Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα την κάρτα vodafone και θα δω τι παίζει με το ίντερνετ σε ίδιες συνθήκες.:mobile:

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διαπιστωσα κάτι περίεργο. Όταν χάνω το σήμα δικτύου η κάτι τέτοιο... μου ζητάει τον κωδικό ανοίγματος του τηλεφώνου. Σαν να το είχα κλειστό κ να το ξανά ανοιγα. Υπαρχει κάποια ρύθμιση που πρεπει να κάνω; έχει τύχει σε κανέναν;

Τι κόλυμα και αυτό!!!!Είμαι με wind και μια δείχνει το σήμα της wind και μια αυτο......κατι πεζει με το σημα και την κεραια....

IPhone 15 Pro 

Τι κόλυμα και αυτό!!!!Είμαι με wind και μια δείχνει το σήμα της wind και μια αυτο......κατι πεζει με το σημα και την κεραια....

Και εγώ με Wind είμαι.

Κανένα πρόβλημα τόσο καιρό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κωδικό πιν ναι. Και είμαι στοκ σε όλα.μου το έκανε καμία 10 φορές σε μια μέρα

10 φορές σε μια μέρα πάει πολύ! Δεν κάνεις κάνα factory reset να το στήσεις από την αρχή;

Κ να κάνω ρισετ δεν θα έχω την επιλογή να ρυθμισω κάτι απο το δίκτυο. Όταν χάνω το σήμα μονο συμβαίνει αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί.

οταν στο δειχνει αυτο,δειχνει κ αδειες τις μπαρες?αν ναι και γω wind εχω και κανει το ιδιο.θα το δοκιμασω και με αλλη καρτα

Vamos Aris

οταν στο δειχνει αυτο,δειχνει κ αδειες τις μπαρες?αν ναι και γω wind εχω και κανει το ιδιο.θα το δοκιμασω και με αλλη καρτα

ναι λέει χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο όπως δείχνει κ στην φώτο...με άλλο κινητό δεν είχα θέμα...δηλαδή τι παθαίνει χάνει το σήμα??

IPhone 15 Pro 

Λοιπόν όταν το λέει αυτό ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο είναι για το 3G αν ανοίξετε το 3G θα βγάζει Wind όπως εμένα με vodafone
Digital-Doctor.blogspot.gr

Λοιπόν όταν το λέει αυτό ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο είναι για το 3G αν ανοίξετε το 3G θα βγάζει Wind όπως εμένα με vodafone

έχω τικαρει μόνο 2g και άλλοτε δείχνει δεν έχει σήμα ενώ έχει κ αλλοτε δείχνει κανονικά wind

IPhone 15 Pro 

έχω τικαρει μόνο 2g και άλλοτε δείχνει δεν έχει σήμα ενώ έχει κ αλλοτε δείχνει κανονικά wind

Λάθος : Τελικά σε μένα λέει Vodafone όταν έχω τα δεδομένα όχι μόνο το 3g ή αν είμαι συνδεδεμένος σε wifi δίκτυο

Digital-Doctor.blogspot.gr

σήμερα παρατήρησα όταν προσπάθησα

να συνδεσω τα ακουστικά με το κινητό οτι δεν έμπαιναν με τίποτα ώστε να καταλάβει οτι τα έχω συνδέσει.

να έχει μπει κάτι μεσά.

ειδα στην επιφάνεια αν και δεν φαίνεται ενα άσπρο χαρτί αλλά πρέπει να είναι για την υγρασία ή κάνω λάθος;

τι πρεπει να κανω; το κινητό το έχω πάρει απο Αγγλία άλλα δεν έχω αποδειξη.

σήμερα παρατήρησα όταν προσπάθησα

να συνδεσω τα ακουστικά με το κινητό οτι δεν έμπαιναν με τίποτα ώστε να καταλάβει οτι τα έχω συνδέσει.

να έχει μπει κάτι μεσά.

ειδα στην επιφάνεια αν και δεν φαίνεται ενα άσπρο χαρτί αλλά πρέπει να είναι για την υγρασία ή κάνω λάθος;

τι πρεπει να κανω; το κινητό το έχω πάρει απο Αγγλία άλλα δεν έχω αποδειξη.

Το χαρτακι αυτο το εχει και μενα.για την υγρασια πρεπει να ειναι.με τις θερμοκρασιες που ανεβαζει ομως εξατμιζονται τα παντα.χεχε

στο θεμα μας.δοκιμασες αλλα ακουστικα?

ναι.και με τα ηχεία παλι το ίδιο.

τώρα πρεπει να το στείλω στην Αθήνα;

και ποσο λέτε να μου κοστίσει

επειδη μενω πατρα και σε λιγες μερες θα φυγω για γιαννενα μιας και τελειωνω απο το πανεπιστημιο που πρεπει να παω?

Τη σημαίνει όταν έχω φουλ σήμα δικτυου με τις μπάρες γεμάτες αλλά δεν είναι μπλε στο χρωμα; ξέρεις κάποιος;

Τη σημαίνει όταν έχω φουλ σήμα δικτυου με τις μπάρες γεμάτες αλλά δεν είναι μπλε στο χρωμα; ξέρεις κάποιος;

Δεν έχεις σύνδεση στο internet

Αν δεν κάνω λάθος σημαίνει οτι δεν έχει σύνδεση στους servers της Google. Και γκρι που είναι σύνδεση έχει.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)