kabalos_1971 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Εντελως και αποτι ειδα..στην 4.3 "πειραξαν" κι'αλλο το project butter και πιστευω θα συμπεριφέρεται ακομα ποιο ομαλα... που το ειδες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 που το ειδες? Δεν ειχα τη να κανω το πρωι και εβλεπα βιντεο απο το I/O εχει ενα βιντεο για τις αλλαγες που θα κανουν σε μια "υποτιθέμενη" αναβάθμιση του android πανω στο draw των γραφικων! Ειμαι στο κιν τωρα αλλιως θα σου εβαζα και το λινκ! Άρχοντας! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Πριν φαω κανενα ban ας μοιραστω μαζι σας τις ακολουθες ρυθμισεις σε Franco Kernel r140 με FKU 9.5.2 Ηθελα να φερω τον 140 οσο πιο κοντα μπορουσα στον 134 γιατι ειχε την καλυτερη σχεση αποδοσης-μπαταριας. Πηγα λοιπον στο hotplug control και εβαλα τις εξης τιμες Περασα και γω τον 142 μαζι με τις ρυθμισεις σου για δοκιμη.Εκανα και τα χρωματα αν και καλυτερα απο του g47 δεν εχω βρει.Για να δουμε τι λενε οι δοκιμες.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Γεια σας φίλοι μου!!!θα ήθελα να εκπεμψω SOS!! Εκανα root το κινητό,φλασαρα την pa ,τα gapps όλα έγιναν πολύ γρήγορα κι εύκολα συγκριτικά με το παλιό μου defy,έκανα reboot και τελικά έχει κολλήσει εδώ και ώρα στην εικονουλα με το paranoid android εδώ και κανά τέταρτο!!!τι μπορεί να πήγε στραβά και πως το σωνω;;ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Γεια σας φίλοι μου!!!θα ήθελα να εκπεμψω SOS!! Εκανα root το κινητό,φλασαρα την pa ,τα gapps όλα έγιναν πολύ γρήγορα κι εύκολα συγκριτικά με το παλιό μου defy,έκανα reboot και τελικά έχει κολλήσει εδώ και ώρα στην εικονουλα με το paranoid android εδώ και κανά τέταρτο!!!τι μπορεί να πήγε στραβά και πως το σωνω;;ευχαριστω εκ των προτέρων!!! κρατα πατημενα και τα 3 κουμπια και μολις αισθανθεις τη δονηση στο κινητο αφηνεις το power button..λογικα θα ξαναμπει σε custom recovery και απλα θα ξαναφλασαρεις..full wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Γεια σας φίλοι μου!!!θα ήθελα να εκπεμψω SOS!! Εκανα root το κινητό,φλασαρα την pa ,τα gapps όλα έγιναν πολύ γρήγορα κι εύκολα συγκριτικά με το παλιό μου defy,έκανα reboot και τελικά έχει κολλήσει εδώ και ώρα στην εικονουλα με το paranoid android εδώ και κανά τέταρτο!!!τι μπορεί να πήγε στραβά και πως το σωνω;;ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Εκανες σιγουρα ολα τα wipes??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Εκανες σιγουρα ολα τα wipes??? Εγραφε στο xda οτι δε χρειαζόταν να κάνω clear data οπότε έκανα μόνο το cache/dalvik cache!! Να ξανά κανω install μετά απο clear data η να βάλω καλού κακού ξανά το nandroid μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Εγραφε στο xda οτι δε χρειαζόταν να κάνω clear data οπότε έκανα μόνο το cache/dalvik cache!! Πρώτο Πρώτο γράφει το factory reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Εγραφε στο xda οτι δε χρειαζόταν να κάνω clear data οπότε έκανα μόνο το cache/dalvik cache!! Factory reset λεει αρα κανεις ΟΛΑ τα wipes.... Αυτο που λες ειναι οταν βαλεις καποια καινουρια εκδοση της Pa οταν βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ok οπότε ξανά φλασαρω με απο όλα τα wipes και ξανά ενημερώνω!με μπέρδεψε το xda,sorry!!! Ok πέρασε,τώρα θα την ψάξω!!!ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ok οπότε ξανά φλασαρω με απο όλα τα wipes και ξανά ενημερώνω!με μπέρδεψε το xda,sorry!!! Ok πέρασε,τώρα θα την ψάξω!!!ευχαριστω πολύ! Ναι καντα ολα τα wipes Υποψιν οτι βγηκε χτες καινουρια PA και πιο καινουρια gapps....εχεις κατεβασει τα πιο προσφατα?? Αν ναι, προχωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ναι καντα ολα τα wipes Υποψιν οτι βγηκε χτες καινουρια PA και πιο καινουρια gapps....εχεις κατεβασει τα πιο προσφατα?? Αν ναι, προχωρα... Ναι σημερα τα κατέβασα απο ένα mirror γιατί το goo.im είχε κολλήσει !!ηδη την ψάχνω!!εχει πολύ πράμα να δω ακόμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ναι σημερα τα κατέβασα απο ένα mirror γιατί το goo.im είχε κολλήσει !!ηδη την ψάχνω!!εχει πολύ πράμα να δω ακόμη!! Φλασαρες δηλαδη,γιατι με μπερδεψες....ολα καλα λοιπον??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Φλασαρες δηλαδη,γιατι με μπερδεψες....ολα καλα λοιπον??? Sorry δεν απαντησα!!ναι την φλασαρα!εκανα ολα τα Wipes κι ολα καλα!ευχαριστω πολυ!φλασαρα και τον air kernel να δοκιμαζω σιγα σιγα!οι ρυθμισεις του ομως που ειναι;στο defy εμπαινα απο το recovery για τετοια πραματα!τωρα εψαξα ολο το κινητο και δε βρηκα τιποτα!επισης γνωριζετε αν οταν κανεις wipe data χανονται ολα τα δεδομενα της μνημης(βιντεο,φωτο κλπ);;;:confused: edit:κατεβασα μια εφαρμογη trickster κατι και φαινεται να κανει δουλεια!βαδιζω σωστα ή θα τα καψω ολα; Edited May 26, 2013 by lavramid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Sorry δεν απαντησα!!ναι την φλασαρα!εκανα ολα τα Wipes κι ολα καλα!ευχαριστω πολυ!φλασαρα και τον air kernel να δοκιμαζω σιγα σιγα!οι ρυθμισεις του ομως που ειναι;στο defy εμπαινα απο το recovery για τετοια πραματα!τωρα εψαξα ολο το κινητο και δε βρηκα τιποτα!επισης γνωριζετε αν οταν κανεις wipe data χανονται ολα τα δεδομενα της μνημης(βιντεο,φωτο κλπ);;;:confused: edit:κατεβασα μια εφαρμογη trickster κατι και φαινεται να κανει δουλεια!βαδιζω σωστα ή θα τα καψω ολα; Ασχολείσαι με rooting/flashing και δεν ξέρεις ότι με το wipe data σβήνονται τα πάντα;; Σου συνιστώ πολύ διάβασμα πρώτα και μετά αν έχεις ακόμα απορίες για πράγματα που δεν αναφέρονται, τότε ρώτα ό,τι θες. Άλλα όχι να ρωτάς τα πιο βασικά πράγματα φίλε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Sorry δεν απαντησα!!ναι την φλασαρα!εκανα ολα τα Wipes κι ολα καλα!ευχαριστω πολυ!φλασαρα και τον air kernel να δοκιμαζω σιγα σιγα!οι ρυθμισεις του ομως που ειναι;στο defy εμπαινα απο το recovery για τετοια πραματα!τωρα εψαξα ολο το κινητο και δε βρηκα τιποτα!επισης γνωριζετε αν οταν κανεις wipe data χανονται ολα τα δεδομενα της μνημης(βιντεο,φωτο κλπ);;;:confused: edit:κατεβασα μια εφαρμογη trickster κατι και φαινεται να κανει δουλεια!βαδιζω σωστα ή θα τα καψω ολα; Ασχολείσαι με rooting/flashing και δεν ξέρεις ότι με το wipe data σβήνονται τα πάντα;; Σου συνιστώ πολύ διάβασμα πρώτα και μετά αν έχεις ακόμα απορίες για πράγματα που δεν αναφέρονται, τότε ρώτα ό,τι θες. Άλλα όχι να ρωτάς τα πιο βασικά πράγματα φίλε. ναι τα σβηνει ολα...γιαυτο λεμε οτι κανουμε full wipe:D το trickster mod που κατεβασες ειναι συμβατο πληρως με τον airkernel...απο κει μπορεις να σκαλισεις,με προσοχη εννοειται, τις ρυμθισεις του κερνελ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Χρησιμοποιώ μια εφαρμογή όπου για μια της λειτουργία απαιτεί busybox. Το παράξενο είναι οτι ενώ το έχω εγκατεστημένο η εφαρμογή δε το βλέπει. Αυτό συμβαίνει μόνο με custom Rom όμως. Με "μαμά" δεν είχε ποτέ θέμα. Έχει κάποιος καμμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Χρησιμοποιώ μια εφαρμογή όπου για μια της λειτουργία απαιτεί busybox. Το παράξενο είναι οτι ενώ το έχω εγκατεστημένο η εφαρμογή δε το βλέπει. Αυτό συμβαίνει μόνο με custom Rom όμως. Με "μαμά" δεν είχε ποτέ θέμα. Έχει κάποιος καμμία ιδέα; Ποια εφαρμογη ειναι να το κανω δοκιμη κι εγω?? Ποια εκδοση εχεις? Εμενα εχει βαλει την 1.21 κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ναι ναι. Το τελευταίο έχει φορέσει κανονικά. Δυστυχώς η εφαρμογή δεν είναι free κι έτσι δε μπορείς να δοκιμάσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liveviewmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5saXZldmlld21hbmFnZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ναι ναι. Το τελευταίο έχει φορέσει κανονικά. Δυστυχώς η εφαρμογή δεν είναι free κι έτσι δε μπορείς να δοκιμάσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liveviewmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5saXZldmlld21hbmFnZXIiXQ.. Την εβαλα και δεν μου ζητησε κατι...το κανα κανονικα enabled και ουτε ροοτ δεν ζητησε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Την έβαλες;! Super user section/fix liveview Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Την έβαλες;! Super user section/fix liveview Bluetooth Χαχα καλα λες...το ιδιο μου λεει και μενα. Κατσε να ψαχτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εντάξει. Δεν είναι κάτι τραγικό. Απλώς μου κάνει εντύπωση. Και στην προηγούμενη μου συσκευή το έκανε αυτό με κάποιες custom roms. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ασχολείσαι με rooting/flashing και δεν ξέρεις ότι με το wipe data σβήνονται τα πάντα;; Σου συνιστώ πολύ διάβασμα πρώτα και μετά αν έχεις ακόμα απορίες για πράγματα που δεν αναφέρονται, τότε ρώτα ό,τι θες. Άλλα όχι να ρωτάς τα πιο βασικά πράγματα φίλε. Στο defy ειχα την καρτα sd οπου αποθηκευονταν ολα τα δεδομενα(φωτο,βιντεο,titanium backup,nandroid backup) μακρια απο τα wipes κλπ!τωρα δηλαδη δεν υπαρχει κανενας τετοιος χωρος(νομιζα οτι ο καταλογοσ \sd\ ηταν γι'αυτο τον σκοπο!οποτε και το titanium και το nandroid πρεπει να το αντιγραφουμε στο pc πριν περασουμε καινουργια rom ε;και τοτε τις (μισες,οχι ολες) εφαρμογες που ειχα πριν γιατι τις κρατησε;;;μπερδευτηκα τωρα!:confused: το trickster mod που κατεβασες ειναι συμβατο πληρως με τον airkernel...απο κει μπορεις να σκαλισεις,με προσοχη εννοειται, τις ρυμθισεις του κερνελ:) ε δεν εχει και κατι συγκλονιστικο απ'οτι ειδα σε επιλογες,τον governor αλλαξα μονο κι αυτον κρινοντας απο το ονομα του!δεν υπαρχουν καπου ενα τροπον τινα manual για να δω με τι μπορω να παιξω;;;τις επιλογες στα χρωματα ας πουμε τις αλλαξα και δεν ειδα καμια διαφορα!:wacko: Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα εχω τοσες επιλογες κι εχω χαθει!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Βαριόμουν πάλι σήμερα και έκατσα και έφτιαξα χρώματα για pie control.όποιος θέλει να τα δοκιμάσει ας μου πει να γράψω ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts