cb600f Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Είναι κάποιος εδώ που έχει αλλάξει digitizer και πλάτη; η οθόνη lcd είναι μια χαρά, αλλά το μπροστά γυαλί είναι σπασμένο σε ένα σημείο, όπως και η πλάτη. Επίσης λείπει και το κάλυμμα της οθόνης. Έχω παρακολουθήσει διαφορά βίντεο για το πώς γίνεται όλη η δουλειά και το μόνο δύσκολο κομμάτι είναι στο ξεκόλλημα του digitizer από την οθόνη. Για την πλάτη που επίσης είναι δύσκολο να ξεκολληθεί το γυαλί, είδα πως υπάρχει έτοιμο για αγορά ολόκληρο το πίσω κάλυμμα, οπότε δεν με προβληματίζει πολύ. Το μόνο πράγμα που δεν βρήκα είναι πως αλλάζει το ασημί πλαίσιο στην κάσα. Κάποιος που αγόρασε όλα τα παραπάνω από κάπου συγκεκριμένα και είναι εγγυημένα σαν εξαρτήματα; Ένα άλλο που με προβληματίζει είναι το OEM που αναφέρουν όλοι σχεδόν όσοι πουλάνε τα εν λόγω εξαρτήματα. Είναι δηλαδή σαν τα εργοστασιακά, υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μην έχουν την κανονική απόδοση; Όπως πχ η οθόνη LCD ή να έχει διάφορα το touch από το digitizer. Αξίζει τελικά όλη η διαδικασία; Για επίσημο service μάλλον όχι γιατί θα υπάρχει φτηνότερο μεταχειρισμένο. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, απλά όλο αυτό θα το κάνω για αισθητικούς λόγους. Edited October 23, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εγώ το χωρίς θέμα με αρτ δεν παιζει what's up... Γενικά τσεκαρω και τη ram και πλεον μένει ψηλά μετα απο 4-5 μέρες που μένει ανοιχτά ο το κινητό και με ενα ρεσταρτ στρώνει.... Μάλλον θα περιμένω OTA και να δοκιμασουμε και τον νεο τρόπο back up τότε... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 dbal said: Εχουμε καποια πληροφορια οτι οταν εμφανιστει η ΟΤΑ αναβαθμιση δεν θα περνιεται απο πανω και το λες αυτο? Υποψην ειμαι τελειως stock Οσον αφορα το θεμα της ART, το εχω γυρισμενο εδω και μηνες και με 140 εφαρμογες δεν εχω καμια ασυμβατοτητα - προφανως η πλειονοτητα των devs εχει ηδη προσαρμοστει... Να σε ρωτήσω φίλε μου, επειδή κι εγω περίπου τόσες εφαρμογές εχω στο δικό μου, πριν το γυρίσω σε ART ποσα γιγα θα πρέπει να εχω ελεύθερα λες για να γίνει η αλλαγη απο dalvik απροβληματιστα; για την ωρα εχω 1gb και φοβάμαι να επιχειρήσω την αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάνε πολλοί μήνες αλλά νομίζω ότι με το 1gb είσαι οριακά και καλύτερα πρώτα να κάνεις μια εκκαθάριση στις μεγάλες ειδικά εφαρμογές σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 tsente said: Να σε ρωτήσω φίλε μου, επειδή κι εγω περίπου τόσες εφαρμογές εχω στο δικό μου, πριν το γυρίσω σε ART ποσα γιγα θα πρέπει να εχω ελεύθερα λες για να γίνει η αλλαγη απο dalvik απροβληματιστα; για την ωρα εχω 1gb και φοβάμαι να επιχειρήσω την αλλαγή... Αν έχεις πολλές εφαρμογές πάνω από 2gb σίγουρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spawn583 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλησπέρα σε όλους... Μετά από ατύχημα στο πολυαγαπημένο μου Nexus 4 έσπασε η οθόνη, δεν μπορώ να το χειριστώ παρα μόνο το notification bar. (Ουτε καν το pin μπορώ να βάλω). Υπάρχει περίπτωση να γίνει clone ότι έχω περασμένο μέσα σε ένα καινούριο Nexus 4 ? Και αν ναι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 spawn583 said: Καλησπέρα σε όλους... Μετά από ατύχημα στο πολυαγαπημένο μου Nexus 4 έσπασε η οθόνη, δεν μπορώ να το χειριστώ παρα μόνο το notification bar. (Ουτε καν το pin μπορώ να βάλω). Υπάρχει περίπτωση να γίνει clone ότι έχω περασμένο μέσα σε ένα καινούριο Nexus 4 ? Και αν ναι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ! Αν το συνδέσεις σε pc μέσο usb μπορείς να τραβήξεις αυτά που θες, φώτο, documents, download κτλ., όσο αφορά data εφαρμογών αν ήσουν ρουτ κ είχες αντίγραφα από πχ titanium, θα μπορείς να πάρεις και το φάκελο με τα backup. Τώρα για επαφές όλα είναι στο email σου. Αυτά θεωρώ εγώ βασικά, δεν ξέρω τι άλλο θες βέβαια να πάρεις. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spawn583 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ευχαριστώ πολύ, ευχτυχώς η σύνδεση μεσω USB λειτουργεί ακόμα και όλο το περιεχόμενο μπορώ να το αντιγράψω. Αν γινόταν και αυτόματα με κάποιο τρόπο η όλη διαδικασία θα ηταν καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Σήμερα είδα ότι ανανεώθηκε το Play store με βάση τα πρότυπα του Lollipop μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 VagST said: Σήμερα είδα ότι ανανεώθηκε το Play store με βάση τα πρότυπα του Lollipop μάλλον. Δεν υπάρχει σήμερα για τέτοιες ανανεώσεις. Άλλοι το πήρανε πριν πόσες μέρες, άλλοι αργότερα. Από τις 4 συσκευές android που έχω, η μια με Jb το πήρε πριν μέρες και το nexus με 4.4.4 ακόμα τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 junglist said: Δεν υπάρχει σήμερα για τέτοιες ανανεώσεις. Άλλοι το πήρανε πριν πόσες μέρες, άλλοι αργότερα. Από τις 4 συσκευές android που έχω, η μια με Jb το πήρε πριν μέρες και το nexus με 4.4.4 ακόμα τίποτα. Και εγώ από σήμερα το έχω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Settings του Play Store, τερμα κατω και πατηστε εκει που λεει την εκδοση του Play Store. Αν εχει ερθει η σειρα της συσκευης να παρει το update, θα σας βγαλει μηνυμα a new version of Play store will be downloaded and installed. Πατηστε ΟΚ και βγειτε απο την εφαρμογη. Μετα απο 3-4 δευτερα ξαναμπειτε και ετοιμο το νεο Play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 manolisv said: Εγώ το χωρίς θέμα με αρτ δεν παιζει what's up... Γενικά τσεκαρω και τη ram και πλεον μένει ψηλά μετα απο 4-5 μέρες που μένει ανοιχτά ο το κινητό και με ενα ρεσταρτ στρώνει.... Μάλλον θα περιμένω OTA και να δοκιμασουμε και τον νεο τρόπο back up τότε... Το what's up παιζει κανονικά εδώ κ πολλους μηνες μετα απο κάποια ανανέωση που έκαναν.δοκίμασε να το απεγκαταστησεις κ να το ξαναπερασεις κ θα παιξει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- spawn583 said: Ευχαριστώ πολύ, ευχτυχώς η σύνδεση μεσω USB λειτουργεί ακόμα και όλο το περιεχόμενο μπορώ να το αντιγράψω. Αν γινόταν και αυτόματα με κάποιο τρόπο η όλη διαδικασία θα ηταν καλυτερα! Μπορείς να κανεις ενα nandroid backup αν εχεις custom recovery κ σωζεις τα παντα κ επανέρχονται ακριβως όλα τα ίδια ακόμα κ οι θέσεις των φακέλων. Αν δεν εχεις μπορείς να περάσεις με κάποιο tool(πχ wugfresh) custom recovery κ να κανεις την διαδικασια Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) μπα το εχω κανει πολυ καιρο εχω επικοινωνησει με την ομαδα και μου ειπαν οτι ειναι θεμα andoird(-21 error) αρα θα περιμενω να κανω ενα factory με το καινουργιο λογισμικο αν δεν στρωσει και τοτε... Edited October 24, 2014 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 niantic said: Παρτο απτο νετ και βαλτο μονος σου. Η πιο ευκολη δουλεια. Με 20-25 ευρω εισαι οκ. Κάποιο αξιόπιστο λίνκ ξέρεις;Ή οποισδήποτε άλλος.(Αναφέρομαι στην πίσω πρόσοψη του κινητού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Site εννοεις? Το πολυ πολυ να παρεις τα λεφτα σου πισω. Ebay εψαξες? Με ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα αυτο: http://www.ebay.co.uk/itm/LG-Google-Nexus-4-E960-Back-Battery-Door-Glass-Cover-NFC-Back-Housing-Part-/181242763961?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item2a32e91ab9 Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 niantic said: Site εννοεις? Το πολυ πολυ να παρεις τα λεφτα σου πισω. Ebay εψαξες? Με ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα αυτο: http://www.ebay.co.uk/itm/LG-Google-Nexus-4-E960-Back-Battery-Door-Glass-Cover-NFC-Back-Housing-Part-/181242763961?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item2a32e91ab9 Ναι site εννοούσα φίλε και σε ευχαρίστω!Θα το παραγγείλω τις επόμενες μέρες αν και σκέφτομαι να βάλω πάρω άσπρο,έτσι για αλλαγή:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Yπαρχει και ασπρο στο ebay. :) Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 junglist said: Δεν υπάρχει σήμερα για τέτοιες ανανεώσεις. Άλλοι το πήρανε πριν πόσες μέρες, άλλοι αργότερα. Από τις 4 συσκευές android που έχω, η μια με Jb το πήρε πριν μέρες και το nexus με 4.4.4 ακόμα τίποτα. Κάντε ενα τσεκ στην εκδοση του και λογικά θα γίνει αυτόματα η ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έχει αλλάξει κάποιος τη μπαταρία του κινητού μετά από ένα χρόνο για να μας πει εντυπώσεις; γενικότερα 12-13 ώρες κράτα η δική μου αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτό οφείλεται στην μειωμένη απόδοση της μπαταρίας η στο ότι το κινητό είναι φορτωμενο με apps και Services. Έχει κάποιος που αλλάξει τη μπαταρία του μετά από ένα χρόνο διαπιστώσει βελτίωση στη διάρκεια ζωής της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 petrsiri said: Έχει αλλάξει κάποιος τη μπαταρία του κινητού μετά από ένα χρόνο για να μας πει εντυπώσεις; γενικότερα 12-13 ώρες κράτα η δική μου αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτό οφείλεται στην μειωμένη απόδοση της μπαταρίας η στο ότι το κινητό είναι φορτωμενο με apps και Services. Έχει κάποιος που αλλάξει τη μπαταρία του μετά από ένα χρόνο διαπιστώσει βελτίωση στη διάρκεια ζωής της; Το κινητό το έχω πάνω από 1.5 χρόνο και μια χαρά κρατάει η μπαταρία του. Να το είχες 2 χρόνια το καταλαβαίνω. Στον ένα χρόνο δεν έχει νόημα η αλλαγή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 petrsiri said: Έχει αλλάξει κάποιος τη μπαταρία του κινητού μετά από ένα χρόνο για να μας πει εντυπώσεις; γενικότερα 12-13 ώρες κράτα η δική μου αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτό οφείλεται στην μειωμένη απόδοση της μπαταρίας η στο ότι το κινητό είναι φορτωμενο με apps και Services. Έχει κάποιος που αλλάξει τη μπαταρία του μετά από ένα χρόνο διαπιστώσει βελτίωση στη διάρκεια ζωής της; Eχω αλλαξει δυο. Η βελτιωση προφανης, δε νομιζω οτι χρειαζεται συζητηση. Θα ειχα αλλαξει μονο μια αλλο λογω εργασιας τις καιω. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δύο! Προτιμώ την άποψή του Niantic που αφήνει ελπίδες για βελτίωση της κατάστασης! για τι κόστος μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Eνα 10λιρο τη μια. Εννοειται την αλλαζεις μονος σου. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Στο service νομίζω κοστίζει 15ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts