orion79 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Νεος ΑΚ Κερνελ !! (AK 0.33s) .............http://d-h.st/dzI Changelog..........http://goo.gl/PfK17 Features.............http://goo.gl/Zrboz Ποσταρα πιο πριν για ενα τεστ αυτονομιας που ξεκινησα να κανω σημερα,αλλα το ακυρωνω τωρα,λογω "ανωτερας βιας" !! χαχα!! :p Εφυγα για φλασαρισμα!! Πληροφοριες λιαν συντομως! ;) Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Το tapatalk έχει πολλά κακά σχόλια και στο xda νομίζω πως δεν φταίνε τόσο οι κερνελ Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 και εγώ αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω. Όπως και να έχει δεν το λαμβάνω και πολύ υπόψην σαν τεστ, απλά έτυχε και ήταν η πρώτη εφαρμογή που άνοιξα και τσέκαρα το scrolling. O franco πάντως νομίζω ότι παλιότερα ήταν πιο καλός, τουλάχιστον σε μπαταρία. Χωρίς να αλλάξω κάτι στην χρήση το κινητό κρατάει αισθητά λιγότερο (σχεδόν μισή μέρα). Ευελεπιστώ στον harsh να φτιάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Όταν τα έλεγα για τον Πορτογάλο...έβαλα και εγώ harsh και βλέπουμε...Είμαι με στοκ ρομ.χτες πάντως που έβαλα cyanogenmod με ak kernel είχα επανεκκινησεις...με τα settings που είχε δώσει άλλος συμφορουμιτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Όταν τα έλεγα για τον Πορτογάλο...έβαλα και εγώ harsh και βλέπουμε...Είμαι με στοκ ρομ.χτες πάντως που έβαλα cyanogenmod με ak kernel είχα επανεκκινησεις...με τα settings που είχε δώσει άλλος συμφορουμιτης. Eπανεκκινησεις ε? Μπορει φιλε μου..δεν ειναι ολα τα chip ιδια και ηταν αρκετα undervolted οι ρυθμισεις μου. Παντως στο δικο μου (με Νominal binned chip) ειναι βραχος ο AK !! Ελπιζω να μην σε αποθαρρυνω,με κατι τετοια... Καλυτερα να δοκιμαζεις τον κερνελ με τα κανονικα ρευματα,αυτα που πρεπει. Το Undervolting θελει πειραματισμο και ψαξιμο και τεστ. Τι τσιπ φορας? Slow,Nominal,Fast,Faster? Σορρυ,επρεπε να το ειχα εξηγησει καλυτερα μαλλον ! Edited June 13, 2013 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 και εγώ αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω. Όπως και να έχει δεν το λαμβάνω και πολύ υπόψην σαν τεστ, απλά έτυχε και ήταν η πρώτη εφαρμογή που άνοιξα και τσέκαρα το scrolling. O franco πάντως νομίζω ότι παλιότερα ήταν πιο καλός, τουλάχιστον σε μπαταρία. Χωρίς να αλλάξω κάτι στην χρήση το κινητό κρατάει αισθητά λιγότερο (σχεδόν μισή μέρα). Ευελεπιστώ στον harsh να φτιάξει... Ετσι ακριβως ο Φρανκο κατα διαστηματα εδωσε πολυ καλους κερνελ αλλα δεν μπορω να θυμαμαι καθε φορα ποιος σκρολαρε πιο γρηγορα ποιος ειχε καλυτερη μπαταρια και λοιπα.Οποτε δεν ειναι σωστο να τον κατηγορουμε γτ κ αυτος εχει ριξει δουλεια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Eπανεκκινησεις ε? Μπορει φιλε μου..δεν ειναι ολα τα chip ιδια και ηταν αρκετα undervolted οι ρυθμισεις μου. Παντως στο δικο μου (με Νominal binned chip) ειναι βραχος ο AK !! Ελπιζω να μην σε αποθαρρυνω,με κατι τετοια... Καλυτερα να δοκιμαζεις τον κερνελ με τα κανονικα ρευματα,αυτα που πρεπει. Το Undervolting θελει πειραματισμο και ψαξιμο και τεστ. Τι τσιπ φορας? Slow,Nominal,Fast,Faster? Σορρυ,επρεπε να το ειχα εξηγησει καλυτερα μαλλον ! Φίλε με πιάνεις αδιάβαστο....Που το βλέπω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ετσι ακριβως ο Φρανκο κατα διαστηματα εδωσε πολυ καλους κερνελ αλλα δεν μπορω να θυμαμαι καθε φορα ποιος σκρολαρε πιο γρηγορα ποιος ειχε καλυτερη μπαταρια και λοιπα.Οποτε δεν ειναι σωστο να τον κατηγορουμε γτ κ αυτος εχει ριξει δουλεια Το αυτο.Κριμα ειναι να ριχνουμε χαρακτηρισμους οπως ''ειναι μαπα'' ''δεν κανει'' ''σερνεται'' κλπ.Nexus εχουμε ο καθενας δοκιμαζει κατα βουληση οτι γουσταρει.Εγω προσωπικα που ξαναγυρισα στον 134 franco ειμαι 100% ικανοποιημενος συμφωνα με τη χρηση μου.Προχθες με 10 λεπτα τηλεφωνα εβγαλα 5,30 SOT και χθες με 2 ωρες τηλεφωνα(το ξεσκισα λειπει η γυναικα και το χω παρει αγκαζε :lol:) εβγαλε 3.30 SOT!Ολα με Wifi ομως.Απο κει και περα εχω την εντυπωση οτι αν ο Franco εβγαζε π.χ. εναν kernel ανα μηνα οπως κανουν οι υπολοιποι δεν θα γινοταν τοσος ντορος.Κουρασε η αληθεια ειναι και εγω προσωπικα βαρεθηκα να ειμαι πειραματοζωο.Αν ομως σταματουσε στον 134 ολοι θα λεγαμε ''The Best κλπ κλπ''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ρε παιδιά χωρίς πλάκα νομίζω ότι η σμουθοτητα όπως λέει και ένας φίλος του harsh είναι μπροστά και από στοκ!!! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Για να μην παρεξηγηθώ, τον franco χρησιμοποιούσα από την πρώτη μέρα που είχα το κινητό με μικρά διαλείματα. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά (αγόρασα και το app για να δείξω την εκτίμησή μου) απλά τελευταία έχει πέσει η απόδοση, τουλάχιστον σε μπαταρία (και στο δικό μου κινητό). Για αυτό δοκιμάζω και άλλους... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Φίλε με πιάνεις αδιάβαστο....Που το βλέπω αυτό; Εδω θα λυσεις ολες τις αποριες σου φιλε μου (και οποιος αλλος δεν ξερει,φυσικα!) ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2052496 Ισως και γι αυτο οι επανεκκινησεις σου! Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εδω θα λυσεις ολες τις αποριες σου φιλε μου (και οποιος αλλος δεν ξερει,φυσικα!) ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2052496 Ισως και γι αυτο οι επανεκκινησεις σου! Το βρήκα...fast λέει.Τώρα αυτό είναι καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Το βρήκα...fast λέει.Τώρα αυτό είναι καλό; Φυσικα!! Το τσιπ σου μπορει να αποδοσει το ιδιο,με λιγοτερο ρευμα!! Εχει καλυτερο ratio αποδοσης/ενεργειας!! :) Αρα,κατι αλλο ισως να μην πηγε καλα,κατα την εγκατασταση! ;) Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Φυσικα!! Το τσιπ σου μπορει να αποδοσει το ιδιο,με λιγοτερο ρευμα!! Εχει καλυτερο ratio αποδοσης/ενεργειας!! :) Αρα,κατι αλλο ισως να μην πηγε καλα,κατα την εγκατασταση! ;) Μήπως καμία ασυμβατότητα με καμία εφαρμογή;κυρίως ΜΟΥ το έκανε όταν κατέβαζαν το notification στην οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μήπως καμία ασυμβατότητα με καμία εφαρμογή;κυρίως ΜΟΥ το έκανε όταν κατέβαζαν το notification στην οθόνη κλειδώματος. Ο κερνελ δεν εχει ασυμβατοτητα με εφαρμογες.. Ασυμβατοτητα με εφαρμογες εχει η ρομ! Ο κερνελ εχει lower level access,δεν ειναι οπως η ρομ. (οσον αφορα τον Χρηστη) Και οι μοναδικες εφαρμογες που σου δινουν προσβαση σε αυτη τη lower level,ειναι οι τυπου Trickster Mod,οπου καθαρα πειραζουν τον κερνελ.. δεν ξερω.. τι να πω.. Μου εχει τυχει να φλασαρω κερνελ και να τρωω reboots,λογω κακου φλασαρισματος,μη σβησιματος caches κτλ.. Αλλα να ξαναπερναω σωστα τον ιδιο κερνελ και ολα να δουλευουν ρολοι! Και παιζει και σημαντικο ρολο το undervolting! ΠΟΛΥ σημαντικο! θελει αρκετο ψαξιμο πριν καταληξεις να βρεις τα ορια του τσιπ σου!! Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Αν τον αφήσω μαμά;τον ak κερνελ εννοώ;πάντως για κακό φλασάρισμα Δεν νομίζω γιατί πάντα τα κάνω όλα με την σειρά... Edited June 13, 2013 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αν τον αφήσω μαμά;τον ak κερνελ εννοώ; Το θεμα ειναι να ειναι και το υπολοιπο σετ σου οκ! δηλαδη μια καθαρη ρομ,και οκ εφαρμογες! να μην δημιουργουνται προβληματα απο εκει! επειτα,αφου εισαι σιγουρος,ξεκινας να ριχνεις τα βολτ στον κερνελ ωστε να μειωσεις θερμοκρασιες κτλ! Σιγουρα θα δεις τρελλη διαφορα! τωρα που μιλαμε,σε idle λειτουργια το κινητο,εχω 34-35 βαθμους!!! :) Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ευχαριστώ πολύ για όλα...θα ξαναβάλω cyanogenmod και θα ξαναδοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ευχαριστώ πολύ για όλα...θα ξαναβάλω cyanogenmod και θα ξαναδοκιμασω... Δεν κανει τιποτα φιλαρακι! Αν χρειαζεσαι βοηθεια (και ξερω) ρωτα.Στειλε pm,μη γεμιζουμε και το thread ! :) Sorry για το offtopic απ τη Διαχειριση. :) Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Το δικό μου chip set είναι fast, τι σημαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Το δικό μου chip set είναι fast, τι σημαίνει αυτό; Υπαρχουν 4 κατηγοριες: 1. Slow 2.Nominal 3.Fast 4.Faster Το 1 ειναι Αργο,και το τσιπ θελει περισσοτερο ρευμα για να ειναι σταθερο και να εχει μια Χ αποδοση. Το 4 ειναι Γρηγοροτερο και μπορει να εχει την ιδια αποδοση/σταθεροτητα με το 1,αλλα με την παροχη λιγοτερης ενεργειας (ρευμα) αρα και περισσοτερα περιθωρια undervolting,αρα πιο χαμηλες θερμοκρασιες και ισως και λιγο πιο χαμηλη καταναλωση. Οι 2 ενδιαμεσες βαθμιδες ειναι τσιπ καπου στη μεση. Το 2 ειναι Στανταρ τσιπ και το 3 ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το Στανταρ. Διαφοροι κερνελς ενσωματωνουν διαφορους governors,που με τη σειρα τους αξιοποιουν τα σετ με τα ρευματα για καθε ειδος chip,διαφορετικα. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40243825&postcount=2 Αλλοι κερνελς κανουν καλη διαχειριση των σετ,αλλοι παλι οχι. Αλλοι κερνελς εχουν πειραγμενους (optimized) governors,αλλοι οχι.. Ειναι μεγαλη υποθεση να διαλεξεις καλο κερνελ! Εχει αντικτυπο παντου! Σορρυ,σας ζαλισα!! :X Edited June 13, 2013 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Πολύ σωστά! Αν θυμάστε σας είπα να διαβάσετε την πρώτη σελίδα του thread γιατί τα γράφει ωραία και απλά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37370827 Θα σας είχαν λυθεί οι απορίες, και θα είχατε μάθει πολύ εύκολα και τι chip φοράτε. Εμένα τελικώς με πήγε, με όλη αυτή την χρήση, που σας έγραψα πριν, σε πάνω από 5 ώρες sot, αφού μίλησα κι άλλα 20 λεπτά στο τηλ. :thumbup: Αυτό ακριβώς χρειάζεται το νήμα εδώ. Κάντε τα τεστ σας. Αλλάξτε απόψεις. Μοιράστε πληροφόρηση. Βοηθήστε. Μια παρέα είμαστε. Μπράβο σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Στα μειον του ματριξ ειναι οτι μου λαγκαρει λιγο σε καποια παιχνιδια.Στο real racing ειδικα ηταν αξιοπροσεκτο το lag.Φαινοταν λες και κολλουσαν τα fps στιγμιαια.Επισης λαγκαρε λιγο στο can knockdown που ειναι κ σχετικα πιο ελαφρυ απο το προηγουμενο.Υποψιν οτι επαιζα με wifi ON (δεν ξερω αν εχει σχεση). Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) με πείσατε και εμένα.μόλις πέρασα τον Harsh kernel με ρομ την paranoid 3.60. να δούμε πως θα τα πάει!! Edited June 13, 2013 by wicker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Σε harsh πως μπορούμε να περάσουμε προφίλ χρωμάτων (κάτι ανάλογο με την εφαρμογή του Franko); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts