Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε καταφέρει να πάρετε αξιοπρεπές photosphere; ότι και αν δοκίμασα, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίδιο.

Δοκίμασα μόνο αντικείμενα σε απόσταση χωρίς να κινείται τίποτα. Δοκίμασα portrait και landscape, να κινούμαι εγώ σαν βλάκας γύρω από τον εαυτό μου σιγά σιγά, διάβασα διάφορα tips στο ίντερνετ, τίποτα! Κατάφερα να κάνω αντικείμενα να φαίνονται καλά, άλλα να είναι χάλια ο ορίζοντας!

Μου ξεφεύγει τίποτα ή απλά έτσι δουλεύει;

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με έβγαλε ειδοποίηση οτι το Google now δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας και δεν έχω. Εχθες μια χαρά είχα. Γερμανία είμαι. Έπαθε τίποτα η εφαρμογή;
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Με έβγαλε ειδοποίηση οτι το Google now δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας και δεν έχω. Εχθες μια χαρά είχα. Γερμανία είμαι. Έπαθε τίποτα η εφαρμογή;

Σε μένα (Ελλάδα), δουλεύει μια χαρά.

Έχετε καταφέρει να πάρετε αξιοπρεπές photosphere; ότι και αν δοκίμασα, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίδιο.

Δοκίμασα μόνο αντικείμενα σε απόσταση χωρίς να κινείται τίποτα. Δοκίμασα portrait και landscape, να κινούμαι εγώ σαν βλάκας γύρω από τον εαυτό μου σιγά σιγά, διάβασα διάφορα tips στο ίντερνετ, τίποτα! Κατάφερα να κάνω αντικείμενα να φαίνονται καλά, άλλα να είναι χάλια ο ορίζοντας!

Μου ξεφεύγει τίποτα ή απλά έτσι δουλεύει;

Να καταφέρω να κολλήσω 100% όλα τα κομμάτια μεταξύ τους δεν έχω καταφέρει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό γενικά.

Εσένα έχει πρόβλημα μόνο με τον ορίζοντα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και εγώ κανονικά έχω..Για προσπάθησε να το κανείς ενω έχει αγγλικά σαν γλώσσα συσκευής

Να καταφέρω να κολλήσω 100% όλα τα κομμάτια μεταξύ τους δεν έχω καταφέρει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό γενικά.

Εσένα έχει πρόβλημα μόνο με τον ορίζοντα;

Όχι μόνο. Κυρίως σε κοντινά αντικείμενα όπου νομίζω έχουν ακουστεί τα περισσότερα παράπονα και το πρόβλημα έγινε "λογικό". Αλλά ο ορίζοντας που είναι σταθερός και φυσικά μακρυά, μου κάνει εντύπωση.

Στην λειτουργία panorama όμως, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Ελπίζω σε μια αναβάθμιση, γιατί είναι ωραία λειτουργία.

καλησπέρα παιδιά.. Μπορειται να μου πείτε τι baseband φοράνε τα ελληνικά nexus??μπορείτε να το δείτε στο ρυθμίσεις/σχετικα με το τηλέφωνο/έκδοση βασικού φάσματος..

Σας ευχαριστώ!

καλησπέρα παιδιά.. Μπορειται να μου πείτε τι baseband φοράνε τα ελληνικά nexus??μπορείτε να το δείτε στο ρυθμίσεις/σχετικα με το τηλέφωνο/έκδοση βασικού φάσματος..

Σας ευχαριστώ!

Μ9615Α-CEFWMAZM-2.0.1700.48

Σας ευχαριστώ!

Όλα τα στοκ nexus έχουν το ίδιο baseband. Αυτό που βρίσκεται και στην παρούσα factory image.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Όλα τα στοκ nexus έχουν το ίδιο baseband. Αυτό που βρίσκεται και στην παρούσα factory image.

Ναι,εχεις δίκιο,μόλις το κατάλαβα..

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν το E960 έχει καμια διαφορά από το κανονικό nexus 4 που πωλείται από το site της google, γιατί στη χώρα που βρίσκομαι μπορώ να το πάρω και από google , αλλά σαν Ε960 το βρίσκω κ πιο φτηνό... Ευχαριστώ

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν το E960 έχει καμια διαφορά από το κανονικό nexus 4 που πωλείται από το site της google, γιατί στη χώρα που βρίσκομαι μπορώ να το πάρω και από google , αλλά σαν Ε960 το βρίσκω κ πιο φτηνό... Ευχαριστώ

http://www.gsmarena.com/lg_nexus_4_e960-5048.php

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Το ίδιο δλδ, γνωρίζεις αν παίζει διαφορά από κανονικό μαζαγί ή αν πάρω της google?

Στην τιμή, πουθενά αλλού.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Στην τιμή, πουθενά αλλού.

Άλλη μια ερώτηση φίλε, γνωρίζεις αν παίζει διαφορά με τα επιπλέον χαρακτηριστικά της google που έχει το τηλέφωνο?? Εδώ το βρήκα:

http://www.chollodigital.net/LG-Nexus-4-E960-16GB-Negro-p2134

Άλλη μια ερώτηση φίλε, γνωρίζεις αν παίζει διαφορά με τα επιπλέον χαρακτηριστικά της google που έχει το τηλέφωνο?? Εδώ το βρήκα:

http://www.chollodigital.net/LG-Nexus-4-E960-16GB-Negro-p2134

Φίλε μου μην ψάχνεις, δεν υπάρχει άλλη έκδοση ή άλλα χαρακτηριστικό.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Φίλε μου μην ψάχνεις, δεν υπάρχει άλλη έκδοση ή άλλα χαρακτηριστικό.

Οκ, απλά μου έκανε κ λίγη εντύπωση ότι στο vpn.gr το 16ρη με το 8αρι έχουν 4ευρώ διαφορά

Πολύ ωραία, γιατί βρήκα το 16ρι στα 280 περίπου

Τόσο έχει Αγγλία αν θυμάμαι καλά.

Νορμάλ είναι

Και Αμερική πιο κάτω

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Oχι. Ειναι παρανομο και μπορεις να τους τρεξεις. Ζητα τους γραπτα την απαντηση τους και θα δεις οτι δε θα στη δωσουν.

Επισκευη και αντικατασταση (πρεπει να) αναλλαμβανουν κανονικα, ισχυουν για ολα τα καταστηματα οι οροι της εγγυησης.

Ειπαμε, δε θα επαιρνα αλλιως αλλο τηλεφωνο.

Edited by g47

Θέλω να αγοράσω το Nexus 4 και διάβασα στα specs ότι δεν υποστηρίζει 4G.

Ψάχνοντας βρήκα αυτό το video το οποίο λέει ότι υπάρχει ένα κρυφό μενού το οποίο ενεργοποιείτε γράφοντας στο πληκτρολόγιο που παίρνουμε τηλέφωνο το

*#*#4636#*#*

Από εκεί μετά υπάρχει χαμηλά η επιλογή LTE/GSM/CDMA auto (PRL).

Το έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει Ελλάδα με τα δικά μας δίκτυα ;

http://www.youtube.com/watch?v=GXOY9EVZ4vA

Θέλω να αγοράσω το Nexus 4 και διάβασα στα specs ότι δεν υποστηρίζει 4G.

Ψάχνοντας βρήκα αυτό το video το οποίο λέει ότι υπάρχει ένα κρυφό μενού το οποίο ενεργοποιείτε γράφοντας στο πληκτρολόγιο που παίρνουμε τηλέφωνο το

*#*#4636#*#*

Από εκεί μετά υπάρχει χαμηλά η επιλογή LTE/GSM/CDMA auto (PRL).

Το έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει Ελλάδα με τα δικά μας δίκτυα ;

http://www.youtube.com/watch?v=GXOY9EVZ4vA

όχι δεν δουλεύει στα δικά μας δίκτυα.

όχι δεν δουλεύει στα δικά μας δίκτυα.

τι διαφορα εχουν τα δικα μας δικτυα και αν θα αλαξει αυτο.......

IPhone 15 Pro 

τι διαφορα εχουν τα δικα μας δικτυα και αν θα αλαξει αυτο.......

το lte του nexus 4 δουλεύει σε διαφορετικές συχνότητες από αυτές που εκπέμπουν οι ελληνικοί παροχοι.

το lte του nexus 4 δουλεύει σε διαφορετικές συχνότητες από αυτές που εκπέμπουν οι ελληνικοί παροχοι.

Να υποθέσω είναι θέμα Hardware όσον αφορά τις συχνότητες ;

Ή παίζει να βρούμε κανένα mod κάποια custom rom που να το υποστηρίζει ;

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)