ξερης πεσμου και για το παραπισω μηνυμα που εχω βαλη για την micro sim σε ευχαριστω Το πρόβλημα είναι με τα saves κάποιων παιχνιδιών; Γιατί αν ναι, δεν έχει σχέση τόσο το apk και πως τα εγκαθιστάς, αλλά πού είναι σωσμενα τα data τους. Ποια προγράμματα δεν σου τρέχουν; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Aπλα δεν ξερω τι ζημια εχει μεσα.Αμα ειναι μονο πλατη οκ αλλα για μεσα ποιος το ξερει?εχω ξενερωσει ασχημα. edit.Απο το βιντεο φαινεται ευκολο.Ψαχνω ενα πολυγωνο κλειδι απο φιλο να το ανοιξω και να φτιαξω το κουμπι onoff μπας και ανοιξει τουλαχιστον edit 2:Με ενα μαχαιρακι καταφερα ανοιξα τα κλειψακια πιο πολυ απο οτι ηταν και το κινητο ανοιξε κ εδειχνε να δουλευει.Κρατιεται το κουμπι πατημενο και κλεινει.Αυριο θα παρω το εργαλειο θα το λυσω κ αν δω οτι ειναι κομπλε θα παραγγειλω αυτο που μου στειλες. Πόλυ χαίρομαι που δουλεύει μακάρι να μην έχει τίποτα μέσα Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 τυχερος μες την ατυχια σου,εσωσες την οθονη.πισω τζαμακι βρισκεις κ φθηνοτερα νομιζω,δες ebay. αν φοραω τζιν,παντα στη μπροστινη τσεπη που δε φευγει τιποτα,αλλιως εχω μια golla genmob που χωραει κ κανα ψιλο και τη δενω καπου πανω μου με το κρικακι...περαστικα! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Το πρόβλημα είναι με τα saves κάποιων παιχνιδιών; Γιατί αν ναι, δεν έχει σχέση τόσο το apk και πως τα εγκαθιστάς, αλλά πού είναι σωσμενα τα data τους. Ποια προγράμματα δεν σου τρέχουν;αυτο πιστευω και εγω για τα προγραμματα GPS και παιχνιδια αλλα που τα εχει σωση να τα σβησω και να τα ξαναστησω απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το πρόγραμμα πλοήγησης που δεν σου λειτουργεί? Φαντάζομαι ότι είναι κατεβασμένο εκτός play store? Αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα με το don't panic που δούλευε άψογα στο HTC desire αλλά όχι στο nexus. Επαναλαμβάνω δεν ήταν νόμιμα αγορασμένο. Αν παραβαινω τους κανόνες του φόρουμ τότε το μήνυμα μου να διαγραφεί άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδιά το θέμα Είναι ότι μέσα στον data δεν έχει τίποτα και δεν έχει ούτε obb φάκελο, κατά την γνώμη μου κατι έκανε και τα έσβησε, αν όντως έχει κάνει και τέτοιο δεν υπάρχει λύση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 αυτο πιστευω και εγω για τα προγραμματα GPS και παιχνιδια αλλα που τα εχει σωση να τα σβησω και να τα ξαναστησω απο την αρχη Για τα games αν μεταφέρεις απλά τους φακέλους των data, που συνήθως είναι στο android/obb δεν αρκεί. Χρειάζεται να μεταφέρεις και τις ρυθμίσεις με κάποιο πρόγραμμα πχ το Datasync που είναι free. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το πρόγραμμα πλοήγησης που δεν σου λειτουργεί? Φαντάζομαι ότι είναι κατεβασμένο εκτός play store? Αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα με το don't panic που δούλευε άψογα στο HTC desire αλλά όχι στο nexus. Επαναλαμβάνω δεν ήταν νόμιμα αγορασμένο. Αν παραβαινω τους κανόνες του φόρουμ τότε το μήνυμα μου να διαγραφεί άμεσα. ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ οντως εκτος ολα στο μοτορολα οκ και στο νεξους τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts