kabalos_1971 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 αφου ροοταρες ,πρεπει να περασεις και custom recovery ωστε να μπορεις να φλασαρεις και zip αρχεια....ειτε ειναι zip καποιας rom,ειτε zip καποιου kernel :D τα εχω κανει αυτα,ποιο ειναι του φρανκο?το milestone? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Σε ευχαριστώ. Τις πέρασα, αλλά δεν μπορώ να βρω διαφορά με του Nickornothing φιλε μου μπορεις να μου δωσεις ενα link να την δω και να την κατεβασω? ειναι smooth οπως η μανισια? και απο μπαταρια? και εχει τον browser οπως τον θελω? σορρυ αμα σε ζαλισα!:p Nαι ειναι πολυ γρηγορη.Απο μπαταρια μια χαρα και εχει τον στοκ λανσερ που θες,ο οποιος υποστηριζει και flash.Eδω ο συνδεσμος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Nαι ειναι πολυ γρηγορη.Απο μπαταρια μια χαρα και εχει τον στοκ λανσερ που θες,ο οποιος υποστηριζει και flash.Eδω ο συνδεσμος ευχαριστω παω να τσεκαρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 αξίζει να αλλάξω rom και kernel ; έχω δει πολλά εντυπωσιακά skins στο xda και ζήλεψα :D κανένας ελληνικός πλήρης οδηγός για root - recovery και ότι άλλο θέλει υπάρχει μπαααα..... Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ευχαριστω παω να τσεκαρω! Στοκ browser ηθελα να πω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Υπάρχει πουθενά κανένας ελληνικός και πλήρως οδηγός για root και λοιπά ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Υπάρχει πουθενά κανένας ελληνικός και πλήρως οδηγός για root και λοιπά ; Αν ξέρεις Αγγλικά, Εδώ υπάρχουν όλα αναλυτικά. http://www.wugfresh.com/nrt/ Ακόμη και video έχει που δείχνει τον τρόπο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Αν ξέρεις Αγγλικά, Εδώ υπάρχουν όλα αναλυτικά. http://www.wugfresh.com/nrt/ Ακόμη και video έχει που δείχνει τον τρόπο. και τι διαφορά έχει από αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) και τι διαφορά έχει από αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 ; Προφανώς άλλος developer αλλά παρόμοια εφαρμογή. Edited May 6, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Έχω ψιλογεμισει απο χώρο κ δε μπορω να κάνω update εφαρμογές..παρότι έχω 600μβ ελεύθερα..μέσα στο storage έχει επιλογή να σβήσω την cache..χάνω κάτι αν τη διαγραψω? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Οσοι εχετε βαλει carbon βγηκε η νεα stable 1.7 .Καιρο ειχαμε να δουμε update! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Επίσης μπορείς να βάλεις και Cyanogenmod, που είναι πολύ κοντά στη μαμά rom, με κάποιες επιπλέον προσθήκες (όχι τόσο πολλές όσο άλλες AOSP και γι'αυτό μου αρέσει). Και φυσικά έχει τον web browser της ICS/early JB, που θέλεις. ;) Μπορείς να της ρίξεις μια ματιά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020859 αρχισα τις δοκιμες! πεταει και αυτη η ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 αρχισα τις δοκιμες! πεταει και αυτη η ρομ! Καλα οτι και να βαλεις,με τετοιο κινητο πεταει!Μη νομιζεις οτι θα βρεις κατι που να μην πηγαινει σφερα!Απλα δεν γινεται :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλα οτι και να βαλεις,με τετοιο κινητο πεταει!Μη νομιζεις οτι θα βρεις κατι που να μην πηγαινει σφερα!Απλα δεν γινεται :lol: ετσι ειναι!!! την paranoidandroid αυτη με το hallo που δεν ξερω ακριβως και τι κανει αλλα την διαφημιζουν την εβαλες φιλε?φενεται εφετζιδικη!!:p και απο τις μανισιες ρομ λειπουν τα εφφε αλλα χρειαζονατι και αυτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ετσι ειναι!!! την paranoidandroid αυτη με το hallo που δεν ξερω ακριβως και τι κανει αλλα την διαφημιζουν την εβαλες φιλε?φενεται εφετζιδικη!!:p και απο τις μανισιες ρομ λειπουν τα εφφε αλλα χρειαζονατι και αυτα:) Προς το παρον μενω σε Carbon 1.7 μιας και ειναι πολυ σταθερη.Βεβαια το καινουριο χαρακτηριστικο που εβγαλε η paranoid βολευει πολυ.Ειναι στην ουσια για notification και βρισκεται παντα σε οτι και να κανεις ακομα και να παιζεις παιχνιδι.Αλλα μολις βγει ο κωδικας θα το ενσωματωσουν και οι υπολοιπες ρομ.Ναι συμφωνω καποια εφε χρειαζονται απλα η paranoid παρα εχει :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 τα εχω κανει αυτα,ποιο ειναι του φρανκο?το milestone? ναι! milestone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Τα ξημερώματα πέρασα την πρώτη μου custom rom. PA. Πραγματικά αξίζει τον κόπο και το halo μου αρέσει πολύ. Εάν δεν είστε ενήμεροι ρίξτε μια ματιά εδώ: ωραιο εργαλειο το halo αλλα θα περιμενω να βγει καποια stable εκδοση της paranoid... εβαλα την alpha και ξεκινησαν τα κολληματα...το halo κρυβεται πολλες φορες και δεν μου λειτουργει (εχει αναφερθει) και ειδικα οταν εβαλα αλλο κερνελ,εχασα το χαλο:D μολις σταθεροποιηθουν και δουλευτουν λιγο τα πραγματα,θα την ξαναβαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Πραγματικα εντυπωσιακο το halo(χωρις να το εχω δοκιμασει,οτι ειδα απο το βιντεο)...ειναι πραγματικα το κατι διαφορετικο και οχι ακομα ενα ανουσιο feature/mod..το περιμενω πως και πως να βγει σε καποιες απο τις ρομ που εχω να το δοκιμασω! Ελπιζω μονο η PA ομαδα να ειναι οπαδοι του sharing is caring και να δωσουν τον κωδικα στους υπολοιπους devs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Διάβασε κανεις άλλος οτι μάλλον πάμε για 4.3 έκδοση και όχι 5; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ναι, είναι παλιό αυτό. Ελπίζω να απαλλαγούμε από την άθλια 4.2.2 σύντομα! Τι αλλαγές πια έκαναν και άλλαξαν την καταπληκτική 4.1.2 σε αυτό το χάλι;:lol: Τουλάχιστον οτι είναι να παρουμε να φτιαχτούν κάποια θέματα κ όχι να δημιουργήσουν καινουρια! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Τουλάχιστον οτι είναι να παρουμε να φτιαχτούν κάποια θέματα κ όχι να δημιουργήσουν καινουρια! Έκανα και γω root και έβαλα την carbon με την ελπίδα να φτιάξει το πρόβλημα που έχω με το data και τα notifications αλλά τίποτα. Μέχρι και καινούρια sim πήρα αλλά τίποτα. Με sim άλλης εταιρίας δουλεύει παρολαυτά... Ελπίζω να φτιάξουν στην 4.3.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Προφανώς άλλος developer αλλά παρόμοια εφαρμογή. τα ίδια πράγματα κάνουν και τα 2 ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 τα ίδια πράγματα κάνουν και τα 2 ; ναι:D εγω χρησιμοποιω του wug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 φλασαρα σημερα την καινουρια carbon χωρις κερνελ ακομα...μια χαρα παει το κινητο,πολυ smooth. χτες φλασαρα την slim bean και δεν μου αρεσε..ειχε καποια laggαρισματα και την ξηλωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 θυμαται καποιος αποτελεσματα του απο benchmarks? οποιος θυμαται θελω να μου πει με τι ρομ και κερνελ ειναι? αν θυμαται και governor ακομα καλυτερα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts