Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξαναβαζω γιατί αμέσως μετα απο το ποστ ξεκίνησε η συζήτηση για το κιτ κατ οποτε λογικό να "χαθεί"

ρυθμισεις ασφαλειας ....κλειδωμα οθονης και επιλεγεις τιποτα η κανενα δε ξερω πως το γραφει στα ελληνικά

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί το λες;μήπως έχουμε γινει απαιτητικοι ;τοσα leaks που είχαν βγει ηταν μουφα σχετικα με την ανακοίνωση της νεας έκδοσης μιας κ η ιδία η Google δεν ανέφερε ημερομηνία.επίσης είμαστε βιαστικοι και όλοι στη πρίζα για την 4.4 που θα την παρουμε οσονουπω.οι αλλες ναυαρχίδες πήραν 4.3 και μεις ενος χρονου συσκευή πάμε 4.4.Τώρα Οσον αφορα κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να μας τα βάλουν αργότερα.Κ αν όχι νάναι καλά το xda.

Το λέω αυτό γιατί η Google δεν μας έχει συνηθήσει έτσι. Το να μη δίνει features σε προηγούμενα μοντέλα είναι πρακτική της Apple και για την αναβάθμιση εννοώ για τα nexus 4,7,10 που ενώ βγήκε σήμερα για το 7, για 4 και 10 δεν βγήκε και πάλι μας λένε ασάφειες ("soon" όπως το "in the coming weeks"). Kαι που ξέρω εγώ ότι όταν βγει για το 4 να μας πούνε για το 10 "very soon" ή "later" ή κάτι παρόμοιο....Στην τελική αγοράζω nexus, κάνοντας κάποιες παραχωρήσεις σε κάποια θέματα, για να έχω οτιδήποτε βγαίνει από την google μόλις βγαίνει αφού δεν υπάρχει θέμα επαρκών πόρων από το hardware (γιαυτό δεν παραπονοιέμαι για το "always listening" που είναι αποκλειστικό στο nexus 5 γιατί απ' ότι έχω διαβάσει είναι θέμα επεξεργαστή ή κάτι τέτοιο πάντως)

Edited by yiannis_volos
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Τελικά ούτε 700 ώρες έμεινε ανοιχτό..έτρωγε κάτι κολλήματα με τα recents και είπα να το τραβήξω ένα reboot.Μου έφαγε και ένα σκάσιμο κάτω σήμερα από τα τρία μέτρα αλλά τη γλύτωσα, έσκασε πάνω σε μια τσάντα, αναπηδησε και μετά τσιμέντο.κάναμε εκπαίδευση ραπελ και έφυγε από την τσέπη.πάλι καλά που δεν έφυγε από τέρμα πάνω να λέω!

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς θες?

Απο οτι κατάλαβα μια επιλογή να μην κλειδωνει το κινητό οτάν πατάς το κουμπί.συγκεκριμενα έγραφε disable "lock screen when power button is pressed"

Δεν πειράζει θα ερθει η αναβάθμιση και με το φορμάτ θα καταλάβω αν είναι τουλαχιστον λειτουργικό το πρόβλημα η αν έπαθε κάτι το κουμπί να το στείλω να το φτιάξουν.

βρε samakos αφού αυτό ακριβώς κάνει ότι σου έγραψα πάραπανω θα μας τρελάνεις; πατας το κουμπί και δεν κλειδώνει απλά κλείνει και επειδή έχουμε το ίδιο πρόβλημα ισχύει αλλά δεν είναι ούτε λογικό ούτε λύση. και εγω το ίδιο περιμένω να δω αν θα το στείλω. εχβ όμως δοκίμασα ολα με το software, το εχω επαναφέρει εχω περαει ξανά μαμα ρομ, έχω κλειδώσει bootloader δουλεψε κανονικά για κάποιες μέρες μετά όμως κάνει το ίδιο. εμένα αυτό μου κάνει περισσοφερο για harware παρά software ζημιά. απλά θέλω να εξαντλησω και αυτή την πιθανότητα τσάμπα είναι δεν χάνουμε κάτι.

Δίκαιο εχεις.το περίεργο είναι οτι ενω το έχουν παρα πολλοί το πρόβλημα δεν έχουν καταλήξει αν είναι software η hardware? Συνήθως για ολά βρίσκεις μια λύση με λίγο ψάξιμο :)

Αυτό που θυμάμαι πολύ σίγουρα είναι οτι ξεκίνησε μετά το τελευταίο update 4.3 πριν δεν είχε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. αυτό με μπερδεύει και μένα το τι φταίει τελικά

----

και βασικά εγώ σε λιγες μερες θα έχω το πενταρι. όμως επειδή αυτό θα το πουλήσω, οφείλω να λύσω το πρόβλημα για τον άνθρωπο που θα αγοράσει το τεσσάρι. είτε με αλλαγή πλήκτρου είτε αν λυθεί μόνο του. κρίμα γιατί κατα τα άλλα το κινητό είναι θαυμάσιο.

Edited by GreatLorens

Αυτό που θυμάμαι πολύ σίγουρα είναι οτι ξεκίνησε μετά το τελευταίο update 4.3 πριν δεν είχε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. αυτό με μπερδεύει και μένα το τι φταίει τελικά

----

και βασικά εγώ σε λιγες μερες θα έχω το πενταρι. όμως επειδή αυτό θα το πουλήσω, οφείλω να λύσω το πρόβλημα για τον άνθρωπο που θα αγοράσει το τεσσάρι. είτε με αλλαγή πλήκτρου είτε αν λυθεί μόνο του. κρίμα γιατί κατα τα άλλα το κινητό είναι θαυμάσιο.

Δοκιμασες να περασεις 4,2?Βασικα εμενα μου φαινεται προβλημα το κουμπι,δεν ειναι λογικο αυτο που σου κανει.

Δημήτρης

Ξεκίνησε η διάθεση νέας έκδοσης του google search που προσθέτει πλήρη υποστήριξη του gel σε όλες τις android 4.1 και πάνω συσκευές. Μετά την αναβάθμιση του search εγκαθιστούμε απλά το apk του gel launcher και έχουμε εμφάνιση και λειτουργία ίδια με το nexus 5. Το δοκίμασα και λειτουργούν όλα τέλεια. Ακόμα και η φωνητική εκκίνηση του google now από την home screen.

Δοκιμασες να περασεις 4,2?Βασικα εμενα μου φαινεται προβλημα το κουμπι,δεν ειναι λογικο αυτο που σου κανει.

λογική δεν έχει έτσι είναι. 4.2 δε δοκιμασα. οταν όμως λεω τελευταίο update της 4.3 εννοούσα εκείνο το μικρό που ήρθε τελευταία για security λόγο. από εκεινο ξεκίνησε. τωρα που μιλάμε ας πούμε εδω και 2 μερες είναι σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα πατας πιάνει τέλος. αυριο δεν είναι σίγουρο τι θα κάνει. όπως και να έχει θα περιμένουμε το 4.4 και αν το ξανακανει φεύγει για σέρβις.

Ξεκίνησε η διάθεση νέας έκδοσης του google search που προσθέτει πλήρη υποστήριξη του gel σε όλες τις android 4.1 και πάνω συσκευές. Μετά την αναβάθμιση του search εγκαθιστούμε απλά το apk του gel launcher και έχουμε εμφάνιση και λειτουργία ίδια με το nexus 5. Το δοκίμασα και λειτουργούν όλα τέλεια. Ακόμα και η φωνητική εκκίνηση του google now από την home screen.

Δεν μ'αρεσε ο launcher τόσο πολύ..........να ρωτήσω αυτός θα είναι κουμπωμένος μόνιμα μόλις πάρουμε kitkat??

IPhone 15 Pro 

Έχεις transparent Navigation Buttons και Notification Bar ΚΑΙ στην lockscreen σου;

Ρωτάω, γιατί διαβάζω από χρήστες των N7 και Ν10 που πήραν την 4.4, δεν έχουν τον launcher του N5 και έκαναν ό,τι κι εσύ, πως στην lockscreen τους εξακολουθούν να έχουν τις μαύρες μπάρες.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δεν μ'αρεσε ο launcher τόσο πολύ..........να ρωτήσω αυτός θα είναι κουμπωμένος μόνιμα μόλις πάρουμε kitkat??

Από ότι κατάλαβα όχι. Με την kitkat θα έχει το παλιό launcher της 4.3. Μετά την αναβάθμιση του google search πρέπει να εγκαταστήσεις χειροκίνητα-ανεπίσημα και τον GEL αλλιώς μένεις με τον παλιό. Ίσως η Google δώσει τον GEL και στο Playstore αργότερα.

Έχεις transparent Navigation Buttons και Notification Bar ΚΑΙ στην lockscreen σου;

Ρωτάω, γιατί διαβάζω από χρήστες των N7 και Ν10 που πήραν την 4.4, δεν έχουν τον launcher του N5 και έκαναν ό,τι κι εσύ, πως στην lockscreen τους εξακολουθούν να έχουν τις μαύρες μπάρες.

Όχι. Γιατί είμαι με 4.3. Δουλεύουν όλα τα άλλα ακόμα και η φωνητική ενεργοποίηση του google now από την αρχική οθόνη όπως σε nexus 5. Όταν έρθει το update στο nexus 4 πρέπει να αναβαθμίσεις το google search και μετά να εγκαταστήσεις μόνος σου και τον GEL και μετά θα τα έχεις όλα και τις διάφανες μπάρες. Έτσι αναφέρουν για το nexus 7 που πήρε ήδη την 4.4 οπότε υποθέτω και για εμάς.

Εκανα κ εγώ οτι ο φίλος απο πανω. Στην ουσία μου δίνει την επιλογή να γυρίσω στον προηγούμενο. Δεν ξέρω για ποιες μπάρες μιλάς αλλά δεν μ άρεσε καθόλου. Αν είναι αυτός ο μόνιμος που θα ερθει με την 4.4 τοτε θα ξενερωσουμε. Έκτος κ αν εχει παραμέτρους που δεν φαίνονται τώρα.

Μόλις το κατέβασα και παω για φλασαρισμα. Περισσότερα αργότερα.

Ωραίος εγώ πήρα backup άλλα θα την περάσω αύριο γτ ασχολούμαι με μια μλκ.

Δημήτρης

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)