petritis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Από τότε που αναβάθμισα σε 4,3 όταν βιντεο κλήση με το skype μετά από λίγο κλείνει το κινητό. Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Από τότε που αναβάθμισα σε 4,3 όταν βιντεο κλήση με το skype μετά από λίγο κλείνει το κινητό. Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Χτες μιλούσα 1ωρα και 40' στο σκαιπ συνεχόμενα, κανένα πρόβλημα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Το εκανα κ αυτο,τιποτα...Ο,τι και να επιλεξω,σιμ,gmail δεν εμφανιζει τιποτα.Το μοναδικο που μπορω να δω τις επαφες μου,ειναι το Viber!Τωρα πως γινεται αυτο,δεν ξερω...Οταν πληκτρολογω ενα νουμερο που το εχω κανονικα στη μνημη,δεν μου βγαζει καμια πληροφορια.Με το που παταω την κληση,εμφανιζει ονομα και φωτο της επαφης...Τρελα πραγματα...εσβησα και ξαναεβαλα 2-3 φορες τον λογαριασμο google,τιποτα...Με βλεπω να του κανω κανα factory reset πρωτη μερα που το εχω... Τελικα το εφαγε το factory reset και εστρωσε,ολα καλα...Κατι τελευταιο,υπαρχει καποιος τροπος ωστε οταν στελνω sms με ελληνικους χαρακτηρες,στους 180 να μην με χρεωνει 2 μηνυματα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Καμία ιδέα για το τι μπορεί να έφταιξε και μέσα σε λίγες ώρες, εν αγνοία μου, καταναλώθηκαν 438 MB 3G δεδομένων από την διεργασία "Υπηρεσίες Google" σήμερα το πρωί; (καταναλώνοντας τον όγκο δεδομένων μου που είχα προσθέσει μόλις 3 μέρες πριν :mad: ) Παρατηρώντας προηγούμενες χρήσεις 3G δεδομένων η συγκεκριμένη διεργασία καταναλώνει ελάχιστα! Είμαι με rasbeanjelly οπότε αποκλείεται να έκανε λήψη της 4.3 (δεν έχει βγάλει ούτε κάποια σχετική ειδοποίηση). Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Μου το βγάζει μια φορά κάθε πρωί με το που ενεργοποιώ το ίντερνετ στο κινητό.(με το που πέρασα την 4.3,ολα στοκ τα έχω) Εχεις εφαρμογη My Tracks ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Καμία ιδέα για το τι μπορεί να έφταιξε και μέσα σε λίγες ώρες, εν αγνοία μου, καταναλώθηκαν 438 MB 3G δεδομένων από την διεργασία "Υπηρεσίες Google" σήμερα το πρωί; (καταναλώνοντας τον όγκο δεδομένων μου που είχα προσθέσει μόλις 3 μέρες πριν :mad: ) Παρατηρώντας προηγούμενες χρήσεις 3G δεδομένων η συγκεκριμένη διεργασία καταναλώνει ελάχιστα! Είμαι με rasbeanjelly οπότε αποκλείεται να έκανε λήψη της 4.3 (δεν έχει βγάλει ούτε κάποια σχετική ειδοποίηση). αυτο ειναι παρα πολυ σοβαρο,αν δεν ειναι καποιο bug.επικοινωνησες με την εταιρεια σου να δεις αν οντως ειναι ετσι και δεν ειναι καποιο bug? edit ,τωρα το ειδα και γω και μου εχει φαει 11MΒ σημερα...wtf? Edited August 1, 2013 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Mε την αναβάθμιση διόρθωσαν κάτι ουσιαστικό;Το σήμα πάλι χάνεται,το πρόβλημα με το bluetooth συνεχίζει να υπάρχει,κάμερα ίδια.Fail google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Mε την αναβάθμιση διόρθωσαν κάτι ουσιαστικό;Το σήμα πάλι χάνεται,το πρόβλημα με το bluetooth συνεχίζει να υπάρχει,κάμερα ίδια.Fail google... Aυτα τα ρωτας ή απλα εβγαλες το συμπερασμα με την αναβαθμιση?Γιατι αμα κατεληξες σε αυτα τοτε κατι στραβα εκανες Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Από τότε που αναβάθμισα σε 4,3 όταν βιντεο κλήση με το skype μετά από λίγο κλείνει το κινητό. Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Το επαθα εχθες..Νόμιζα οτι ηταν τυχαίο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εφαγε και στην κοπελια 200!!!! τι γινεται ρε παιδια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Εχεις εφαρμογη My Tracks ? Ναι, παίζει ρόλο? Edit:τώρα διάβασα στο Google report a problem πώς λύνεται και το My Tracks θα φάει ξήλωμα αν δεν αναβαθμιστεί σύντομα.. Edited August 1, 2013 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Να πω κάτι γιατί τις τελευταίες μέρες διαβάζω πολλά κακά σχόλια για την 4.3 και αναφορές σε διάφορα προβλήματα. Για τον τελικό χρήστη το update ίσως είναι μικρό. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Για την ακρίβεια η μετάβαση στο 4.3 ήταν μεγαλύτερο άλμα από το froyo στο gingerbread, ή από το gingerbread στο ice cream sandwich. Η Google άλλαξε τα πάντα στον κώδικα του android. Αυτός είναι ο λόγος που τα έχουν βρει σκούρα και οι developers κι έτσι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα roms. Οκ από μεγάλες έχει βγει η paranoid, αλλά με πολλά προβλήματα ακόμα και με βασικά features να μην δουλεύουν καθόλου. Ακόμα και το root δεν δουλεύει 100% ειδικά στο system. Για όλα αυτά χρειάζεται χρόνος. Δεδομένων των παραπάνω συνιστάται απολύτως "καθαρό" install προς αποφυγή προβλημάτων. Πολύ περισσότερο αν έχετε πάρει το update με ota. Με απλά λόγια factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή. Όσοι το κάναμε με toolkit έγινε πιο καθαρά. Το update, σε γραμμές, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, μέρες το χρησιμοποιώ. Τα σημεία που βλέπω βελτίωση: 1) Αισθητή διάφορα αυτονομίας στη μπαταρία. 2) Βελτίωση σήματος στο Wi-Fi και στο δίκτυο. 3) Πολύ πιο γρήγορος εντοπισμός τοποθεσίας με την βοήθεια του Wi-Fi. 4) Η θερμοκρασία ανεβαίνει λιγότερο. 5) Η διαθέσιμη ram, χρησιμοποιώντας τις ίδιες εφαρμογές με πριν, δείχνει να πέφτει πιο δύσκολα. Τα όποια, πραγματικά, μικρά θέματα που έχω υπάρχουν γιατί θέλουν update αρκετές . Με λίγα λόγια κάντε καθαρή εγκατάσταση και χαρείτε το κινητό. Edited August 1, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Η Google άλλαξε τα πάντα στον κώδικα του android. Please explain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Please explain. Εσύ που τα ψάχνεις λίγο παραπάνω και διαβάζεις, πίστευα ότι θα ήσουν ενήμερος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των devs είναι, όπως έγραψα, οτι δεν έχουν πλήρη πρόσβαση ακόμα στο system. Είμαι στο κινητό και δε μπορώ να βρω εύκολα links. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα όμως από αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44138953 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Aκριβως γιαυτο θελω να εξηγησεις. Τα συγκεκριμενα τα γνωριζω. Σε κανενα post δεν αναφερεται να εχει αλλαξει κατι στον κωδικα. Mην αρχισουμε να εξηγουμε τι ειναι τα PA-prefs.. Αν ξερεις κατι παραπανω μοιρασου το γιατι θαναι ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Όταν ένας από τους devs μιας από τις πιο δημοφιλείς roms, όπως η pa γράφει οτι οι αλλαγές είναι πολλές και γι αυτό η δουλειά τους είναι πιο δύσκολη εννοείται ότι οι αλλαγές είναι στον κώδικα. Όταν οι 2 βασικοί devs που ασχολούνται με τα root θέματα ακόμα ψάχνουν για πιο σταθερή λύση.. Πόσα zips έβγαλε ο chainfire για το super su, πριν φύγει για διακοπές; Μια πιο αναλυτική περιγραφή των αλλαγών στην 4.3, από μια πιο developer ματιά είναι εδώ: http://developer.android.com/about/versions/jelly-bean.html Και όχι τα pa - prefs δεν έχουν να κάνουν. Αλλά πάλι θα δούλευαν αν δεν είχαν αλλάξει τόσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Mε την αναβάθμιση διόρθωσαν κάτι ουσιαστικό;Το σήμα πάλι χάνεται,το πρόβλημα με το bluetooth συνεχίζει να υπάρχει,κάμερα ίδια.Fail google... Aυτα τα ρωτας ή απλα εβγαλες το συμπερασμα με την αναβαθμιση?Γιατι αμα κατεληξες σε αυτα τοτε κατι στραβα εκανες Νομίζω ότι αυτά τα προβλήματα υπήρχαν από πριν και έχουν αναφερθεί από αρκετούς εδώ μέσα.Εφόσον γίνεται αναβάθμιση και συνεχίζουν να υπάρχουν,τότε πρόκεται για ασφαλές συμπέρασμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εννοείται ότι οι αλλαγές είναι στον κώδικα. Μπορεις να μου δειξεις που αναφερεται κατι τετοιο? Προφανως τα sources αλλαζουν, εσυ μιλας για κωδικα. Btw τη σελιδα που παρεθεσες την εχω δωσει λιγες σελιδες πιο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Source code δεν είναι πηγαίος κώδικας στα Ελληνικά; Δε νομίζω να λέμε κάτι διαφορετικό. Συγνώμη για το link. Όσο κι αν προσπαθώ να διαβάζω τα πάντα αυτό κάπου μου ξέφυγε. Edited August 2, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Εγώ που το πήρα την Κυριακή, το έκανα φορμάτ, κατέβασε την 4.3, το ξαναέκανα φορμάτ και το έστησα από το μηδέν. Δεν έχει κανένα απολύτως από τα προβλήματα που βλέπω να αναφέρονται άρα η Google έκανε μιά χαρά τη δουλειά της. Ψάξτε αλλού την αιτία των δεινών σας ή κάντε ότι έκανα εγώ. Οπως τα λεει ο φιλος.εκανα φορματ πριν την ενημερωση και μετα φορματ.ετσι κανω παντα σε καθε αναβαθμιση.το κινητο φυσαει οπως φυσαγε δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Ναι, παίζει ρόλο? Edit:τώρα διάβασα στο Google report a problem πώς λύνεται και το My Tracks θα φάει ξήλωμα αν δεν αναβαθμιστεί σύντομα.. Σε πρωτη φαση ,σβησε το email συγχρονισμου της εφαρμογης,εκκεθαριση δεδομενων της εφαρμογης και ξαναβαlε το emai soy. Πιστευω θα εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Οπως τα λεει ο φιλος.εκανα φορματ πριν την ενημερωση και μετα φορματ.ετσι κανω παντα σε καθε αναβαθμιση.το κινητο φυσαει οπως φυσαγε δηλαδη Το LED στις αναπαντητες σου λειτουργει κανονικα; γιατι και εγω κατι τετιο εκανα αλλα κ παλι δεν λειτουργει Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το LED στις αναπαντητες σου λειτουργει κανονικα; γιατι και εγω κατι τετιο εκανα αλλα κ παλι δεν λειτουργει Εχω βαλει το lightflow.αν κανεις σωστα τις ρυθμισεις πιστευω πως θα σου δουλεψει μια χαρα.στο δικο μου δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteVen200984 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Να πω και το σχόλιο ενός καινούριου κατόχου. Το κινητό το έχω 3 μέρες (Τρίτη απόγευμα) και έκανε αναβάθμιση σε 4.3 την Τετάρτη μετά τα μεσάνυχτα. Δεν έχω φυσικά κάνει root ή κάποιο άλλο πείραγμα αλλά έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και έχω αρχίσει να παίζω με αυτές (μεταξύ των το skype, το light flow lite, το whatsapp, λέω απλά μερικές που έχουν αναφερθεί εδώ). Επίσης έχω ψάξει τα network, 3G, bluetooth, notification μπλα μπλα μπλα settings για τη "γνωριμία" μου με το κινητό. Δεν έχω δει ούτε ένα πρόβλημα απ' όσα περιγράφονται εδώ. Σίγουρα έχω καθαρή και καινούρια συσκευή (S/N 304K...) και προέρχομαι από iPhone 3GS (Νοέμβριος 2009), δλδ. εντυπωσιάζομαι εύκολα με μια συσκευή τελευταίας γενιάς, οπότε δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα :p ! Πάντως μπορώ με σιγουριά να πω ότι το κινητό, όσο και όπου το έχω χρησιμοποιήσει εγώ, κάνει ό,τι αναμένει κάποιος από αυτό. edit: τσέκαρα και τη διεργασία "Google Services" και δεν έχει φάει πάνω από 800kb από την Τρίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Για δείτε εδώ τι έπαθα εγώ...4.2.2 Φοβάμαι να ανοίξω το 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts