g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλο ειναι, καντο. Ο bootloader μενει ξεκλειδωτος αλλα ειναι πολυ απλο ακομα και αν δεν εμενε. Κανενα σοβαρο προβλημα εχουμε??? Εδω δεν εχουμε rom ακομα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλο ειναι, καντο. Ο bootloader μενει ξεκλειδωτος αλλα ειναι πολυ απλο ακομα και αν δεν εμενε. Κανενα σοβαρο προβλημα εχουμε??? Εδω δεν εχουμε rom ακομα. :lol: αυτο που λεω εγω τσαμπα το κατεβαζω φιλε g47? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 υπαρχει κανα βασικο changelog? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) αυτο που λεω εγω τσαμπα το κατεβαζω φιλε g47? Δε παρακολυθησα ποιο. Αν εννοεις το google image τοτε καλα κανεις, κατεβαζε. υπαρχει κανα βασικο changelog? http://developer.android.com/about/versions/jelly-bean.html Edited July 24, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Δε παρακολυθησα ποιο. Αν εννοεις το google image τοτε καλα κανεις, κατεβαζε. http://developer.android.com/about/versions/jelly-bean.html απο εδω κατεβαζω συγκεκριμενα https://developers.google.com/android/nexus/images#occamjwr66v σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :) αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 εχει μπολικα πραματακια,ευχαριστω μενει να τα δουμε και στην πραξη Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Γελασα ολιγον. Jean-Baptiste Queru <jbq@android.com> to android-buildi. Google Airlines welcomes you on the ground in Android International Open Source Airport Project. The local time is exactly 4:30 pm. We will be taxiing for a few minutes to our gate JSS15J while ground support guides us to the public git server. We hope that you had a pleasant flight and we welcome you to Jelly Bean, or that you have a conflict-free rebase while connecting to your final version. Your source files will be delivered down the https://android.googlesource.com stairs, in hall jb-mr2-dev, on carousel android-4.3_r2.1. Oversize kernel source files will follow a few minutes later at the counter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πρώτες εντυπώσεις καλές..αναμενόμενο άλλωστε... τα χρώματα είναι πιο ζωντανά από πριν. δείχνει γρηγορότερη. έχει το νέο playstore 4.2.3 οι χάρτες μου ξαναέκαναν update από 7.0.2 σε...7.0.2 :p Βλέπεις διαφορά και στο touch sensitivity όπως γράφει εδώ; http://www.androidcentral.com/android-43-nexus-4-second-look-next-version-android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παντως ξαναγυρισα προς το παρον γιατι χανω: franco+ ρυθμιση οθονης+oc touch control ποσοστο μπαταριας build prop mod+ pie control Mεγαλο ξεβολεμα, παει για τις διακοπες. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Βγήκε και η ΟΤΑ το zip εδώ . Όσοι έχουν custom recovery και στοκ όλα τα υπόλοιπα το περνάνε όπως ένα οποιοδήποτε zip. Σημείωση, το root χάνεται λόγω αλλαγών στο 4.3 . Για να το επανακτήσετε ακολουθήστε το ποστ του chainfire στο G+ Edited July 25, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Βγήκε και η ΟΤΑ το zip εδώ . Όσοι έχουν custom recovery και στοκ όλα τα υπόλοιπα το περνάνε όπως ένα οποιοδήποτε zip. Σημείωση, το root χάνεται λόγω αλλαγών στο 4.3 . Για να το επανακτήσετε ακολουθήστε το ποστ του chainfire στο G+ Όταν λες στο όλα τα υπόλοιπα? Πρέπει να έχω στοκ rom και κλειδωμένο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 και εγώ βαρέθηκα να περιμένω οπότε κατέβασα το οτα ζιπ και το πέρασα και όλα καλά. το ρουτ όντως χάθηκε. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 και εγώ βαρέθηκα να περιμένω οπότε κατέβασα το οτα ζιπ και το πέρασα και όλα καλά. το ρουτ όντως χάθηκε. Τα υπόλοιπα μείνανε; εννοώ τα settings σου οι εφαρμογές σου κλπ Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τα υπόλοιπα μείνανε; εννοώ τα settings σου οι εφαρμογές σου κλπ Ναι, δεν αλλάζει ούτε χάνεται κάτι. Όταν λες στο όλα τα υπόλοιπα? Πρέπει να έχω στοκ rom και κλειδωμένο bootloader? Δεν έχει σημασία αν είναι κλειδωμένος. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Χωρίς ροοτ δεν έχει νόημα. Οπότε και εγώ στην αναμονή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τα Gapps είναι ενσωματωμένα? Ή βάζουμε για την 4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Που υπάρχει ένας πλήρης οδηγός για να περάσω την 4.3 είμαι unlock root bootloader custom rom & kernel, θα χαθούν όλα αυτά; μήπως πρέπει να γυρίσω σε stock; Από ότι κατάλαβα απλά φλασαρουμε κανονικά και υπάρχουν 2 έκδοσης για να το κάνεις και root σωστά; Ακόμα πρέπει να κάνουμε και Factory reset όχι μόνο wipe cache; http://www.addictivetips.com/android/install-leaked-stock-android-4-3-jelly-bean-rom-on-nexus-4/ Edited July 25, 2013 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 η πρωτη εντύπωση απο την 4,3 πετάει λέμε γρήγορη καλύτερη απόκριση της οθόνης .για μπαταρία δε λέω τίποτα αμα δεν περάσει καιρός τεσταρισματος. οποίος δεν έχει υπομονή ας βάλει το ΟΤΑ ζιπ είναι οτι ακριβώς θα πάρετε και όταν έρθει το κανονικό δε βλέπω το λογο της υπομονής. για Ρουτ περιμένουμε εμείς οι ασχετοι την αναβάθμιση των toolkit Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Απο οτι κατάλαβα υπαρχει ΟΤΑ ζιπ που δεν το θέλει κανείς γτ έχει μέσα όλη τη σαβουρα κ δεν ρουταρεται επιτυχώς ακόμα κ οι αλλες Ρομ που είναι ρουταρισμενες πιο ελαφριές ίσως αλλά κ πάλι παιζει πρόβλημα με boot loops σε κάποιους.εγώ με όλα custom που δεν καίγομαι το να χαθούν τα αρχεία,θα δοκιμασω να φλασαρω factory image σε όλα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλησπερα , ΟΤαν εισαι Ροοτ και Στοκ ρομ ,κερνελ...... Δεν γινεται να κανεις το update της ρομ μεσα απο το κινητο ? απο ελεγχο ενημερωσεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλησπερα , ΟΤαν εισαι Ροοτ και Στοκ ρομ ,κερνελ...... Δεν γινεται να κανεις το update της ρομ μεσα απο το κινητο ? απο ελεγχο ενημερωσεων ? η ενημέρωση δεν νομίζω να έχει βγει ακόμα μέσα από το τηλέφωνο Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλησπερα , ΟΤαν εισαι Ροοτ και Στοκ ρομ ,κερνελ...... Δεν γινεται να κανεις το update της ρομ μεσα απο το κινητο ? απο ελεγχο ενημερωσεων ? Φυσικά και έτσι γίνεται κανονικά , απλά θα περιμένεις σήμερα αυριο μεθαύριο θα σου έρθει η ειδοποίηση να κάνεις το update !!! αυτά που γράφουμε παραπάνω είναι για όσους δεν έχουν υπομονή . επίσης υπάρχει και μια διαφορά . κάποιοες φορές στρώνει πολύ καλύτερα η ρομ αν περάσεις το κανονικό rom image apo google. είχα πρόβλημα με την 4.1.2 αναβάθμιση που πέρασα κανονικά το ΟΤΑ όταν είχε έρθει. ....το πρόβλημα μου τοτε λύθηκε μόνο με νέα εγκατάσταση ολόκληρης της ρομ απο μαμά google. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις κανένα πρόβλημα απλά το αναφέρω . εγώ λίγο πριν πέρασα το ζιπακι της ενημέρωσης και είναι όλα μια χαρά !. Διαλέγεις και παίρνεις . αν πάλι φοβάσαι να κάνεις οτιδήποτε στο κινητό σου απλά περίμενε είναι θέμα ωρών να σου έρθει η επίσημη ενημέρωση. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 η πρωτη εντύπωση απο την 4,3 πετάει λέμε γρήγορη καλύτερη απόκριση της οθόνης .για μπαταρία δε λέω τίποτα αμα δεν περάσει καιρός τεσταρισματος. οποίος δεν έχει υπομονή ας βάλει το ΟΤΑ ζιπ είναι οτι ακριβώς θα πάρετε και όταν έρθει το κανονικό δε βλέπω το λογο της υπομονής. για Ρουτ περιμένουμε εμείς οι ασχετοι την αναβάθμιση των toolkit Όταν είσαι σε deep sleep έρχονται ειδοποιήσεις;φτιάχτηκε το γνωστό πρόβλημα; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Τελικά ποια είναι η διαδικασία ; φλασάρουμε κανονικά την mako 4.3 deoxed sigνed ; θέλει τίποτα άλλο ; toolkit για την 4.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171332 Edited July 25, 2013 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Φυσικά και έτσι γίνεται κανονικά , απλά θα περιμένεις σήμερα αυριο μεθαύριο θα σου έρθει η ειδοποίηση να κάνεις το update !!! αυτά που γράφουμε παραπάνω είναι για όσους δεν έχουν υπομονή . επίσης υπάρχει και μια διαφορά . κάποιοες φορές στρώνει πολύ καλύτερα η ρομ αν περάσεις το κανονικό rom image apo google. είχα πρόβλημα με την 4.1.2 αναβάθμιση που πέρασα κανονικά το ΟΤΑ όταν είχε έρθει. ....το πρόβλημα μου τοτε λύθηκε μόνο με νέα εγκατάσταση ολόκληρης της ρομ απο μαμά google. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις κανένα πρόβλημα απλά το αναφέρω . εγώ λίγο πριν πέρασα το ζιπακι της ενημέρωσης και είναι όλα μια χαρά !. Διαλέγεις και παίρνεις . αν πάλι φοβάσαι να κάνεις οτιδήποτε στο κινητό σου απλά περίμενε είναι θέμα ωρών να σου έρθει η επίσημη ενημέρωση. Με ζιπ ελεγα να το περασω αρχικα αλλα δεν θελω να χασω το ροοτ ... Αν κανω το update μεσω του κινητου θα παραμνεινει το ροοτ ? αν οχι θα πρεπει να περιμενω καποια αναβάθμιση του toolkit ωστε να μπορεσω να κανω ροοτ στην 4.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts