Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Για το ρουτ κατέβασα το trickster και μου έβγαζε μνμ ότι χρειάζεται rooted συσκευή ή εφαρμογή για να ανοίξει και τα modules του 194 δεν υπάρχουν στην λίστα

Αν δεν έχεις ροοτ, πρέπει να φλασαρεις το τελευταίο superuser.zip από custom recovery.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια το θέμα με την μπαταρία παραμένει..Δεν μπορω να καταλάβω γιατί όταν το τηλ είναι αδρανές έχει τόση κατανάλωση.Επίσης σε flight mode πεφτει 6-7% που παλιά δεν έπεφτε καθόλου. Ειμαι με mahdi k semaphore. Έχω δοκιμασει κ paranoid με hells αλλά τα ίδια.Σας παραθέτω κ κάποια screenshots μήπως βοηθήσει καποιος .

Παιδια το θέμα με την μπαταρία παραμένει..Δεν μπορω να καταλάβω γιατί όταν το τηλ είναι αδρανές έχει τόση κατανάλωση.Επίσης σε flight mode πεφτει 6-7% που παλιά δεν έπεφτε καθόλου. Ειμαι με mahdi k semaphore. Έχω δοκιμασει κ paranoid με hells αλλά τα ίδια.Σας παραθέτω κ κάποια screenshots μήπως βοηθήσει καποιος .

Οταν ημουν με semaphore ειχα και γω καποια καταναλωαη,αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι με flight ειχα αρκετη!Γιαυτο ξηλωμα και δοκιμασε mahdi με hells.Αλλιως βαλε στοκ ρομ που εχουμε οι περισσοτεροι

Δημήτρης

Οταν ημουν με semaphore ειχα και γω καποια καταναλωαη,αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι με flight ειχα αρκετη!Γιαυτο ξηλωμα και δοκιμασε mahdi με hells.Αλλιως βαλε στοκ ρομ που εχουμε οι περισσοτεροι

Πως περνάω σε stock?

πολυ καλη καταναλωση εχω την τελευταια εβδομαδα με semaphore και slim. ωραιος συνδιασμος αφου κι εγω πριν ημουν με στοκ αλλα την βαρεθηκα. επισης κατι αλλο που παρατηρσα, και το ειδα και στο xda, το location με high accuracy καιει λιγοτερο

πολυ καλη καταναλωση εχω την τελευταια εβδομαδα με semaphore και slim. ωραιος συνδιασμος αφου κι εγω πριν ημουν με στοκ αλλα την βαρεθηκα. επισης κατι αλλο που παρατηρσα, και το ειδα και στο xda, το location με high accuracy καιει λιγοτερο

Δεν μπορώ να καταλάβω γτ εχω τοση κατανάλωση με το τηλ να ειναι αδρανές..

Μα είχε Ρουτ το τηλέφωνο κανονικά

Πολλές φορές μετά από φλασάρισμα Franco σπάει το root. Δεν είναι τίποτα. Πέρνα το τελευταίο zip super su και θα είσαι οκ.

Πέτα την mahdi. Αυτό είναι το πρόβλημά σου. Την είχα δοκίμασε κι εγώ κι είχε την ιδέα τρελή κατανάλωση το system ui.

Πολλές φορές μετά από φλασάρισμα Franco σπάει το root. Δεν είναι τίποτα. Πέρνα το τελευταίο zip super su και θα είσαι οκ.

Πέτα την mahdi. Αυτό είναι το πρόβλημά σου. Την είχα δοκίμασε κι εγώ κι είχε την ιδέα τρελή κατανάλωση το system ui.

Το system ui είχe ακριβώς την ίδια κατανάλωση και με paranoid.

Έχω φλασαρει καμια 10αρια φορές τον Franco, ποτέ δεν είχα χάσει το ροοτ.

Πώς γίνεται να χαθεί από φλασαρισμα κερνελ και μόνο από τον Franco;

Amazon Fire stick 4k max

Έχω φλασαρει καμια 10αρια φορές τον Franco, ποτέ δεν είχα χάσει το ροοτ.

Πώς γίνεται να χαθεί από φλασαρισμα κερνελ και μόνο από τον Franco;

Είναι ευρέως γνωστό αυτό. Τουλάχιστον σε παλιότερες εκδόσεις του. Είχε αναφερθεί πολλές φορές και στο thread του.

Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Franco έχω πάνω από 6 μήνες να φορέσω και δεν πρόκειται να ξαναβάλω πότε ξανά.

Όσοι είστε με στοκ Ρομ xposed κ gravity box βλέπετε μια πολύ μικρή καθυστέρηση στο home button;

Καμία εδώ τώρα που το τσέκαρα

Amazon Fire stick 4k max

Καμία εδώ τώρα που το τσέκαρα

Απλά μου φαίνεται λίγο πιο αργό απο όταν ήμουν με art. Τώρα δηλ που θα πατήσω να βγω απο το ταπατοκ θα δω ενα delay ελαχιστο

Δημήτρης

Ποια εφαρμογή δίνει μείωση κατανάλωσης μπαταρίας όπως έχω στο htc one C, το battery guru κάνει?

Είναι ιδέα μου ή το κινητό καίει με τον Franco;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ξανά έβαλα Franco και πάλι τα ίδια... Λέω να πάω για hells αλλά δεν βγάζω άκρη στο xda έχει κανείς λινκ;

Ξανά έβαλα Franco και πάλι τα ίδια... Λέω να πάω για hells αλλά δεν βγάζω άκρη στο xda έχει κανείς λινκ;

Εδώ είσαι.

Πέρασε κατευθείαν τον b44 από το test folder.

Ps. Αν θυμάμαι καλά, από Franco kernel για να αλλάξεις σε άλλον, είτε πρέπει να ξαναπεράσεις τη rom που έχεις για να μπει ο δικός της kernel, ή πρέπει να βάλεις τον stock kernel και μετά όποιον άλλο θέλεις.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Κανένα τέτοιο πρόβλημα εδώ με τον 203 Plus.

Amazon Fire stick 4k max

Εδώ είσαι.

Πέρασε κατευθείαν τον b44 από το test folder.

Ps. Αν θυμάμαι καλά, από Franco kernel για να αλλάξεις σε άλλον, είτε πρέπει να ξαναπεράσεις τη rom που έχεις για να μπει ο δικός της kernel, ή πρέπει να βάλεις τον stock kernel και μετά όποιον άλλο θέλεις.

ποιο από τα 2 που έχει μέσα στο test?

Και μένα έκαιγε με Φράνκο και η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα. Έβαλα ξανά στοκ κερνελ και σώθηκα. Με ίδια χρήση Φράνκο 13 ωρες το κινητό μέσο ορο, με στοκ κερνελ 23-24 ώρες!

Και μένα έκαιγε με Φράνκο και η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα. Έβαλα ξανά στοκ κερνελ και σώθηκα. Με ίδια χρήση Φράνκο 13 ωρες το κινητό μέσο ορο, με στοκ κερνελ 23-24 ώρες!

Σε τέτοιες περιπτώσεις κάτι δεν είχε καθίσει καλά στο πέρασμα του κερνελ.

Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους κερνελ.

Με κανέναν δεν καιγόταν το κινητό και πάντα είχα καλή αυτονομία.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποιο από τα 2 που έχει μέσα στο test?

Αν έχεις CM ROM, τότε το αντίστοιχο αρχείο.

Αλλιώς το άλλο.

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)