nokisas Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 παιδιά κάποιος που να πήγε από 4.2 σε 4.3 με της 4.2 bootloader-radio και μετά έβαλε της 4.3 είχε καμία διάφορα σε οτιδήποτε πχ net? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Pa 3.99+franco plus +uv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Σορρυ αν είναι χαζή ερώτηση αλλά σε Pa 3.99 ξέρει κάποιος πως απενεργοποιείται η αυτόματη περιστροφή οθόνης;;έχω ψάξει πάντου στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Στο μενού "Προβολή" ξετικάρεις. Μπορείς να το βάλεις και συντόμευση στα quick settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Στο μενού προβολή δεν έχει!! Έκτος αν δεν βλέπω καλά... Edit: ηταν οντως στα quick settings του navbar αρκέτα καλά κρυμμένο σαν orientation! Edited August 28, 2013 by dinosphi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Μετα απο faux πήγα να βάλω Φράνκο κ αρχισε απανωτά reboots.οποτε ξαναγυρίσαμε στον faux.περίεργα πραγματα.. απο μπαταρια πως πας φιλε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 απο μπαταρια πως πας φιλε? Κοίτα σε 16 ώρες έχω περιπου 3.30 ώρες χρήσης.άλλοτε λίγο λιγοτερο κ άλλοτε να φτανω τις 4 ώρες οθόνης.κ αυτό επειδή κατα τη διάρκεια της ημερας δουλεύω και 3g αλλά κ WiFi.οτι κ να χω αλλάξει απο κερνελ,είναι η χρηση τέτοια που με βγάζει στάνταρ μέσο ορο 3.30 ώρες. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ενημέρωση για δωρεάν διάθεση της εφαρμογής για τη ρύθμιση των χρωμάτων, Display Control για Nexus 4 από τον Φράνκο : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2424467 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 για pa 3.99 ποιον faux χρησιμοποιούμε?? Τους es για καλύτερη μπαταρία που τους βρίσκουμε? Ψάχνοντας από το xda thread δεν τους βρήκα αλλά ούτε και από την εφαρμογή.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα. Το σαββατοκύριακο λέω να περάσω την pa 3.99. Μέχρι τώρα δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό. Φοράει την πιο πρόσφατη στοκ jwr66y. Επειδή δεν κατάφερα να βρω κάπου, υπάρχει οδηγός βήμα βήμα για το πως γίνεται η εγκατάσταση? Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί άλλα δεν βρήκα κάτι. Έναν οδηγό οι βρήκα υπεθεται ότι είχαν γίνει κάποιες ενέργειες για τους οποίες δεν είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Κοίτα σε 16 ώρες έχω περιπου 3.30 ώρες χρήσης.άλλοτε λίγο λιγοτερο κ άλλοτε να φτανω τις 4 ώρες οθόνης.κ αυτό επειδή κατα τη διάρκεια της ημερας δουλεύω και 3g αλλά κ WiFi.οτι κ να χω αλλάξει απο κερνελ,είναι η χρηση τέτοια που με βγάζει στάνταρ μέσο ορο 3.30 ώρες. ευχαριστω!μηπως θυμασαι κ διαφορες με πριν?επισης σου αλλαζει κ τα χρωματα?γιατι μαρεσουν της παρανοιντ.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα. Το σαββατοκύριακο λέω να περάσω την pa 3.99. Μέχρι τώρα δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό. Φοράει την πιο πρόσφατη στοκ jwr66y. Επειδή δεν κατάφερα να βρω κάπου, υπάρχει οδηγός βήμα βήμα για το πως γίνεται η εγκατάσταση? Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί άλλα δεν βρήκα κάτι. Έναν οδηγό οι βρήκα υπεθεται ότι είχαν γίνει κάποιες ενέργειες για τους οποίες δεν είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στο επίσημο thread είδες; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020336 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Στο επίσημο thread είδες; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020336 Ναι. Το είδα αλλά πάλι είχα κάποια κενά. Θα το ξαναδώ καθώς θα περναω την pa. Ευχαριστώ. Πριν κάνω οτιδήποτε ήθελα να είμαι σίγουρος για το τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ναι. Το είδα αλλά πάλι είχα κάποια κενά. Θα το ξαναδώ καθώς θα περναω την pa. Ευχαριστώ. Πριν κάνω οτιδήποτε ήθελα να είμαι σίγουρος για το τι γίνεται. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από τις άλλες. Απλά λέει ότι βάζεις το radio του 4.3 ή όλη τη factory image 4.3(το έχεις) και μετά φλασαρεις τη ρομ τα gapps, κάνεις τα factory reset, wipe cache και dalvik και καλορίζικο! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από τις άλλες. Απλά λέει ότι βάζεις το radio του 4.3 ή όλη τη factory image 4.3(το έχεις) και μετά φλασαρεις τη ρομ τα gapps, κάνεις τα factory reset, wipe cache και dalvik και καλορίζικο! Πρώτα πρώτα δεν πρέπει να περάσω custom recovery? Σε κάτι τέτοια σημεία ψιλό μπερδευομαι στην αρχή μέχρι να συνειδητοποιησω τι κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πρώτα πρώτα δεν πρέπει να περάσω custom recovery? Σε κάτι τέτοια σημεία ψιλό μπερδευομαι στην αρχή μέχρι να συνειδητοποιησω τι κάνω. Καλά αυτό εννοείται. Πώς αλλιώς θα φλασαρεις zips που δεν είναι official Google; Πρώτα ξεκλείδωμα bootloader, μετά custom recovery μετά BACKUP ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από την custom recovery και μετά ο,τι rom θέλεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Κάποιος με πρόχειρο το αρχείο με το flashable αρχείο su? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Κάποιος με πρόχειρο το αρχείο με το flashable αρχείο su? μισό να ανεβασω. OK http://db.tt/dvYpBuXn τίποτα να σαι καλά Edited August 30, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Με σώζεις είμαι στο δρόμο, ευχαριστώ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379660 ο developer έκλεισε το threat γιατί παρεξηγήθηκε από μερικές βάσιμες υποψίες και σωστές ερωτήσεις γιαυτό μην πάτε καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Θέλω να σας ρωτήσω εάν είδη διαβάζω ότι μπορούμε να κλειδώσουμε την συσκευή μας χωρίς χρήση κουμπιών πώς γίνεται αυτό; είμαι root με pa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Θέλω να σας ρωτήσω εάν είδη διαβάζω ότι μπορούμε να κλειδώσουμε την συσκευή μας χωρίς χρήση κουμπιών πώς γίνεται αυτό; είμαι root με pa με την εφαρμογή Touch Control γίνεται.ψάξε την στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 με την εφαρμογή Touch Control γίνεται.ψάξε την στο play store Καλή μεν αλλά χάνεις το pie... Καμία άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Θέλω να σας ρωτήσω εάν είδη διαβάζω ότι μπορούμε να κλειδώσουμε την συσκευή μας χωρίς χρήση κουμπιών πώς γίνεται αυτό; είμαι root με pa Αν πας στο quick settings panel εχει συντομευση για κλειδωμα οθονης, τι πιο απλο..:) εγω χρησιμοποιω το power button μονο για να ανοιγω την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts