ijojoba Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Αν υπάρχουν προβλήματα όταν την περάσω από πάνω, φαντάζομαι ότι θα λυθούν όταν κάνω αργότερα factory reset, έτσι; Εξαρτάται τα προβλήματα. Γενικά δεν έχει θέματα σε μένα. Εγώ την έκανα αναγκαστικά με sideload μιας και με διέλυσε το napster το Σάββατο που μας πέρασε, και εξαιτίας αυτού έκανα και factory reset προχτές. Πάντως αναλόγως το πρόβλημα, θα έχει (στις περισσότερες περιπτώσεις) και μια σχετική λύση, με ή χωρίς factory reset. Αν θες για backup σε παιχνίδια δες το helium (χωρίς root παίζει), και για sms το sms backup&restore. Τα υπόλοιπα που χρειαζόμουν εμένα τα μετέφερε το android. Το helium παίζει και σε 5, οπότε και μετά θα μπορείς να κάνεις backup (αυτό έκανα εγώ στην περίπτωσή μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εξαρτάται τα προβλήματα. Γενικά δεν έχει θέματα σε μένα. Εγώ την έκανα αναγκαστικά με sideload μιας και με διέλυσε το napster το Σάββατο που μας πέρασε, και εξαιτίας αυτού έκανα και factory reset προχτές. Πάντως αναλόγως το πρόβλημα, θα έχει (στις περισσότερες περιπτώσεις) και μια σχετική λύση, με ή χωρίς factory reset. Αν θες για backup σε παιχνίδια δες το helium (χωρίς root παίζει), και για sms το sms backup&restore. Τα υπόλοιπα που χρειαζόμουν εμένα τα μετέφερε το android. Το helium παίζει και σε 5, οπότε και μετά θα μπορείς να κάνεις backup (αυτό έκανα εγώ στην περίπτωσή μου). Ευχαριστώ!Ελπίζω να μην έχω προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδια καποιες ερωτησεις για οσους γνωριζουν βρηκα το τηλεφωνο καινουριο απο ebay uk 150 λιρες ητοι κοντα στα 240 δολλαρια και 190 ευρω απο hong kong φυσικα παιζει καποιο προβλημα η ητανε μονο διαθεσιμα απο το googl play store? υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση του μεσω google μιας και δεν το αγορασα απο το play store? οποιαδηποτε συμβουλη θα εκτιμηθει αφανταστα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδια καποιες ερωτησεις για οσους γνωριζουν βρηκα το τηλεφωνο καινουριο απο ebay uk 150 λιρες ητοι κοντα στα 240 δολλαρια και 190 ευρω απο hong kong φυσικα παιζει καποιο προβλημα η ητανε μονο διαθεσιμα απο το googl play store? υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση του μεσω google μιας και δεν το αγορασα απο το play store? οποιαδηποτε συμβουλη θα εκτιμηθει αφανταστα :) Δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Τόσο είχε πρίν 1.5 χρόνο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εξαρτάται τα προβλήματα. Γενικά δεν έχει θέματα σε μένα. Εγώ την έκανα αναγκαστικά με sideload μιας και με διέλυσε το napster το Σάββατο που μας πέρασε, και εξαιτίας αυτού έκανα και factory reset προχτές. Πάντως αναλόγως το πρόβλημα, θα έχει (στις περισσότερες περιπτώσεις) και μια σχετική λύση, με ή χωρίς factory reset. Αν θες για backup σε παιχνίδια δες το helium (χωρίς root παίζει), και για sms το sms backup&restore. Τα υπόλοιπα που χρειαζόμουν εμένα τα μετέφερε το android. Το helium παίζει και σε 5, οπότε και μετά θα μπορείς να κάνεις backup (αυτό έκανα εγώ στην περίπτωσή μου). Εκανα οτι ακριβως σου προτείνει ο φίλος για τον ίδιο λογο...και γιατί δεν έχω χρονο να είμαιμμισήμμέρα πανω απο το κινητό για να το φτιάχνω.... Το μονο θέμα είναι οτι "δουλεύει" στα 75% η Ραμ ενω προν στα 55% Δεν ξέρω εσείς... Γενικά ενω παιζει ψηλά η Ραμ μου θυμίζει λίγο τον τροπο λειτουργίας των Μάκ Ψηλά μνήμη ώστε να παιζουν όλα σωστα.... Μπορεί να λέω και βλακεία βέβαια.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδια καποιες ερωτησεις για οσους γνωριζουν βρηκα το τηλεφωνο καινουριο απο ebay uk 150 λιρες ητοι κοντα στα 240 δολλαρια και 190 ευρω απο hong kong φυσικα παιζει καποιο προβλημα η ητανε μονο διαθεσιμα απο το googl play store? υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση του μεσω google μιας και δεν το αγορασα απο το play store? οποιαδηποτε συμβουλη θα εκτιμηθει αφανταστα :) Σε καμια περιπτωση δεν θα προτινα να δωσεις 190 ευρω για αυτο το κινητο. Για να απαντησω στις ερωτησεις σου ομως μιας και δεν σου κανει κανενας κουμαντο στα λεφτα, συσκευες εκτος Ε.Ε. ειναι λιγο δυσκολο να τις δεχτουν. Παρανομως, αλλα κανουν φασαρια. Αν εισαι διατεθημενος να τους τριξεις τα δοντια οταν χρειαστει, τοτε δεν ειναι εμποδιο αυτο. Δεν τους αφορα αν το αγορασες απο την Ελλαδα, την Αλασκα η τη μαυρη αγορα. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα οτι ακριβως σου προτείνει ο φίλος για τον ίδιο λογο...και γιατί δεν έχω χρονο να είμαιμμισήμμέρα πανω απο το κινητό για να το φτιάχνω.... Το μονο θέμα είναι οτι "δουλεύει" στα 75% η Ραμ ενω προν στα 55% Δεν ξέρω εσείς... Γενικά ενω παιζει ψηλά η Ραμ μου θυμίζει λίγο τον τροπο λειτουργίας των Μάκ Ψηλά μνήμη ώστε να παιζουν όλα σωστα.... Μπορεί να λέω και βλακεία βέβαια.... Με το system monitor η ραμ ειναι στο 33-37% μονιμα. Γυρω στις 100 εφαρμογες και ολα ανοιχτα (data, wifi, location settings, push, κλπ). Επισης, πρωτη φορα απο τοτε που αγορασα το κινητο, με ολα ανοιχτα επισης, το βραδυ εχασε 0% οταν ημουν γυρω στο 1.4% την ωρα σε idle με kk. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LG-GOOGLE-NEXUS-4-BLACK-16-GB-MOBILE-SMART-PHONE-UNLOCKED-CAMERA-LTE-3G-4G-/231376349599?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35df1ae99f βρηκα κι αυτη την περιπτωση δυστυχως ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να δω feedback του συγκεκριμενου στις 130 λιρες αξιζει? 164 ευρω βγαινει βασικα στην αγγλια φτηνοτερο και καινουριο δε νομιζω να μπορεσω να το βρω δε θελω μεταχειρισμενο εκτος κι αν πουλησει ενας φιλος μου το δικο του που το εχει τσιλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Γιατι θελεις να αγορασεις κινητο δυο ετων? Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 γιατι θελω stock android δεν θελω να μπλεξω με χειροκινητες αναβαθμισεις το moto G στα ιδια λεφτα δεν με εμπνεει θελω οθονη κοντα στις 5 ιντσες απο ατομα που ξερω που το εχουν λενε δεν το εχουν αλλαξει γιατι δεν βρισκουν καποιο λογο και δεν θελω να δωσω πανω απο 150 λιρες γιατι δεν ειμαι και οτι καλυτερο στο πως τα χειριζομαι οποτε δεν θελω να δωσω παραπανω λεφτα επισης το moto G εχει μονο 1 GB RAM και το nexus εχει καλυτερη οθονη ελεγα να παω για asus zenfone 5 και κανα 2 αλλα, αλλα οσο διαβαζω για προβληματα με τις αναβαθμισεις κτλ τοσο πιο πολυ θελω stock δεν θα κανω φοβερη χρηση απλα θελω κατι καλυτερο απο το htc desire s που εχω και πλεει τα λοισθια και μου εχει σπασει τα νευρα που δεν μπορω να το κανω s-off με τιποτα, εχει χαλασει το digitizer κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Επειδή το ανεφερα νωρίτερα. Πήρα τηλέφωνο στην procordia και μου είπαν ότι η αλλαγή μπαταρίας έχει 15€. Πρέπει να τους το πάω και το κρατάνε 2 ημέρες για να το ελέγξουνε. Αν είναι μέσα στην εγγύηση μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στην LG και θα κανονισουν αυτοί να τους το πάνε και θα την αλλάξουν τζάμπα (αν κατάλαβα καλά) αλλά η διαδικασία θα πάρει περίπου 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 γιατι θελω stock android δεν θελω να μπλεξω με χειροκινητες αναβαθμισεις Μακάρι να διαψευστω αλλά δεν νομίζω να πάρει άλλη αναβάθμιση το 4. Τα μικρο update για τα ίσως bug της 5 θα πάρει. Πιο πέρα χλωμό νομίζω. Το κινητό μια χαρά είναι. Ωραιο είναι. Γρήγορο κτλ αλλά νομίζω για 190 ευρώ δεν αξίζει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Μακάρι να διαψευστω αλλά δεν νομίζω να πάρει άλλη αναβάθμιση το 4. Τα μικρο update για τα ίσως bug της 5 θα πάρει. Πιο πέρα χλωμό νομίζω. Το κινητό μια χαρά είναι. Ωραιο είναι. Γρήγορο κτλ αλλά νομίζω για 190 ευρώ δεν αξίζει πλέον. Απίθανο να πάρει άλλο επίσημο update. Ευχάριστη έκπληξη ήταν το ότι πήραμε lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) Με το system monitor η ραμ ειναι στο 33-37% μονιμα. Γυρω στις 100 εφαρμογες και ολα ανοιχτα (data, wifi, location settings, push, κλπ). Επισης, πρωτη φορα απο τοτε που αγορασα το κινητο, με ολα ανοιχτα επισης, το βραδυ εχασε 0% οταν ημουν γυρω στο 1.4% την ωρα σε idle με kk. μαλλον θα εκανες clean install ισως τελικα να πρεπει να γινει το factory μηπως καλυτερευσει... τετοια παντως δεν τα εβλεπα ουτε με kit kat Edited November 27, 2014 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ρε παιδια μια χαζη ερωτηση ισως, αλλα η ''Συλλογη'' που ειχε ολες τις φωτογραφιες σε φακελους εξαφανιστηκε με την νεα εκδοση ? Δεν την βρισκω πουθενα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ρε παιδια μια χαζη ερωτηση ισως, αλλα η ''Συλλογη'' που ειχε ολες τις φωτογραφιες σε φακελους εξαφανιστηκε με την νεα εκδοση ? Δεν την βρισκω πουθενα :p Δυστυχώς ναι. Πλέον υπάρχει η εφαρμογή Φωτογραφίες, αν δε σε βολεύει κατέβασε την εφαρμογή quickpic Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Δυστυχώς ναι. Πλέον υπάρχει η εφαρμογή Φωτογραφίες, αν δε σε βολεύει κατέβασε την εφαρμογή quickpic Ποοοο, ειχαμε βολευτει μια χαρα... Στις φωτογραφιες ξερεις πως να απενεργοποιησω εντελως τον συγχρονισμο με το google plus?Γιατι παρατηρω οτι ανεβαζει καποιες φωτο στο google plus αυτοματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πως γίνεται να είσαι στο 30%-33% ;; Σε μένα: το σύστημα android 120mb Οι ρυθμισεις αποθηκευτικου χώρου αλλά 120mb Το lollipop αλλά 75mb. Και μετα υπάρχουν αλλά apps (fb, viber, nova launcher) που αυτά υπηρχαν και στη 4.4.4. Νομίζω θα κάνω factory reset. Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 μαλλον θα εκανες clean install ισως τελικα να πρεπει να γινει το factory μηπως καλυτερευσει... τετοια παντως δεν τα εβλεπα ουτε με kit kat Eκανα αλλα ηταν το ιδιο και πριν. Μαλιστα πριν δεν ειχα δει καν 37%, max 35%. Αυτη τη στιγμη ειναι ετσι για να μη λετε οτι λεω βλακειες. :lol: http://s27.postimg.org/7fzp5ip5b/Screenshot_2014_11_27_23_07_39.jpg Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Eκανα αλλα ηταν το ιδιο και πριν. Μαλιστα πριν δεν ειχα δει καν 37%, max 35%. Αυτη τη στιγμη ειναι ετσι για να μη λετε οτι λεω βλακειες. :lol: http://s27.postimg.org/7fzp5ip5b/Screenshot_2014_11_27_23_07_39.jpg Είσαι stock?? Rooted?? Εχεις ξηλωσει εφαρμογές?? Μπορείς να βάλεις ενα screenshot απο το system monitor με τι ram καταναλώνουν οι εφαρμογές σου?? Μου φαίνεται απίστευτο!! Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Είσαι stock?? Rooted?? Εχεις ξηλωσει εφαρμογές?? Μπορείς να βάλεις ενα screenshot απο το system monitor με τι ram καταναλώνουν οι εφαρμογές σου?? Μου φαίνεται απίστευτο!! θα ελεγα οτι αν πει ενας ενας εδω μεσα θα ειναι και ο μοναδικος με τοσο χαμηλα.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Stock, rooted, undervolted, overclocked. Δεν εχω βγαλει καμια εφαρμογη (εχω απενεργοποιησει μονο το email γιατι παιζουν ολα απτο gmail πλεον), εχω 100 apps και ολα ανοιχτα απο θεμα wifi, data, locations, nfc κλπ, οπως προειπα. Οριστε και οι εφαρμογες. Επαιζε η ραμ μεταξυ 30 και 31% οταν τραβηξα το screenshot. http://s27.postimg.org/nwo8jcf67/Screenshot_2014_11_27_23_34_32.jpg Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Να κάνω και γω μια ερώτηση θεωρητική; Χωρίς να δείτε τη ram, με τη χρήση την κανονική που κάνετε, βλέπετε θέματα; Το ίδιο μου συμβαίνει και στο 5 κατά διαστήματα αν δω μνήμη αλλά δεν αλλάζει κάτι στη γενικότερη χρήση του. Μόνο ο αριθμός. Οπότε και σταμάτησα να ασχολούμαι. Αν υπάρχει θέμα, τότε το συζητάμε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Να κάνω και γω μια ερώτηση θεωρητική; Χωρίς να δείτε τη ram, με τη χρήση την κανονική που κάνετε, βλέπετε θέματα; Το ίδιο μου συμβαίνει και στο 5 κατά διαστήματα αν δω μνήμη αλλά δεν αλλάζει κάτι στη γενικότερη χρήση του. Μόνο ο αριθμός. Οπότε και σταμάτησα να ασχολούμαι. Αν υπάρχει θέμα, τότε το συζητάμε. ειναι ακριβως αυτο που ειπα και εγω σχετικα με τη χρηση και την μπαταρια...οτι δεν κολλάει Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Για πρωτη φορα το κινητο ειναι εντελως απροβληματιστο απο καθε αποψη. Μολις ειδα οτι δε σηκωνει ακριβως το ιδιο undervolt και ειμαι σε finetuning τωρα αλλα κατα τα αλλα μια χαρα. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Τι μπορεί να είναι το αστεράκι πανω δεξιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts