Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Eδώ και 2 ώρες πέρασα τον semaphore , προερχόμενος από franco έκανα wipe cashe - wipe dalvik , φλάσαρα το κέρνελ μετά, ξανά wipe cashe & dalvik και όλα οκ....όχι, δεν είναι όλα οκ......το touch control δεν δουλευει και όχι απλά δεν δουλευει αλλά δημιουργεί και προβλημα στην συσκευή με απανωτά restart, ανοίγει η superuser αλλά δεν δίνει δικαιώματα πρόσβασης με επακόλουθο τα συνεχόμενα restart και η πλάκα είναι ότι δικαιώματα πρόσβασης δεν δίνει μόνο σε αυτή την εφαρμογή.

Κατά τα άλλα όλα οκ από πλευράς wifi δεδομένων κλπ

ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι με carbon 1.7

οπως αναφερει και ο ιδιος δεν θα το ενσωματωσει ή φτιαξει την συμβατοτητα μιας και αρκει οπως λεει το touchwake....

επισης λεει οτι το touchcontrol καταναλωνει μπαταρια...

Y.Σ. και εγω semaphore 0.1.1 εδω και λιγες μερες , απλα τελειο ..!

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eμένα αυτή την ώρα έφτιαξε. Και με την Carbon το έκανε.

Πλέον τρέχω και Semaphore kernel για δοκιμή. Έχουμε τίποτα optimal settings για το app του να παίξουμε;

και εμενα εφτιαξε εδω και 20 λεπτα... χτες το βραδυ μου το ειχε κανει γυρω στη μια. και αντιστοιχα το πιο προηγουμενο βραδυ. περιεργα πραγματα..

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε εντάξει. Πού είναι η βλακεία; Πέρασες το stable. Δοκίμασε το για 1-2 πλήρεις κύκλους μπαταρίας, να δεις και μετά βάλε τον τελευταίο.

@Mr_Comple Σε σένα πάει το παραπάνω.

Edited by noisex

Για το touch control τι πρόβλημα έχετε;

Με τελευταίο Franco και Touch control 1.7 όλα παίζουν μια χαρά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για το touch control τι πρόβλημα έχετε;

Με τελευταίο Franco και Touch control 1.7 όλα παίζουν μια χαρά.

εγώ με τον semaphore και το tc έχω θέμα όχι με τον franco

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απλα ο semaphore δεν εχει touch control..καποια στιγμη ειχε βαλει και τα δυο (touch wake & touch control) αλλα οπως αποδειχθηκε επρεπε να κρατησει μονο το ενα για να δουλευει σωστα και επελεξε ο στρατος το touch wake...

χωρις να εχω δοκιμασει το touch control,το touch wake δουλευει απροβληματιστα οποτε νομιζω no big deal there

Το touch wake ρε παιδιά που βόσκει;

μέσα στην εφαρμογή στα tweaks αλλά ότι και να βάλω στο delay δεν ανοίγει !!!!!

και ο στραβός ( εγώ δηλαδή )απαντάει στην απορία του !!

If you use the power button to put the phone to sleep, touchwake is not activated

Πως απενεργοπoιούμε το power button ?

Edited by taliban

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απλα ο semaphore δεν εχει touch control..καποια στιγμη ειχε βαλει και τα δυο (touch wake & touch control) αλλα οπως αποδειχθηκε επρεπε να κρατησει μονο το ενα για να δουλευει σωστα και επελεξε ο στρατος το touch wake...

χωρις να εχω δοκιμασει το touch control,το touch wake δουλευει απροβληματιστα οποτε νομιζω no big deal there

από ότι φαίνεται οι 2 dev έχουν τσακωθεί :) μεταξύ τους, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά...ρωτάω τον Στρατο δεν μου απαντάει, ρωτάω τον άλλον και μου λεει να ρωτήσω τον Στράτο :cool::cool:

Ask semaphore kernel dev to:

enable modules (this seems to be done already)

enable kallsyms (disabled as of now)

remove TouchWake feature

μέσα στην εφαρμογή στα tweaks αλλά ότι και να βάλω στο delay δεν ανοίγει !!!!!

και ο στραβός ( εγώ δηλαδή )απαντάει στην απορία του !!

If you use the power button to put the phone to sleep, touchwake is not activated

Πως απενεργοπoιούμε το power button ?

Δεν το απενεργοποιεις. Απλα οταν σβηνεις την οθονη με το power button δεν λειτουργει το touchwake, λειτουργει μονο οταν η οθονη σβησει μονη της και για οσα δευτερολεπτα εχεις ορισει.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δεν το απενεργοποιεις. Απλα οταν σβηνεις την οθονη με το power button δεν λειτουργει το touchwake, λειτουργει μονο οταν η οθονη σβησει μονη της και για οσα δευτερολεπτα εχεις ορισει.

πιάσε το αυγό και κούρευτο......δεν λέω καλός ο Στράτος αλλά αν στειλώνει τα πόδια και δεν συνεργάζεται με τον dev του tc για μία τόσο χρήσιμη εφαρμογή και απαντάει στο στυλ ΄΄ τρώει πολύ μπαταρία΄΄ και εγώ θα τον αφήσω λίαν συντόμως στην άκρη......

πιάσε το αυγό και κούρευτο......δεν λέω καλός ο Στράτος αλλά αν στειλώνει τα πόδια και δεν συνεργάζεται με τον dev του tc για μία τόσο χρήσιμη εφαρμογή και απαντάει στο στυλ ΄΄ τρώει πολύ μπαταρία΄΄ και εγώ θα τον αφήσω λίαν συντόμως στην άκρη......

Εδώ κάνεις ένα λάθος όμως, το TC το κάνει κάθε φορά συμβατό ο dev του για καποιους πυρηνες. Εφοσον ο Στρατος δεν θελει να το βαλει δεν ειναι κατακριτεος για αυτο, αν το θες απλα δεν βαζεις τον πυρηνα του. Εχει εξηγησει άλλωστε πως θελει να κρατησει τον πυρηνα οσο το δυνατο πιο καθαρο και απλο.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Τελικά έχουμε τίποτα ρυθμίσεις οθόνης για τον semaphore;

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41461508&postcount=920

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Εδώ κάνεις ένα λάθος όμως, το TC το κάνει κάθε φορά συμβατό ο dev του για καποιους πυρηνες. Εφοσον ο Στρατος δεν θελει να το βαλει δεν ειναι κατακριτεος για αυτο, αν το θες απλα δεν βαζεις τον πυρηνα του. Εχει εξηγησει άλλωστε πως θελει να κρατησει τον πυρηνα οσο το δυνατο πιο καθαρο και απλο.

Kοίτα δεν τον κατακρίνω απλά δεν θα με έχει ΄΄πελάτη΄΄ του, οι δικές μου προτεραιότητες είναι άλλες και όχι σώνει και ντε να βάλω έναν κέρνελ που επειδή είναι γυμνός θα έχω μισή ώρα μπαταρία παραπάνω στην διάρκεια της ημέρας και από την άλλη δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω εύχρηστες εφαρμογές στην καθημερινότητά μου.

Kοίτα δεν τον κατακρίνω απλά δεν θα με έχει ΄΄πελάτη΄΄ του, οι δικές μου προτεραιότητες είναι άλλες και όχι σώνει και ντε να βάλω έναν κέρνελ που επειδή είναι γυμνός θα έχω μισή ώρα μπαταρία παραπάνω στην διάρκεια της ημέρας και από την άλλη δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω εύχρηστες εφαρμογές στην καθημερινότητά μου.

Σωστος.Απλα οπως αποδεικνυεται στην πραγματικοτητα αλλοι devs ψαχνουν πελατες γιατι πουλανε τις εφαρμογες τους ενω εκεινος δινει τις αναβαθμισεις δωρεαν σε ολους. Και εχει βαλει τις δικες του πινελιες οπως π.χ. με το led thermal indicator. Απανταει σε όλους και εξηγει αναλυτικα τι να κανεις σε καθε προβλημα και ρυθμιση. Δεν μου ειναι τιποτα ο ανθρωπος απλα οτι βλεπω λεω γιατι διαβαζω καθημερινα τα threads του faux του franco και του Στρατου. Τελος μεχρι εδω για να μην ειμαι off-topic.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Έβαλα cm nightly με franco kernel αλλά δεν ενεργοποιούνται για κανένα λόγο τα δεδομένα. Μου βγάζει το Η+ για μερικά δευτερόλεπτα και κλείνει πάλι. Με data roaming και national data roaming ενεργοποιημένα κατάφερα να μπώ για λίγο. Γνωρίζει κανείς κάτι;

Δεν έχω τέτοιου είδους πρόβλημα και είμαι με CM και franco από την 1η μέρα που πήρα το κινητά, μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το μόνο μου πρόβλημα από την αρχή, για όσους δεν έχουν διαβάσει παλιότερα post μου, είναι η καθυστέρηση ειδοποιήσεων όταν είμαι με Wi-Fi και κλειστή την οθόνη.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δεν έχω τέτοιου είδους πρόβλημα και είμαι με CM και franco από την 1η μέρα που πήρα το κινητά, μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το μόνο μου πρόβλημα από την αρχή, για όσους δεν έχουν διαβάσει παλιότερα post μου, είναι η καθυστέρηση ειδοποιήσεων όταν είμαι με Wi-Fi και κλειστή την οθόνη.

Αυτο το κάνουν όλα έτσι και αλλιώς...

Μετά από ώρες με τον semaphore είδα ότι το κινητό τραβάει κάτι σκαλωματα μετά από το ξεκλείδωμα για μερικά δευτερόλεπτα. Φαντάζομαι ο governor δεν αποκρίνεται γρήγορα ώστε να δώσει την ισχύ που χρειάζεται. Μετά από λίγο όλα οκ μέχρι να κλείδωσει ξανά το κινητό για ώρα...

ολοι εσεις με semarphore να μας πειτε αν κανατε σωστα τη διαδικασια φλασαρισματος..παντως φαινεται οτι κανει σοβαρη δουλεια τελευταια
Vamos Aris

Χαιρετώ το forum.

Ως νέος κάτοχος της συσκευής, θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα:

α) Πηγαίνοντας να κάνω root με το toolkit που είχε δοθεί εδώ είδα ότι στην πορεία σβήνει τα πάντα από το κινητό. Είναι αυτό απαραίτητο; Στο προηγούμενο Android μου δεν θυμάμαι να ήταν έτσι.

β) Ειδικά αν είναι απαραίτητο, θα ήθελα ένα καλό backup, μιας και ήδη το έχω στήσει το τηλέφωνο. Το ενσωματωμένο δουλεύει καλά; Κρατάει τα πάντα, δηλ. και φωτογραφίες, sms, κ.λπ.;

γ) Αν γίνει root αλλά δεν πειράξω τίποτε άλλο, θα πάρω την επίσημη αναβάθμιση που φαίνεται να έρχεται σύντομα;

Χαιρετώ το forum.

Ως νέος κάτοχος της συσκευής, θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα:

α) Πηγαίνοντας να κάνω root με το toolkit που είχε δοθεί εδώ είδα ότι στην πορεία σβήνει τα πάντα από το κινητό. Είναι αυτό απαραίτητο; Στο προηγούμενο Android μου δεν θυμάμαι να ήταν έτσι.

β) Ειδικά αν είναι απαραίτητο, θα ήθελα ένα καλό backup, μιας και ήδη το έχω στήσει το τηλέφωνο. Το ενσωματωμένο δουλεύει καλά; Κρατάει τα πάντα, δηλ. και φωτογραφίες, sms, κ.λπ.;

γ) Αν γίνει root αλλά δεν πειράξω τίποτε άλλο, θα πάρω την επίσημη αναβάθμιση που φαίνεται να έρχεται σύντομα;

1)Ναι είναι απαραίτητο. Αφού θα ξεκλειδώσει ο bootloader θα σβηστούν τα πάντα

2)Αν θες backup sms,call,contacts χρησιμοποιήσε το Super Backup από το Play store. Αν θες για προγράμματα βάλε το Titanium Backup

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

1)Ναι είναι απαραίτητο. Αφού θα ξεκλειδώσει ο bootloader θα σβηστούν τα πάντα

2)Αν θες backup sms,call,contacts χρησιμοποιήσε το Super Backup από το Play store. Αν θες για προγράμματα βάλε το Titanium Backup

Και 3 θα την πάρεις με root χωρίς πρόβλημα.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Και 3 θα την πάρεις με root χωρίς πρόβλημα.

Θα χαθεί όμως το root και πρέπει να περαστεί ξανά με το toolkit, σωστά;

ολοι εσεις με semarphore να μας πειτε αν κανατε σωστα τη διαδικασια φλασαρισματος..παντως φαινεται οτι κανει σοβαρη δουλεια τελευταια

Ποια είναι η σωστή διαδικασία;

Με semaphore πρεπει να κατεβασω βολτ χειροκίνητα η το κανει αυτόματα όταν ενεργοποιώ under volt.? Edited by kabalos_1971

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)