Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

αντε να φλασαρουμε τιποτα..ωραια η νεα αναβαθμιση της εφαρμογης του..βγαζει κ ειδοποιησεις..
Vamos Aris

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μια ερωτηση λιγο ασχετη με το ολο θεμα dev..ψαχνω μια καλη καθαρη αλλα full screen μεμβρανη...εχει κανεις κατι να προτηνει??εχω μια τωρα αλλα τις γνωστες που δεν καλυπτουν ολη την οθονη matte φαση..αλλα δεν με ενθουσιασε...και ειδικα το πισω καλυμα γρατσουνιεται απιστευτα ευκολα..και το μπροστα μαζευει την γνωστη "λαδικα" ειδικα μετα απο τηλεφωνω..μην με πειτε βρωμιαρη αλλα μαζευει απο τα μουτρα μου πολυ θολουρα!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδια μια ερωτηση λιγο ασχετη με το ολο θεμα dev..ψαχνω μια καλη καθαρη αλλα full screen μεμβρανη...εχει κανεις κατι να προτηνει??εχω μια τωρα αλλα τις γνωστες που δεν καλυπτουν ολη την οθονη matte φαση..αλλα δεν με ενθουσιασε...και ειδικα το πισω καλυμα γρατσουνιεται απιστευτα ευκολα..και το μπροστα μαζευει την γνωστη "λαδικα" ειδικα μετα απο τηλεφωνω..μην με πειτε βρωμιαρη αλλα μαζευει απο τα μουτρα μου πολυ θολουρα!

Υπάρχει εδώ ολόκληρο σχετικό θέμα για αξεσουάρ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353650

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εφτιαξα νεο λογαριασμό κ ενημερώθηκαν. Τώρα που πέρασα παλι το παλιό θα έχω πρόβλημα;

ωραιος!!!:D

με το παλιο δεν νομιζω να χεις θεμα...μου το χε κανει σε μενα πιο παλια σε αλλη αντροιντ συσκευη και δεν ειχα θεμα

με τον 137 παρατηρω πολυ καλη αυτονομια προς το παρον και ειναι πρωτες 12 ωρες..για να δουμε..
Vamos Aris

με τον 137 παρατηρω πολυ καλη αυτονομια προς το παρον και ειναι πρωτες 12 ωρες..για να δουμε..

εγω με του φρανκο δεν εχω δει καποια ουσιαστικη διαφορα...ασε που ειχα και wifi drop καθε τοσο...βεβαια τον εχω αφησει στην εκδοση 127+...καπου εκει.

εδω και 2-3 μερες εχω φλασαρει τον airkerel...τετοιο smooth και αυτονομια δεν εχω ξαναδει:D

ειμαι πολυ ευχαριστημενος

με το παλιο δεν νομιζω να χεις θεμα...μου το χε κανει σε μενα πιο παλια σε αλλη αντροιντ συσκευη και δεν ειχα θεμα[/quote

Σ ευχαριστώ φίλε

εγω με του φρανκο δεν εχω δει καποια ουσιαστικη διαφορα...ασε που ειχα και wifi drop καθε τοσο...βεβαια τον εχω αφησει στην εκδοση 127+...καπου εκει.

εδω και 2-3 μερες εχω φλασαρει τον airkerel...τετοιο smooth και αυτονομια δεν εχω ξαναδει:D

ειμαι πολυ ευχαριστημενος

+1...και εγω καμια διαφορα δεν ειδα οποτε γυρισα σε stock αν και λεω να δοκιμασω τον trinity...;);););)

με το παλιο δεν νομιζω να χεις θεμα...μου το χε κανει σε μενα πιο παλια σε αλλη αντροιντ συσκευη και δεν ειχα θεμα[/quote

Σ ευχαριστώ φίλε

τιποτα ευχαριστηση μου να βοηθαω τους συμφορουμιτες....χαχαχ.... σλουρπ σλουρπ :p

+1...και εγω καμια διαφορα δεν ειδα οποτε γυρισα σε stock αν και λεω να δοκιμασω τον trinity...;);););)

trinity δεν τον εχω δοκιμασει ακομα,οπως και semaphore που διαβαζω πολυ καλα λογια....μονο franco,montley,airkernel,mplus montley,mako,matrix εχω δοκιμασει

τιποτα ευχαριστηση μου να βοηθαω τους συμφορουμιτες....χαχαχ.... σλουρπ σλουρπ :p

trinity δεν τον εχω δοκιμασει ακομα,οπως και semaphore που διαβαζω πολυ καλα λογια....μονο franco,montley,airkernel,mplus montley,mako,matrix εχω δοκιμασει

και κατεληξες στον airkenel;εμενα η μπαταρια με ενδιαφερει....μονο με xylon rom και faux kernel που το ειχε μεσα η ρομ ειδα διαφορα...

τι προτεινεις για μπαταρια;

και κατεληξες στον airkenel;εμενα η μπαταρια με ενδιαφερει....μονο με xylon rom και faux kernel που το ειχε μεσα η ρομ ειδα διαφορα...

και επιδωσεις 21509 στο antutu!!!

εγω φοραω paranoid rom και εβαλα προχτες τον airkernel με governor wheatly...εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την μπαταρια....

μια δοκιμη θα σε πεισει....αν οχι ξαναφλασαρεις αλλον:lol:

και επιδωσεις 21509 στο antutu!!!

δεν εχω τρεξει μετα τον airkernel κανενα benchmark....θα το τρεξω το μεσημερι...

με τι governor εισαι?

χαχαχαχαχαχαχα....εγραψες!!!!γιαυτο εχουμε νεξους....

δηλαδη μπαταρια ποσο;ειμαι με stock rom

με στοκ δεν ξερω να σου πω...

εγω με την paranoid εχω δει διαφορα παντως σε σχεση με τους αλλους κερνελς....στο wifi ειδικα δεν μου πεφτει:lol: τοσο γρηγορα η μπαταρια...

κανε μια δοκιμη παντως,δεν χανεις τιποτα;)

ποια απο τις τρεις εκδοσεις;

ποιες εκδοσεις εννοεις?

εγω εχω βαλει την -ver. O2 [CPU Clocks (286Mhz~1512Mhz)]

με wheatley governor και Trickster Mod App

Edited by alexclone

τα μονα σκαλωματακια που μου εκανε με παλαιοτερους ο φρανκο ηταν στη σελιδα με τα widget..δεν ειχα αλλο θεμα
Vamos Aris

δεν εχω τρεξει μετα τον airkernel κανενα benchmark....θα το τρεξω το μεσημερι...

με τι governor εισαι?

Φιλε δεν τα εχω πειραξει αυτα...οτι ειχε μαμα.την εχω βγαλει τωρα την xylon και ειμαι στοκ...

Η τελευταία δουλειά του franco πραγματικά κάνει τη διαφορά, μετά από πολύ καιρό, σε ταχύτητα και scrolling.

Τουλάχιστον στην pa που τρέχω κι από ότι ανακοινώθηκε το επόμενο kernel της θα είναι δικό του.

https://plus.google.com/app/basic/stream/z120w5uwjkb4xzml422gjdub1zm1up4ng?cbp=1metl6yceur06&sview=27&spath=/app/basic/107979589566958860409/posts&sparm=source%3Dapppromo

Η τελευταία δουλειά του franco πραγματικά κάνει τη διαφορά, μετά από πολύ καιρό, σε ταχύτητα και scrolling.

Τουλάχιστον στην pa που τρέχω κι από ότι ανακοινώθηκε το επόμενο kernel της θα είναι δικό του.

https://plus.google.com/app/basic/stream/z120w5uwjkb4xzml422gjdub1zm1up4ng?cbp=1metl6yceur06&sview=27&spath=/app/basic/107979589566958860409/posts&sparm=source%3Dapppromo

τον φρανκο τον εχω αφησει κατι εκδοσεις πισω γιατι δεν μαρεσε καθολου...

τωρα ομως διαβαζω πολυ θετικα σχολια! και αν σου λεει και η ΡΑ οτι θα τον ενσωματωσει,τοτε κατι ξερουν παραπανω:wacko:

Ούτε εμένα μου άρεσε. Καθόλου. Όμως αυτή τη φορά είδα όντως διαφορά. Για μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα.

Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί μου λέει πως δεν έχω εγκατεστημένο busybox παρόλο που το έχω περάσει; Σε στοκ μου το έβλεπε κανονικά.

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά γιατί θέλω να στείλω το κινητό στην procordia για αλλαγή g.glass.Είμαι στοκ ρομ με κέρνελ franco.Τι χρειάζεται να κάνω στο toolkit για να είναι το κινητό τελείως stock?Unroot & relock bootlader μόνο?

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά γιατί θέλω να στείλω το κινητό στην procordia για αλλαγή g.glass.Είμαι στοκ ρομ με κέρνελ franco.Τι χρειάζεται να κάνω στο toolkit για να είναι το κινητό τελείως stock?Unroot & relock bootlader μόνο?

για μενα περνα την στοκ ρομ απο την αρχη για να διωξει τυχον υπολειμματα και αποδεικτικα οτι ειχες περασει αλλον κερνελ....και μετα κλειδωμα bootloader

για μενα περνα την στοκ ρομ απο την αρχη για να διωξει τυχον υπολειμματα και αποδεικτικα οτι ειχες περασει αλλον κερνελ....και μετα κλειδωμα bootloader

+1000

Αυτο πρεπει νακανεις ακριβως για να εχεις το νεξους σε πληρη εργοαστασιακη κατασταση....

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)