haris_led Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Έβαλα την κάρτα vodafone και θα δω τι παίζει με το ίντερνετ σε ίδιες συνθήκες.:mobile: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Διαπιστωσα κάτι περίεργο. Όταν χάνω το σήμα δικτύου η κάτι τέτοιο... μου ζητάει τον κωδικό ανοίγματος του τηλεφώνου. Σαν να το είχα κλειστό κ να το ξανά ανοιγα. Υπαρχει κάποια ρύθμιση που πρεπει να κάνω; έχει τύχει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Τί rom φοράς; Kernel; Ποιόν κωδικό εννοείς; Pin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Κωδικό πιν ναι. Και είμαι στοκ σε όλα.μου το έκανε καμία 10 φορές σε μια μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Τι κόλυμα και αυτό!!!!Είμαι με wind και μια δείχνει το σήμα της wind και μια αυτο......κατι πεζει με το σημα και την κεραια.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Τι κόλυμα και αυτό!!!!Είμαι με wind και μια δείχνει το σήμα της wind και μια αυτο......κατι πεζει με το σημα και την κεραια.... Και εγώ με Wind είμαι. Κανένα πρόβλημα τόσο καιρό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Κωδικό πιν ναι. Και είμαι στοκ σε όλα.μου το έκανε καμία 10 φορές σε μια μέρα 10 φορές σε μια μέρα πάει πολύ! Δεν κάνεις κάνα factory reset να το στήσεις από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Κ να κάνω ρισετ δεν θα έχω την επιλογή να ρυθμισω κάτι απο το δίκτυο. Όταν χάνω το σήμα μονο συμβαίνει αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 για την 4.3 εχουμε κανενα νεο ποτε θα μας ερ8ει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 για την 4.3 εχουμε κανενα νεο ποτε θα μας ερ8ει? Για Ιούλιο παει.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Τι κόλυμα και αυτό!!!!Είμαι με wind και μια δείχνει το σήμα της wind και μια αυτο......κατι πεζει με το σημα και την κεραια.... οταν στο δειχνει αυτο,δειχνει κ αδειες τις μπαρες?αν ναι και γω wind εχω και κανει το ιδιο.θα το δοκιμασω και με αλλη καρτα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 οταν στο δειχνει αυτο,δειχνει κ αδειες τις μπαρες?αν ναι και γω wind εχω και κανει το ιδιο.θα το δοκιμασω και με αλλη καρτα ναι λέει χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο όπως δείχνει κ στην φώτο...με άλλο κινητό δεν είχα θέμα...δηλαδή τι παθαίνει χάνει το σήμα?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Λοιπόν όταν το λέει αυτό ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο είναι για το 3G αν ανοίξετε το 3G θα βγάζει Wind όπως εμένα με vodafone Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Λοιπόν όταν το λέει αυτό ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο είναι για το 3G αν ανοίξετε το 3G θα βγάζει Wind όπως εμένα με vodafone έχω τικαρει μόνο 2g και άλλοτε δείχνει δεν έχει σήμα ενώ έχει κ αλλοτε δείχνει κανονικά wind Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 έχω τικαρει μόνο 2g και άλλοτε δείχνει δεν έχει σήμα ενώ έχει κ αλλοτε δείχνει κανονικά wind Λάθος : Τελικά σε μένα λέει Vodafone όταν έχω τα δεδομένα όχι μόνο το 3g ή αν είμαι συνδεδεμένος σε wifi δίκτυο Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 σήμερα παρατήρησα όταν προσπάθησα να συνδεσω τα ακουστικά με το κινητό οτι δεν έμπαιναν με τίποτα ώστε να καταλάβει οτι τα έχω συνδέσει. να έχει μπει κάτι μεσά. ειδα στην επιφάνεια αν και δεν φαίνεται ενα άσπρο χαρτί αλλά πρέπει να είναι για την υγρασία ή κάνω λάθος; τι πρεπει να κανω; το κινητό το έχω πάρει απο Αγγλία άλλα δεν έχω αποδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 σήμερα παρατήρησα όταν προσπάθησα να συνδεσω τα ακουστικά με το κινητό οτι δεν έμπαιναν με τίποτα ώστε να καταλάβει οτι τα έχω συνδέσει. να έχει μπει κάτι μεσά. ειδα στην επιφάνεια αν και δεν φαίνεται ενα άσπρο χαρτί αλλά πρέπει να είναι για την υγρασία ή κάνω λάθος; τι πρεπει να κανω; το κινητό το έχω πάρει απο Αγγλία άλλα δεν έχω αποδειξη. Το χαρτακι αυτο το εχει και μενα.για την υγρασια πρεπει να ειναι.με τις θερμοκρασιες που ανεβαζει ομως εξατμιζονται τα παντα.χεχε στο θεμα μας.δοκιμασες αλλα ακουστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 ναι.και με τα ηχεία παλι το ίδιο. τώρα πρεπει να το στείλω στην Αθήνα; και ποσο λέτε να μου κοστίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Λογικα εχεις εγγυηση.τπτ δε θα σου κοστισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 επειδη μενω πατρα και σε λιγες μερες θα φυγω για γιαννενα μιας και τελειωνω απο το πανεπιστημιο που πρεπει να παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Τι λένε για την καινούργια έκδοση http://www.droid-life.com/2013/06/14/android-5-0-key-lime-pie-ui-concepts-hitting-the-web-give-us-very-high-hopes/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Τη σημαίνει όταν έχω φουλ σήμα δικτυου με τις μπάρες γεμάτες αλλά δεν είναι μπλε στο χρωμα; ξέρεις κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Τη σημαίνει όταν έχω φουλ σήμα δικτυου με τις μπάρες γεμάτες αλλά δεν είναι μπλε στο χρωμα; ξέρεις κάποιος; Δεν έχεις σύνδεση στο internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Αν δεν κάνω λάθος σημαίνει οτι δεν έχει σύνδεση στους servers της Google. Και γκρι που είναι σύνδεση έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πολλές φορες όμως γίνεται μπλε χωρίς να εχω ανοιχτα data κ WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts