Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχασα ένα καταπληκτικό time lapse με τις αστραπές που έγραφα απόψε τα ξημερώματα! :(

Τελείωσε η μπαταρία την ώρα που έκανε το time lapse και όταν άνοιξα ξανά το κινητό, το βίντεο δεν έπαιζε. Μου πετάει μήνυμα ότι δεν μπορώ να αναπαράγω αυτό το βίντεο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω;

EDIT: Στον φάκελο Camera του κινητού, έχει το αρχείο του βίντεο (VID_20130722_021635.mp4), μεγέθους και διάρκειας 0, αλλά και ένα άλλο προσωρινό αρχείο (VID_20130722_021635.mp4.tmp) μεγέθους 146mb. Δεν παίζει όμως κανένα από τα 2, δοκίμασα να αλλάξω την κατάληξη σε .mp4 στο δεύτερο, αλλά και πάλι δεν παίζει...

EDIT 2: Το επανέφερα τελικά χρησιμοποιόντας το Grau GbRs Video Repair Tool και τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34518172&postcount=261

Θα βάλω και μουσικούλα και θα το ανεβάσω να το δείτε. :)

Ορίστε το Time-Lapse...

Και ακόμα ένα που είχα κάνει πιο παλιά...

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτά είναι με το κινητό ?

http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg

StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr

StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool

Αυτά είναι με το κινητό ?

Ναι, από την κάμερα του Nexus 4 είναι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία βίντεο "Παρέλευση Χρόνου".

Ναι, από την κάμερα του Nexus 4 είναι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία βίντεο "Παρέλευση Χρόνου".

Ωραιος.....................!

Ουτε που ήξερα οτι ειχαμε τέτοια λειτουργια....ωραία τα βιντεο

Δημήτρης

πήγα στην procordia και σε 20 λεπτά το είχαν επισκευάσει. Ούτε ερωτήσεις, ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα. Να αναφέρω ότι το πρόβλημα της συσκευής ήταν στο μικρόφωνο και ο εκάστοτε συνομιλητής με άκουγε "από το πηγάδι". Από τη μέρα που το πήρα μου ήρθε έτσι και εδώ και 5-6 μήνες πάλευα να βρω τρόπο να το φτιάξω στο τζάμπα. Είχα μιλήσει με την lg και μου έλεγαν ότι χωρίς απόδειξη play store θα πλήρωνα για service και δεν το πήγαινα. Μέχρι google usa έφτασα και μου έλεγαν τα ίδια. Η λύση ήταν τόσο απλή τελικά..

Δηλαδή παιδιά απλά σκάμε στην procordia και λέμε έχω αυτό το θέμα? Και το φτιάχνουν αρκεί να είναι nexus 4? Δηλαδή δεν ζητάνε τίποτα για εγγύηση κλπ? Ούτε τηλέφωνο να μην παίρνουμε?

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το nexus 4 και εγκατέστησα την carbon rom 1.7, με matrix kernel. Προσπάθησα εχτές να χρησιμοποιήσω το openvpn for android για να συνδέομαι στο server μου και βγάζει tls handshake error στο log και μένει στο authenticating.

Πριν βάλω την carbon, με stock Rom, συνδεόταν χωρίς πρόβλημα, με την ίδια app και με τα ίδια settings. Επίσης δοκίμασα τα ίδια settings και στο tablet και συνδέθηκε χωρίς πρόβλημα.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Καμιά βοήθεια για αυτό;

Δηλαδή παιδιά απλά σκάμε στην procordia και λέμε έχω αυτό το θέμα? Και το φτιάχνουν αρκεί να είναι nexus 4? Δηλαδή δεν ζητάνε τίποτα για εγγύηση κλπ? Ούτε τηλέφωνο να μην παίρνουμε?

Έτσι ακριβώς.. Και αν τύχει και σε ρωτήσουν τίποτα, πες τους "δώρο μου το φέρανε, δεν ξέρω τίποτα". Από την στιγμή που από το imei το σύστημά τους δεν εμφανίζει (προφανώς) λεπτομέρειες προέλευσης, απλά κάνεις τον Κινέζο. Απλά μην το πας ρουταρισμένο. Τώρα σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση συσκευής δεν ξέρω τι παίζει

s21 ultra 256

θελω την βοηθεια σας επειδη δεν ξερω τι να κανω.

σημερα ενω δουλευε κανονικα το κινητο σε μια στιγμη κολησε και μετα δουλεψε κανονικα

αλλα ομως απο τοτε και μετα δεν δουλευουν καθολου τα "κουμπια" που ειναι στη κατω πλευρα.

εκανα επαναφορα αλλα και παλι τιποτα.

μου το ειχε ξανακανει αλλα ξεκολησε απο μονο του.

ομως οταν περιστρεφεται η οθονη και αλλαζουν στην αλλη πλευρα τα "κουμπια" αυτα δουλευουν κανονικα αλλα οταν ειναι ξανα στη κατω πλευρα δεν δουλευουν.

Edited by makarios91

εφτασε η μερα..για να δουμε!

Ειμαι ο μονος που νομιζω οτι μαλλον δεν θα "δουμε" τιποτα ?

Κατα 99% θα δουμε την 4.3

Και να ακούσουμε νεα εκδοση,μη πιστεύετε οτι θα την παρουμε άμεσα..

εγω παλι πιστευω οτι συντομα θα ερθει

Σε ποιά χώρα γίνεται το event της Google;

Αν είναι στην Αμερική, μιλάμε για σήμερα το βράδυ, άρα για μας στην καλύτερη αύριο το πρωί τα νεότερα.

Αν λάβουμε υπόψιν και τον αριθμό των συσκευών που περιμένουν την αναβάθμιση, μιλάμε για κάποιες μέρες μετά.

Πάντως σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα σήμερα θα γίνει η ανακοίνωση.

Σε ποιά χώρα γίνεται το event της Google;

Αν είναι στην Αμερική, μιλάμε για σήμερα το βράδυ, άρα για μας στην καλύτερη αύριο το πρωί τα νεότερα.

Αν λάβουμε υπόψιν και τον αριθμό των συσκευών που περιμένουν την αναβάθμιση, μιλάμε για κάποιες μέρες μετά.

Πάντως σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα σήμερα θα γίνει η ανακοίνωση.

http://www.androidcentral.com/live-google-s-breakfast-event-san-francisco

Έχει και αντίστροφη μέτρηση για όποιον έχει πολλή αγωνία :-)

Γιατί αγχώνεστε; Από τη στιγμή που θα αρχίσει να ρολάρει το zip της αναβάθμισης θα μπει στο xda και αμέσως έχουμε 4.3. Το πότε και αν είναι άλλο θέμα που με εικασίες δεν λύνεται.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Γιατί αγχώνεστε; Από τη στιγμή που θα αρχίσει να ρολάρει το zip της αναβάθμισης θα μπει στο xda και αμέσως έχουμε 4.3. Το πότε και αν είναι άλλο θέμα που με εικασίες δεν λύνεται.

Απλα κουβέντα να γίνεται!το ξέρουμε ότι θα το παρουμε απο xda.το ίδιο θα κάνουμε με τη νέα έκδοση 5 :p

Δημήτρης

Δεν θα σκάσουμε κιόλας :p

Απλά, τώρα είναι ευκαιρία να δω επιτέλους μια αναβάθμιση OTA και δεν θέλω να φλασάρω πάλι από xda lol

Το βλέπω σαν ορεκτικό για την 5 :)

Δεν θα σκάσουμε κιόλας :p

Απλά, τώρα είναι ευκαιρία να δω επιτέλους μια αναβάθμιση OTA και δεν θέλω να φλασάρω πάλι από xda lol

Το βλέπω σαν ορεκτικό για την 5 :)

Χαχαχαχα, για τους ΟΤΑholics προτείνω και το εξής : Πέρασμα της 4.2 factory image και μετά αναμονή και πέρασμα της 4.2.1 και της 4.2.2 που θα σκάσουν.

@makarios91 Πέρασε ξανά το την official rom.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

μπορεις να μοθ δωσεις καποιο οδηγο ωστε να το κανω.

εχω βρει καποιους αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστοι και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια.

μπορεις να μοθ δωσεις καποιο οδηγο ωστε να το κανω.

εχω βρει καποιους αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστοι και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια.

Βλακεία είναι δύσκολο να κάνεις. Μπορείς απλά από ένα toolkit όπως αυτό http://www.wugfresh.com/nrt/ ή από τον οδηγό στο myphone.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

πλάκα πλάκα τώρα που το σκέφτηκα δεν έχω πάρει πότε ota γνήσια αναβάθμιση.απο το πρώτο 24ωρο κάνω root!!

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)