junglist Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Είμαι περίεργος να δουλεύει το 4G ? Έχει γραφτεί άπειρες φορές πως ΟΧΙ στην Ελλάδα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 http://www.techgear.gr/nexus-smartphones-compared-on-video-79997/ ενδιαφερον.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιώ τους ήχους και να μπαίνει το κινητό σε δόνηση, εκτός από την επιλογή που δίνει κρατώντας πατημένο το on/off button. Είμαι σε 4.3 στοκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιώ τους ήχους και να μπαίνει το κινητό σε δόνηση, εκτός από την επιλογή που δίνει κρατώντας πατημένο το on/off button. Είμαι σε 4.3 στοκ. κατεβασε το power toogles ή notification toggle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ακύρωσα τελικά την παραγγελία του 5..σκέφτηκα λίγο πιο ώριμα και αποφάσισα ότι δεν είναι είναι και τόσο μεγάλο upgrade για τις ανάγκες μου.αν έβγαινε τελικά με 3000 μπαταρία και 13 κάμερα θα είχα φύγει σφαίρα.Τώρα όχι.Από κει και πέρα σημαντικός λόγος είναι ότι το 4αρι μου δεν πιάνει τιμή που να δικαιολογεί τα specs του.το έβαλα στα 210 με 5 θήκες και screen knight protector και αν σας δείξω μηνύματα που έλαβα θα κλαίτε από τα γέλια.Έχει τις γρατσουνιές του βέβαια πίσω και ένα σημάδι στο bezel αλλά κάτω από 180 δεν συμφέρει να το δώσω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος.Είναι πιστεύω το τέλειο πλέον backup τηλέφωνο λόγω της τεράστιας υποστήριξης του.Πολύ καλή η τιμολογιακή πολιτική της Google αλλά ακόμα χειρότερη η μεταπωλητικη αξία των συσκευών έπειτα. Υ.Γ. μάλλον με βλέπω για g2.ειδικά αφού ξεκλειδώνει και έχει official support από pa και cm.Ποιος χρειάζεται τα nexus πλέον :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 http://techblog.gr/software/google-experience-launcher-only-for-nexus-5-2411/?fb_action_ids=10152052355396908&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210152052355396908%22%3A321768651298001%7D&action_type_map=%7B%2210152052355396908%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 http://techblog.gr/software/google-experience-launcher-only-for-nexus-5-2411/?fb_action_ids=10152052355396908&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210152052355396908%22%3A321768651298001%7D&action_type_map=%7B%2210152052355396908%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D Και καποτε κοροιδευα τα iphone..Ελπίζω να μην γίνει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ακύρωσα τελικά την παραγγελία του 5..σκέφτηκα λίγο πιο ώριμα και αποφάσισα ότι δεν είναι είναι και τόσο μεγάλο upgrade για τις ανάγκες μου.αν έβγαινε τελικά με 3000 μπαταρία και 13 κάμερα θα είχα φύγει σφαίρα.Τώρα όχι.Από κει και πέρα σημαντικός λόγος είναι ότι το 4αρι μου δεν πιάνει τιμή που να δικαιολογεί τα specs του.το έβαλα στα 210 με 5 θήκες και screen knight protector και αν σας δείξω μηνύματα που έλαβα θα κλαίτε από τα γέλια.Έχει τις γρατσουνιές του βέβαια πίσω και ένα σημάδι στο bezel αλλά κάτω από 180 δεν συμφέρει να το δώσω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος.Είναι πιστεύω το τέλειο πλέον backup τηλέφωνο λόγω της τεράστιας υποστήριξης του.Πολύ καλή η τιμολογιακή πολιτική της Google αλλά ακόμα χειρότερη η μεταπωλητικη αξία των συσκευών έπειτα. Υ.Γ. μάλλον με βλέπω για g2.ειδικά αφού ξεκλειδώνει και έχει official support από pa και cm.Ποιος χρειάζεται τα nexus πλέον :lol: Καλά το σκεφτηκες.το g2 για μένα είναι overall καλυτερο ,τουλάχιστον για τις απαιτήσεις τις δικιες μου κ τα δικά μου γούστα.Κ γω το γλυκοκοιταω αλλά δεν σκοτώνω σε καμια περιπτωση αυτό που έχω.ειδικα αμα δεις πως είναι εμφανισιακά το δικο μου θα κλαψεις απο τα γέλια!Βεβαία το g2 ακόμα είναι λίγο τσιμπημενο,θα περιμένω απο το νεο έτος εγώ . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλά το σκεφτηκες.το g2 για μένα είναι overall καλυτερο ,τουλάχιστον για τις απαιτήσεις τις δικιες μου κ τα δικά μου γούστα.Κ γω το γλυκοκοιταω αλλά δεν σκοτώνω σε καμια περιπτωση αυτό που έχω.ειδικα αμα δεις πως είναι εμφανισιακά το δικο μου θα κλαψεις απο τα γέλια!Βεβαία το g2 ακόμα είναι λίγο τσιμπημενο,θα περιμένω απο το νεο έτος εγώ . Κοίτα μάλλον από έξω θα φέρω το 32αρι στα 400 Ευρωπαϊκό.ελπίζοντας να το εισάγει και η LG κάποια στιγμή για να έχουμε και εγγύηση αν τυχόν χρειαστεί. Άσε μωρέ μέχρι και 130 έδινε κάποιος γιατί λέει έχει"τσαμπουκάδες" ρε φίλε δεν είναι για παραπάνω.ΤΙ να πω, υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Κοίτα μάλλον από έξω θα φέρω το 32αρι στα 400 Ευρωπαϊκό.ελπίζοντας να το εισάγει και η LG κάποια στιγμή για να έχουμε και εγγύηση αν τυχόν χρειαστεί. Άσε μωρέ μέχρι και 130 έδινε κάποιος γιατί λέει έχει"τσαμπουκάδες" ρε φίλε δεν είναι για παραπάνω.ΤΙ να πω, υπομονή. με 130 πές του έχω ένα goophone τζιτζί να του δώσω ........ ρε τι τραβάμε, όλοι έχουν γίνει γατόνια στις πωλήσεις και στις αγορές !! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 εγω παντως πιστευω οτι βρικσεις να το πουλησεις στα 200,ισως και παραπανω.αλλα σε καμια περιπτωση μεσω online αγγελίας.πρεπει να βρεις καποιον ψιλοασχετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πάντως αν βρείτε κάποιον με 200 το δίνω κι εγώ όχι χωρίς γρατζουνια αλλά ούτε ίχνος δεν έχει. Και όπως κι εσείς περιμένω να πέσει κάτω από 500 το 32 αρι g2 για να το χτυπησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 drop test nexus 5 ( μην μιλησει κανεις για gorilla glass 3.υπαρχει μονο στα λογια!!! το μονο + ειναι πως μετα απο ολα αυτα παλυ δουλευει) θα ετοιμασω βιντεο με 4.4 κιτ κατ στο 4 στο συγκεκριμενο build εχουν προστεθει και τα dalvic optimizations σκρολαρει υπεροχα πολυ καλη μπαταρια και αν εχετε ακουσει απο καποιο βιντεο οτι το 5 εχει καλυτερη αποκριση στην οθονη,δεν ειναι λογο του 5 αλλα του κιτ κατ. γλυστραει τοσο πολυ και τοσο ευκολα η οθονη ωστε σε μερικα παιχνιδια αν δεν προσεξεις θα κανεις λαθος κινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 drop test nexus 5 ( μην μιλησει κανεις για gorilla glass 3.υπαρχει μονο στα λογια!!! το μονο + ειναι πως μετα απο ολα αυτα παλυ δουλευει) θα ετοιμασω βιντεο με 4.4 κιτ κατ στο 4 στο συγκεκριμενο build εχουν προστεθει και τα dalvic optimizations σκρολαρει υπεροχα πολυ καλη μπαταρια και αν εχετε ακουσει απο καποιο βιντεο οτι το 5 εχει καλυτερη αποκριση στην οθονη,δεν ειναι λογο του 5 αλλα του κιτ κατ. γλυστραει τοσο πολυ και τοσο ευκολα η οθονη ωστε σε μερικα παιχνιδια αν δεν προσεξεις θα κανεις λαθος κινηση. Εχεις βάλει το final build v5 ;το σκέφτομαι να την βάλω κ γω.τόσο καλη αφή έχει; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Διαφορά στην αφή υπάρχει. Όχι τρελή αλλά υπάρχει. Αν σε ενδιαφέρει ο chrome να ξέρεις ότι στην final version κρασάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) δεν ξερω για ποιο λες τη slimkat εχω την alpha 6-11-13 (ο chrome στην 4.4 ειναι η τελευταια εκδοση και δουλευει υπεροχα.θα τον δειτε και στο βιντεο) η αφη ειναι αρκετα βελτιωμενη. Edited November 7, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για την προηγούμενη λέω. Το nexus 5 port final version. Πριν λίγο πέρασα κι εγώ την slim Kat που αναφέρεις. (Δες στο thread των βελτιώσεων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ενας τροπος ειναι,οταν το ανοιξεις πρωτη φορα με την Kitkat,λογικα θα σου ζητησει τιποτα στοιχεια,gmail ,στην επομενη-μεθεπομενη φαση,σου εχει να τικαρεις 2-3 κουτακια,ενα απο αυτα λεει επαναφορα λογαριασμου και διαφορα τετοια (ισως λεει και κωδικων),αυτο δεν το τικαρεις.Νομιζω πως αυτο ειναι που ζητας.ισως δεν πρεπει να τικαρεις και κανενα κουτακι,καποιους που αλλαζει συχνα ρομ,θα θυμαται τι λενε οι επιλογες που περιγραφω,και αν εχω δικιο. ενας αλλος τροπος,ειναι μολις ανοιξει το κινητο,να το ξανακλεισεις,θα εχει αρχισει λογικα να κατεβαζει αλλα δεν πειραζει. μετα οταν το ανοιξεις νομιζω δεν θα συνεχισει να κατεβαζει,(δεν θυμαμαι αν ισχυει αυτο,μπορεις απλα να κλεισεις και ο μαρκετ) (παλι καποιος που περναε συχνα ρομ,θα ξερει αν εχω δικιο.) για το πρωτο που ρωτας,οσο αφορα τις επαφες,πριν δοκιμασεις αυτο που σου λεει ο δημητρης λογικα δουλευει,ολικη διαγραφη,συγχρονισμο,ξαναπερνας με τα στοιχεια που θες.αλλα σου προτεινω εναν αλλο τροπο,ολικη διαγραφη απο το κινητο(εχοντας κλεισει τον συγχρονισμο),και απο το gmail,αλλαζεις τα στοιχεια που θες και μετα συγχρονισμο,ετσι αν ειναι πολλα στοιχεια,δεν χρειαζετε να τα γραφεις ολα απο την αρχη. Δοκιμασε ομως και το πιο απλο,με ανοιχτο συγχρονισμο,κανε απλη διαγαφη αυτο που θες και πατα συγχρονισμο,φανταζομαι ξαναεμφανιζει αυτο που θες,αλλα δοκιμασε τοτελικα θελει παντελώς σβήσιμο η επαφη και μετα απο την αρχη γράψιμο και ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 δεν ξερω για ποιο λες τη slimkat εχω την alpha 6-11-13 (ο chrome στην 4.4 ειναι η τελευταια εκδοση και δουλευει υπεροχα.θα τον δειτε και στο βιντεο) η αφη ειναι αρκετα βελτιωμενη. Αντε, το βιντεακι...:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 drop test nexus 5 ( μην μιλησει κανεις για gorilla glass 3.υπαρχει μονο στα λογια!!! το μονο + ειναι πως μετα απο ολα αυτα παλυ δουλευει) Τι σχέση έχει το gorilla glass 3 με αυτό που δείχνει το βίντεο? Τα υλικά τέτοιου τύπου δεν προορίζονται για να αντέχουν σε σφυροκοπήματα ούτε για να παίζεις πετώντας το κινητό κάτω. Το πλεονέκτημα τους είναι η αντοχή σε γρατζουνιές/γδαρσίματα καθημερινής χρήσης. Όλα αυτά τα βίντεο , από τη στιγμή που μιλάμε για οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή με μεγάλη οθόνη είναι παντελώς ηλίθια και δεν αποδεικνύουν τίποτα επί της ουσίας. Σε μια πτώση τέτοιας συσκευής η γωνία της πρόσκρουσης και το ποια είναι η μορφολογία της επιφάνειας στην οποία πέφτει είναι τα μόνα που καθορίζουν αν θα τη γλυτώσεις ή θα πας για νέα οθόνη. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδια επειδη δεν εχω εμπειρια ποσο καιρο κανει συνηθως η google απο την ανακοινωση μια καινουριας εκδοσης μεχρι να την δωσει στα nexus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδια επειδη δεν εχω εμπειρια ποσο καιρο κανει συνηθως η google απο την ανακοινωση μια καινουριας εκδοσης μεχρι να την δωσει στα nexus; Δεν είναι σωστη η ερώτηση σου,θα σου εξηγήσω γιατί.όταν βγήκε η 4.3 την πήραμε αμέσως.τώρα όμως μας τρώει το Ν5!οποτε γιαυτό αργουμε να την δούμε.υπομονή,μέχρι τέλος τ μήνα θα την εχουμε λογικά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δεν είναι σωστη η ερώτηση σου,θα σου εξηγήσω γιατί.όταν βγήκε η 4.3 την πήραμε αμέσως.τώρα όμως μας τρώει το Ν5!οποτε γιαυτό αργουμε να την δούμε.υπομονή,μέχρι τέλος τ μήνα θα την εχουμε λογικά. Σε τι μας τρωει το Ν5 αφου την εχει προεγκατεστημενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Σε τι μας τρωει το Ν5 αφου την εχει προεγκατεστημενη; Εννοεί ο φίλος ότι όλες αυτές τις μέρες η google δούλευε πάνω στην 4.4 για να την έχει έτοιμη και προεγκατεστημένη στο 5.Τώρα που βγήκε στο 5 ξεκίνησε να φτιάχνεται και στο δικό μας. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εννοεί ο φίλος ότι όλες αυτές τις μέρες η google δούλευε πάνω στην 4.4 για να την έχει έτοιμη και προεγκατεστημένη στο 5.Τώρα που βγήκε στο 5 ξεκίνησε να φτιάχνεται και στο δικό μας. :D Παιδια αποκλειεται, απο τη στιγμη που το s4 και htc one goole editions, θα την επαιρναν σε 2 εβδομαδες, ακριβως δηλαδη την αλλη Παρασκευη. Λογικα και το δικο μας θα τη παρει ως την αλλη βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts