Gialakias Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 χρονια πολλα χριστος ανεστη παιδια! κατοχος εδω και μερικες μερες και εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα καινουργια τερατα...αλλα ρε παιδια γιατι δεν λαγκαρει?θελω να το κανω και δεν μπορω!!:lol: και απιστευτο multitasking! πεταγομαι απο browser σε διαφορες ανοικτες εφαρμογες και ειναι σα να δουλευω pc!απιστευτα smooth! που να μπει και το καινουργιο λειτουργικο σε λιγο! το μονο που μου τη σπει ειναι οτι ζεστενεται!!! και δεν ξερω τι φταει και πως διορθωνεται! Αληθώς ανέστη. Γιατί θες να διορθώσεις κάτι το οποίο δεν σου δημιουργεί πρόβλημα εκτός από την αίσθηση; Άστο έτσι και απόλαυσε το τέρας και μη δίνεις σημασία! Φωτιά δεν παίρνει! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Αληθώς ανέστη. Γιατί θες να διορθώσεις κάτι το οποίο δεν σου δημιουργεί πρόβλημα εκτός από την αίσθηση; Άστο έτσι και απόλαυσε το τέρας και μη δίνεις σημασία! Φωτιά δεν παίρνει! ναι αυτο θα κανω! ουτε custom rom- kernels το αφηνω μαμα και το απολαμβανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ναι αυτο θα κανω! ουτε custom rom- kernels το αφηνω μαμα και το απολαμβανω! Με custom kernel αν παίξεις με undervolt θα δεις πτώση στις θερμοκρασίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Με custom kernel αν παίξεις με undervolt θα δεις πτώση στις θερμοκρασίες αφηνω επισημη ρομ και αλλαζω μονο κερνελ? ποιον να βαλω?υπαρχει καποιο λινκ? και ποσο undervolt κανω? σε ζαλισα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 τελικά με την μπαταρία δεν ξέρω τι να κάνω. δεν το θεωρώ καθόλου λογικό αυτό που κάνει.πχ να είμαι στο crome και σε 2λεπτα να τρώει 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 χρονια πολλα χριστος ανεστη παιδια! κατοχος εδω και μερικες μερες και εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα καινουργια τερατα...αλλα ρε παιδια γιατι δεν λαγκαρει?θελω να το κανω και δεν μπορω!!:lol: και απιστευτο multitasking! πεταγομαι απο browser σε διαφορες ανοικτες εφαρμογες και ειναι σα να δουλευω pc!απιστευτα smooth! που να μπει και το καινουργιο λειτουργικο σε λιγο! το μονο που μου τη σπει ειναι οτι ζεστενεται!!! και δεν ξερω τι φταει και πως διορθωνεται! Κι εγω το πήρα την Πέμπτη για την σύζυγο. Είναι καλύτερο απ ότι το περίμενα. Θέμα με την θερμοκρασία δεν εχει. Σήμερα μίλαγε με. Skype βιντεοκληση και ίσα που αισθανόμουν την πλάτη ζέστη. Πολύ smooth, δεν το έχω συγκρίνει ακόμα με το Note 2 αλλά σίγουρα με τόσο άδεια rom είναι λογικό να έχει καλύτερο multi tasking. Δεν μου αρέσει η οθόνη. Όχι μόνο στα χρώματα αλλά και στην φωτεινότητα στον ήλιο. Απαράδεκτη για IPS. Προχθές είμαστε παραλία και ηταν στο αυτόματο. Δυσκολεύτηκα να βρω τα μενού για να το πάω στο foul. Έπρεπε να βγαλω τα γυαλιά να γυρίσω πλάτη στον ήλιο για να δω. Το δεύτερο αρνητικό είναι η κάμερα. Θα ασχοληθώ λίγο μαζί της να δω τι μπορώ να κάνω με τις ρυθμίσεις αλλα δεν νομίζω να γίνονται πολλά. Στον ήλιο μπλεδιζουν πολύ και σε χαμηλό φωτισμό έχει πολύ κοκο. Πιθανώς το θέμα της οθόνης διορθώνεται με franco αλλά η κάμερα δεν έχει πολλά περιθώρια. Όπως και να χει στα 370 € που το πήρα και με δώρο τον ασύρματο φορτιστή έχει το καλύτερο value of money. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 αφηνω επισημη ρομ και αλλαζω μονο κερνελ? ποιον να βαλω?υπαρχει καποιο λινκ? και ποσο undervolt κανω? σε ζαλισα:p Ναι stock rom . Εγώ έχω βάλει όπως και οι περισσότεροι Franco kernel. Ανάλογα με τον επεξεργαστή που έχεις θα κάνεις και το αντίστοιχο under volt. Εγώ είμαι - 100mv.για περισσότερες πληροφορίες δες το νήμα τροποποίησεις και βελτιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 καλημέρα ξέρετε μήπως υπάρχει καμιά εφαρμογή σαν αυτή που έχει στο galaxy s3-s4 που μπορείς να άνοιξης 2 παράθυρα μαζί ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Κι εγω το πήρα την Πέμπτη για την σύζυγο. Είναι καλύτερο απ ότι το περίμενα. Θέμα με την θερμοκρασία δεν εχει. Σήμερα μίλαγε με. Skype βιντεοκληση και ίσα που αισθανόμουν την πλάτη ζέστη. Πολύ smooth, δεν το έχω συγκρίνει ακόμα με το Note 2 αλλά σίγουρα με τόσο άδεια rom είναι λογικό να έχει καλύτερο multi tasking. Δεν μου αρέσει η οθόνη. Όχι μόνο στα χρώματα αλλά και στην φωτεινότητα στον ήλιο. Απαράδεκτη για IPS. Προχθές είμαστε παραλία και ηταν στο αυτόματο. Δυσκολεύτηκα να βρω τα μενού για να το πάω στο foul. Έπρεπε να βγαλω τα γυαλιά να γυρίσω πλάτη στον ήλιο για να δω. Το δεύτερο αρνητικό είναι η κάμερα. Θα ασχοληθώ λίγο μαζί της να δω τι μπορώ να κάνω με τις ρυθμίσεις αλλα δεν νομίζω να γίνονται πολλά. Στον ήλιο μπλεδιζουν πολύ και σε χαμηλό φωτισμό έχει πολύ κοκο. Πιθανώς το θέμα της οθόνης διορθώνεται με franco αλλά η κάμερα δεν έχει πολλά περιθώρια. Όπως και να χει στα 370 € που το πήρα και με δώρο τον ασύρματο φορτιστή έχει το καλύτερο value of money. η οθονη εχει ωραια χρωματα, προτιμω τις amoled βεβαια γιατι τα δειχνουν πιο εντονα και τονισμενα με τους κερνελς μπορεις να παιξεις και να πετυχεις καποια αποχρωση που σε ικανοποιει...εγω που εχω δοκιμασει 3-4 κερνελς με διαφορα προφιλ,κανενα δεν μου αρεσε και γυρισα σε google stock προφιλ... η οθονη πραγματικα ειναι απαραδεκτη στον ηλιο οπως σε σχεδον ολα τα κινητα....μεχρι τωρα νομιζω το lumia 920 εχει πολλα φιλτρα στην οθονη και βλεπεις ικανοποιητικα στον ηλιο. η καμερα ειναι καλη αλλα οχι σαν την 8αρα του s3,ας πουμε:p για βασικη χρηση ειναι υπερ αρκετη,οποιος θελει το κατι παραπανω,δεν θα τον καλυψει. στο σκοτασι ειναι απαραδεκτη αλλα δεν με απασχολει καθολου εμενα προσωπικα....και παλι θα αναφερω το λουμια που βγαζει παρα πολυ ικανοποιητικες φωτο το βραδι και χωρις φλας... το κινητο ειναι απιστευτα γρηγορο,δεν κολλαει,δεν laggαρει,φοβερο multitasking...αλλαζω συσκευη σχεδον καθε βδομαδα (κυριως android) και τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) καλημέρα ξέρετε μήπως υπάρχει καμιά εφαρμογή σαν αυτή που έχει στο galaxy s3-s4 που μπορείς να άνοιξης 2 παράθυρα μαζί ; ποια εννοεις,δεν καταλαβα:wacko: εννοεις αυτο που ενω βλεπεις τα εμαιλ στο μεγαλο παραθυρο,αν εχεις ενα μικρο καπου οπου παιζει απο πισω μια ταινια ας πουμε??? Edited May 6, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ποια εννοεις,δεν καταλαβα:wacko: εννοεις αυτο που ενω βλεπεις τα εμαιλ στο μεγαλο παραθυρο,αν εχεις ενα μικρο καπου οπου παιζει απο πισω μια ταινια ας πουμε??? περίπου ναι ;) Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 η οθονη εχει ωραια χρωματα, προτιμω τις amoled βεβαια γιατι τα δειχνουν πιο εντονα και τονισμενα με τους κερνελς μπορεις να παιξεις και να πετυχεις καποια αποχρωση που σε ικανοποιει...εγω που εχω δοκιμασει 3-4 κερνελς με διαφορα προφιλ,κανενα δεν μου αρεσε και γυρισα σε google stock προφιλ... η οθονη πραγματικα ειναι απαραδεκτη στον ηλιο οπως σε σχεδον ολα τα κινητα....μεχρι τωρα νομιζω το lumia 920 εχει πολλα φιλτρα στην οθονη και βλεπεις ικανοποιητικα στον ηλιο. Την οθονη του την προτιμω απο τις ψευτικες και υπερτονισμενες αμολεντ.Αμα παιξεις με ρυθμισεις του φιλου μας g47 θα δεις οτι μια χαρα ειναι.Επισης στον ηλιο βλεπεις μια χαρα.Δεν ξερω γτ καποιοι δεν βλεπετε!Αμα φορατε γυαλια ηλιου ειναι λογικο να μην βλεπεις!Κ το οτι φαινεται η οθονη στον ηλιο εστω κ αυτο που φαινεται ειναι καλυτερο κ πιο φωτεινο απο τα αλλα κινητα ισης ή κ μεγαλυτερης αξιας. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 περίπου ναι ;) Δεν ξερω εγω καποιο...νομιζω οτι προς το παρον ειναι 'πατεντα' της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Την οθονη του την προτιμω απο τις ψευτικες και υπερτονισμενες αμολεντ.Αμα παιξεις με ρυθμισεις του φιλου μας g47 θα δεις οτι μια χαρα ειναι.Επισης στον ηλιο βλεπεις μια χαρα.Δεν ξερω γτ καποιοι δεν βλεπετε!Αμα φορατε γυαλια ηλιου ειναι λογικο να μην βλεπεις!Κ το οτι φαινεται η οθονη στον ηλιο εστω κ αυτο που φαινεται ειναι καλυτερο κ πιο φωτεινο απο τα αλλα κινητα ισης ή κ μεγαλυτερης αξιας. Πάντως αφού δεν είναι σε κάποιον οδηγό οι ρυθμίσεις του φίλου g47 δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Εγώ βρήκα μόνο του nickornothing από τα έτοιμα μενού και δοκιμασα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Πάντως αφού δεν είναι σε κάποιον οδηγό οι ρυθμίσεις του φίλου g47 δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Εγώ βρήκα μόνο του nickornothing από τα έτοιμα μενού και δοκιμασα. Οι ρυθμισεις χρωματων του g47 ειναι: Red 225 Green 225 Blue 225 Grays 2 2 2 Mids 7 7 7 Blacks 119 119 119 Whites 4 4 4 Contrast 5 Brightness 0 Saturation 23 Edited May 6, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 η οθονη εχει ωραια χρωματα, προτιμω τις amoled βεβαια γιατι τα δειχνουν πιο εντονα και τονισμενα με τους κερνελς μπορεις να παιξεις και να πετυχεις καποια αποχρωση που σε ικανοποιει...εγω που εχω δοκιμασει 3-4 κερνελς με διαφορα προφιλ,κανενα δεν μου αρεσε και γυρισα σε google stock προφιλ... η οθονη πραγματικα ειναι απαραδεκτη στον ηλιο οπως σε σχεδον ολα τα κινητα....μεχρι τωρα νομιζω το lumia 920 εχει πολλα φιλτρα στην οθονη και βλεπεις ικανοποιητικα στον ηλιο. η καμερα ειναι καλη αλλα οχι σαν την 8αρα του s3,ας πουμε:p για βασικη χρηση ειναι υπερ αρκετη,οποιος θελει το κατι παραπανω,δεν θα τον καλυψει. στο σκοτασι ειναι απαραδεκτη αλλα δεν με απασχολει καθολου εμενα προσωπικα....και παλι θα αναφερω το λουμια που βγαζει παρα πολυ ικανοποιητικες φωτο το βραδι και χωρις φλας... το κινητο ειναι απιστευτα γρηγορο,δεν κολλαει,δεν laggαρει,φοβερο multitasking...αλλαζω συσκευη σχεδον καθε βδομαδα (κυριως android) και τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει..... φιλε μου και εγω λεω οτι ειναι απιστευτα γρηγορο smooth και απιστευτο multitasking! οσο για την οθονη την λατρευω! για καφε σημερα ο κολλητος μου εχει το σ3..λοιπον πολυ πιο φυσικα χρωματα του nexus και πολυ πιο ξεκουραστο! και φοβερυ ευκρινεια!πραγματικα το λεω δεν ηθελα την super amoled to s3! και ρε παιδια μοα χαρα φενεται στον ηλιο!!! δομικαστε με s3 και θα δειτε το απολυτο σκοταδι!! για καμερα και βιντεο δεν δοκιμασα ακομα! το μονο που μου τη σπαει ειναι η χαμενη οθονη στο browsing λογω των software keys! υπαρχει τροπος να βλεπουμε σε ολη την οθονη?και κατι αλλο παιδια...εγω θελω (ιδιοτροπια) τον browser san to s3 τον μανισιο! ουτε τον αθλιο chrome ουτε αλλο..υπαρχει τροπος να βαλω browswer μανισιο jelly bean san toy s3? πιστευω να καταλαβετε τι λεω! κατα τα αλλα δεν εχω εχω δει αλλο τοσο απιστευτο χωρις lag kai smooth τηλεφωνο!!!και με τοσο απιστευτο multitasking!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 φιλε μου και εγω λεω οτι ειναι απιστευτα γρηγορο smooth και απιστευτο multitasking! οσο για την οθονη την λατρευω! για καφε σημερα ο κολλητος μου εχει το σ3..λοιπον πολυ πιο φυσικα χρωματα του nexus και πολυ πιο ξεκουραστο! και φοβερυ ευκρινεια!πραγματικα το λεω δεν ηθελα την super amoled to s3! και ρε παιδια μοα χαρα φενεται στον ηλιο!!! δομικαστε με s3 και θα δειτε το απολυτο σκοταδι!! για καμερα και βιντεο δεν δοκιμασα ακομα! το μονο που μου τη σπαει ειναι η χαμενη οθονη στο browsing λογω των software keys! υπαρχει τροπος να βλεπουμε σε ολη την οθονη?και κατι αλλο παιδια...εγω θελω (ιδιοτροπια) τον browser san to s3 τον μανισιο! ουτε τον αθλιο chrome ουτε αλλο..υπαρχει τροπος να βαλω browswer μανισιο jelly bean san toy s3? πιστευω να καταλαβετε τι λεω! κατα τα αλλα δεν εχω εχω δει αλλο τοσο απιστευτο χωρις lag kai smooth τηλεφωνο!!!και με τοσο απιστευτο multitasking!!!! Συμφωνω.Για τα αλλα που ρωτας βαλε την carbon 1.6.Εχει αυτο που θες,Με αυτη ειμαι κ γω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Οι ρυθμισεις χρωματων του g47 ειναι: Red 225 Green 225 Blue 225 Grays 2 2 2 Mids 7 7 7 Blacks 119 119 119 Whites 4 4 4 Contrast 5 Brightness 0 Saturation 23 και που τις βαζουμε αυτες; Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Οι ρυθμισεις χρωματων του g47 ειναι: Red 225 Green 225 Blue 225 Grays 2 2 2 Mids 7 7 7 Blacks 119 119 119 Whites 4 4 4 Contrast 5 Brightness 0 Saturation 23 Σε ευχαριστώ. Τις πέρασα, αλλά δεν μπορώ να βρω διαφορά με του Nickornothing Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) και που τις βαζουμε αυτες; Μεσα απο την paid εφαρμογη του Φρανκο και εφοσον εχετε περασει τον δικο του κερνελ Σε ευχαριστώ. Τις πέρασα, αλλά δεν μπορώ να βρω διαφορά με του Nickornothing Ναι ειναι παρομοιες,Ελαχιστες διαφορες. Edited May 6, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Την οθονη του την προτιμω απο τις ψευτικες και υπερτονισμενες αμολεντ.Αμα παιξεις με ρυθμισεις του φιλου μας g47 θα δεις οτι μια χαρα ειναι.Επισης στον ηλιο βλεπεις μια χαρα.Δεν ξερω γτ καποιοι δεν βλεπετε!Αμα φορατε γυαλια ηλιου ειναι λογικο να μην βλεπεις!Κ το οτι φαινεται η οθονη στον ηλιο εστω κ αυτο που φαινεται ειναι καλυτερο κ πιο φωτεινο απο τα αλλα κινητα ισης ή κ μεγαλυτερης αξιας. Είχα δίπλα το iPhone 4s το οποίο ήταν αψογο κάτω από τον ήλιο. Ενώ το Nexus 4 απλά λίγο καλύτερο από το Note2, στο foul όμως όχι στο αυτόματο όπου το note παραδόξως τα πάει καλύτερα. Μάλλον στο αυτόματο δεν πιάνει foul φωτεινότητα το Nexus. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Είχα δίπλα το iPhone 4s το οποίο ήταν αψογο κάτω από τον ήλιο. Ενώ το Nexus 4 απλά λίγο καλύτερο από το Note2, στο foul όμως όχι στο αυτόματο όπου το note παραδόξως τα πάει καλύτερα. Μάλλον στο αυτόματο δεν πιάνει foul φωτεινότητα το Nexus. Eχω συγκρινει και γω διπλα με iphone 4s και δεν εβλεπα το ιδιο καλα με το N4.Εγω στο αυτοματο το δουλευω παντα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 To έχω γράψει ήδη πολλές φορές, αλλά το ξαναγράφω, διαβάστε με προσοχή. Υπάρχουν αρμόδια topics για τροποποιήσεις (δηλαδή roms κλπ.), αξεσουάρ και για την αγορά του κινητού: Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Google Nexus 4 (by LG) Αξεσουάρ για το Google Nexus 4 (by LG) Διαθεσιμότητα και αγορά του Google Nexus 4 (by LG) Πριν ρωτήσετε κάτι μάθετε να ψάχνετε για το κατάλληλο topic. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Σκεφτομαι την αγορα του αλλα ακουω οτι εχει προβληματα απο εδω και απο εκει . Τελικα τι γινεται ρε παιδια με το κινητο ? Πως τα παει σε παιχνιδια ? Ειναι smooth ? Ο επεξεργαστης αποδιδει καλα ? γιατι στην αρχη ειχα ακουσει πολυ ασχημα πραγματα .. Το USB OTG λειτουργει η οχι τελικα ? Η μπαταρια βγαζει μια μερα με μετρια χρηση ? (Μια ωρα ιντερνετ , κανα τεταρτο κλησεις , λιγο skype και κανενα παιχνιδακι). Η οθονη του τι λεει ? Μπορεις να δεις ταινια ? Η κοινοτητα ασχολειται με το κινητο ? Βγαινουν roms και τα σχετικα ? Για να αφαιρεση τα on screen button καποιος . Ευχαριστω οποιον απαντησει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Σκεφτομαι την αγορα του αλλα ακουω οτι εχει προβληματα απο εδω και απο εκει . Τελικα τι γινεται ρε παιδια με το κινητο ? Πως τα παει σε παιχνιδια ? Ειναι smooth ? Ο επεξεργαστης αποδιδει καλα ? γιατι στην αρχη ειχα ακουσει πολυ ασχημα πραγματα .. Το USB OTG λειτουργει η οχι τελικα ? Η μπαταρια βγαζει μια μερα με μετρια χρηση ? (Μια ωρα ιντερνετ , κανα τεταρτο κλησεις , λιγο skype και κανενα παιχνιδακι). Η οθονη του τι λεει ? Μπορεις να δεις ταινια ? Η κοινοτητα ασχολειται με το κινητο ? Βγαινουν roms και τα σχετικα ? Για να αφαιρεση τα on screen button καποιος . Ευχαριστω οποιον απαντησει ! Δεν θα έχεις πουθενά θέμα και για την μπαταρία αν κάνεις απλή χρήση όπως λες θα κρατήσει και πιο πολύ ! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts