PaNtErAz Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Όχι όχι! Εννοούσα Custom recovery (CWM). Κανονικά Stock Rom 4.2.2 Μέσω ΟΤΑ είχα. Δοκιμάζω να την ξαναπεράσω μήπως κάτι δεν πήγε καλά. Την ξαναπέρασα και τίποτα... Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Την ξαναπέρασα και τίποτα... ησουν root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ησουν root ? Όχι! Τώρα δοκίμασα cache & dalvik cache clear μπας και... Τίποτα πάλι! Το περίεργο είναι ότι την SIM την βλέπει γιατί χωρίς SIM λέει ότι δεν έχει, ενώ όταν είναι μέσα δεν λέει τίποτα! Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Μήπως την πέρασα λάθος; Διάλεξα το zip και το πέρασα με CWM touch... Side loading τι είναι; Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 πρώτα κάνε factory reset και μετά cache μπας και...... Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) πρώτα κάνε factory reset και μετά cache μπας και...... Έκανα και τίποτα! Βασικά βλέπω SuperSU... Το είχα κάνει root και δεν θυμάμαι μάλλον! Νόμιζα είχε χαθεί. Άρα αυτό φταίει; Πως το κάνω Stock stock; Edited July 25, 2013 by PaNtErAz Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 εύκολος τροπος να κάνετε root την 4.3 σε 5 λεπτά !!! δειτε προσεχτικά το βίντεο και κάντε οτι λεει λειτουργεί 100% Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Έβαλα άλλη SIM και δούλεψε!!!! Τι σκ***! Το update χάλασε την SIM μου;;; Τι κουλά είναι αυτά; Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Λοιπόν παιδιά το έχω βάλει στην φόρτιση το τηλέφωνο έχει φτάσει στο 96% και άρχισε το touch κάτι κουλά..πάταγα το πίσω και στην οθόνη πατιόντουσταν και τα 3 κουμπιά ρόλαρα στο μενού και αυτό έμενε εκεί που είναι.Το έχει συναντήσει κανείς?Θα τσεκάρω μήπως το έκανε λόγω της φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Σε root κινητό, με custom kernel, στοκ ρομ και TWRP recovery, γίνεται να περάσεις την 4.3 και να μην χάσεις ούτε ρυθμίσεις, ούτε τίποτα; Αν ναι, το έχει κάνει κανείς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 φρέσκο πράμα για κάθε ενδιαφερόμενο :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2377728 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 φρέσκο πράμα για κάθε ενδιαφερόμενο :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2377728 το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Αν κάποιος έχει βάλει την νέα εκδοση και είναι μαμά, μπορεί να μου πει αν δουλεύει το Bluetooth ταυτόχρονα με WiFi? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει;; όχι, περιμένω την carbon εκδοση, τα σχόλια όμως στο topic της συγκεκριμένης είναι θετικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Λοιπόν παιδιά το έχω βάλει στην φόρτιση το τηλέφωνο έχει φτάσει στο 96% και άρχισε το touch κάτι κουλά..πάταγα το πίσω και στην οθόνη πατιόντουσταν και τα 3 κουμπιά ρόλαρα στο μενού και αυτό έμενε εκεί που είναι.Το έχει συναντήσει κανείς?Θα τσεκάρω μήπως το έκανε λόγω της φόρτισης. κοιτά να πας άδοξα και ΕΣΥ σαν την Κινέζα με το iPhone......., Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 δεν άντεξα και πέρασα τα factory image με fastboot. όλες τις ελλείψεις σε σχέση με μια custom rom μπορώ να τις αντέξω αλλά αυτά τα τεράστια nav buttons με τίποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Με την μπαταρία πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 παιδιά ισχύει ότι με την 4.3 θα ξεκλειδώσει και το 4g ρωτάω επειδή ενδιαφέρομε και εγώ να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 θα μπορουσες λιγο αναλυτικα να πεις πως περασες την ρομ , πως εκανες root κλπ ?? edit : ειμαι με bootloader MAKOZ10o , radio .54 , twrp , και paranoid 3.68 Κατεβασα την factory image την εβαλα στο toolkit και την φλασαρα.Μετα περασα recovery.Ολα αυτα βεβαια χωρις να χασω τα δεδομενα μου ή να τα περασω πρωτα σε pc.Tωρα για root δεν ασχοληθηκα ακομα αλλα εχω βρει εκεινο απο chain Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) παιδιά ισχύει ότι με την 4.3 θα ξεκλειδώσει και το 4g ρωτάω επειδή ενδιαφέρομε και εγώ να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή :worry: Με το νεο radio δεν εχει LTE.Αλλωστε οι συχνοτητες δεν ειναι για Ελλαδα αν πας σε πιο παλιο radio... Αν κάποιος έχει βάλει την νέα εκδοση και είναι μαμά, μπορεί να μου πει αν δουλεύει το Bluetooth ταυτόχρονα με WiFi? Ευχαριστώ. To εκανα και δουλευει κανονικα... Να πω οτι η ρομ ειναι πολυ πιο γρηγορη απο οτι ηταν.Τα χρωματα οντως λιγο πιο ζωντανα.Η αφη του καμια σχεση οπως παλια,πολυ ανωτερη!Εχω την εντυπωση οτι το σημα του wifi δεν ειναι τοσο δυνατο αλλα το αφηνω για να το δω κ σε αλλα ρουτερ.Eπισης ερχονται ειδοποιησεις κανονικα επιτελους φτου φτου μη το ματιασω!Τα led μεχρι στιγμης δουλευουν κανονικα.. Edited July 25, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Με το νεο radio δεν εχει LTE.Αλλωστε οι συχνοτητες δεν ειναι για Ελλαδα αν πας σε πιο παλιο radio... To εκανα και δουλευει κανονικα... Να πω οτι η ρομ ειναι πολυ πιο γρηγορη απο οτι ηταν.Τα χρωματα οντως λιγο πιο ζωντανα.Η αφη του καμια σχεση οπως παλια,πολυ ανωτερη!Εχω την εντυπωση οτι το σημα του wifi δεν ειναι τοσο δυνατο αλλα το αφηνω για να το δω κ σε αλλα ρουτερ.Eπισης ερχονται ειδοποιησεις κανονικα επιτελους φτου φτου μη το ματιασω!Τα led μεχρι στιγμης δουλευουν κανονικα.. δηλαδή lte δεν πρόκειται να δει πότε το nexus ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 δηλαδή lte δεν πρόκειται να δει πότε το nexus ? Στην Ελλαδα οχι.Σε αλλες χωρες κατι γινεται.Αυτα ξερω εγω τουλαχιστον μεχρι τωρα.Αμα ειχε αλλαξει κατι θα το διαβαζαμε εδω... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ένα clear data στο Google services framework, τι κακό μπορεί να προκαλέσει; Θα χρειαστεί μετά να περάσω πάλι λογαριασμούς κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Στην Ελλαδα οχι.Σε αλλες χωρες κατι γινεται.Αυτα ξερω εγω τουλαχιστον μεχρι τωρα.Αμα ειχε αλλαξει κατι θα το διαβαζαμε εδω... οκ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ένα clear data στο Google services framework, τι κακό μπορεί να προκαλέσει; Θα χρειαστεί μετά να περάσω πάλι λογαριασμούς κλπ; Ίσως αυτά, μικρό το κακό. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts