Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

όλες οι jls κανονικά φοράνε jss εκτός της slim και μάλλον carbon γιατί με jss hell's μου έκανε νούμερα ενώ με jwr είμαι εντάξει

Καταρχήν δεν υπάρχει πλέον το "όλες οι jls φοράνε jss".ο εκάστοτε dev γράφει τι kernel χρειάζεσαι είτε στο op είτε στο changelog.άσε που πλέον οι περισσότερες aosp jls φοράνε jwr kernel και αυτό γιατί όλοι ανακάλυψαν (με πρώτη την pa) ότι με μια γραμμή κώδικα στο build.prop δεν υπάρχουν πλέον deadlocks και ενώ είναι jls φαίνονται σαν jwr.εξ ου και κάτι προβλήματα π.χ. στο app του Franco το οποίο διαβάζει το build.prop για να κάνει auto download με αποτέλεσμα να κατεβάζει λάθος kernel.anyways άντε να βγει η 4.4 γιατί κούρασε αυτή η ιστορία με την 4.3.

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

stock 4.3,root,hells b39.

Δεν ξερω τι κανετε με τετοιες ωρες οθονης.Σιγουρα ομως δεν το δουλευεις με full χρηση ;) Εγω πανω απο 3.30 ωρες σπανια βλεπω

Δημήτρης

Δεν ξερω τι κανετε με τετοιες ωρες οθονης.Σιγουρα ομως δεν το δουλευεις με full χρηση ;) Εγω πανω απο 3.30 ωρες σπανια βλεπω

Ανοιχτο μερα νυχτα συνεχεια wifi κλησεις internet και κανα παιχνιδι κλειστα τα 3g αυτην την χρηση κανω.

Θέλω να ρωτήσω σχετικά με flashing factory image.

1) Αν θυμάμαι καλά από posts εδώ μέσα, όταν περάσεις factory image διαγράφονται τα πάντα από τα αρχεία σου που υπάρχουν στην sdcard (άρα χρειάζεται να τα κρατήσεις backup στο pc σου), ενώ ο bootloader μένει ξεκλείδωτος, έτσι δεν είναι;

2) Όταν ανακοινωθεί μία καινούρια έκδοση λειτουργικού Android, πιο γρήγορα βρίσκεις το image αρχείο και το περνάς χειροκίνητα, ή μπορεί να σου έρθει OTA πριν δώσει το το image η Google;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Θέλω να ρωτήσω σχετικά με flashing factory image.

1) Αν θυμάμαι καλά από posts εδώ μέσα, όταν περάσεις factory image διαγράφονται τα πάντα από τα αρχεία σου που υπάρχουν στην sdcard (άρα χρειάζεται να τα κρατήσεις backup στο pc σου), ενώ ο bootloader μένει ξεκλείδωτος, έτσι δεν είναι;

2) Όταν ανακοινωθεί μία καινούρια έκδοση λειτουργικού Android, πιο γρήγορα βρίσκεις το image αρχείο και το περνάς χειροκίνητα, ή μπορεί να σου έρθει OTA πριν δώσει το το image η Google;

1)Αν δεν φλασαρεις το userdata.img δεν χάνεις τα δεδομένα σου. Το έχουν και τα τουλκιτ σαν επιλογή αν δεν κάνω λάθος.

2)Η factory image βγαίνει σχεδόν μια μέρα μετά οπότε συνήθως πριν την ΟΤΑ που βγαίνει κατά κύματα. Επίσης κυκλοφορεί σχεδόν αμέσως στο xda το zip της αναβάθμισης που φλασαρεται σε full stock τηλέφωνο ή με custom recovery.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

1)Αν δεν φλασαρεις το userdata.img δεν χάνεις τα δεδομένα σου. Το έχουν και τα τουλκιτ σαν επιλογή αν δεν κάνω λάθος.

2)Η factory image βγαίνει σχεδόν μια μέρα μετά οπότε συνήθως πριν την ΟΤΑ που βγαίνει κατά κύματα. Επίσης κυκλοφορεί σχεδόν αμέσως στο xda το zip της αναβάθμισης που φλασαρεται σε full stock τηλέφωνο ή με custom recovery.

Σ' ευχαριστώ, να 'σαι καλά.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Λοιπόν έβγαλα 1.2%/h σε αυτονομία το βράδυ με Wi-Fi on με τον Franko plus 191.

Πολύ καλή δουλειά

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λοιπόν έβγαλα 1.2%/h σε αυτονομία το βράδυ με Wi-Fi on με τον Franko plus 191.

Πολύ καλή δουλειά

Κ γω τον έχω 2 μέρες σχεδόν κ δείχνει να τα πηγαινει πολύ καλά.

Ασχετο,αμα κατεβασω την μέγιστη συχνότητα λίγο πιο κάτω θα έχω καλύτερη μπαταρία ή δεν παιζει ρολο μονο αυτό;

Edited by prioxxx
Δημήτρης

priox αν κατεβασεις την μέγιστη πιο κάτω άλλα αισθητά πιο κάτω θα δεις αλλαγή στη θερμοκρασία και λογικά και μπαταρία. για live view temperature και άλλες πληροφορίες στη πάνω μπάρα πέραστε το cool tool.. και έχω δει μεγάλη διάφορα σε μπαταρία και θερμοκρασία μπαταρίας απο Ρομ σε Ρομ.πχ η carbon είναι αισθητά πιο γρήγορη από τη slim αλλά με τη carbon ζεσταίνεται πιο πολύ τρώει πιο πολύ μπαταρία και αργεί πιο πολύ να φορτίσει. τώρα για το τελευταίο θα μου πεις πως γίνεται. έλα ντε.

και πάντα όλες οι δοκιμες και τα σχόλια είναι από ρομ με ακριβώς ίδιες εφαρμογές ίδιες ρυθμίσεις παντού και ίδιους κερνελ.

Εγώ βαρέθηκα να ψάχνομαι κι εδώ και λίγες μέρες γύρισα στοκ. Επιμένω ότι την μπαταρία του στοκ δεν την έχω βρει πουθενά.

Το μόνο που έκανα είναι root και πέρασα busybox.

Χαζό, αλλά έχω λίγο μπερδευτεί, τα παραπάνω επηρεάζουν αρχεία συστήματος; Για το ota; Αν και το πιο πιθανό είναι να περάσω το image, όταν βγει.

Εγώ βαρέθηκα να ψάχνομαι κι εδώ και λίγες μέρες γύρισα στοκ. Επιμένω ότι την μπαταρία του στοκ δεν την έχω βρει πουθενά.

Το μόνο που έκανα είναι root και πέρασα busybox.

Χαζό, αλλά έχω λίγο μπερδευτεί, τα παραπάνω επηρεάζουν αρχεία συστήματος; Για το ota; Αν και το πιο πιθανό είναι να περάσω το image, όταν βγει.

Αν εγκαταστάθηκε στο xbin είσαι εντάξει για την ΟΤΑ.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

παιδια με στοκ ρομ μπορουμε να μικρυνουμε τα soft keys?να μην τρωνε χωρο απο την οθονη...και να βαλουμε και τον στοκ browser ιντερνετ?αυτον που εχουν οι custom roms εκτος απo ton chrome.

noisex είχα σβήσει τα πάντα και ξέχασα το busybox και δεν μου περνούσε την ΟΤΑ. νομίζει ότι έχει πειράξει τα αρχεία.

Χμμ.. Οκ θα φανεί στην πράξη. Αν αντέξω να περιμένω για ota :sly:

Αν εγκαταστάθηκε στο xbin είσαι εντάξει για την ΟΤΑ.

Ναι. Στο xbin είναι. Ευχαριστώ.

Ας ελπίσουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα για τις roms στην 4.4. Στο 4.3 ήταν πλήρης η αποτυχία. Αν και δε το βλέπω γιατί η Google, έχω την αίσθηση ότι επίτηδες τα "μπερδεύει".

Πάντως αν εξαιρέσω τα quick settings κι ίσως το touch control δε μου λείπει κάτι από την στοκ.

Χμμ.. Οκ θα φανεί στην πράξη. Αν αντέξω να περιμένω για ota :sly:

Ναι. Στο xbin είναι. Ευχαριστώ.

Ας ελπίσουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα για τις roms στην 4.4. Στο 4.3 ήταν πλήρης η αποτυχία. Αν και δε το βλέπω γιατί η Google, έχω την αίσθηση ότι επίτηδες τα "μπερδεύει".

Πάντως αν εξαιρέσω τα quick settings κι ίσως το touch control δε μου λείπει κάτι από την στοκ.

Ρίξε το zip όταν βγει και μην περιμένεις, σιγά, μια δυο ΟΤΑ για τον τύπο. Αφού το ίδιο πράγμα είναι. Τσάμπα η αναμονή και τα τρικ.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Παίδες δοκίμασε κανεις να βάλει Ubuntu?

απο ότι βλέπω ακόμα προβληματικό είναι. η μαγκια θα τανε να γινόταν να μπουταρουμε σε meego η σε windows η σε BlackBerry λειτουργικό η ακόμα και σε iOS όπως κάνει το n9 από meego σε android. dual boot 2 τελείως διαφορετικά λειτουργικά.. (λέω εγώ τώρα)

απο ότι βλέπω ακόμα προβληματικό είναι. η μαγκια θα τανε να γινόταν να μπουταρουμε σε meego η σε windows η σε BlackBerry λειτουργικό η ακόμα και σε iOS όπως κάνει το n9 από meego σε android. dual boot 2 τελείως διαφορετικά λειτουργικά.. (λέω εγώ τώρα)

Αυτή η μαγκιά που λες γίνεται. Το γράφει και στο thread του Ubuntu OS δίνοντας και το λινκ για τη multirom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2324683

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Καλημέρα,

Εδώ και 2 μέρες έχω περάσει την Pure Speed X (PSX v8.2) rom. Μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα. Πολύ γρήγορη και ουσιατικά stock με μερικές λειτουργικές βελτιώσεις.

Πέρα από αυτό, και ανεξάρτητα από rom, μετά από το unlock + root που έκανα είχα πρόβλημα με το Super SU v1.65. Μου έβγαζε μήνυμα ότι λείπουν τα binaries. Έψαξα αλλά δεν κατάφερα να το λύσω με re-root/re-flash και για την ώρα δουλεύω με την έκδοση 1.43 χώρις κάποιο πρόβλημα.

Επίσης το άλλο θέμα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να τραβήξω μέσα από το κινητό με adb pull το back-up της stock rom που έκανα μέσω CWM Recovery. Για κάποιο λόγο δεν μπορεί να δεί το φάκελο. Από το κινητό τον βλέπω κανονικά.

Unlock και root έκανα "χειροκίνητα" από command promt με adb και fastboot και όλα δούλεψαν χωρίς πρόβλημα. Κάτοχος Nexus 4 από τον Γενάρη (1η φορά android) αλλά τώρα τελικά αποφάσισα να κάνω root και να αλλάξω rom.

Καλημέρα,

Εδώ και 2 μέρες έχω περάσει την Pure Speed X (PSX v8.2) rom. Μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα. Πολύ γρήγορη και ουσιατικά stock με μερικές λειτουργικές βελτιώσεις.

Πέρα από αυτό, και ανεξάρτητα από rom, μετά από το unlock + root που έκανα είχα πρόβλημα με το Super SU v1.65. Μου έβγαζε μήνυμα ότι λείπουν τα binaries. Έψαξα αλλά δεν κατάφερα να το λύσω με re-root/re-flash και για την ώρα δουλεύω με την έκδοση 1.43 χώρις κάποιο πρόβλημα.

Επίσης το άλλο θέμα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να τραβήξω μέσα από το κινητό με adb pull το back-up της stock rom που έκανα μέσω CWM Recovery. Για κάποιο λόγο δεν μπορεί να δεί το φάκελο. Από το κινητό τον βλέπω κανονικά.

Unlock και root έκανα "χειροκίνητα" από command promt με adb και fastboot και όλα δούλεψαν χωρίς πρόβλημα. Κάτοχος Nexus 4 από τον Γενάρη (1η φορά android) αλλά τώρα τελικά αποφάσισα να κάνω root και να αλλάξω rom.

Πήρες το superSU zip 1.65 από το site του Chainfire και το φλασαρες μέσω recovery και δεν έγινε;

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

@Gialakias Ναι, σωστά. Και το ξαναφλάσαρα και επίσης μου βγάζει το μήνυμα για τα binaries. Και με την 1.43 άμα το αφήσω να κάνει την αυτόματη ενημέρωση μέσω play store σε 1.65 πάλι δεν δουλεύει. Και άμα ξαναφλασάρω μεσω recovery, πάνω από την 1.65, πάλι δεν δουλεύει. Edited by kido1383

να ρωτησω κατι αλλα θελω θετικα και αρνητικα :D το gpu rendering στο μενου developers τι ειναι προτιμότερο να το εχουμε?ενεργοποιημένο η όχι????

@Gialakias Ναι, σωστά. Και το ξαναφλάσαρα και επίσης μου βγάζει το μήνυμα για τα binaries. Και με την 1.43 άμα το αφήσω να κάνει την αυτόματη ενημέρωση μέσω play store σε 1.65 πάλι δεν δουλεύει. Και άμα ξαναφλασάρω μεσω recovery, πάνω από την 1.65, πάλι δεν δουλεύει.

Αφού η ρομ έρχεται prerooted δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Παίζεις με τη ρομ όπως είναι. Τι έχει; superuser ή superSU;

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)