Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Ρε παιδιά έβαλα καρμπον και τα νέα gapps apo pa.πάω να κατεβασω και βγάζει σφλαμα.τι φταίει; τα πέρασα παλι κ τπτ
Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά έβαλα καρμπον και τα νέα gapps apo pa.πάω να κατεβασω και βγάζει σφλαμα.τι φταίει; τα πέρασα παλι κ τπτ

Όταν λες νέα γκαπς; Για ποσταρε το αρχείο.

Έγω έχω τα 201308 και είμαι OK

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

σε στοκ ρομ + kernel υπαρχει τροπος να μικρυνουν τα κουμπια?και να ανοιγει το Notification bar με swype απο κατω?και να δουλευει το touch control?

το display control και την αντιστοιχη του faux αξιζει να τις πληρωσω?διοτι ακουω καλα λογια,αλλα εγω δεν βλεπω να εχει θεμα η οθονη μου,τουλαχιστον ετσι νομιζω.

διαβασα για το xposed,αλλα δεν το περασα ακομα γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα κανει αυτα που θελω,αν τα κανει το περναω(αν τα καταφερω,γιατι διαβασα οτι αλλο ενα παιδι δυσκολευόταν)

λογω λιγου χρονου δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθω τωρα με κερνελ/ρομ (ειδικα κερνελ που δεν εχω ξαναλαξει,δεν ξερω τι παιζει,διαβαζω οτι πρεπει να ελεγχω να ταιριαζουν με την ρομ κτλ)

παντως αν εχετε εναν καλο συνδιασμο ρομ/κερνελ που να κανει τα παραπανω ισως δοκιμασω την Κυριακη(φανταζομαι ολες).απλα ειναι παρα πολλες,ειδικα οι ρομ και δεν ξερω ποια με ικανοποιει περισσοτερο και θα πρεπει αν δοκιμαζω,αν και βλεπω πολλοι οτι εχετε πχ franco με στοκ 4.3.

ακομα,τα adfree/adblock που πηγαν?ποιο χρησιμοποιειτε εσεις?

και τελευταιο αλλα σημαντικο,εκτος απο nandroid backup εχετε κρατησει τιποτα αλλα αρχεια για το Imei,serial?γενικα αυτο το κανεις στη samsung με το efs,σε εμας υπαρχει κατι παρομοιο?διαβασα στο xda κατι αλλα δεν δουλεψε,ισως και να πατησα κανενα λαθος κουμπι βεβαια.

για μια ακομα φορα,συγνωμη για το μεγαλο ποστ και τις μαζεμενες ερωτησεις.

edit,μολις παρατηρησα κατι,λογικα γινοταν απο την αρχη αλλα τωρα το παρατηρησα,το volume up/down ειναι το πανω(αυτο που ειναι πιο κοντα στο ηχειο)/κατω,σωστα? εμενα γιατι ειναι αναποδα??καμια ρυθμιση πειραξα και δεν τη ξαναβρισκω?

παραπιπτοντως ,πως μπορω να χειριζομαι το cursor με τα volume up/down.?

Edit2. Εκανα reboot κσι εφτιαξαν τα κουμπια up/down.αλλα εχει γινει σε κανεναν αλλο?

Edited by leftko

Όταν λες νέα γκαπς; Για ποσταρε το αρχείο.

Έγω έχω τα 201308 και είμαι OK

10/10 είναι!μπήκα στα pa θα βάλω τα πιο παλιά να δοκιμασω.απλα είναι εξω κ δεν μπορω να το κάνω

Δημήτρης

10/10 είναι!μπήκα στα pa θα βάλω τα πιο παλιά να δοκιμασω.απλα είναι εξω κ δεν μπορω να το κάνω

Εγώ εχθες τη πέρασα με gapps από pa αλλά της 03/10 και όλα οκ. δοκίμασε με αυτά. Είδες που στα έλεγα ότι θα έρθεις και θα ρωτάς???

Εγώ εχθες τη πέρασα με gapps από pa αλλά της 03/10 και όλα οκ. δοκίμασε με αυτά. Είδες που στα έλεγα ότι θα έρθεις και θα ρωτάς???

Ποια nightly έκδοση της carbon έχετε; Είναι σταθερή; Έχω βαρεθεί λίγο με την pa..

Ποια nightly έκδοση της carbon έχετε; Είναι σταθερή; Έχω βαρεθεί λίγο με την pa..

Κάθε μερα βγαίνει νυχτερινή.....Είναι όμως σταθεροτατες, έργω αλλάζω μια κάθε 7 με 10 μερες

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάθε μερα βγαίνει νυχτερινή.....Είναι όμως σταθεροτατες, έργω αλλάζω μια κάθε 7 με 10 μερες

Για full wipe χωρίς να χάσω φωτό κλπ κάνουμε wipe cache, dalvik και system; Έχω twrp recovery και στο μενού έχει ακόμα data και internal.

Για full wipe χωρίς να χάσω φωτό κλπ κάνουμε wipe cache, dalvik και system; Έχω twrp recovery και στο μενού έχει ακόμα data και internal.

Από ρομ σε ρομ Ναι, δεν χάνεις φωτο.

Εγώ ακολουθώ τα εξής , φακτορυ ρισετ μέσω ρικαβερι,ινσταλ ρομ, μετά γκαπς, τα δύο γουιπ και τέλος.Τώρα αν θέλω να αλλάξω μετά κερνελ πάλι τα δύο γουιπ και μετα φλασαρισμα

lefkto: επειδή το ποστ σου είναι τέρας και δεν πολύ κατάλαβα τι θες, πανε εκεί περνά xprosed και τα modules που θες και η περισσότερη δουλειά σου θα έχει γίνει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42661027 modules

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24267797

xprosed

ελπίζω να βοήθησα.

Από ρομ σε ρομ Ναι, δεν χάνεις φωτο.

Εγώ ακολουθώ τα εξής , φακτορυ ρισετ μέσω ρικαβερι,ινσταλ ρομ, μετά γκαπς, τα δύο γουιπ και τέλος.Τώρα αν θέλω να αλλάξω μετά κερνελ πάλι τα δύο γουιπ και μετα φλασαρισμα

αρε Taliban με τρελενουν τα ελληνοαγγλικα σου.....

:D

αρε Taliban με τρελενουν τα ελληνοαγγλικα σου.....

:D

Γράφω με σουιπ και βαριέμαι να αλλάζω γλώσσα....σορρυ :-)

όχι ρε δε το είπα γιαυτό καλα είναι κράτα τα..διαβαζω που λες την υπογραφή σου,καμπάνες θα κσμπανισουν,κανονιά θα κανονισουν και Λεώ τόσο απροκάλυπτα μεσά σε όλα αυτά φωνάζει εδω χρυσή Αύγη... μετά πρόσεξα την ΑΕΚ απο κατω ..χαχα Edited by nokisas

Φοβερή η carbon ρε παιδιά, απίστευτη ταχύτητα και μπαταρία σε συνδιασμό με hells 39. Νομίζω ένα επίπεδο πάνω από pa! Edited by GeorgeX21

lefkto: επειδή το ποστ σου είναι τέρας και δεν πολύ κατάλαβα τι θες, πανε εκεί περνά xprosed και τα modules που θες και η περισσότερη δουλειά σου θα έχει γίνει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42661027 modules

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24267797

xprosed

ελπίζω να βοήθησα.

Εχει δοκιμασει κανεις τον Franko kernel Plus;

O poster λεει προσφερει ιδια αποδοση αλλα καλυτερη μπαταρια και λιγοτερη θερμοκρασια.

Επειδη ειμαι στο σταδιο δοκιμων μετα τον Hells b38, τωρα εβαλα παλι Franko 190 και μετα λεω μηπως δοκιμασω τον Plus.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αφού κ γω καρμπονακιας είμαι δεν γίνεται να ελειπα!να σ πω μιας κ θα ξέρειςστην εεπιφάνειαεείναι αδιαφανο και όταν μπαινεις στο μενού γίνεται μαυρο το navigation.πως μένει μονο μαύρο; επίσης σε pue θέλω να έχω statusbar.πως γίνεται κ αυτό;

Δημήτρης

Αφού κ γω καρμπονακιας είμαι δεν γίνεται να ελειπα!να σ πω μιας κ θα ξέρειςστην εεπιφάνειαεείναι αδιαφανο και όταν μπαινεις στο μενού γίνεται μαυρο το navigation.πως μένει μονο μαύρο; επίσης σε pue θέλω να έχω statusbar.πως γίνεται κ αυτό;

Με τιναξες τα μυαλά τώρα.μπαίνεις carbon fibers/interface/transparency settings και σέρνεις την μπάρα στο 100%.για status σε pie στο carbon fibers/power menu/expanded desktop τικαρεις το hide navigation bar.αν και έχει επιλογή σε full screen με ένα swipe απο πάνω να την εμφανίζει στιγμιαία. Δοκίμασε το και πες μου.

Με τιναξες τα μυαλά τώρα.μπαίνεις carbon fibers/interface/transparency settings και σέρνεις την μπάρα στο 100%.για status σε pie στο carbon fibers/power menu/expanded desktop τικαρεις το hide navigation bar.αν και έχει επιλογή σε full screen με ένα swipe απο πάνω να την εμφανίζει στιγμιαία. Δοκίμασε το και πες μου.

Είσαι αρχηγός!μπροστά μου ηταν κ εψαχνα ο μλκς .δουλεύει οκ!thanks

Δημήτρης

όχι ρε δε το είπα γιαυτό καλα είναι κράτα τα..διαβαζω που λες την υπογραφή σου,καμπάνες θα κσμπανισουν,κανονιά θα κανονισουν και Λεώ τόσο απροκάλυπτα μεσά σε όλα αυτά φωνάζει εδω χρυσή Αύγη... μετά πρόσεξα την ΑΕΚ απο κατω ..χαχα

όχι ρε φίλε και χρυσά αυγά ο Μήτσος.....θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μου :lol::lol::lol:

Γεια σας παίδες μετά από καιρό! Αντιμετωπίζω ένα μικρό θεματάκι! Τον τελευταίο καιρό βάζω καθημερινά την νυχτερινή της cm και βαριέμαι να πειράζω τον πυρήνα! Σήμερα αποφάσισα να βάλω έναν και δοκίμασα τις τελευταίες εκδόσεις από faux και τον Στράτο αλλά μόλις κάνει το Reboot κάτι απίστευτο κάνει με τα χρώματα(σα να λείπει κάποιο χρώμα!!) Λες και έχει τελειώσει ένα χρώμα στον εκτυπωτή!!Επανέρχεται μόνο μ'επανεγκατάσταση της cm!! Τι μυστήριο είναι αυτό;; Επίσης έχει βρει κανείς λύση με αυτή την τραγική καθυστέρηση στην αλλαγή γλώσσας και την αστάθεια στο Swype???

Γεια σας παίδες μετά από καιρό! Αντιμετωπίζω ένα μικρό θεματάκι! Τον τελευταίο καιρό βάζω καθημερινά την νυχτερινή της cm και βαριέμαι να πειράζω τον πυρήνα! Σήμερα αποφάσισα να βάλω έναν και δοκίμασα τις τελευταίες εκδόσεις από faux και τον Στράτο αλλά μόλις κάνει το Reboot κάτι απίστευτο κάνει με τα χρώματα(σα να λείπει κάποιο χρώμα!!) Λες και έχει τελειώσει ένα χρώμα στον εκτυπωτή!!Επανέρχεται μόνο μ'επανεγκατάσταση της cm!! Τι μυστήριο είναι αυτό;; Επίσης έχει βρει κανείς λύση με αυτή την τραγική καθυστέρηση στην αλλαγή γλώσσας και την αστάθεια στο Swype???

φιλέ μου εγώ δεν έχω κανένα από αυτά τα θέματα

@ lavramid

Για το Swype δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Backup & Sync. Μία στο τόσο, να το ενεργοποιείς, να παίρνεις το backup σου και πάλι απενεργοποίηση. Έτσι, δεν θα έχεις καθυστέρηση στην αλλαγή γλώσσας.

Για το άλλο που αναφέρεις με τα χρώματα, δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα με τον Franco που χρησιμοποιώ από την 1η μέρα που έχω το κινητό.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)