andrewk Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Βγήκε νέα cataclysm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλημέρα σε ολους! Για να πάρω backup με titanium προκειμένου να αλλάξω ρομ ποια επιλογή είναι; μπακαπ μόνο τις εφαρμογές ή και τα δεδομένα συστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλημέρα σε ολους! Για να πάρω backup με titanium προκειμένου να αλλάξω ρομ ποια επιλογή είναι; μπακαπ μόνο τις εφαρμογές ή και τα δεδομένα συστήματος; Συνιστάται μόνο user apps. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Συνιστάται μόνο user apps. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Βγήκε νέα cataclysm.. Την πέρασα! Έβαλα κ τον νεο semaphore έτσι απο περιέργεια!καιρό είχα να βάλω στράτο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ποια cataclysm μωρέ τώρα? Carbon και τα μυαλά στα μπλέντερ! Feels like home!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ποια cataclysm μωρέ τώρα? Carbon και τα μυαλά στα μπλέντερ! Feels like home!! σωστός ο Κώστας !!!!:w00t: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 σωστός ο Κώστας !!!!:w00t: Ε μα ναι ρε συ!αφου carbonακιας ημουνα απο 4.2.2 ακομα!απλα περιμενα pie γιατι δε μπορω τελικα χωρις αυτο,μου φαινεται μικρη η οθονη του!ενα feature που μου αρεσε πολυ ειναι σε pie και expanded desktop το Swipe απο πανω για να εμφανιστει η notification bar.βολευει πολυ και δεν τρως τα ματια σου να βλεπεις το halo ολη την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ε μα ναι ρε συ!αφου carbonακιας ημουνα απο 4.2.2 ακομα!απλα περιμενα pie γιατι δε μπορω τελικα χωρις αυτο,μου φαινεται μικρη η οθονη του!ενα feature που μου αρεσε πολυ ειναι σε pie και expanded desktop το Swipe απο πανω για να εμφανιστει η notification bar.βολευει πολυ και δεν τρως τα ματια σου να βλεπεις το halo ολη την ωρα. Είναι που θα περιμενες την στοκ!αχαχαχα Με μπριζωνετε να την περάσω κ γω ρε γμτ :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Είναι που θα περιμενες την στοκ!αχαχαχα Με μπριζωνετε να την περάσω κ γω ρε γμτ :p έλα να γίνουμε ακόμα πιο πολλοί :lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Είναι που θα περιμενες την στοκ!αχαχαχα Με μπριζωνετε να την περάσω κ γω ρε γμτ :p Καλά ναι, είπα να δοκιμασω μωρέ. Άργησαν και αυτοί όμως, μέχρι να την ολοκληρώσουν θα βγει η kitkat. Βάζω και στοίχημα ότι αύριο θα γράψεις "παιδιά σε carbon πως κάνω transparent την nav bar?" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 έλα να γίνουμε ακόμα πιο πολλοί :lol: Καλά ναι, είπα να δοκιμασω μωρέ. Άργησαν και αυτοί όμως, μέχρι να την ολοκληρώσουν θα βγει η kitkat. Βάζω και στοίχημα ότι αύριο θα γράψεις "παιδιά σε carbon πως κάνω transparent την nav bar?" :lol: Είναι δυνατόν να λειπω απο carbon και γω;;αύριο θα τη βάλω κ γω!:D Τι κερνελ έχετε βάλει; με sema που είμαι δείχνει να πηγαινει πολυ καλά! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προς το παρον εχω Hells να δω πως θα παει.Μπορει να βαλω κανεναν Franco ομως θα δω.Μολις ανακοινωθει επισημα το 5 και αρχισει να rollαρει η 4.4 ξαναγυρναω full stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προς το παρον εχω Hells να δω πως θα παει.Μπορει να βαλω κανεναν Franco ομως θα δω.Μολις ανακοινωθει επισημα το 5 και αρχισει να rollαρει η 4.4 ξαναγυρναω full stock. Εννοείται στοκ!να δουμε πως θα παει! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 οταν κανατε το ροοτ, εκανε πολυ ωρα να ανοιξει?εδω και μερικα λεπτα εχει μεινει στο X που κουνατε τα χρωματα.. με αυτο το toolkit ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια. στην οθονη του toolkit γραφει waiting for device, αλλα ειναι μερικα λεπτα τωρα.ειναι φυσιολογικο ή να αρχισω να ανησυχω?διοτι δεν διαβασα πουθενα οτι αργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 3-4 φορές πέρασα την carbon αλλά δεν μπόρεσα να τη κρατήσω, λόγο κάποιων ρυθμίσεων των κουμπιών home resents ktlp και λόγο pie. και μη μου πείτε ότι μπήκε γιατί είναι το πιο απλο pie που υπάρχει. δεν έχει second layer, δεν έχει long press, δεν μπορείς να το έχεις μαζί κάτω και στα πλαγιά, στο expandable mode παλυ είναι εκεί.. από ταχύτητα και σταθεροτητα δεν έχω να πω τίποτα απολύτως, μόνο.. τέλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 οταν κανατε το ροοτ, εκανε πολυ ωρα να ανοιξει?εδω και μερικα λεπτα εχει μεινει στο X που κουνατε τα χρωματα.. με αυτο το toolkit ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια. στην οθονη του toolkit γραφει waiting for device, αλλα ειναι μερικα λεπτα τωρα.ειναι φυσιολογικο ή να αρχισω να ανησυχω?διοτι δεν διαβασα πουθενα οτι αργει lefkto. όχι δεν αργεί.. βάλτο σε bootloader mode και ξανασυνδεστο, βλακεία δεν μπορείς να κανείς όλα γίνονται αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) lefkto. όχι δεν αργεί.. βάλτο σε bootloader mode και ξανασυνδεστο, βλακεία δεν μπορείς να κανείς όλα γίνονται αυτόματα. Οκ ευχαριστω,τελικα οκ,τα καταφερα,βλακεια ειχα κανει πριν με το usb debugging, πατησα yes,αντι για no.τωρα το ξαναεκανα και ολα οκ,εγινε ροοτ. αλλα δοκιμασα να μπω σε recovery μεσω του bootloader και μου βγαζει το ανδροειδες με ανοικτη κοιλια και ενα κοκκινο θαυμαστικο. κατα τα αλλα το κινητο φαινετε να δουλευει κανονικα. θα ασχοληθω αργοτερα με το θαυμαστικο,αν εχετε ομως καμια ιδεα δεκτη.. edit: οκ,απλα δεν ειχα περασει το recovery για τον ιδιο λογο που γραφω και πριν. ολα ενταξει τωρα. ευχαριστω παντως. κατι τελευταιο μονο,περασα το clockworMod Και οχι το TWRP,αυτο ειχα και στο παλιο μου κινητο γι΄αυτο περασα αυτο,αυτο δεν εχετε και εσεις? Edited October 10, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Προ λίγου είχα ενημέρωση απο τον φίλτατο κο blade ότι βγήκε η b39 για τον hells, σπεύσατε :-) edit δεν υποστηρίζει t/c πρεπει να ενεργοποιήσει τα module o δημιουργός του κερνελ Edited October 10, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ωραια..περνά το twrp και θα εκπλαγεις είναι αφής,και να αποφευγεις όσο μπορείς τη χρήση των κουμπιών, χαλάνε εύκολα και για το ξεκλείδωμα η βαλέ το touch control και αν δεν το υποστηρίζει ο κερνελ βαλέ το proximity screen of pro για να το ανοιγοκληνεις με τον αισθητήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προ λίγου είχα ενημέρωση απο τον φίλτατο κο blade ότι βγήκε η b39 για τον hells, σπεύσατε :-) αυτός είναι άλλος δεν είναι overclocked εγώ έμεινα με τον beta 3 jwr 9-9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 αυτός είναι άλλος δεν είναι overclocked εγώ έμεινα με τον beta 3 jwr 9-9 Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς κάνεις στο τηλέφωνο σου και ψάχνεις overclocking ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς κάνεις στο τηλέφωνο σου και ψάχνεις overclocking ? Ο, τι ψαχνουν ολοι οι χρηστες που γουσταρουν πειραγμα. Μεγαλυτερες επιδοσεις, διαφορετικη συμπεριφορα γενικοτερα απο μια μαμα συσκευη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ο, τι ψαχνουν ολοι οι χρηστες που γουσταρουν πειραγμα. Μεγαλυτερες επιδοσεις, διαφορετικη συμπεριφορα γενικοτερα απο μια μαμα συσκευη. και πως θα τα καταφέρει όλα αυτά στην 4.3 ? αφού δεν δέχεται overcloking ? Καλά δεν θυμάμαι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 και πως θα τα καταφέρει όλα αυτά στην 4.3 ? αφού δεν δέχεται overcloking ? Καλά δεν θυμάμαι ? κάπου το έχω ξανακουσει αυτό.. πως δεν δέχεται? γιατί να μην δέχεται..? και πληροφοριακά ο beta 3 hell έχει μια ρύθμιση που ενώ το χω στα 1500 στο ζορισμα οι 2 πυρινες ανεβαίνουν στα 1800.. όπως γίνεται και με τον faux αλλά με άλλο τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts