g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Nope. 10 chars. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Nope. 10 chars. Γιώργο καλησπέρα, είδες το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα σχετικά με το mod ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Λοιπον να πω και εγω την αποψη μου.Περασα προχθες Franco Kernel και συγκεκριμενα τον r102.Δοκιμασα για αρχη τις ρυθμισεις του Franco για την οθονη οι οποιες δεν μου αρεσαν καθολου.Εβαλα μετα και του g47 με τις οποιες μπορω να πω οτι βολευτηκα αλλα τελικα κατι δε μου κολλουσε καλα παλι.Καταλαβαινω το να θελουμε βαθυτερο μαυρο ολοι μας αλλα η οθονη δεν ειναι amoled και ουτε προκειται να γινει ποτε με ρυθμισεις.Οκ το μαυρο γινεται εντονοτερο αλλα χαλαει η συνολικη εικονα της οθονης.Σε φωτο και βιντεο που συγκρινα προτιμησα τις stock ρυθμισεις αφου μπορεις να διακρινεις τα υπολοιπα χρωματα καλυτερα αλλα και τις αντιθεσεις αυτων.Αλλα βεβαια γουστα ειναι αυτα.Απο κει και περα η μπαταρια με τον Franco ειναι χειροτερη απο οτι με τον stock οτι και να λεει ακομα και ο ιδιος.Ακομα δεν εχω sim στο τηλ οποτε οι μετρησεις που εκανα ηταν ιδιες.Μονο wifi συνεχεια ανοιχτο,συγχρονισμοι ανοιχτοι σε facebook,yahoo mail,gmail,msn,ανα 3ωρο καιρος με fancy widgets και αρκετο browsing με chrome,youtube κανα 15λεπτο(μονο για NBA top-10 :p) και φωτεινοτητα στο auto.Με stock kernel ειδα 4 φορες 5-5,30 ωρες οθονη.Με Franco μετα βιας ξεπερασα τις 4....Με ακριβως τις ιδιες επαναλαμβανω ρυθμισεις.Οποτε επανηλθα στον stock και ησυχασα.Ειδικα αφου ειδα οτι πιανει σε stock το Beats + Xlouder audio enhancement...Αυτα απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Εβαλα μετα και του g47 με τις οποιες μπορω να πω οτι βολευτηκα αλλα τελικα κατι δε μου κολλουσε καλα παλι.Καταλαβαινω το να θελουμε βαθυτερο μαυρο ολοι μας αλλα η οθονη δεν ειναι amoled και ουτε προκειται να γινει ποτε με ρυθμισεις.Οκ το μαυρο γινεται εντονοτερο αλλα χαλαει η συνολικη εικονα της οθονης.Σε φωτο και βιντεο που συγκρινα προτιμησα τις stock ρυθμισεις αφου μπορεις να διακρινεις τα υπολοιπα χρωματα καλυτερα αλλα και τις αντιθεσεις αυτων.Αλλα βεβαια γουστα ειναι αυτα.Απο κει και περα η μπαταρια με τον Franco ειναι χειροτερη απο οτι με τον stock οτι και να λεει ακομα και ο ιδιος. Eχεις καποιες παγκοσμιες πρωτες οφειλω να πω. :lol: Πρωτα απο ολα αν προσεξες μιλησα για πιστοτητα χρωματων. Οποτε διαγραφουμε τις ρυθμισεις amoled, αφου πουθενα δεν ειπα οτι θα κανω την οθονη μου ετσι. Αντιθετα θελω φυσικο χρωμα με θερμοκρασια 2.2 Κ. Οι ρυθμισεις δεν εχουν καμια σχεση με oversaturated χρωματα και υπο τις προυποθεσεις που εγραψα πετυχαινεις το πολυποθητο 2.2 στο gamma. Σεβαστο να μη σου αρεσουν, σε πολλους δεν αρεσουν, αλλα οι λογοι ειναι παντελως λαθος. Το μαυρο προφανως και δεν ειναι πιο εντονο, ειναι πιο βαθυ και αποδιδεται σωστοτερα απο οτι με stock. Εσυ λες ακριβως το αντιθετο, οτι τα χρωματα ειναι oversaturated. Mπορεις να μου το τεκμηριωσεις? Για να ξεκαθαρισμουμε κατι που ειναι αντικειμενικο: Tα stock χρωματα απο αποψη πιστοτητας, ειναι χειροτερα των ρυθμισμενων. Για το franco....δε τα λεει μονο ο ιδιος αλλα ολοι οσοι τη χρησιμοποιουν που ειναι χιλιαδες (συμφωνα με τα uploads του app του, φαντασου και αυτοι που δεν το εχουν). Εγω τουλαχιστον εχω αυξησει μπαταρια και μειωσει θερμοκρασιες με μηδενικα wakelocks. :) Επισης εχω ενσωματωσει bug fixes απο τη qualcomm και απο τον ιδιο μονο βαζωντας kernel. Και για να ειμαστε σωστοι....δεν γινεται σε καμια περιπτωση να εχεις τις ιδιες ρυθμισεις στον kernel σου αν βαλεις franco, αλλαζει πολλα στα οποια δεν μπορεις να επεμβεις. Edited March 18, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Πάντως και εγώ που πέρασα την r102 δεν μπορώ να σου πω για μπαταρία,αλλά νομίζω ότι το κινητό πλέον σαν να κάνει κάτι πολύ μικρά λαγγαρισματάκια μόλις ανοίγω το μενού γρήγορα και πάω να scrollarw γρήγορα.Από όσο θυμάμαι με στοκ δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα.Πάντως για τα χρώματα διαφωνώ.Το κινητό μεταμορφώνεται προς το καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Eχεις καποιες παγκοσμιες πρωτες οφειλω να πω. :lol: Πρωτα απο ολα αν προσεξες μιλησα για πιστοτητα χρωματων. Οποτε διαγραφουμε τις ρυθμισεις amoled, αφου πουθενα δεν ειπα οτι θα κανω την οθονη μου ετσι. Αντιθετα θελω φυσικο χρωμα με θερμοκρασια 2.2 Κ. Οι ρυθμισεις δεν εχουν καμια σχεση με oversaturated χρωματα και υπο τις προυποθεσεις που εγραψα πετυχαινεις το πολυποθητο 2.2 στο gamma. Σεβαστο να μη σου αρεσουν, σε πολλους δεν αρεσουν, αλλα οι λογοι ειναι παντελως λαθος. Το μαυρο προφανως και δεν ειναι πιο εντονο, ειναι πιο βαθυ και αποδιδεται σωστοτερα απο οτι με stock. Εσυ λες ακριβως το αντιθετο, οτι τα χρωματα ειναι oversaturated. Mπορεις να μου το τεκμηριωσεις? Για το franco....δε τα λεει μονο ο ιδιος αλλα ολοι οσοι τη χρησιμοποιουν που ειναι χιλιαδες (συμφωνα με τα uploads του app του, φαντασου και αυτοι που δεν το εχουν). Εγω τουλαχιστον εχω αυξησει μπαταρια και μειωσει θερμοκρασιες. :) Και για να ειμαστε σωστοι....δεν γινεται σε καμια περιπτωση να εχεις τις ιδιες ρυθμισεις στον kernel σου αν βαλεις franco, αλλαζει πολλα στα οποια δεν μπορεις να επεμβεις. Κοιταξε να δεις.Δεν εννοουσα οτι ειναι υπερκορεσμενα.Εννοουσα οτι σε συγκεκριμενες φωτο με τις stock ρυθμισεις του stock kernel τα χρωματα διακρινονταν καθαροτερα.Με τις δικες σου ρυθμισεις ειχα ωραιο μαυρο αλλα ''πολυ''.Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.Σε σημειο που τα χρωματα που ηταν γυρω απο το μαυρο με τις ρυθμισεις σου ηταν πιο ''σκοτεινα'' χωρις να ειναι ευδιακριτα.Ετσι το ειδε το ματι μου ετσι στο λεω.Δεν διαφωνω μαζι σου αλλα γουστα ειναι αυτα.Σε καποιες φωτο στις οποιες π.χ. φορουσα μαυρο μπλουζακι τα χερια μου φαινοντουσαν εντονα ''δερματι'' σε σημειο που τα κοιτουσα πανω μου να δω αν ειναι ετσι!Απο κει και περα στο θεμα μπαταρια πιστεψε δεν εχω λογο να πω ψεμματα.Με τις ρυθμισεις εννοω με τις ''δικες'' μου ρυθμισεις.Οταν με τα ιδια ακριβως apps να τρεχουν εχω διαφορα 1 ωρα στην οθονη τοτε κατι δεν παει καλα.Ακομα και με αλλαγη governor και I/O scheduler δεν αλλαξε τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Δεν μπορω να απαντησω στο τι ειδες, οι ρυθμισεις ειναι καλιμπραρισμενες με raw φωτογραφιες. Οταν μου αναφερεις amoled αυτο ειναι το κυριο γνωρισμα τους και οι ρυθμισεις δεν εχουν καμια σχεση με amoled, οποτε δεν καταλαβαινω τι σε πηγε εκει. Επαναλαμβανω ομως επειδη ειναι αντικειμενικο λογω μετρησεων και γιατι υπαρχουν και οι stock ρυθμισεις που ειναι εντελως λαθος, τα χρωματα της stock σε πιστοτητα ειναι χειροτερα. Ο.τι σου παει στο ματι ειναι το σωστο βεβαια γιατι αυτο ειναι το θεμα. Για τον franco επισης δε μπορω να απαντησω για τη δικη σου χρηση αλλα πρεπει νασαι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που βλεπεις μειωση στη μπαταρια. Edited March 18, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Με franko milestone1. Δυστυχώς δεν εβγαλα screenshot με τη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εξαιρετικα. Κι εγω λιγο λιγοτερο απο θεμα οθονης αλλα με επιπονη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Μα αυτο λεω.Οτι στο ματι μου σε συγκεκριμενες φωτο μου εκατσαν καλυτερα οι στοκ.Απο κει και περα γιαυτο το πηραμε το Nexus για να δοκιμασουμε τα παντα.Καποια στιγμη θα επανελθω και θα ξαναδοκιμασω.Οσο για την μπαταρια τι να πω?Το ειχα διαβασει ομως και σε αλλους εδω μεσα οποτε δεν ειμαι και ο μονος.Οταν ερθει και η micro sim θα ξαναδοκιμασω.Προς Θεου ομως μη νομισεις οτι παω να υποβαθμισω την προσπαθεια σου με τις ρυθμισεις χρωματων.Ισα ισα.Απλα δε μου κατσαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Σε καμια περιπτωση, δεν εκανα και κατι φοβερο αλλωστε. Αλλα θελω να καταλαβω αντικειμενικα αν τρεχει κατι ωστε να το ξαναδω, για αυτο και ρωταω, δε ψαχνω να παρεξηγηθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Κοιτα,ψαχνεις μεσω υποκειμενικων αποψεων την αντικειμενικοτητα!Δυσκολο μου φαινεται :p Απο κει και περα,ο r102 με τον milestone τι διαφορα εχουν?Γιατι changelog ειδα ιδιο.Απλα ο milestone ειναι ο ας πουμε stable r102? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Με franko milestone1. Δυστυχώς δεν εβγαλα screenshot με τη χρήση. Άλλη έκδοση αυτή??? Ποιές οι διαφορές Παιδιά από τον r??? Edited March 18, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Που είναι ρε παιδια οι ρυθμίσεις του g47? Δεν τις βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Που είναι ρε παιδια οι ρυθμίσεις του g47? Δεν τις βρίσκω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4590521 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Άλλη έκδοση αυτή??? Ποιές οι διαφορές Παιδιά από τον r??? Τις διαφορες τις λεει οταν κατεβαζετε τον κερνελ απο το play store.Eγω δεν μπορω να πω για θεμα μπαταριας ή οτιδηποτε αλλο γιατι τα αλλαξα απο την πρωτη φορτιση.Χαζομαρα βεβαια γιατι επρεπε να τα αφησω και να συγκρινω ετσι απο περιεργεια.Οσον αφορα ομως το τι περιεχει ο κερνελ του φρανκο ειμαι υπερ γιατι διορθωνει καποια θεματα οπως ειπε ο g47 τα οποια εγω τουλαχιστον με τη χρηση δεν επαιζε να τα δω ποτε,αλλα δεν παουν να υπαρχουνε με στοκ κερνελ.Απο κει κ περα μονο με πειραματισμους μπορει ο καθενας να δει τι του αρεσει. :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 εγω παλι δε καταφερνω τετοια νουμερα με τη μπαταρια και υποθετω πως μεγαλος υπευθυνος γι αυτο ειναι το πολυ μετριο σημα της wind στη περιοχη μου.. δοκιμασα κ περιμενω να δω αποτελεσματα απο την εφαρμογη Greenify η οποια κανει hibernate τις εφαρμογες που δεν τις πολυχρησιμοποιειτε η και αυτες που τρωνε μπολικη μπαταρια. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδιά, έχουμε κάποιο mms apk, με 160 χαρακτήρες και υποστήριξη emoji, για αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδιά, έχουμε κάποιο mms apk, με 160 χαρακτήρες και υποστήριξη emoji, για αντικατάσταση; Αν έχεις deodex rom αυτό εδώ, δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Δεν χρειαζεται να ειναι deodexed. Επισης εχει postαριστει εδω, ενα απλο search χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Κάνω install από πάνω ή πρέπει να το βάλω στο system/app, permissions κλπ; Σωστή η παρατήρηση για το search αλλά δεν είμαι σε pc τώρα και δεν πήρα καλό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Κάνω install από πάνω ή πρέπει να το βάλω στο system/app, permissions κλπ; Σωστή η παρατήρηση για το search αλλά δεν είμαι σε pc τώρα και δεν πήρα καλό αποτέλεσμα. Το λέει στο λινκ. Κάνε backup αυτή που έχεις και μετά βάλτο στο system/app και άλλαξε τα permissions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το λέει στο λινκ. Κάνε backup αυτή που έχεις και μετά βάλτο στο system/app και άλλαξε τα permissions. Επισης αφου η Rom σου ειναι odexed μετονομασε το αρχειο Mms.odex σε Mms.odex.bak αλλιως καθες φορα που θα προσπαθεις να μπεις στις ρυθμισεις των μηνυματων απο την εφαρμογη θα σου βγαζει ''Δυστυχως η εφαρμογη μηνυματα εχει σταματησει'' και θα σε κλεινει. Update Milestone 1 Franco Kernel : Δεν αντεξα τελικα και τον περασα για δοκιμη :p Πριν δεν ειχα παρατηρησει οτι δεν ειχα κανει update το Franco updater και ημουνα με την προηγουμενη εκδοση.Ισως γιαυτο να ειχα θεμα με την μπαταρια.Ειχα την συσκευη να φορτιζει μεχρι το 97% (βαρεθηκα να περιμενω να παει στο 100%) και μετα απο το flashing του kernel ξεκινησα με 94%.Περασα τις ρυθμισεις του g47(θα πω παρακατω) ασχοληθηκα λιγο με το app και μετα συνεχισα κανονικα την ενασχοληση μου με την συσκευη.Εφτασε στο 80% οπου και το παρατησα και επεσα για υπνο και ειχα 57 λεπτα οθονη παντα με αυτοματη φωτεινοτητα.Μετα απο 7 ωρες υπνου και με wifi κλειστο η μπαταρια ηταν ακομα στο 80% :D κατι το οποιο σημαινει οτι μπηκε σε deep sleep αρα ειμαστε οκ!Το πρωι πηγα για τρεξιματακι και χρησιμοποιησα το RunKeeper (που χρησιμοποιει το gps και τους χαρτες) με την φωτεινοτητα στα τερματα γιατι ειχε τρελλη αντηλια στη Σαντορινη.Συνολο 45 λεπτα χρησης gps και εφαρμογης.Μεχρι πριν απο καμια ωρα που πηρα τα SS στο 49% ειχα αυτα που φαινονται παρακατω.Τωρα ειμαι στο 30% με 3 ωρες και 40 λεπτα οθονη.Πιστευω οτι ειναι υπερ-καλα με δεδομενο οτι χρησιμοποιησα και gps αρκετη ωρα αλλα ημουνα και κοντα στη 1 ωρα με full φωτεινοτητα.Οσο για τις ρυθμισεις του Gamma δεν ξερω αν επηρεαστηκα απο την χθεσινη κουβεντα αλλα μου φαινονται οκ.Ειδικα σε νορμαλ φωτιζωμενα εσωτερικο χωρο αλλα και σε εξωτερικο με ηλιο.Ισως να μη μου αρεσαν γιατι ημουνα σε κλειστο χωρο χωρις φυσικο φως και με ανεπαρκείς λαμπες.Τελος καλο ολα καλα λοιπον! http://imageshack.us/a/img826/7691/screenshot2013031915084.png http://imageshack.us/a/img69/8139/screenshot2013031915083.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Επισης αφου η Rom σου ειναι odexed μετονομασε το αρχειο Mms.odex σε Mms.odex.bak αλλιως καθες φορα που θα προσπαθεις να μπεις στις ρυθμισεις των μηνυματων απο την εφαρμογη θα σου βγαζει ''Δυστυχως η εφαρμογη μηνυματα εχει σταματησει'' και θα σε κλεινει. Update Milestone 1 Franco Kernel : Δεν αντεξα τελικα και τον περασα για δοκιμη :p Πριν δεν ειχα παρατηρησει οτι δεν ειχα κανει update το Franco updater και ημουνα με την προηγουμενη εκδοση.Ισως γιαυτο να ειχα θεμα με την μπαταρια.Ειχα την συσκευη να φορτιζει μεχρι το 97% (βαρεθηκα να περιμενω να παει στο 100%) και μετα απο το flashing του kernel ξεκινησα με 94%.Περασα τις ρυθμισεις του g47(θα πω παρακατω) ασχοληθηκα λιγο με το app και μετα συνεχισα κανονικα την ενασχοληση μου με την συσκευη.Εφτασε στο 80% οπου και το παρατησα και επεσα για υπνο και ειχα 57 λεπτα οθονη παντα με αυτοματη φωτεινοτητα.Μετα απο 7 ωρες υπνου και με wifi κλειστο η μπαταρια ηταν ακομα στο 80% :D κατι το οποιο σημαινει οτι μπηκε σε deep sleep αρα ειμαστε οκ!Το πρωι πηγα για τρεξιματακι και χρησιμοποιησα το RunKeeper (που χρησιμοποιει το gps και τους χαρτες) με την φωτεινοτητα στα τερματα γιατι ειχε τρελλη αντηλια στη Σαντορινη.Συνολο 45 λεπτα χρησης gps και εφαρμογης.Μεχρι πριν απο καμια ωρα που πηρα τα SS στο 49% ειχα αυτα που φαινονται παρακατω.Τωρα ειμαι στο 30% με 3 ωρες και 40 λεπτα οθονη.Πιστευω οτι ειναι υπερ-καλα με δεδομενο οτι χρησιμοποιησα και gps αρκετη ωρα αλλα ημουνα και κοντα στη 1 ωρα με full φωτεινοτητα.Οσο για τις ρυθμισεις του Gamma δεν ξερω αν επηρεαστηκα απο την χθεσινη κουβεντα αλλα μου φαινονται οκ.Ειδικα σε νορμαλ φωτιζωμενα εσωτερικο χωρο αλλα και σε εξωτερικο με ηλιο.Ισως να μη μου αρεσαν γιατι ημουνα σε κλειστο χωρο χωρις φυσικο φως και με ανεπαρκείς λαμπες.Τελος καλο ολα καλα λοιπον! Ενδιαφερονται στοιχεια. Οποτε ο franco κανει και για τη δικη σου συσκευη. :p Το odex app...ποιος ο λογος της μετονομασιας? Το backup δεν διαβαζεται απο τη συσκευη, το κανεις για δικη σου ασφαλεια. Το οτι οι ρυθμισεις χανονταν, δεν ισχυει πλεον, ειχα μιλησει με τον dev και το ξεκαθαρισαμε, μια απλη αντικατασταση ειναι αρκετη, ειναι τσεκαρισμενο γιατι ετσι το εκανα και ειναι οκ. Επισης δεν πειραξαν τιποτα στην εφαρμογη των μηνυματων απο 4.2.1 οποτε δουλευει ακομα και αυτο το αρχειο, αυτο εχω γιατι βαριομουν να περιμενω για νεο. Για τα χρωματα οπως σου ειχα πει, ειναι για εξωτερικο χωρο, brightness 40%. Με ενδιαφερει να δουλευει καλα εξω απο το σπιτι, κινητο εχουμε. :lol: Edited March 19, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Στο αντιστοιχο thread του XDA το αναφερουν.Οτι δλδ αν εχεις odex μετονομασε το.Ουτε εγω πιστευα οτι κανει κατι αλλα πριν το κανω καθε φορα που πηγαινα στις ρυθμισεις των μηνυματων μεσα απο το app (οχι απο το settings) με πετουσε κατευθειαν.Μολις το εκανα το σταματησε.Κουλο ξερω αλλα επιασε.Εδω ειναι και το thread.Καλα το κορυφαιο ηταν η απευθειας συγκριση με το Note II φιλου που σε αυτοματη φωτεινοτητα και τα 2 δεν εβλεπε την τυφλα του στον ηλιο!Το ποσο το ευχαριστηθηκα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts