Jump to content

Ποιον messenger χρησιμοποιείτε;Γιατί;

iNCubO
 Κοινοποίηση

Ποιο messenger χρησιμοποιείτε;  

83 members have voted

1. 1. Ποιο messenger χρησιμοποιείτε;

• MSN
      60
    • Yahoo
      6
    • AOL
      1
    • Άλλο
      9

Recommended Posts

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το MSN messenger γιατί το βρίσκω πιο βολικό από τους υπόλοιπους messengers.

• Απαντήσεις 65
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το trillian το οποίο περιέχει και τα 4 παραπάνω καθώς και το IRC (που δεν εβαλες στη λίστα). Τα έχει όλα μαζί σε ένα (και όμορφο) interface και έτσι δεν 'χάνω' κανέναν γνωστό ό,τι messenger και να έχει.

Από αυτά που έχει το trillian πάντα χρησιμοποιώ MSN και IRC και αν χρειαστεί μπαίνω και στα άλλα.

Έναν δικό μου! :)

Στο δικτυό που έχω με κάτι φίλους (WLAN) γιατί δεν θέλαμε ούτε server να στήσουμε, ούτε να ανοίξουμε τρύπα στο firewall...

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

ICQ me synepeia apo to '97.

parapara --> mou xypnas to patriwtiko mou, me ayth thn ypografh sou

:D :D :D :D :D

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Δυστυχώς το msn messenger ( λόγω ενός φίλου που χρησιμοποιούσε icq και άλλαξε σε msn. Διαβάζει το forum και θα καταλάβει ποιος είναι αν δει το μήνυμα :p ) . Είναι πολύ απλό και του λείπουν ένα σωρό πράγματα σε σχέση με το icq που είχε τα πάντα. Μου την σπάει που όταν θέλεις να φένεσαι offline αν στείλεις μήνυμα σε κάποιον, αυτόματα γίνεσαι φανερός. Βέβαια υπάρχει η λύση να μπλοκάρεις κάποιον και να σε βλέπει offline αλλά δεν είναι δυνατό να μπλοκάρεις τον καθένα... Ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξουν αυτό το ρημάδι.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Παλιότερα(μέχρι το 2001) χρησιμοποιούσα το ICQ αλλα μετά μου την έδωσε λόγω του οτι κολλούσε συνέχεια, και είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το kernel32.dll κι έτσι το σούταρα. Τώρα χρησιμοποιώ το MSN.
[sIGPIC][/sIGPIC]

MSN γιατί χρησιμοποιώ messengers λίγο, δεν έχω πολλές απαιτήσεις και το MSN με έχει βολέψει...

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Τον MSN 6.2 με έχει βολέψει και επειδή τα άτομα που μιλάω έχουν κάμερα, παλιά είχα τον ICQ αλλά τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να δεις κάποιον μέσω ICQ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel ( 2 Ιούλ. 2004 , 12:48)

Τον MSN 6.2 με έχει βολέψει και επειδή τα άτομα που μιλάω έχουν κάμερα, παλιά είχα τον ICQ αλλά τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να δεις κάποιον μέσω ICQ.

Το MSN με την χρηση της webcam ειναι απελπιστικα αργο,επειδη μου φαινεται οτι η μεταφορα γινεται μεσω των servers της Microsoft και οχι p2p οπως θα επρεπε

Αν θελετε πραγματικα να δειτε ταχυτητα κ ποιοτητα με καμερα,προτεινω να δινεται την ΙΡ σας στον/στην φιλο/φιλη σας και να κανετε ΑΨΟΓΑ την δουλεια σας με το κλασικο κ μη εξεραιτεο Netmeeting ;)

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 1 Ιούλ. 2004 , 04:16)

Δυστυχώς το msn messenger ( λόγω ενός φίλου που χρησιμοποιούσε icq και άλλαξε σε msn. Διαβάζει το forum και θα καταλάβει ποιος είναι αν δει το μήνυμα :p ) . Είναι πολύ απλό και του λείπουν ένα σωρό πράγματα σε σχέση με το icq που είχε τα πάντα. Μου την σπάει που όταν θέλεις να φένεσαι offline αν στείλεις μήνυμα σε κάποιον, αυτόματα γίνεσαι φανερός. Βέβαια υπάρχει η λύση να μπλοκάρεις κάποιον και να σε βλέπει offline αλλά δεν είναι δυνατό να μπλοκάρεις τον καθένα... Ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξουν αυτό το ρημάδι.

Αισχρη παραμεληση απο πλευρας Microsoft σε σχεση με το ICQ,το οποιο εχει τα παντα ,λιγο πιο δυσχρηστο μεν,αλλα εχεις πολλες ευχαριστες εκπληξεις στο ICQ (πολλες κοπελιτσες ψαχνουν για Ελληνες μεσω ICQ,συνεχως ερχονται νεες απο ολο τον πλανητη και σου μιλανε :cool: )
The Future Belongs To The Brave

Trillian μαζί με τα addins είναι καταπληκτικό!!!!
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

MSN for EvEr!!!

Καλό interface, εύκολο στο χειρισμό και προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Έχω icq εδώ και χρόνια, όπως και πολλοί φίλοι μου. Κάποια στιγμή σαν πρόγραμμα έγινε ενοχλητικά βαρύ ενώ ταυτόχρονα είχα κάποιους φίλους που είχαν msn. Δοκίμασα το trillian που σαν ιδέα είναι πολύ καλή. Απογοητεύτηκα εντελώς όμως κυρίως επειδή χάνονταν μηνύματα και επειδή είχε πολλά προβλήματα με τα ελληνικά (κάποιες φορές). Τελικά έβαλα το miranda που είναι freeware και υποστηρίζει msn, icq, aol, irc και yahoo. Βέβαια χρειάζεται αρκετές ρυθμίσεις και ψάξιμο αλλά είναι πανάλαφρο και κάνει import τα settings από ττο trillian ή το icq και γενικά δεν του λείπει κάτι. Γενικά το msn έχει κάποιες απαράδεκτες ελλείψεις που βλέπω ότι παρά τα χρόνια που περνάνε, δεν διορθώνονται. Όπως και να έχει πάντως, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω δύο διαφορετικά προγράμματα για messaging και νομίζω ότι η λύση ενός messenger όπως το trillian (αν διορθώσει τα προβλήματα του) είναι η καλύτερη λύση.

Όταν μου είχε σπάσει τα νεύρα το trillian με τα χαμένα μηνύματα έψαξα αρκετά και κατέληξα εκεί.

MSN Messenger 6.2 γιατί πολύ απλά βαριέμαι να έχω πολλούς messengers... :lol:

Και λίγο ICQ χρησιμοποιώ.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

αν ψηφίσω IRC με την δικαιολογία ότι δεν θέλω φρου-φρου και αρώματα θα είμαι οπισθοδρομκός; :p