g47 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δεν έχεις σύνδεση στο internet Αν χωρις συνδεση στα google services δεν μπαινεις στο ιντερνετ, κατι τρεχει με το κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Να το πω λίγο αναλυτικά. Χθες αλλαξα περιοχή κατοικίας κ βλέπω οτι οι μπάρες είναι γκρι. Όταν ανοίγω τα data γίνονται μπλε. Όσο όμως ήμουν στην παλιά κατοικία μου στην προηγούμενη περιοχή δηλαδή.. Ειτε με ανοιχτα data ειτε με κλειστά ήταν μπλε..πολυ σπάνια γινόταν γκρι. Σκέφτηκα μήπως έχω χαμηλό σήμα.. Αλλά δεν νομιζω γιατί οι μπάρες είναι όλη την μέρα φουλ κ επίσης το ίντερνετ παει σφαίρα. Τα γουγλε σέρβις τι ακριβώς είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Να το πω λίγο αναλυτικά. Χθες αλλαξα περιοχή κατοικίας κ βλέπω οτι οι μπάρες είναι γκρι. Όταν ανοίγω τα data γίνονται μπλε. Όσο όμως ήμουν στην παλιά κατοικία μου στην προηγούμενη περιοχή δηλαδή.. Ειτε με ανοιχτα data ειτε με κλειστά ήταν μπλε..πολυ σπάνια γινόταν γκρι. Σκέφτηκα μήπως έχω χαμηλό σήμα.. Αλλά δεν νομιζω γιατί οι μπάρες είναι όλη την μέρα φουλ κ επίσης το ίντερνετ παει σφαίρα. Τα γουγλε σέρβις τι ακριβώς είναι;; Όταν οι μπάρες είναι μπλε το κινητό σου έχει "συνδεθεί"στους server της Google.Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω Wi-Fi είτε data.αν ενεργοποιήσεις κάτι από τα 2 και μετά από κάποια δευτερόλεπτα οι μπάρες δεν γίνουν μπλε τότε ή δεν έχεις σύνδεση στο δίκτυο ή δεν έχει συνδεθεί το κινητό με Google.πολλές φορές ανοίγω Wi-Fi η data και ενώ έχω ίντερνετ, οι μπάρες είναι γκρι και με το που ανοίγω play store τότε στιγμιαία μπλε. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ευχαριστώ φιλέ.αλλά πολλές φορές γίνεται μπλε κ παραμένει μπλε χωρίς να είμαι συνδεδεμένος με WiFi η data. Αυτή ηταν η απορία μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Από το κακό στο χειρότερο πάει το πρόβλημα με το internet/3G της Cosmote. Έχω τρελαθεί να ανοιγοκλείνω airplane mode και μερικές φορές και reboot για να επανέλθει η σύνδεση. Αυτά από το κέντρο της Αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Από το κακό στο χειρότερο πάει το πρόβλημα με το internet/3G της Cosmote. Έχω τρελαθεί να ανοιγοκλείνω airplane mode και μερικές φορές και reboot για να επανέλθει η σύνδεση. Αυτά από το κέντρο της Αθήνας. Εγώ έβαλα την cu κάρτα γιατί βαρέθηκα να κάνω αυτό που λες :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγώ έβαλα την cu κάρτα γιατί βαρέθηκα να κάνω αυτό που λες :mad: Εγώ πάντως εδώ και ένα μήνα που έβαλα cosmote , με το 3g το internet πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent_S Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) καλησπέρα, εδώ και κανένα μήνα (πάνω-κάτω) έχω παρατηρήσει στο κινητό ένα λαγκάρισμα... μειρκές φορές είναι αμελητέο, άλλες εκνεβριστικό... πχ:αρχίζει να δονεί, αρχίζει ο ήχος κλήσης, και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ανάβει και η οθόνη... με 4.2.2 είμαι, δοκίμασα να απεγκαταστήσω 1-2 εφαρμογές που έβαλα πρόσφατα αλλά ψιλιάζομαι πως δεν φταίνε οι εφραρμογές, τα ίδια περίπου βιώνω και με το nexus7 που έχω... έχει κάνει καμιά πατάτα η google? δεν ψήνω reset... έχω δοκιμάσει και restart χωρίς αποτέλεσμα stock android btw... αγορασμένο από Αγγλία 16GB έκδοση Edited June 18, 2013 by Agent_S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Στο 7αρι μου με custom Rom όπου του έχω βάλει πάρα πολλά παιχνίδια μου λαγκάρει και μένα.. Εγώ πιστεύω ότι να φορμαρισματάκι το χρειάζεται. Στην δική σου περίπτωση θα έλεγα να δοκιμάσεις να σβήνεις εφαρμογές και να παρατηρείς πότε θα φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγώ πάντως εδώ και ένα μήνα που έβαλα cosmote , με το 3g το internet πετάει. Οταν έχει μια χαρά είναι, τουλάχιστον Αθήνα. Το θέμα είναι οτι μετά από airplane mode, όταν χάνεις το σήμα και το ξαναβρίσκεις ή όταν ανοιγοκλείσεις το WIFI πολλές φορές δεν ξανά συνδέεται μετά και αυτό παρουσιάστηκε σαν θέμα τώρα τελευταία. Βέβαια από ότι είδα το έχουν και άλλοι..:( (τουλάχιστον Αθήνα για άλλες περιοχές δεν ξέρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλησπέρα, εδώ και κανένα μήνα (πάνω-κάτω) έχω παρατηρήσει στο κινητό ένα λαγκάρισμα... μειρκές φορές είναι αμελητέο, άλλες εκνεβριστικό... πχ:αρχίζει να δονεί, αρχίζει ο ήχος κλήσης, και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ανάβει και η οθόνη... με 4.2.2 είμαι, δοκίμασα να απεγκαταστήσω 1-2 εφαρμογές που έβαλα πρόσφατα αλλά ψιλιάζομαι πως δεν φταίνε οι εφραρμογές, τα ίδια περίπου βιώνω και με το nexus7 που έχω... έχει κάνει καμιά πατάτα η google? δεν ψήνω reset... έχω δοκιμάσει και restart χωρίς αποτέλεσμα stock android btw... αγορασμένο από Αγγλία 16GB έκδοση Μου αρέσει που επειδή παρουσιάζει η συσκευή κάποιου ένα πρόβλημα, κατευθείαν τα βάζουν με την εταιρεία που έχει την ευθύνη. Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα format και αν στο κάνει με τελείως καθαρό κινητό, τότε φταίει η Google, η LG και όποιος άλλος θες. Αλλά μέχρι τότε, το πιο πιθανό είναι να φταίει κάποια εφαρμογή όπως λες και εσύ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλησπερα παιδια, πως αλλαζουμε ηχο κλησης, δεν το βρισκω με τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλησπερα παιδια, πως αλλαζουμε ηχο κλησης, δεν το βρισκω με τιποτα... Ρυθμίσεις, ήχος, επιλογή ήχου κλήσης.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ρυθμίσεις, ήχος, επιλογή ήχου κλήσης.... εννοω mp3 δεν μου βγαζει αλλη επιλογη παρα μονο τους ηχους που εχει η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 εννοω mp3 δεν μου βγαζει αλλη επιλογη παρα μονο τους ηχους που εχει η συσκευη Πρέπει να φτιάξεις (αν δεν υπάρχει ήδη) έναν φάκελο με όνομα Ringtones και να βάλεις εκεί μέσα όποια αρχεία θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Μετά θα σου τα βγάζει στη λίστα που βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Πρέπει να φτιάξεις (αν δεν υπάρχει ήδη) έναν φάκελο με όνομα Ringtones και να βάλεις εκεί μέσα όποια αρχεία θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Μετά θα σου τα βγάζει στη λίστα που βλέπεις. παλι δεν εγινε... Edited June 18, 2013 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 παλι δεν εγινε... ε τότε κατέβασε κάποιον player από το market όπου όταν παίζει ένα τραγούδι έχουν επιλογή να το βάλουν και σαν ήχο κλήσης. πχ ο rocket player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Πρέπει να φτιάξεις (αν δεν υπάρχει ήδη) έναν φάκελο με όνομα Ringtones και να βάλεις εκεί μέσα όποια αρχεία θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Μετά θα σου τα βγάζει στη λίστα που βλέπεις. Αυτό πάντως είναι λίγο κουλαμάρα του λειτουργικού. Στα Νόκια 10ετιας πιο εύκολα όριζες ένα mp3 ως ήχο κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 ε τότε κατέβασε κάποιον player από το market όπου όταν παίζει ένα τραγούδι έχουν επιλογή να το βάλουν και σαν ήχο κλήσης. πχ ο rocket player Σε ευχαριστώ πόλυ... Όντως μεγάλη κουλαμαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Σε ευχαριστώ πόλυ... Όντως μεγάλη κουλαμαρα... Βάλε es file explorer και θα στο έχει σαν επιλογή να διαλέξεις μέσα από αυτόν. Αλλιώς βάλτα σε ένα φάκελο στην sdcard που θα ονομάζεται Ringtones και κάνε reboot. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Σε ευχαριστώ πόλυ... Όντως μεγάλη κουλαμαρα... Πρεπει να κανεις και ενα reboot... Κατεβασε το zedge το οποιο σου χει παρα πολλους ηχους να διαλεξεις να βαλεις η το ringdroid να κοψεις οτι θες εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Τι εννοείς reboot? Αφού δεν περνει κάρτα sd..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Τι εννοείς reboot? Αφού δεν περνει κάρτα sd..... Το reboot δεν το κάνεις για την κάρτα sd. Γενικά χρειάζεται που και που ειδικά μετά την αφαίρεση εφαρμογών ή αλλαγή κάποιων βασικών ρυθμίσεων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Το reboot δεν το κάνεις για την κάρτα sd. Γενικά χρειάζεται που και που ειδικά μετά την αφαίρεση εφαρμογών ή αλλαγή κάποιων βασικών ρυθμίσεων. ναι το ξερω, ο gialakias ειπε για την sd να κανω φακελο, αφου δεν εχει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 ναι το ξερω, ο gialakias ειπε για την sd να κανω φακελο, αφου δεν εχει...... Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hlidskialf.android.tonepicker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts