dimitrisOS Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Τελικά αύριο να περιμένω τηλέφωνο από την wind για των ασύρματο φορτιστή ή 80 ευρό από την LG ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εμένα πάντως όταν παίζω κάνα παιχνίδι η θερμοκρασία cpu ανεβάζει 63-64c.Είναι και αυτό φυσιολογικό? Καλα ειναι! Τελικά αύριο να περιμένω τηλέφωνο από την wind για των ασύρματο φορτιστή ή 80 ευρό από την LG ; Φορτιστη δεν νομιζω να δειτε...ειναι πολυ μεγαλη η ζητηση για να παρουν ολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παιδιά καλησπέρα.το έχω το κινητό εδώ και τέσσερις μέρες και παρατήρησα ότι η μπαταρία είναι πολύ χάλια.περιμένουμε καμιά διόρθωση από LG?Υπάρχει καμιά άλλη λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παιδιά καλησπέρα.το έχω το κινητό εδώ και τέσσερις μέρες και παρατήρησα ότι η μπαταρία είναι πολύ χάλια.περιμένουμε καμιά διόρθωση από LG?Υπάρχει καμιά άλλη λύση? Πεσμας τη χρηση κανεις.Και δωσε ενα screenshot να δουμε την μπαταρια σου αναλυτικα.Επισης παιζουν ρολο κ τι εφαρμογες εχεις φωτεινοτητα,3g,gps ή οτι αλλο εχεις ανοιχτο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλησπέρα, δοκίμασα το app , full!screen το οποίο σου διώχνει πανω και κάτω μπάρα, και φαίνεται πολύ ωραία το κινητο με πιο μεγάλη οθονη, όμως δεν μπορώ να βλέπω την πάνω notification bar. Υπάρχει μήπως κάποιος συνδιασμος που να μην έχεις την κάτω μπάρα, αλλά να έχεις hide την πάνω και να σου βγαίνει μόνο με gesture?> υγ> επειδή είχα πρόβλημα με τα γενέθλεια από το vcard που είχα περάσει τις επαφε΄ς και δεν τα έβλεπε στο google calendar, τα εμφάνισα τελικά με το app Birthdays - Free Muzurisana UG (haftungsbeschränkt) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπέρα, δοκίμασα το app , full!screen το οποίο σου διώχνει πανω και κάτω μπάρα, και φαίνεται πολύ ωραία το κινητο με πιο μεγάλη οθονη, όμως δεν μπορώ να βλέπω την πάνω notification bar. Υπάρχει μήπως κάποιος συνδιασμος που να μην έχεις την κάτω μπάρα, αλλά να έχεις hide την πάνω και να σου βγαίνει μόνο με gesture?> υγ> επειδή είχα πρόβλημα με τα γενέθλεια από το vcard που είχα περάσει τις επαφε΄ς και δεν τα έβλεπε στο google calendar, τα εμφάνισα τελικά με το app Birthdays - Free Muzurisana UG (haftungsbeschränkt) Δοκίμασε το smart statusbar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Μην ανησυχεις.μια χαρα ειναι.εκανα 2 μπανια στη θαλασσα.το χτυπουσε ο ηλιος δε καταλαβε τπτ Αφου πηγες για μπανιο με το κινητο εκανες το καλυτερο test drive. Παντως εγω θα το σκεφτομουν πολυ να το επαιρνα μαζι μου στην θαλασσα. Το κινητο το ειχα αλλα το εδωσα για να παρω το νοτε 2. Ενας απο τους λογους ηταν και η θερμοκρασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αφου πηγες για μπανιο με το κινητο εκανες το καλυτερο test drive. Παντως εγω θα το σκεφτομουν πολυ να το επαιρνα μαζι μου στην θαλασσα. Το κινητο το ειχα αλλα το εδωσα για να παρω το νοτε 2. Ενας απο τους λογους ηταν και η θερμοκρασια. Kαι γω στη παραλια μαζι μου το παιρνω.Ενταξει με τη ζεστη που εχει μια θερμοκρασια μπορει να την εχει λογω οτι το χτυπαει ο ηλιος.Λογικο το βρισκω. :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το εχω μεσα σε τσαντα.μη νομιζετε πως το εχω και ψηνεται.αν μπορουσα ν α εχω 2 sim με το ιδιο νουμερο θα ειχα ενα μαχιμο για τη παραλια και το γυαλινο διαμαντι σπιτι.στη δροσουλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 ρε παιδια ηρεμηστε λιγο!!!!κινητο ειναι....δηλαδη αν ειχατε καμια bentley τι θα κανατε,θα την αφηνατε στο γkαραζ;filika panta... οσον αναφορα για θερμοκρασιες επιδη τυχαινει να εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου,θα πω οτι ολα τα κινητα ανεβαζουν θερμοκρασιες και κυριως τα τετραπυρηνα....οσαν ομως εχουν πλαστικο battery cover λογω υλικου δεν ειναι τοσο αισθητη η θερμοκρασια οσο οταν ειναι απο γυαλι η αλουμινιο.σε διαγορα τεστ που εκανα με s3,iphone 4,iphone 5 kai nexus 4 οι διαφορες στην θεμοκρασια ηταν μικρες(το τεστ εγινε με real racing)απλα το αισθανοσουν περισσοτερο στο χερι σε iphone και νεξους λογω υλικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Γειά, έχω αγοράσει το LG Nexus 4 πριν 2 εβδομάδες και παρατηρώ διακοπές στο σήμα δικτύου κατά τη διάρκεια ομιλίας, παρότι η ένδειξη της κεραίας είναι πλήρης. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Που ξέρεις ότι φταίει η δική σου συσκευή και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα λήψης οι άλλοι? Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Η παρατήρηση έγινε με σταθερές: οι συνομιλητές έχουν τα ίδια κινητά με πρίν, βρίσκονται στους ίδιους χώρους με πρίν, εγώ μιλώ από τους ίδιους χώρους με πριν (γραφείο, σπίτι κλπ) απλά εγώ έχω αλλάξει συσκευή. Συμβαίνει και κατα την ομιλία ενω περπατώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Η παρατήρηση έγινε με σταθερές: οι συνομιλητές έχουν τα ίδια κινητά με πρίν, βρίσκονται στους ίδιους χώρους με πρίν, εγώ μιλώ από τους ίδιους χώρους με πριν (γραφείο, σπίτι κλπ) απλά εγώ έχω αλλάξει συσκευή. Συμβαίνει και κατα την ομιλία ενω περπατώ. Τι δικτυο εχεις?Εμενα μου το κανει 3 μερες τελευταιες.Πρεπει να φταιει η vodafone και οχι το κινητο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Και εγώ Vodafone, Θεσσαλονίκη, αλλά σε διάφορες περιοχές (όχι σε μία μόνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το εχω μεσα σε τσαντα.μη νομιζετε πως το εχω και ψηνεται.αν μπορουσα ν α εχω 2 sim με το ιδιο νουμερο θα ειχα ενα μαχιμο για τη παραλια και το γυαλινο διαμαντι σπιτι.στη δροσουλα... Η cosmote εχει αυτην την δυνατοτητα...2 σιμ με το ιδιο νουμερο. ρε παιδια ηρεμηστε λιγο!!!!κινητο ειναι....δηλαδη αν ειχατε καμια bentley τι θα κανατε,θα την αφηνατε στο γkαραζ;filika panta... οσον αναφορα για θερμοκρασιες επιδη τυχαινει να εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου,θα πω οτι ολα τα κινητα ανεβαζουν θερμοκρασιες και κυριως τα τετραπυρηνα....οσαν ομως εχουν πλαστικο battery cover λογω υλικου δεν ειναι τοσο αισθητη η θερμοκρασια οσο οταν ειναι απο γυαλι η αλουμινιο.σε διαγορα τεστ που εκανα με s3,iphone 4,iphone 5 kai nexus 4 οι διαφορες στην θεμοκρασια ηταν μικρες(το τεστ εγινε με real racing)απλα το αισθανοσουν περισσοτερο στο χερι σε iphone και νεξους λογω υλικου. Ακριβως ετσι ειναι! Οποιος θελει μπορει να παιξει με κερνελ και να ρυθμισει το κινητο να μην ανεβαζει τοσο θερμοκρασια....αν και εγω δεν εχω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Και εγώ Vodafone, Θεσσαλονίκη, αλλά σε διάφορες περιοχές (όχι σε μία μόνο). Οπα αφου εισαι και συ VODAFONE κατι παιζει.3 μηνες δν ειχα θεμα.Βεβαια μπορει να φταιει ο κερνελ μου.Αλλα μαλλον απο το δικτυο βλεπω το προβλημα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οπα αφου εισαι και συ VODAFONE κατι παιζει.3 μηνες δν ειχα θεμα.Βεβαια μπορει να φταιει ο κερνελ μου.Αλλα μαλλον απο το δικτυο βλεπω το προβλημα. Ίσως. Θα μιλήσω με Vodafone. Να 'σαι καλά, σ'ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ίσως. Θα μιλήσω με Vodafone. Να 'σαι καλά, σ'ευχαριστώ. Aμα μιλησεις και στο φτιαξουν πεσμου εδω να δω τι θα κανω κ γω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Aμα μιλησεις και στο φτιαξουν πεσμου εδω να δω τι θα κανω κ γω Μίλησα και περιμένω ... Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρχει ενημέρωση. Παρατηρώ πως το notification της κεραίας είναι άσπρο και όχι γαλαζιο. Γίνεται γαλάζιο μόνο όταν είναι σε wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 "nexus 4 dropping signal when held in left hand" http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=40343 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Η cosmote εχει αυτην την δυνατοτητα...2 σιμ με το ιδιο νουμερο. σημερα ενεργοποιηθηκε η φορητοτητα σε cosmote.αν ειναι ετσι παω να παρω κανα μαχιμο για θαλασσα και δουλεια.μ εφτιαξες Edited May 20, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 σημερα ενεργοποιηθηκε η φορητοτητα σε cosmote.αν ειναι ετσι παω να παρω κανα μαχιμο για θαλασσα και δουλεια.μ εφτιαξες Στον γερμανο το χα κανει εγω...10 ευρω απο τι θυμαμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Βρηκα και κινητακι σκληροπυρηνικο.sonim xp 1300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Βρηκα και κινητακι σκληροπυρηνικο.sonim xp 1300 Χαχα στην οικοδομη θα πας?? Πλακα πλακα ειναι οτι πιο καταλληλο...θα το πετας οπου θες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts