g47 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Δεν του εκανα κατι, ημουν στο street view και ειχα 5-6 αλλα apps ανοιχτα, με franco 140 αλλα δεν εχει καμια σχεση. Κολλημα της μιας φορας ηταν και δε θα συμβει πολλες φορες ακομα οσο εχω το κινητο. Δε παθαινει τιποτα, για αυτο εσβησε αλλωστε. Το πολυ πολυ να ψηθει και να μου στειλουν αλλο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πείτε μου, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να βλέπετε τις θερμοκρασίες; Έχω ένα widget μπαταρίας και μου δείχνει μόνο τη θερμοκρασία τής μπαταρίας. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Βρε παιδιά ανεξάρτητα από θερμοκρασίες, η ουσία είναι μια, το νιώθετε εσείς ζεστό έως πολύ ζεστό στο αυτί σας,έστω και μετά απο λίγο σκάλισμα ναι ή όχι? Δε μιλάμε για την περίπτωση που κάποιος το έχει λιώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εχω αυξημενη θερμοκρασια μονο με data και ειδικα σε σημεια που δεν εχει και πολυ καλο σημα κατα αλλα σε παιχνιδια need for speed η με wifi ανοικτο τπτ.. ολα κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 παιδια τι μεγεθος καρτας sim περνη το Ν4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) παιδια τι μεγεθος καρτας sim περνη το Ν4 Micro.αυτές που είναι κομμένες Edited May 23, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 παιδια τι μεγεθος καρτας sim περνη το Ν4 microSIM... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 microSIM... σας ευχαριστω παιδια για την γρηγορη απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Βρε παιδιά ανεξάρτητα από θερμοκρασίες, η ουσία είναι μια, το νιώθετε εσείς ζεστό έως πολύ ζεστό στο αυτί σας,έστω και μετά απο λίγο σκάλισμα ναι ή όχι? Δε μιλάμε για την περίπτωση που κάποιος το έχει λιώσει! Το κινητό όντως ζεσταίνεται, αλλά δεν νομίζω σε σημείο ανησυχητικό. Χτες π.χ. έκανα μια κλήση 15 λεπτών με skype και είχε ζεσταθεί το ακουστικό, αλλά με το που έκλεισα το skype έπεσε κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Επιβεβαιώνω την τηλεφωνική επικοινωνία με wind για το θέμα του φορτιστή. Με πήραν, πριν λίγο, για να διαλέξω αν θέλω τον φορτιστή ή κουπόνι για αγορά LG. Είπαν για αρχές Ιουνίου. Kαι μένα με κάλεσαν εχτές για την επιβεβαίωση της παραγγελίας του ασύρματου φορτιστή και μου είπαν για παραλαβή αρχές Ιουνίου! Αναμονή λοιπόν λίγες ημέρες ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Χρησιμοποιώ το system monitor (με πληρωμή) και έτσι παρακολουθώ όλο το ιστορικό διαφόρων λειτουργιών. Η θερμοκρασία έφτασε πριν τρεις μέρες το ανώτερο 43,3 βαθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 καλημέρα ξερεις κανεις πως μπορω να αναγνωρισω αν ειναι η καινουργια παρτιδα με τα ποδαρακια στη πλατη? γραφει εξωτερικα κατι το κουτι? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 καλημέρα ξερεις κανεις πως μπορω να αναγνωρισω αν ειναι η καινουργια παρτιδα με τα ποδαρακια στη πλατη? γραφει εξωτερικα κατι το κουτι? Ναι. Είτε με το ΙΜΕΙ είτε με το serial number βλέπεις μήνα παραγωγής. Σίγουρα από τον Μάρτη και μετά είναι με τα ποδαράκια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ναι. Είτε με το ΙΜΕΙ είτε με το serial number βλέπεις μήνα παραγωγής. Σίγουρα από τον Μάρτη και μετά είναι με τα ποδαράκια. οκ ευχαρηστω πολυ!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 παιδια sos σηκωθηκα σημερα και η ωρα τα εχει παιξει.. μου δειχνει μια ωρα μπροστα. και απο συγχρονισμο δεν αλλαζει . παραμενει η το ιδιο.. + οτι μου δειχνει οτι ειμαστε gmt +3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 παιδια sos σηκωθηκα σημερα και η ωρα τα εχει παιξει.. μου δειχνει μια ωρα μπροστα. και απο συγχρονισμο δεν αλλαζει . παραμενει η το ιδιο.. + οτι μου δειχνει οτι ειμαστε gmt +3 Μα, είμαστε GMT+03:00. Θερινή ώρα έχουμε!! Στις ρυθμίσεις της ώρας, τί έχεις; Να παίρνει αυτόματα από το δίκτυο ή το έχεις ρυθμισμένο χειροκίνητα; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ξέρει κανείς αν μπορείς σε stock Android να δεις συνολική διάρκεια εισερχομένων/εξερχομένων κλήσεων; Από όσο έψαξα δεν έχω δει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παιδια καλησπερα. Πηρα απο ενα παιδι ενα nexus 4 χτες (εγγυηση και αποδειξη κανονικα) και σημερα που το λειτουργησα λιγο παραπανω παρατηρησα οτι κατω αριστερα στην οθονη εμφανιζει ενα κιτρινο σημαδι οταν ζεσταινεται. Οταν ψυχεται φευγει. Απο οτι καταλαβα δεν ειναι σπανιο προβλημα. Το καλυπτει η εγγυηση αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παιδια καλησπερα. Πηρα απο ενα παιδι ενα nexus 4 χτες (εγγυηση και αποδειξη κανονικα) και σημερα που το λειτουργησα λιγο παραπανω παρατηρησα οτι κατω αριστερα στην οθονη εμφανιζει ενα κιτρινο σημαδι οταν ζεσταινεται. Οταν ψυχεται φευγει. Απο οτι καταλαβα δεν ειναι σπανιο προβλημα. Το καλυπτει η εγγυηση αυτο; Εγω προσωπικα δεν εχω ξαναδιαβασει για τετοιο πραγμα στα νεξους 4... Μονο στο xperia S και νομιζω και στο one x :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παιδια καλησπερα. Πηρα απο ενα παιδι ενα nexus 4 χτες (εγγυηση και αποδειξη κανονικα) και σημερα που το λειτουργησα λιγο παραπανω παρατηρησα οτι κατω αριστερα στην οθονη εμφανιζει ενα κιτρινο σημαδι οταν ζεσταινεται. Οταν ψυχεται φευγει. Απο οτι καταλαβα δεν ειναι σπανιο προβλημα. Το καλυπτει η εγγυηση αυτο; Ωπα...σοβαρό.....μπας και είδες σε τι θερμοκρασίες συνέβει αυτό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ωπα...σοβαρό.....μπας και είδες σε τι θερμοκρασίες συνέβει αυτό ? Σε αλλο παιδι επιασε 90 κοντα και του σβησε το κινητο,λογικο βεβαια... Αλλα για σημαδι κιτρινο δεν εγραψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Σε αλλο παιδι επιασε 90 κοντα και του σβησε το κινητο,λογικο βεβαια... Αλλα για σημαδι κιτρινο δεν εγραψε ναι για αυτό ρωτάω επειδή του Γιώργου (g47) δεν του εμφάνισε τέτοιο θέμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μπορει να επεσε σε ελαττωματικη οθονη :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 μπορει,σε κατι σαμσουνγκ δε το εκανε αυτο και τα γυρνουσαν πισω?και σε iphone αλλα ολοκληρη η οθονη ειχε κιτρινη αποχρωση,οχι σε ενα σημειο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 μπορει,σε κατι σαμσουνγκ δε το εκανε αυτο και τα γυρνουσαν πισω?και σε iphone αλλα ολοκληρη η οθονη ειχε κιτρινη αποχρωση,οχι σε ενα σημειο Σε sansung δεν εχω ακουσει κατι. Μονο για xperia s και htc one x. Στα iphone απο το ξερω δεν εχει κιτρινιλα...ειδικα στο 5αρι βγαζει εντονη πρασινιλα οταν περνας το χερι σου απο πανω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts