Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχεις δίκιο η 2.6.3.3 είναι η τελευταία (δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε βγει..) και είχα την 2.6.3.0

απλά όπως το έγραψε ο φίλος πριν κατάλαβα ότι έλεγε την παλιότερη 2.3.3

μπαίνω και στο recovery βλέπω τώρα, να πάρω ένα nandroid τώρα έχει νόημα; και να δοκιμάσω να πάρω τα SMS μετά από το titanium;

Ή μήπως υπάρχουν κάπου αποθηκευμένα να τα αντιγράψω με τον file manager του TWRP κάπου;

Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο τρόπο για backup τώρα πριν φλασάρω;

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχεις δίκιο η 2.6.3.3 είναι η τελευταία (δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε βγει..) και είχα την 2.6.3.0

μπαίνω και στο recovery βλέπω τώρα, να πάρω ένα nandroid τώρα έχει νόημα; και να δοκιμάσω να πάρω τα SMS μετά από το titanium;

Ή μήπως υπάρχουν κάπου αποθηκευμένα να τα αντιγράψω με τον file manager του TWRP κάπου;

Δες τις δύο τελευταίες απαντήσεις : http://android.stackexchange.com/questions/16915/where-on-the-file-system-are-sms-messages-stored

Edit : Δοκίμασε και αυτό αν γίνεται όταν είσαι στη recovery : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420351

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

σ'ευχαριστώ πολύ :)

παίρνω ένα nandroid τώρα και μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω και τους δύο τρόπους από τα link σου :)

θα επανέλθω δριμύτερος :happy:

Ναι. Συγνώμη. Έκανα ένα μικρό λάθος στο typing.

Εδώ όλες οι εκδόσεις: http://techerrata.com/browse/twrp2/mako/URL]

Ναι το κατάλαβα μετά το post του gialakia ότι αυτή εννοούσες κι εσύ ;)

Δες τις δύο τελευταίες απαντήσεις : http://android.stackexchange.com/questions/16915/where-on-the-file-system-are-sms-messages-stored

Edit : Δοκίμασε και αυτό αν γίνεται όταν είσαι στη recovery : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420351

Λοιπόν το 2ο τελικά δεν γίνεται από recovery αλλά δεν πειράζει, πήρα τα db αρχεία από τα paths στο 1ο link

τώρα κάνω pull από adb όλη την sdcard καλού κακού πριν φλασάρω να την έχω και στο pc, παίρνει λίγη ώρα..

παιδιά γίνεται wipe η sdcard όλη αν περάσω το factory image; είναι το στάνταρ δηλαδή;

θα δοκιμάσω να σβήσω το userdata.img πριν φλασάρω αλλά να ξέρω τι να περιμένω κιόλας

Μετα το update εξακολουθω να εχω την παλια εφαρμογη για τα μηνυματα.Δεν ειχανε πει οτι θα καταργηθει και θα αντικατασταθει απο το hangouts;Εχω βρεθει με 3 εφαρμογες ξαφνικα,2 της google και το hancent που χρησιμοποιω!χιχιχι

Μετα το update εξακολουθω να εχω την παλια εφαρμογη για τα μηνυματα.Δεν ειχανε πει οτι θα καταργηθει και θα αντικατασταθει απο το hangouts;Εχω βρεθει με 3 εφαρμογες ξαφνικα,2 της google και το hancent που χρησιμοποιω!χιχιχι

Εχει και τις δυο εφαρμογες μεσα..Μπορεις να ρυθμισεις στο hangouts να χρησιμοποιεις μονο αυτηβ την εφαρμογη για sms..

Εχει και τις δυο εφαρμογες μεσα..Μπορεις να ρυθμισεις στο hangouts να χρησιμοποιεις μονο αυτηβ την εφαρμογη για sms..

Ποιο πολυ απορια ητανε γιατι με εχει βολεψει το handcent για sms.Να φανταστεις εχω 4 μερες το update και τωρα ειδα οτι υπαρχει ακομα η παλια εφαρμογη.Τοσο ξεχασμενη την εχω.

Καλησπέρα,

σήμερα το γύρισα σε APT έχοντας απηυδήσει τις τελευταίες ημέρες με την μπαταρία.

Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα (ακόμη τουλάχιστον) την διαφορά που διάβαζα σε προηγούμενα ποστ.

Για την μπαταρία όμως στην τελική θα πάρω μια μπαλαντέζα και πάει στην ευχή.

Το πρόβλημα μου είναι ότι εντόπισα 2 εφαρμογές (τις οποίες δυστυχώς χρησιμοποιώ τακτικότατα και δεν υπάρχουν εναλλακτικές) στις οποίες ξεκινά με αρχική εικόνα αλλά δεν τις τρέχει μετά. Είναι απο το ίδιο site και έστειλα ήδη μήνυμα αλλά ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πέσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις και τι έχετε κάνει.

Δοκίμασα απεγκατάσταση/εγκατάσταση χωρίς αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ

:ninja:

Καλησπέρα,

σήμερα το γύρισα σε APT έχοντας απηυδήσει τις τελευταίες ημέρες με την μπαταρία.

Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα (ακόμη τουλάχιστον) την διαφορά που διάβαζα σε προηγούμενα ποστ.

Για την μπαταρία όμως στην τελική θα πάρω μια μπαλαντέζα και πάει στην ευχή.

Το πρόβλημα μου είναι ότι εντόπισα 2 εφαρμογές (τις οποίες δυστυχώς χρησιμοποιώ τακτικότατα και δεν υπάρχουν εναλλακτικές) στις οποίες ξεκινά με αρχική εικόνα αλλά δεν τις τρέχει μετά. Είναι απο το ίδιο site και έστειλα ήδη μήνυμα αλλά ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πέσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις και τι έχετε κάνει.

Δοκίμασα απεγκατάσταση/εγκατάσταση χωρίς αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ

Όπως έχει αναφερθεί πολλάκις, παίζουν πολλές ασυμβατότητες με το ART mode.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια μολις πριν λιγο ολοκληρωθηκε το περασμα σε 4.4, και εκανα και ενα factory reset. Αμεσως μετα το γυρισα σε ART.. Απλα γιατι αργει η επανεκκινηση; Συμβαινει κι σε αλλους;

update to titanium,ειμαστε κομπλε

επιτέλους!!!!!!!!!! θα πάθαινα σύνδρομο στέρησης με το helium! :lol:

Το helium όντως απαράδεκτο.... Τους πλήρωσα κιόλας...

εντελως απαραδεκτο.με γειωσε καλα μια φορα.την επομενη δε λυπηθηκα το 5ευρο που δε ξερω γιατι δεν εδινα τοσο καιρο στο τρομερο tb

Vamos Aris

εντελως απαραδεκτο.με γειωσε καλα μια φορα.την επομενη δε λυπηθηκα το 5ευρο που δε ξερω γιατι δεν εδινα τοσο καιρο στο τρομερο tb

Εδώ και 3 χρόνια έχω το titanium πληρωμένο.... Απλά αγόρασα για το art το helium και το μετάνιωσα.

εγω ρε παιδια που περασα την κρτ160 με fastboot δεν εκανα ουτε wipe ουτε τιποτα. Ανοιχτος ηταν ο bootloader ανοιχτος παρεμεινε και μετα. Πηρα την krt16s κανονικα ΟΤΑ και παλι δεν εκανα κανα reset to factory. Προβληματα δεν ειχα κανενα. Μονο το google services που μου ξεζουμιζε την μπαταρια τις πρωτες μερες αλλα μετα ολα οκ. Το γυρισα και σε art και ολα κομπλε. Τελευταια φορα που τσεκαρα τα στοιχεια της μπαταριας ηταν 22% μπαταρια με ωρες χρησης 1ημερα 9ωρες και κατι λεπτα... Δεν ειχα ξανα δει ποτε τοσο μεγαλο νουμερο στο κινητο μου.

Παιδια κατι αλλο που παρατηρησα.. Εμεις δεν πηραμε ουτε την επιλογη launcher (αν θυμαμαι καλα, στις Ρυθμισεις-->Συσκευη, (ξεκιναει και παλι απο το ηχος).. Καλα αυτο γιατι δεν το δωσανε;; Εβαλα ART, αλλα δεν μπορω να πω αποψη.. Εκανα ΟΤΑ με μπαταρια 70%, μετα factory reset και μετα το γυρισα σε ART και η μπαταρια ηταν στο 35%. Τωρα το εβαλα στη πριζα, επεσε στο 14%. Αυριο θα περασω και τον GEL να δω τι εστι και αυτος...:-P

Εδώ και 3 χρόνια έχω το titanium πληρωμένο.... Απλά αγόρασα για το art το helium και το μετάνιωσα.

ζητα τα λεφτα σου πισω.χαιρομαι πολυ που δε τους τα εσκασα και ημουν ετοιμος

με το tb σε 10 λεπτα εχω αλλαξει ρομ και ειμαι ετοιμος

οσον αφορα το art,ειχα προβλημα με το whatsapp που λυθηκε μια μια μοντα,περιμενουμε και το επισημο update

εσεις ειστε ικανοποιημενοι γενικα?

Vamos Aris

ζητα τα λεφτα σου πισω.χαιρομαι πολυ που δε τους τα εσκασα και ημουν ετοιμος

με το tb σε 10 λεπτα εχω αλλαξει ρομ και ειμαι ετοιμος

οσον αφορα το art,ειχα προβλημα με το whatsapp που λυθηκε μια μια μοντα,περιμενουμε και το επισημο update

εσεις ειστε ικανοποιημενοι γενικα?

Παιδιά το Helium είναι μία εναλλακτική για όσους θέλουν backup και έχουν συσκευές χωρίς root.

Και αυτά που κάνει πολλά είναι με τον τρόπο που αναγκάζεται να τα κάνει.

Αν τώρα ο developer λέει ότι με root έχει κι άλλες δυνατότητες, κακώς τα λέει γιατί δεν μπορεί η φιλοσοφία της εφαρμογής του να συγκριθεί με αυτή του titanium. Δεν κάνει λοιπόν για όσους κάθε δεύτερη μέρα αλλάζουν ρομ και επαναφορά backup.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια κατι αλλο που παρατηρησα.. Εμεις δεν πηραμε ουτε την επιλογη launcher (αν θυμαμαι καλα, στις Ρυθμισεις-->Συσκευη, (ξεκιναει και παλι απο το ηχος).. Καλα αυτο γιατι δεν το δωσανε;; Εβαλα ART, αλλα δεν μπορω να πω αποψη.. Εκανα ΟΤΑ με μπαταρια 70%, μετα factory reset και μετα το γυρισα σε ART και η μπαταρια ηταν στο 35%. Τωρα το εβαλα στη πριζα, επεσε στο 14%. Αυριο θα περασω και τον GEL να δω τι εστι και αυτος...:-P

Αν κατεβασεις ενα launcher απο το μαρκετ θα την εμφανισει την επιλογη.Οσο εχεις μονο τον μαμα δεν την εχει.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)