iNCubO Δημοσιεύτηκε June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2004 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το MSN messenger γιατί το βρίσκω πιο βολικό από τους υπόλοιπους messengers. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Το trillian το οποίο περιέχει και τα 4 παραπάνω καθώς και το IRC (που δεν εβαλες στη λίστα). Τα έχει όλα μαζί σε ένα (και όμορφο) interface και έτσι δεν 'χάνω' κανέναν γνωστό ό,τι messenger και να έχει. Από αυτά που έχει το trillian πάντα χρησιμοποιώ MSN και IRC και αν χρειαστεί μπαίνω και στα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Έναν δικό μου! :) Στο δικτυό που έχω με κάτι φίλους (WLAN) γιατί δεν θέλαμε ούτε server να στήσουμε, ούτε να ανοίξουμε τρύπα στο firewall... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 MSN. Με ενδιαφέρει μόνο το συγκεκριμένο δίκτυο. Εξειδίκευση rulez. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Yahoo, Msn, Trillian και Pathfinder, αλλά μου αρέσει περισσότερο αυτός του yahoo! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 ICQ me synepeia apo to '97. parapara --> mou xypnas to patriwtiko mou, me ayth thn ypografh sou :D :D :D :D :D Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Δυστυχώς το msn messenger ( λόγω ενός φίλου που χρησιμοποιούσε icq και άλλαξε σε msn. Διαβάζει το forum και θα καταλάβει ποιος είναι αν δει το μήνυμα :p ) . Είναι πολύ απλό και του λείπουν ένα σωρό πράγματα σε σχέση με το icq που είχε τα πάντα. Μου την σπάει που όταν θέλεις να φένεσαι offline αν στείλεις μήνυμα σε κάποιον, αυτόματα γίνεσαι φανερός. Βέβαια υπάρχει η λύση να μπλοκάρεις κάποιον και να σε βλέπει offline αλλά δεν είναι δυνατό να μπλοκάρεις τον καθένα... Ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξουν αυτό το ρημάδι. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Παλιότερα(μέχρι το 2001) χρησιμοποιούσα το ICQ αλλα μετά μου την έδωσε λόγω του οτι κολλούσε συνέχεια, και είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το kernel32.dll κι έτσι το σούταρα. Τώρα χρησιμοποιώ το MSN. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 MSN γιατί χρησιμοποιώ messengers λίγο, δεν έχω πολλές απαιτήσεις και το MSN με έχει βολέψει... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 palia ICQ giati eixe kai kales taxitites sto file sharing tora msn.einai pio omorfo :wacko: pio filiko kai exei paixnidakia :lol: :p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Τον MSN 6.2 με έχει βολέψει και επειδή τα άτομα που μιλάω έχουν κάμερα, παλιά είχα τον ICQ αλλά τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να δεις κάποιον μέσω ICQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel ( 2 Ιούλ. 2004 , 12:48) Τον MSN 6.2 με έχει βολέψει και επειδή τα άτομα που μιλάω έχουν κάμερα, παλιά είχα τον ICQ αλλά τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να δεις κάποιον μέσω ICQ. Το MSN με την χρηση της webcam ειναι απελπιστικα αργο,επειδη μου φαινεται οτι η μεταφορα γινεται μεσω των servers της Microsoft και οχι p2p οπως θα επρεπε Αν θελετε πραγματικα να δειτε ταχυτητα κ ποιοτητα με καμερα,προτεινω να δινεται την ΙΡ σας στον/στην φιλο/φιλη σας και να κανετε ΑΨΟΓΑ την δουλεια σας με το κλασικο κ μη εξεραιτεο Netmeeting ;) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 1 Ιούλ. 2004 , 04:16) Δυστυχώς το msn messenger ( λόγω ενός φίλου που χρησιμοποιούσε icq και άλλαξε σε msn. Διαβάζει το forum και θα καταλάβει ποιος είναι αν δει το μήνυμα :p ) . Είναι πολύ απλό και του λείπουν ένα σωρό πράγματα σε σχέση με το icq που είχε τα πάντα. Μου την σπάει που όταν θέλεις να φένεσαι offline αν στείλεις μήνυμα σε κάποιον, αυτόματα γίνεσαι φανερός. Βέβαια υπάρχει η λύση να μπλοκάρεις κάποιον και να σε βλέπει offline αλλά δεν είναι δυνατό να μπλοκάρεις τον καθένα... Ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξουν αυτό το ρημάδι. Αισχρη παραμεληση απο πλευρας Microsoft σε σχεση με το ICQ,το οποιο εχει τα παντα ,λιγο πιο δυσχρηστο μεν,αλλα εχεις πολλες ευχαριστες εκπληξεις στο ICQ (πολλες κοπελιτσες ψαχνουν για Ελληνες μεσω ICQ,συνεχως ερχονται νεες απο ολο τον πλανητη και σου μιλανε :cool: ) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Trillian μαζί με τα addins είναι καταπληκτικό!!!! Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 MSN for EvEr!!! Καλό interface, εύκολο στο χειρισμό και προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Έχω icq εδώ και χρόνια, όπως και πολλοί φίλοι μου. Κάποια στιγμή σαν πρόγραμμα έγινε ενοχλητικά βαρύ ενώ ταυτόχρονα είχα κάποιους φίλους που είχαν msn. Δοκίμασα το trillian που σαν ιδέα είναι πολύ καλή. Απογοητεύτηκα εντελώς όμως κυρίως επειδή χάνονταν μηνύματα και επειδή είχε πολλά προβλήματα με τα ελληνικά (κάποιες φορές). Τελικά έβαλα το miranda που είναι freeware και υποστηρίζει msn, icq, aol, irc και yahoo. Βέβαια χρειάζεται αρκετές ρυθμίσεις και ψάξιμο αλλά είναι πανάλαφρο και κάνει import τα settings από ττο trillian ή το icq και γενικά δεν του λείπει κάτι. Γενικά το msn έχει κάποιες απαράδεκτες ελλείψεις που βλέπω ότι παρά τα χρόνια που περνάνε, δεν διορθώνονται. Όπως και να έχει πάντως, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω δύο διαφορετικά προγράμματα για messaging και νομίζω ότι η λύση ενός messenger όπως το trillian (αν διορθώσει τα προβλήματα του) είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 miranda?Από ποθ το ξέθαψες αυτό; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Όταν μου είχε σπάσει τα νεύρα το trillian με τα χαμένα μηνύματα έψαξα αρκετά και κατέληξα εκεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 το msm. γιατι αυτό έχουν όλοι και τους βρίσκω εύκολα.άλλωστε δεν ξερω και πολλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Msn messanger και ξερο ψωμι. χρησιμοποιησα για ενα 10λεπτο yahoo messanger και τον εσβησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 msn - γιατί το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι φίλοι μου και μου είναι πιο βολικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 MSN Messenger 6.2 γιατί πολύ απλά βαριέμαι να έχω πολλούς messengers... :lol: Και λίγο ICQ χρησιμοποιώ. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Msn εύκολο.απλό.κατανοητό. Α ναι. Και με εύκολο block :P Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Yahoo messenger, γιατί είναι μια εναλλακτική λύση κι αυτό μου πάει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 αν ψηφίσω IRC με την δικαιολογία ότι δεν θέλω φρου-φρου και αρώματα θα είμαι οπισθοδρομκός; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts