ssstergiosss Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Δηλαδή πιάνει σε stock?Να το κάνω? :D Edited February 15, 2013 by ssstergiosss ορθογραφικό Παράθεση -20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μετα την εγκατασταση της 4.2.2 και την πληρη φορτιση εχω εντυπωσιαστει με την μπαταρια. Ειμαι στοκ root με cwm. wifi on, gps off, 3g on, synch on μονιμα Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εχω κατεβασει το jdq49 ,ενα αρχειο 52 ΜΒ περιπου...αυτο ειναι σωστα?το φλασαρω μεσω cwm(αφου εχω τρεξει το rootkeeper) και τελος? απλα να κανω ενα clear cache /davlik ? ειμαι στοκ,unlocked,root Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εχω κατεβασει το jdq49 ,ενα αρχειο 52 ΜΒ περιπου...αυτο ειναι σωστα?το φλασαρω μεσω cwm(αφου εχω τρεξει το rootkeeper) και τελος? απλα να κανω ενα clear cache /davlik ? ειμαι στοκ,unlocked,root χωρις wipes. τα κανει το zip μονο του Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εμενα δεν εχει πουθενα google services framework....τι γινεται? Έχεις iPhone; :D Sorry, ήταν "πάρε-βάλε" Κοίτα στο All, όχι το Downloaded. Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σήμερα μετά το φλασαρισμα σε 4.2.2 με φυσιολογική χρηση απο τις 9 η μπαταρία είναι στο 45 τις εκατό με 3 ώρες on screen time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Η XenonHD δεν το έχει ενσωματωμένο. Δες αν θες από κάτω που έχει κάνει κάποιος extract τον launcher με το κυκλικό widget από Motorola.. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά να σου πω :p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955779 Ευχαριστώ, ήθελα να μάθω αν είναι κάτι που έχουν στην Xenon HD, γιατί είδα τη φωτογραφία. Btw, δεν χρησιμοποιώ τα αρχεία του Atrix HD, αλλά αυτά του Razr M. Κάπου μέσα στο posts από το link που έστειλες, έγραφαν ότι δεν μπορούσες να βάλεις widgets στις homescreen σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σχετικά με το rootkeeper προσοχή είδα κάποιον στι xda που το χρησιμοποίησε και ναι μεν δουλεύει το root μετά το update σε 4.2.2 βγάζει όμως force close όταν πάει να μπει στο settings/security:banghead: Μάλιστα, μόλις πρόσεξα πως έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Υπάρχει κάπου λύση ή κάποιο thread που να αναφέρουν οτι το ψάχνουν; Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 To cwm flashαρισμα δεν αφαιρει το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μάλιστα, μόλις πρόσεξα πως έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Υπάρχει κάπου λύση ή κάποιο thread που να αναφέρουν οτι το ψάχνουν; Δοκιμασε να το απεγκαταστησεις σβηνοντας cache και data πριν απο το μενου Apps-Εφαρμογες. Κανε reboot και αν δεν λυθηκε το προβλημα ξαναφλασαρε το superSU απο εδω: http://download.chainfire.eu/310/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.04.zip. Εκτος και αν βρεθηκε λυση στο xda, δεν το εχω διαβασει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Δοκιμασε να το απεγκαταστησεις σβηνοντας cache και data πριν απο το μενου Apps-Εφαρμογες. Κανε reboot και αν δεν λυθηκε το προβλημα ξαναφλασαρε το superSU απο εδω: http://download.chainfire.eu/310/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.04.zip. Εκτος και αν βρεθηκε λυση στο xda, δεν το εχω διαβασει. Τα απεκαντέστησα, δεν άλλαξε τίποτα. Δουλεύουν όλα εκτός από το security στα settings και ότι άλλο αυτό επηρεάζει. Με βλέπω για factory reset... Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 χωρις wipes. τα κανει το zip μονο του εβγαλε ερρορ 7 και απετυχε η διαδικασια... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 οικονομια εκαναν στα hands free και δεν εβαλαν στο κουτι ενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 οικονομια εκαναν στα hands free και δεν εβαλαν στο κουτι ενα?? Λόγω τιμής και pure θυσιάστηκαν τα λοιπά... Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εβγαλε ερρορ 7 και απετυχε η διαδικασια... error 7 ειναι συνηθες σε πειραγμα συστηματος. Φλασαρε backup αν εχεις παρει, αν οχι flashαρε το system.img απο την στοκ 4.2.1 αλλιως flashαραρε απο cwm και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 απο cwm φλασαρω,στοκ ειμαι απλα unlocked k rooted Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Δυστυχώς δεν είδα ακόμα κάτι:( που να διορθώνει το πρόβλημα με τον rootkeeper Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 απο cwm φλασαρω,στοκ ειμαι απλα unlocked k rooted Το system.img? Αποκλειεται ναχεις σε αυτο error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssstergiosss Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έκανα clear data το Google Services Framework μπας και πιάσει το κόλπο που γράφουν πολλοί για να γίνει το update σε 4.2.2 και τώρα αντιμετωπίζω το εξής κουλό:Όταν ανοίγω το Google Play στον υπολογιστή για να κατεβάσω εφαρμογή στο κινητό,μου βγάζει "Δεν έχετε συσκευές".Κανείς καμμιά ιδέα; Παράθεση -20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) αυτο φλασαρω..ειναι λαθος? Edited February 15, 2013 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σωστο ειναι. Το ζιπ δεν εχει θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssstergiosss Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έκανα clear data το Google Services Framework μπας και πιάσει το κόλπο που γράφουν πολλοί για να γίνει το update σε 4.2.2 και τώρα αντιμετωπίζω το εξής κουλό:Όταν ανοίγω το Google Play στον υπολογιστή για να κατεβάσω εφαρμογή στο κινητό,μου βγάζει "Δεν έχετε συσκευές".Κανείς καμμιά ιδέα; Οκ το έλυσα.Έκανα clear data στο Play Store και το Download Manager και όλα όπως πριν!! Παράθεση -20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Σωστο ειναι. Το ζιπ δεν εχει θεμα. αρα να ξαναδοκιμασω..για να δουμε.. παλι ερρορ 7,προβλημα λεει στο αρχειο...ενα λινκ να το ξανακατεβασω? Edited February 15, 2013 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ΔΕΝ θα το λυσεις οσες φορες και να το κατεβασεις, δεν φταιει το αρχειο οπως ειπα και πριν. Επαναλαμβανομαι, εχω ηδη γραψει τι χρειαζεται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 προφανως κ επαναλαμβανεσαι οπως και γω..φλασαρω απο cwm και παιρνω αυτο το λαθος..αυτο εγραψες και πριν,εκτος κ αν χανω κατι :) ευχαριστω προκαταβολικα ολους για την βοηθεια :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts