taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Βαρεθηκες να το ακους αλλα εχεις δικιο! Θα προσπαθησω να δουλεψω απο εδω και θα ενημερωσω, δε θα χρειαστω κατι αλλο. George τα έχουμε πει......ο Δημήτρης έχει πάντα ( σχεδόν ) δίκιο :) τώρα αν θα σε βολέψει δεν το ξέρω, δικός μου πάντως το έχει πάνω από μήνα και του έχει καθίσει καλά ( σε gn ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Τι εννοείς με τον όρο flickering? 'Οταν χρησιμοποιήσεις το full screen toggle ή απενεργοποιήσεις τα κουμπιά μέσω build.prop και για παράδειγμα πατήσεις το settings, στιγμιαία εμφανίζεται η οθονη που ήσουν πριν πατήσεις το settings.H normal συμπεριφορά θα ήταν, πατάς το settings και σου εμφανίζει την καινούργια οθόνη. Edited March 13, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πηρα nexus ακριβως για να εχω μαμα google, σε καμια περπιτωση δεν θα βαλω αλλη ρομ. ακριβως το ιδιο πραγμα εχω παθει και εγω εβαλα το nova launcher (που μ προτεινατε )και καποια widget dashclock ,light flow. και ειναι super με μπαταρια μεχρι στιγμης τα παω αρκετα καλα.. οποτε ουτε κερνελ δεν θελω να αλλαξω.(τουλχ μεχρι να κανω 4-5 φορτισεις για την μπαταρια και να παιξω μετα μονο με franco.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 'Οταν χρησιμοποιήσεις το full screen toggle ή απενεργοποιήσεις τα κουμπιά μέσω build.prop και για παράδειγμα πατήσεις το settings, στιγμιαία εμφανίζεται η οθονη που ήσουν πριν πατήσεις το settings.H normal συμπεριφορά θα ήταν, πατάς το settings και σου εμφανίζει την καινούργια οθόνη. να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να συμβαίνει ή να μην συμβαίνει:rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας ,ξέρω οτι μπορείτε. Θέλω δυο πράγματα. Ενα θέλω εν προγράμματα κι για να κρατά σημειώσεις αλλά να συγχρονίζει με κάτι να μην τα χάνω ποτε.έχει πολλά ξέρω αλλά ποιο είναι καλο:;έβαλα ενα και βγάζει διαφημίσει. Καθ δεύτερο θέλω όταν παίρνω τηλ κάποια επαφη να μπορω να πλήκτρο λόγω το όνομα του με τουσ αριθμους και να μου το βρίσκει,σαν t9 ενα πράγμα.οπωσ έχουν τα απλα τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) που είσαι ρε Πασχάλη ??????????? Μάλλον βρέθηκε λύση στο πρόβλημα σου...... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας ,ξέρω οτι μπορείτε. Θέλω δυο πράγματα. Ενα θέλω εν προγράμματα κι για να κρατά σημειώσεις αλλά να συγχρονίζει με κάτι να μην τα χάνω ποτε.έχει πολλά ξέρω αλλά ποιο είναι καλο:;έβαλα ενα και βγάζει διαφημίσει. Καθ δεύτερο θέλω όταν παίρνω τηλ κάποια επαφη να μπορω να πλήκτρο λόγω το όνομα του με τουσ αριθμους και να μου το βρίσκει,σαν t9 ενα πράγμα.οπωσ έχουν τα απλα τηλέφωνα. εγώ έχω το supernote καιμε έχει βολέψει αρκετά, για το δεύτερο το κάνει μόνο του το τηλ αυτό που λες Edited March 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Το δεύτερο δεν το κανει,παράδειγμα έχω στισ επαφές Καραγιαννίδης.οπότε παταω το 5 και το 2 ,κάπα και άλφα δηλαδή αλλά δεν βγάζει ονόματα,αυτο θελω Supernote συγχρονίζει με κάτι; Βρήκα μονο το Super note pro kai evernote. Ποιο λεσ εσύ; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited March 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Supernote συγχρονίζει με κάτι; με asus webstorage Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το δεύτερο δεν το κανει,παράδειγμα έχω στισ επαφές Καραγιαννίδης.οπότε παταω το 5 και το 2 ,κάπα και άλφα δηλαδή αλλά δεν βγάζει ονόματα,αυτο θελω όπα, το κατάλαβα λάθος , άκυρο λοιπόν .... εγώ έλεγα ότι πατώντας το νούμερο σου εμφανιζει την αντιστοιχία στον κατάλογο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Υπάρχει τέτοιο πράγμα για το πληκτρολόγιο του τηλ; Asus websrorage τι είναι; Supernote δεν βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Η συνέχεια για τις εφαρμογές στην ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Πρωτο ξαφνικό reboot καθώς σερφαριζα. Το περίεργο είναι οτι μετα την επανεκκίνησή μου άλλαξε τη γλώσσα στα αγγλικά κ το wallpaper.Φρανκ κερνελ όλα στοκ κ στοκ Ρομ.καιει πισω ψηλα το κινητο.καμια ιδέα? Edited March 13, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το δεύτερο δεν το κανει,παράδειγμα έχω στισ επαφές Καραγιαννίδης.οπότε παταω το 5 και το 2 ,κάπα και άλφα δηλαδή αλλά δεν βγάζει ονόματα,αυτο θελω Supernote συγχρονίζει με κάτι; Βρήκα μονο το Super note pro kai evernote. Ποιο λεσ εσύ; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. δες εδω.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034960 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να συμβαίνει ή να μην συμβαίνει:rolleyes: Συμβαινει και εχει συζητηθει και στο thread της pa αλλα ο dev το ελυσε.Και εγω θεωρουσα οτι με το full screen toggle δεν θα εχει θεμα,στην αρχη ειχα πειραξει το build.prop,αλλα δυστυχως συμβαινει.Καποιες στιγμες εχει θεμα και η lockscreen.Ολα αυτα δοκιμασμενα με στοκ 4.2.2 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 που είσαι ρε Πασχάλη ??????????? Μάλλον βρέθηκε λύση στο πρόβλημα σου...... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer χμ,ενδιαφερον.βεβαια το λιγοτερο ειναι ενα λεπτο και δε ξερω τι επιπτωσεις θα εχει αυτο στη μπαταρια..εμενα μου ερχονται τα μηνυματα στο διλεπτο-πενταλεπτο και καποιες φορες και τεταρτο...ενω κανονικα ερχονται στο δευτερολεπτο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Πρωτο ξαφνικό reboot καθώς σερφαριζα. Το περίεργο είναι οτι μετα την επανεκκίνησή μου άλλαξε τη γλώσσα στα αγγλικά κ το wallpaper.Φρανκ κερνελ όλα στοκ κ στοκ Ρομ.καιει πισω ψηλα το κινητο.καμια ιδέα? Παρατηρω με 3g κ δεδομενα οτι καιει αρκετα πισω κ ψηλα αν κ ειμαι με μπαταρια κατω απο 20%.καιει κανενος αλλου?Εκανα undervolt στα -100 μήπως επαιζε θέμα θερμοκρασίας.αλλιως fresh install τα παντα Edited March 14, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 καλημέρα παιδιά. ποιος kernel έχει καλύτερη αυτονομία μπαταρίας ο stok η ο franko? και και άλλο με τον franko λύνεται το πρόβλημα με το φωτάκι τον ειδοποίησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 στο φωτακι δε νομιζω να εχει καποια επιδραση ο φρακνκο.. εγω με τον 102 εκλεισα 1 μερα κ 14 ωρες περιπου και οθονη 4 ωρες.wifi,data συνεχεια,whatsapp facebook browsing,αλλα οχι με τρελα..καλα πιστευω τα πηγε,και το κυριοτερο δεν εξαντληθηκε πολυ γρηγορα κατω απ τα 30.δευτερη φορτιση με τον 102 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παρατηρω με 3g κ δεδομενα οτι καιει αρκετα πισω κ ψηλα αν κ ειμαι με μπαταρια κατω απο 20%.καιει κανενος αλλου?Εκανα undervolt στα -100 μήπως επαιζε θέμα θερμοκρασίας.αλλιως fresh install τα παντα Eιναι λογικο να ανεβαζει εκει θερμοκρασια γιατι εκει βρισκεται η cpu. Χωρις log δε μπορουμε να ξερουμε τι φταιει, οποτε αδικα θα κανεις format γιατι συνηθως δεν ειναι κατι φοβερο. Οταν πχ πειραζω το build.prop μου αλλαζει γλωσσα και ταπετσαρια μετα απο reboot, δεν ειναι τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Eιναι λογικο να ανεβαζει εκει θερμοκρασια γιατι εκει βρισκεται η cpu. Χωρις log δε μπορουμε να ξερουμε τι φταιει, οποτε αδικα θα κανεις format γιατι συνηθως δεν ειναι κατι φοβερο. Οταν πχ πειραζω το build.prop μου αλλαζει γλωσσα και ταπετσαρια μετα απο reboot, δεν ειναι τιποτα. Σου φτιαχνω αμεσως logcat Εdit:Δεν μπορω να το ανεβασω γιατι λεει οτι ειναι μεγαλυτερο απο το επιτρεπτο.Δες εδω http://dl.xda-developers.com/attachdl/e54cf81392cc9dbe268829506a97609e/5141be7e/1/8/0/4/2/4/0/logcat.txt Αν δεν μπορεις εδω δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39128293#post39128293 στο ποστ 19569(ειναι το δικο μου).Εγω ομως δεν ειχα πειραξει τπτ γενικα.Για δεστο και αν βγαλεις ακρη απο οοολο αυτο μου λες σε παρακαλω:) Edited March 14, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 mdm_power_down_common: MDM2AP_STATUS never went low. Doing a hard reset To modem σου ειχε ενα panic, φταιει ο driver, πιθανοτατα εχει να κανει με τον kernel. 99% θα ελεγα οτι ειναι εντελως random και δε θα ξαναγινει. Καμια σχεση με τα applications σου. Μη σε ανησυχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 mdm_power_down_common: MDM2AP_STATUS never went low. Doing a hard reset To modem σου ειχε ενα panic, φταιει ο driver, πιθανοτατα εχει να κανει με τον kernel. 99% θα ελεγα οτι ειναι εντελως random και δε θα ξαναγινει. Καμια σχεση με τα applications σου. Μη σε ανησυχει. Πω πω θηριο εισαι!Nα σαι καλα!Οποτε το αφηνω ως εχει το θεμα και απλα το παρακολουθω.Σε ευχαριστω :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Oταν σου εκανε reboot ειχες uv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Oταν σου εκανε reboot ειχες uv? Οχι.Μετα απο αυτο το εβαλαα στο -100 χωρις να το τικαρω set on boot.Τωρα φορτιζει κλειστο οποτε μολις το ανοιξω θα επανερθει στα στοκ values.Μου εκανε εντυπωση πιο πολυ γιατι δεν ειχα κανει undervolt.Ελπιζω να μην ξαναγινει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Στο μονο που διαφωνω ειναι στο stock kernel και στα χρωματα της οθονης που ειναι απαραδεκτα. Οι ρομ ειναι απλα παιχνιδακια γιατι τη μπαταρια ελεγχει ο kernel οπως και την οθονη μου. Για τη μπαταρια δεν ειναι app, ειναι ενα πολυ απλο mod. εκτος αν σου κανουν τα zip. Διαβασε το θεμα εδω (κανει και για 4.2.2): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2037171&highlight=battery+percentage . Eκανα αυτο μολις.Οταν πηγα στα output πηρα το αρχειο mod battery και το φλασαρα μεσω recovery αλλα δεν αλλαξε τπτ.Κατι δεν εκανα σωστα ε? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts