taliban Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Σκεφτομαι να αφησω την dirty unicorns και να παω σε carbon..Υπαρχουν προβλήματα ή ολα ειναι κομπλε??Καπου διαβασα οτι σε μια εκδοση δεν δουλεθει το wifi..Οποτε πια εκδοση μου προτεινεται να κατεβασω?? Έχει λυθεί, την τελευταία κατέβασε edit Να ενημερώσω ότι υπάρχει θέμα συμβατότητας της t/c με τον hells και τον Franco σίγουρα, ίσως και με άλλους κερνελ. Edited October 25, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Έχει λυθεί, την τελευταία κατέβασε edit Να ενημερώσω ότι υπάρχει θέμα συμβατότητας της t/c με τον hells και τον Franco σίγουρα, ίσως και με άλλους κερνελ. Tc = touch control??? Εμένα δουλεύει κανονικά στον τελευταιο franco.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 δουλευει κανονικα σε cm 4.3 με κοσμοτε 2in1 σιμ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Έχει λυθεί, την τελευταία κατέβασε edit Να ενημερώσω ότι υπάρχει θέμα συμβατότητας της t/c με τον hells και τον Franco σίγουρα, ίσως και με άλλους κερνελ. Μιλάς για κάποιο συγκεκριμένο συνδυασμό εκδόσεων Franko και TC; Γιατί με 191 franko και 1.8.0 TC κανένα πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Από lag πως πάει; Πολύ καλά ειδικα για unofficial rom. Προσωπικά (και υποκειμενικά) την προτείνω ειδικα αν θες να δεις και κάτι διαφορετικό από εμφανιση.έχει και προ εγκατεστημένο σαν κερνελ τον franco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Για πίτα και απουσία on screen buttons τι προτεινετε; γενικά η στον με καλύπτει και την προτιμώ άλλα δεν θέλω να μπλεξω με launchers. Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο μεγαλος μου φαίνεται ο χώρος που πιάνουν τα "κουμπιά" και στην αρχή δεν με ενοχλούσαν καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Για καποιο λογο δεν μπορω να κανως με τπτ εγκατασταση την carbon.Οταν bootαρει μου βγαζει error process.com.android.phone και δεν με αφηνει να προχωρησω,προσπαθησα και με την τελευταια twrp και με την 2.6.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Για καποιο λογο δεν μπορω να κανως με τπτ εγκατασταση την carbon.Οταν bootαρει μου βγαζει error process.com.android.phone και δεν με αφηνει να προχωρησω,προσπαθησα και με την τελευταια twrp και με την 2.6.0.0 Τι setup είχες πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Τι setup είχες πριν? Dirty unicorns + Franco..jls ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Τι setup είχες πριν? Dirty unicorns(jls) + Franco.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Dirty unicorns(jls) + Franco.. Έχει μαλλιασει η γλώσσα μου να το λέω, διαβάστε κανένα changelog.δες τι λέει για την 23/10. https://docs.google.com/document/d/1Zcp6iVWVw_7iH-ErnKgkYy3r5QuqV8PHFoQMb8hoBwQ/mobilebasic?pli=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Έχει μαλλιασει η γλώσσα μου να το λέω, διαβάστε κανένα changelog.δες τι λέει για την 23/10. https://docs.google.com/document/d/1Zcp6iVWVw_7iH-ErnKgkYy3r5QuqV8PHFoQMb8hoBwQ/mobilebasic?pli=1 Χμμ δεν το είχα προσέξει αυτό γιατί κατέβασα την πιο καινούργια εκδοση...BTW τώρα δοκιμαζω slim.. Ευχαριστώ για το tip.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Έχει μαλλιασει η γλώσσα μου να το λέω, διαβάστε κανένα changelog.δες τι λέει για την 23/10. https://docs.google.com/document/d/1Zcp6iVWVw_7iH-ErnKgkYy3r5QuqV8PHFoQMb8hoBwQ/mobilebasic?pli=1 Δεν το έπιασα......δηλαδή και εγώ που είμαι με την Nightly 10-16 και hells αν περάσω την τελευταία θα έχω FC ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αν Ο hells έχει τροποποιημένο ramdisk τότε ναι.Κάνε ένα dirty flash την nightly που φοράς και μετά πέρασε την τελευταία.Και κρατάτε κανένα backup τον εκάστοτε kernel πριν περάσετε άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αν Ο hells έχει τροποποιημένο ramdisk τότε ναι.Κάνε ένα dirty flash την nightly που φοράς και μετά πέρασε την τελευταία.Και κρατάτε κανένα backup τον εκάστοτε kernel πριν περάσετε άλλον. Kαλά για σιγουριά έτσι θα κάνω, αν και στο xda αναφέρουν ότι ο hells δουλεύει οκ στην 23 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Μια χαρά θα δουλεύει.το θέμα είναι άμα τον έχεις από πριν και πας να flashαρεις.Εκεί θα είναι το θέμα λόγω τροποποιημένου ramdisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) ειπα να περασω την franko kernel μιας και αδικα περιμενα την 4.4 και βαρεθηκα. ειναι η 1η φορα που περναω κερνελ οποτε συγνωμη για την μαλλον χαζη ερωτηση. σε τι partition πρεπει να τον περασω?δεν περιμενα να πρεπει να επιλεξω,και οσο εχω ψαξει,δεν βρηκα κατι,ισως κανω κατι λαθος. στο screenshot φαινονται οι επιλογες λογικα boot,αλλα για πειτε για σιγουρια edit:τελικα κατεβασα το zip οποτε οκ. αλλα για να ξερω αλλη φορα,ποιο partition θα επρεπε να επιλεξω? Edited October 26, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Τι partition και ιστορίες. Κατέβασε το zip και φλασαρε το μέσα από recovery . Τέλος Και ένα βήμα παραπέρα. Δοκίμασε τον Franko plus. Ακόμα καλύτερη μπαταρία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ειπα να περασω την franko kernel μιας και αδικα περιμενα την 4.4 και βαρεθηκα. ειναι η 1η φορα που περναω κερνελ οποτε συγνωμη για την μαλλον χαζη ερωτηση. σε τι partition πρεπει να τον περασω?δεν περιμενα να πρεπει να επιλεξω,και οσο εχω ψαξει,δεν βρηκα κατι,ισως κανω κατι λαθος. στο screenshot φαινονται οι επιλογες λογικα boot,αλλα για πειτε για σιγουρια edit:τελικα κατεβασα το zip οποτε οκ. αλλα για να ξερω αλλη φορα,ποιο partition θα επρεπε να επιλεξω? Ναι είναι το boot partition. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ΧΑιρετω την παρεα, εχω μια απορια..θελω να καθαρισω το δισκο του κινητου, να φυγουν ολα τα αρχεια απο μεσα και να κρατησω ταυτοχρονα και το root. Αν πατησω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα γινει δουλεια η θα χασω και το root? Αν ειναι να το ξερω για να κανω απο την αρχη unroot, να βαλω την εργοστασιακη rom και μετα παλι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ΧΑιρετω την παρεα, εχω μια απορια..θελω να καθαρισω το δισκο του κινητου, να φυγουν ολα τα αρχεια απο μεσα και να κρατησω ταυτοχρονα και το root. Αν πατησω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα γινει δουλεια η θα χασω και το root? Αν ειναι να το ξερω για να κανω απο την αρχη unroot, να βαλω την εργοστασιακη rom και μετα παλι root. Κάνε και θα μείνει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 σε προηγουμενο ποστ(αρκετες σελιδες πισω,και με θεμα την μπαταρια,οποτε εψαξα λιγο αλλα δεν το βρηκα το ποστ) καποιος συμφορουμιτης ειχε ανεβασει screenshot με το διαγραμμα της μπαταριας αλλα με αναλυτικες ωρες και διαφορα αλλα,γνωριζετε γιατι πραγμα μιλαω? γενικα ψαχνω μια εφαρμογη(ή ακομα καλυτερα κατι που να αλλαζει το "μαμισιο" διαγραμμα της μπαταριας) που να δειχνει οχι απλα ποση ωρα ειναι σε χρηση αλλα ο οριζοντιος αξονας να ειναι αριθμημενος συμφωνα με την ωρα χρησης. λογικα στο παιδι που το ειχε αναβασει ηταν απο την ρομ που ειχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 @leftko για δοκίμασε το battery stats.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδιά έχει βρει κανείς καμία touchwiz η xperia rom 4.3 για μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδιά έχει βρει κανείς καμία touchwiz η xperia rom 4.3 για μας? Και γιατί δεν κατεβαζεις απλα τους launchers???Είναι δύσκολο να κανουν port σε αλλη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts