cb600f Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Έχετε καταφέρει να πάρετε αξιοπρεπές photosphere; ότι και αν δοκίμασα, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίδιο. Δοκίμασα μόνο αντικείμενα σε απόσταση χωρίς να κινείται τίποτα. Δοκίμασα portrait και landscape, να κινούμαι εγώ σαν βλάκας γύρω από τον εαυτό μου σιγά σιγά, διάβασα διάφορα tips στο ίντερνετ, τίποτα! Κατάφερα να κάνω αντικείμενα να φαίνονται καλά, άλλα να είναι χάλια ο ορίζοντας! Μου ξεφεύγει τίποτα ή απλά έτσι δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Με έβγαλε ειδοποίηση οτι το Google now δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας και δεν έχω. Εχθες μια χαρά είχα. Γερμανία είμαι. Έπαθε τίποτα η εφαρμογή; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Με έβγαλε ειδοποίηση οτι το Google now δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας και δεν έχω. Εχθες μια χαρά είχα. Γερμανία είμαι. Έπαθε τίποτα η εφαρμογή; Σε μένα (Ελλάδα), δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Έχετε καταφέρει να πάρετε αξιοπρεπές photosphere; ότι και αν δοκίμασα, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίδιο. Δοκίμασα μόνο αντικείμενα σε απόσταση χωρίς να κινείται τίποτα. Δοκίμασα portrait και landscape, να κινούμαι εγώ σαν βλάκας γύρω από τον εαυτό μου σιγά σιγά, διάβασα διάφορα tips στο ίντερνετ, τίποτα! Κατάφερα να κάνω αντικείμενα να φαίνονται καλά, άλλα να είναι χάλια ο ορίζοντας! Μου ξεφεύγει τίποτα ή απλά έτσι δουλεύει; Να καταφέρω να κολλήσω 100% όλα τα κομμάτια μεταξύ τους δεν έχω καταφέρει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό γενικά. Εσένα έχει πρόβλημα μόνο με τον ορίζοντα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Με έβγαλε ειδοποίηση οτι το Google now δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας και δεν έχω. Εχθες μια χαρά είχα. Γερμανία είμαι. Έπαθε τίποτα η εφαρμογή; Και εγώ κανονικά έχω..Για προσπάθησε να το κανείς ενω έχει αγγλικά σαν γλώσσα συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Να καταφέρω να κολλήσω 100% όλα τα κομμάτια μεταξύ τους δεν έχω καταφέρει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό γενικά. Εσένα έχει πρόβλημα μόνο με τον ορίζοντα; Όχι μόνο. Κυρίως σε κοντινά αντικείμενα όπου νομίζω έχουν ακουστεί τα περισσότερα παράπονα και το πρόβλημα έγινε "λογικό". Αλλά ο ορίζοντας που είναι σταθερός και φυσικά μακρυά, μου κάνει εντύπωση. Στην λειτουργία panorama όμως, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Ελπίζω σε μια αναβάθμιση, γιατί είναι ωραία λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπέρα παιδιά.. Μπορειται να μου πείτε τι baseband φοράνε τα ελληνικά nexus??μπορείτε να το δείτε στο ρυθμίσεις/σχετικα με το τηλέφωνο/έκδοση βασικού φάσματος.. Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπέρα παιδιά.. Μπορειται να μου πείτε τι baseband φοράνε τα ελληνικά nexus??μπορείτε να το δείτε στο ρυθμίσεις/σχετικα με το τηλέφωνο/έκδοση βασικού φάσματος.. Σας ευχαριστώ! Μ9615Α-CEFWMAZM-2.0.1700.48 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπέρα παιδιά.. Μπορειται να μου πείτε τι baseband φοράνε τα ελληνικά nexus??μπορείτε να το δείτε στο ρυθμίσεις/σχετικα με το τηλέφωνο/έκδοση βασικού φάσματος.. Σας ευχαριστώ! Όλα τα στοκ nexus έχουν το ίδιο baseband. Αυτό που βρίσκεται και στην παρούσα factory image. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Όλα τα στοκ nexus έχουν το ίδιο baseband. Αυτό που βρίσκεται και στην παρούσα factory image. Ναι,εχεις δίκιο,μόλις το κατάλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sav Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν το E960 έχει καμια διαφορά από το κανονικό nexus 4 που πωλείται από το site της google, γιατί στη χώρα που βρίσκομαι μπορώ να το πάρω και από google , αλλά σαν Ε960 το βρίσκω κ πιο φτηνό... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν το E960 έχει καμια διαφορά από το κανονικό nexus 4 που πωλείται από το site της google, γιατί στη χώρα που βρίσκομαι μπορώ να το πάρω και από google , αλλά σαν Ε960 το βρίσκω κ πιο φτηνό... Ευχαριστώ http://www.gsmarena.com/lg_nexus_4_e960-5048.php Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sav Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 http://www.gsmarena.com/lg_nexus_4_e960-5048.php Το ίδιο δλδ, γνωρίζεις αν παίζει διαφορά από κανονικό μαζαγί ή αν πάρω της google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Το ίδιο δλδ, γνωρίζεις αν παίζει διαφορά από κανονικό μαζαγί ή αν πάρω της google? Στην τιμή, πουθενά αλλού. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sav Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Στην τιμή, πουθενά αλλού. Πολύ ωραία, γιατί βρήκα το 16ρι στα 280 περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sav Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Στην τιμή, πουθενά αλλού. Άλλη μια ερώτηση φίλε, γνωρίζεις αν παίζει διαφορά με τα επιπλέον χαρακτηριστικά της google που έχει το τηλέφωνο?? Εδώ το βρήκα: http://www.chollodigital.net/LG-Nexus-4-E960-16GB-Negro-p2134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Άλλη μια ερώτηση φίλε, γνωρίζεις αν παίζει διαφορά με τα επιπλέον χαρακτηριστικά της google που έχει το τηλέφωνο?? Εδώ το βρήκα: http://www.chollodigital.net/LG-Nexus-4-E960-16GB-Negro-p2134 Φίλε μου μην ψάχνεις, δεν υπάρχει άλλη έκδοση ή άλλα χαρακτηριστικό. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sav Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Φίλε μου μην ψάχνεις, δεν υπάρχει άλλη έκδοση ή άλλα χαρακτηριστικό. Οκ, απλά μου έκανε κ λίγη εντύπωση ότι στο vpn.gr το 16ρη με το 8αρι έχουν 4ευρώ διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Πολύ ωραία, γιατί βρήκα το 16ρι στα 280 περίπου Τόσο έχει Αγγλία αν θυμάμαι καλά. Νορμάλ είναι Και Αμερική πιο κάτω Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Oχι. Ειναι παρανομο και μπορεις να τους τρεξεις. Ζητα τους γραπτα την απαντηση τους και θα δεις οτι δε θα στη δωσουν. Επισκευη και αντικατασταση (πρεπει να) αναλλαμβανουν κανονικα, ισχυουν για ολα τα καταστηματα οι οροι της εγγυησης. Ειπαμε, δε θα επαιρνα αλλιως αλλο τηλεφωνο. Edited July 14, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Θέλω να αγοράσω το Nexus 4 και διάβασα στα specs ότι δεν υποστηρίζει 4G. Ψάχνοντας βρήκα αυτό το video το οποίο λέει ότι υπάρχει ένα κρυφό μενού το οποίο ενεργοποιείτε γράφοντας στο πληκτρολόγιο που παίρνουμε τηλέφωνο το *#*#4636#*#* Από εκεί μετά υπάρχει χαμηλά η επιλογή LTE/GSM/CDMA auto (PRL). Το έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει Ελλάδα με τα δικά μας δίκτυα ; http://www.youtube.com/watch?v=GXOY9EVZ4vA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Θέλω να αγοράσω το Nexus 4 και διάβασα στα specs ότι δεν υποστηρίζει 4G. Ψάχνοντας βρήκα αυτό το video το οποίο λέει ότι υπάρχει ένα κρυφό μενού το οποίο ενεργοποιείτε γράφοντας στο πληκτρολόγιο που παίρνουμε τηλέφωνο το *#*#4636#*#* Από εκεί μετά υπάρχει χαμηλά η επιλογή LTE/GSM/CDMA auto (PRL). Το έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει Ελλάδα με τα δικά μας δίκτυα ; http://www.youtube.com/watch?v=GXOY9EVZ4vA όχι δεν δουλεύει στα δικά μας δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 όχι δεν δουλεύει στα δικά μας δίκτυα. τι διαφορα εχουν τα δικα μας δικτυα και αν θα αλαξει αυτο....... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 τι διαφορα εχουν τα δικα μας δικτυα και αν θα αλαξει αυτο....... το lte του nexus 4 δουλεύει σε διαφορετικές συχνότητες από αυτές που εκπέμπουν οι ελληνικοί παροχοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 το lte του nexus 4 δουλεύει σε διαφορετικές συχνότητες από αυτές που εκπέμπουν οι ελληνικοί παροχοι. Να υποθέσω είναι θέμα Hardware όσον αφορά τις συχνότητες ; Ή παίζει να βρούμε κανένα mod κάποια custom rom που να το υποστηρίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts