junglist Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Σχετικά με τον hellscore, διαβάζω παντού ότι έχει καλή μπαταρία (οκ, προφανώς αυτό εξαρτάται από τη χρήση του καθενός). Από επιδόσεις πώς πάει; Είμαι stock rooted, δε θα έχω κάποιο θέμα αν φλασάρω, σωστά; Μια χαρά είναι σε όλους τους τομείς. Το σεταρεις όπως θες κιόλας μέσω του hell kernel manager. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Σχετικά με τον hellscore, διαβάζω παντού ότι έχει καλή μπαταρία (οκ, προφανώς αυτό εξαρτάται από τη χρήση του καθενός). Από επιδόσεις πώς πάει; Είμαι stock rooted, δε θα έχω κάποιο θέμα αν φλασάρω, σωστά; Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τις αποδόσεις, καθώς δεν ξέρω πώς χρησιμοποιείς το κινητό σου. Ο λόγος πάντως που είμαι περισσότερο από ένα χρόνο με τον hellscore, είναι επειδή είδα ελαφρώς καλύτερη αυτονομία σε σχέση με τον Franco που είχα από την 1η μέρα αγοράς του κινητού, αλλά κυρίως γιατί το κινητό με αυτόν τον kernel δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ. Πρόβλημα σίγουρα δεν θα έχεις, απλά καλού κακού κάνε ένα backup πριν πειραματιστείς. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Μια χαρά είναι σε όλους τους τομείς. Το σεταρεις όπως θες κιόλας μέσω του hell kernel manager. Ευχαριστώ πολύ. Κάτι τελευταίο πριν το τολμήσω: δε με πειράζει που ο b47 είναι για KK 4.4.3 ενώ εγώ είμαι 4.4.4, σωστά; Φαντάζομαι πως έιναι τελείως trivial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τις αποδόσεις, καθώς δεν ξέρω πώς χρησιμοποιείς το κινητό σου. Ο λόγος πάντως που είμαι περισσότερο από ένα χρόνο με τον hellscore, είναι επειδή είδα ελαφρώς καλύτερη αυτονομία σε σχέση με τον Franco που είχα από την 1η μέρα αγοράς του κινητού, αλλά κυρίως γιατί το κινητό με αυτόν τον kernel δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ. Πρόβλημα σίγουρα δεν θα έχεις, απλά καλού κακού κάνε ένα backup πριν πειραματιστείς. ;) Ευχαριστώ για τo input! Προφανώς οι διαφορές είναι user-dependent, δε συζητιέται αυτό. Όπως και το backup :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Κάτι τελευταίο πριν το τολμήσω: δε με πειράζει που ο b47 είναι για KK 4.4.3 ενώ εγώ είμαι 4.4.4, σωστά; Φαντάζομαι πως έιναι τελείως trivial. Μην ξεχνάμε ότι 4.4.4=4.4.3+ ένα fix. Οπότε ο,τι παίζει με 4.4.3 ,παίζει και με 4.4.4 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Hell is on fire!! Έφτασε ήδη στην έκδοση b50 με αρκετά νέα πράγματα μέσα. Αλλά δεν δουλεύει ακόμα ο ΗΚΜ, μόνο trickster. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Hell is on fire!! Έφτασε ήδη στην έκδοση b50 με αρκετά νέα πράγματα μέσα. Αλλά δεν δουλεύει ακόμα ο ΗΚΜ, μόνο trickster. Από σταθερότητα είναι οκ; Περνάμε άφοβα; Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Από σταθερότητα είναι οκ; Περνάμε άφοβα; yeap! yeap! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Hell is on fire!! Έφτασε ήδη στην έκδοση b50 με αρκετά νέα πράγματα μέσα. Αλλά δεν δουλεύει ακόμα ο ΗΚΜ, μόνο trickster. Δεν υπάρχει όμως πλέον η επιλογή για dt2w. :( Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δεν υπάρχει όμως πλέον η επιλογή για dt2w. :( Μάλλον μπερδευτηκες. Το ανάποδο δεν υπάρχει. Σταμάτησε το s2w, κάτι που προσωπικά με βόλευε απίστευτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Μάλλον μπερδευτηκες. Το ανάποδο δεν υπάρχει. Σταμάτησε το s2w, κάτι που προσωπικά με βόλευε απίστευτα. Διάβασα αυτό που λες και μέσα στο xda, αλλά στο Trickster έχει χαθεί η επιλογή για dt2w. Δεν το βρίσκω, υπάρχει μόνο μία καινούρια, Touch Wake. Δεν ξέρω αλλά έχει αλλάξει σχεδόν όλο το μενού της εφαρμογής από την ώρα που πέρασα τις b49 Και b50. Edit: Δεν είχα την τελευταία έκδοση του Trickster που βγήκε προχτές. Επειδή δεν μου ήρθε ποτέ το update, έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση και πλέον υπάρχει επιλογή dt2w. Edited August 27, 2014 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Διάβασα αυτό που λες και μέσα στο xda, αλλά στο Trickster έχει χαθεί η επιλογή για dt2w. Δεν το βρίσκω, υπάρχει μόνο μία καινούρια, Touch Wake. Δεν ξέρω αλλά έχει αλλάξει σχεδόν όλο το μενού της εφαρμογής από την ώρα που πέρασα τις b49 Και b50. Edit: Δεν είχα την τελευταία έκδοση του Trickster που βγήκε προχτές. Επειδή δεν μου ήρθε ποτέ το update, έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση και πλέον υπάρχει επιλογή dt2w. Υπομονή να βγει η νέα έκδοση HKM. Από εκεί θα υποστηρίζεται ο νέος kernel 100% Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg82 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 καλημερα.εχει δοκιμασει καποιος να κανει dual boot ubuntu for android? Το δοκιμασα αλλα μετα το ξεκλειδωμα του bootloader και προσπαθοντος να κανω readable το αρχειο sh. δεν επικοινωνει η συσκευη.εχω κανει ολα τα προηγουμενα βηματα επιτυχως....back up format usb debbuging κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπερα! εχω το κινητο απ το φλεβαρη και αποφασισα να ασχοληθω με ρουτ κερνελ κτλ...επειδη δεν εχω ξανακανει κτ παρομοιο μπορειτε να βοηθησετε στο τι κερνελ να προτιμησω κτλ? ειμαι ρουτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπερα! εχω το κινητο απ το φλεβαρη και αποφασισα να ασχοληθω με ρουτ κερνελ κτλ...επειδη δεν εχω ξανακανει κτ παρομοιο μπορειτε να βοηθησετε στο τι κερνελ να προτιμησω κτλ? ειμαι ρουτ... Δες από 6981 και κάτω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 ενω flashαρα τον φρανκο απο recovery μετα το κινητο δεν ανοιγε και εμενε στο Χ...μπορει καποιος να βοηθησει? χρειαζεται να αλλαξω και ρομ εκτος απο κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 ενω flashαρα τον φρανκο απο recovery μετα το κινητο δεν ανοιγε και εμενε στο Χ...μπορει καποιος να βοηθησει? χρειαζεται να αλλαξω και ρομ εκτος απο κερνελ? Είσαι με στοκ ρομ; Ποιο αρχείο ακριβώς και πώς το φλασαρες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Είσαι με στοκ ρομ; Ποιο αρχείο ακριβώς και πώς το φλασαρες; stock rom...μονο ρουτ εχω κανει και τον bootloader ξεκλειδωτο...χμμμ...ενα franco.kernel-nightly-r193v2-JSS-linaro-prisma.zip εβαλα...μπηκα στο recovery πατησα install a zip from zip το βρηκα και το flashara :P πατατα εκανα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 stock rom...μονο ρουτ εχω κανει και τον bootloader ξεκλειδωτο...χμμμ...ενα franco.kernel-nightly-r193v2-JSS-linaro-prisma.zip εβαλα...μπηκα στο recovery πατησα install a zip from zip το βρηκα και το flashara :P πατατα εκανα ε? Το μεγαλύτερο "λάθος" που έκανες είναι ότι δεν πήρες backup πριν. Τώρα πρέπει είτε να φλασάρεις system.img και boot.img, format cache και reboot και αν δεν ξεκινήσει, factory reset. Αλλιώς όλη την μαμά ρομ. Φοβάμαι ότι τα δεδομένα σου είναι πιθανόν να χαθούν. Δοκίμασε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 stock rom...μονο ρουτ εχω κανει και τον bootloader ξεκλειδωτο...χμμμ...ενα franco.kernel-nightly-r193v2-JSS-linaro-prisma.zip εβαλα...μπηκα στο recovery πατησα install a zip from zip το βρηκα και το flashara :P πατατα εκανα ε? Μην κάνεις τίποτα ακόμα. Καταρχήν ηρεμία, βαθιές ανάσες για να έχεις κεφάλι άδειο. Βρες pc και βάλε αυτό το πρόγραμμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2015469 Τρεξτο, πέρνα ότι drivers ζητάει και μετά θα πατήσεις εκεί που λέει για stock kernel. Σκοπός είναι να ξαναβαλουμε τον μαμα κερνελ για να δούμε αν το κινητό είναι οκ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Οπα βρε... και back up ειχα κανει κ ολα οκ...εκανα ενα restore και το κινητο δουλευει οπως πριν :D προφανως back up πριν κανω οτιδηποτε (αφου δεν ξερω κιολας τι κανω :P ) ααα νομιζω βρηκα κατι που μπορει να φταιει αλλα φοβαμαι να το δοκιμασω...δεν εκανα wipe cache και wipe cache dalvik...παιζει να ναι αυτο? Edited August 29, 2014 by stefavra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Οπα βρε... και back up ειχα κανει κ ολα οκ...εκανα ενα restore και το κινητο δουλευει οπως πριν :D προφανως back up πριν κανω οτιδηποτε (αφου δεν ξερω κιολας τι κανω :P ) ααα νομιζω βρηκα κατι που μπορει να φταιει αλλα φοβαμαι να το δοκιμασω...δεν εκανα wipe cache και wipe cache dalvik...παιζει να ναι αυτο? ¨Οχι, ποτέ δεν κάνω. Πέρνα αυτό http://lilotux.net/~mikael/pub/android/kernel/N4/boot-N4-r211-3.4.103.mikael.all2.img αλλά υπόψην θες και την εφαρμογή του franco ή το trickster για να παίξεις με ρυθμίσεις του Kernel. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/29/972a72fa65481399ddb5111f3d30b9cd.jpg Stock 4.4.4 @1728μηζ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) trickster εννοεις αυτο εδω ε? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod ...α και το img το φλασαρω μεσω recovery και αυτο? Edited August 29, 2014 by stefavra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 trickster εννοεις αυτο εδω ε? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod ...α και το img το φλασαρω μεσω recovery και αυτο? Ναι αυτό. Img δεν γίνεται από recovery, γίνεται όμως με το Rashr από play store. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ευχαριστω παρα πολυ! ολα μια χαρα...εβαλα και το double tap π ειχα δει στο g2 :P γενικα τι μπορω να πειραξω στον κερνελ?μονο οτι μ δινει το trickster mod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts