junglist Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) Την τελευταία b38 την υποστηρίζει Λοιπόν ακολουθώ την τάση και αν και ευχαριστημένος με Franco, έβαλα τον Hells b37 για δοκιμή. Για ocing προτείνετε το trickster? Edited September 27, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 καλημέρα και απο εμενα . θέλω όσοι έχετε περάσει κάποια στιγμή στο nexus σας την carbon να πείτε τη γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη ρομ.. προσωπικά είναι η πιο γρήγορη που έχω δοκιμάσει και μετα απο 200 δικά μου app δενν κολαει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 καλημέρα και απο εμενα . θέλω όσοι έχετε περάσει κάποια στιγμή στο nexus σας την carbon να πείτε τη γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη ρομ.. προσωπικά είναι η πιο γρήγορη που έχω δοκιμάσει και μετα απο 200 δικά μου app δενν κολαει.. Έχει αναφερθεί πολλάκις τους τελευταίους μήνες.....Ίσως η πιο απροβλημάτιστη custom rom Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Λοιπόν ακολουθώ την τάση και αν και ευχαριστημένος με Franco, έβαλα τον Hells b37 για δοκιμή. Για ocing προτείνετε το trickster? Δοκίμασε το άνετα, νομίζω ότι είναι και δωρεάν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Δοκίμασε το άνετα, νομίζω ότι είναι και δωρεάν Το εβαλα αλλα δινει μαξ 1512. Ο Hells δεν κανει OC; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Το εβαλα αλλα δινει μαξ 1512. Ο Hells δεν κανει OC; Έχω την εντύπωση ότι στην 4.3 δεν κάνει γενικά. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Έχω την εντύπωση ότι στην 4.3 δεν κάνει γενικά. Ο Faux έχει πει ότι στην 4.3 άλλαξαν πράγματα από Google μεριά και η προσπάθεια OC φέρνει αποσταθεροποίηση του συστήματος. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Κατέβασα μόλις hellscore b38 any kernel για pa rc2.Για να δουμε τι λέει κ αυτός.Βέβαια στο τέλος παντα στον Φράνκο καταληγω :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Το max freq δεν μπορει να αλλαξει χερατα μεσα στον φακελο του /sys/; Δοκιμασα και δεν Το σωζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Αν δεν το υποστηρίζει ο kernel όχι. Να ρωτήσω και εγώ. Ακολουθώντας την τάση της εβδομάδας πέρασα και εγώ hells σε cataclysm και έκανα και κάτι δικά μου με trickster. Αν έχει κάποιος την donate έκδοση του trickster μπορεί να αλλάξει τα sound controls στον hells? Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο και αν είναι το αγοράζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) Αν δεν το υποστηρίζει ο kernel όχι. Να ρωτήσω και εγώ. Ακολουθώντας την τάση της εβδομάδας πέρασα και εγώ hells σε cataclysm και έκανα και κάτι δικά μου με trickster. Αν έχει κάποιος την donate έκδοση του trickster μπορεί να αλλάξει τα sound controls στον hells? Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο και αν είναι το αγοράζω. Edit:τι μαγκια έχω κάνει κ δεν μπορω να πάρω μαζικα αντίγραφα ασφαλείας απο titanium;να γυρίσω απο legasy σε emulated; Πέρασα κ γω hells.εγώ έχω την εκδοση ολόκληρη και μέσω trickster μπορείς να τα αλλαξεις ναι.βέβαια δεν την πληρωσα.η Ρομ τι σου λεει που εχεις; Edited September 27, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Edit:τι μαγκια έχω κάνει κ δεν μπορω να πάρω μαζικα αντίγραφα ασφαλείας απο titanium;να γυρίσω απο legasy σε emulated; Πέρασα κ γω hells.εγώ έχω την εκδοση ολόκληρη και μέσω trickster μπορείς να τα αλλαξεις ναι.βέβαια δεν την πληρωσα.η Ρομ τι σου λεει που εχεις; Χαχα με ωθείς στην παρανομία λοιπόν! Ντάξ το βρήκα και εγώ και όντως δουλεύει.Η cataclysm είναι φοβερή μαν δοκίμασε την! πάρα πολύ ελαφριά, customιές σε νορμάλ φάση και σταθερότατη!Δες τα ss με τις ρυθμίσεις της. όσο για το TB αν είσαι με pa νομίζω το διόρθωσαν και πρέπει να ξαναπάει στο emulated. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Χαχα με ωθείς στην παρανομία λοιπόν! Ντάξ το βρήκα και εγώ και όντως δουλεύει.Η cataclysm είναι φοβερή μαν δοκίμασε την! πάρα πολύ ελαφριά, customιές σε νορμάλ φάση και σταθερότατη!Δες τα ss με τις ρυθμίσεις της. όσο για το TB αν είσαι με pa νομίζω το διόρθωσαν και πρέπει να ξαναπάει στο emulated. Παρανομία παντού χαχα.οκ θα την βάλω κ γω! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 παιδια ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας απο την εφαρμογη του ebay.. την ειχα κατεβασει εδω και οι μερες και χτες το βραδυ μεσα σε 20 λεπτα μου εφαγε γυρω στο 30% και οι 4 πυρηνες δουλευαν φουλ.... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 παιδια ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας απο την εφαρμογη του ebay.. την ειχα κατεβασει εδω και οι μερες και χτες το βραδυ μεσα σε 20 λεπτα μου εφαγε γυρω στο 30% και οι 4 πυρηνες δουλευαν φουλ.... εχω την εχω αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα μια χαρα δουλευει σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 παιδια ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας απο την εφαρμογη του ebay.. την ειχα κατεβασει εδω και οι μερες και χτες το βραδυ μεσα σε 20 λεπτα μου εφαγε γυρω στο 30% και οι 4 πυρηνες δουλευαν φουλ.... Μια χαρά και σε μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 έχει κάποιος τον hells και αν ναι βρηκατε κάποιο τρόπο ρύθμισης του gamma? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 έχει κάποιος τον hells και αν ναι βρηκατε κάποιο τρόπο ρύθμισης του gamma? thanks Κατεβασε το trickster. Εχει 5 προεπιλεγμένα και ενα από αυτά είναι το halfbreed της paranoid που είναι απο τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μια χαρά και σε μένα. εχω την εχω αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα μια χαρα δουλευει σε εμενα δεν ξερω ρε παιδια.... την ειχα για 2 μερες μια χαρα.. τσεκαρω λιγο χτες το βραδυ βαζω το κινητο στην τσεπη και μετα απο 20 λεπτα ισα που το προλαβα πριν σβησει.ειχε παρει φωτια. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ρε παιδιά για τον mediaserver έχει βρεθεί κάποια λύση; Πέρασα καινούρια κομμάτια μετά απο καιρό στο κινητό και εμφανίστηκε πάλι το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Κατεβασε το trickster. Εχει 5 προεπιλεγμένα και ενα από αυτά είναι το halfbreed της paranoid που είναι απο τα καλύτερα. Έγω ρυθμισα μόνο τα βασικά νούμερα σε 225, όπως είχα και στον Franko και χωρίς να έχω ασχοληθεί με το gamma, δεν βλέπω να χρειάζεται κάτι επιπλέον. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Κατεβασε το trickster. Εχει 5 προεπιλεγμένα και ενα από αυτά είναι το halfbreed της paranoid που είναι απο τα καλύτερα. Στην cataclysm πέρασες μονο την Ρομ ή και τπτ άλλο που έχει με ξεχωριστά ζιπ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Στην cataclysm πέρασες μονο την Ρομ ή και τπτ άλλο που έχει με ξεχωριστά ζιπ; Όχι,μόνο την ROM. κλασσικά με factory reset και wipes απλά δεν φλασάρεις gapps είναι ενσωματωμένα στην ROM γιαυτό είναι και κάπου 300 MB.από τα άλλα που έχει το contacts έχε στα υπόψιν σου αν σου κρασάρει όταν πας να ανοίξεις τις επαφές. Με τα άλλα δεν ασχολήθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Πως είναι ρε παιδιά σταθερή; Γιατί διάβασα ότι ο dev της δεν έχει την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Όχι,μόνο την ROM. κλασσικά με factory reset και wipes απλά δεν φλασάρεις gapps είναι ενσωματωμένα στην ROM γιαυτό είναι και κάπου 300 MB.από τα άλλα που έχει το contacts έχε στα υπόψιν σου αν σου κρασάρει όταν πας να ανοίξεις τις επαφές. Με τα άλλα δεν ασχολήθηκα. Οκ ευχαριστώ ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts