STATYSS Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Για να περάσω απο Φράνκο σε airkernel κ το αντιθετο...πρεπει να κάνω μετα τα 2 wipe. Και το factory reset?? Η δεν χρειαζεται...?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Για να περάσω απο Φράνκο σε airkernel κ το αντιθετο...πρεπει να κάνω μετα τα 2 wipe. Και το factory reset?? Η δεν χρειαζεται...?? Οχι..απλα φλασαρεις τον κερνελ...απο φρανκο σε αλλο κερνελ πρεπει πρωτα να περασεις ενα απλο κερνελ για να μην μεινεις σε bootloop νομιζω εχει τον reset kernel στο ποστ του faux!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Οχι..απλα φλασαρεις τον κερνελ...απο φρανκο σε αλλο κερνελ πρεπει πρωτα να περασεις ενα απλο κερνελ για να μην μεινεις σε bootloop νομιζω εχει τον reset kernel στο ποστ του faux!! Δηλ πριν φλασαρω ξανά τον φρανκο βάζω αυτό που μου είπες κ μετα φλασαρω τον Φράνκο κανωντας τα 2 wipe... Σωστα κατάλαβα..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Δηλ πριν φλασαρω ξανά τον φρανκο βάζω αυτό που μου είπες κ μετα φλασαρω τον Φράνκο κανωντας τα 2 wipe... Σωστα κατάλαβα..?? Όταν είσαι με φρανκο κ θες να πας αλλου περνάς τον reset.αν θες να ξαναγυρίσεις δεν περνάς παλι τον reset Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Όταν είσαι με φρανκο κ θες να πας αλλου περνάς τον reset.αν θες να ξαναγυρίσεις δεν περνάς παλι τον reset Έτσι το είχα κανει..σωστα ευχαριστώ.. Και κάτι άλλο.. Με par που έβαλα τώρα δυσκολεύομαι λίγο..ας πούμε στην καρτέλα μπαταρία οθόνη μου τις χωρίζει στην μέση κ δεν φαίνονται καθαρά τα νούμερα.. Πως το διορθωνω αυτό..?? Αν γίνετε φυσικά... http://s15.postimg.org/x075vz4hn/1369323481664.jpg Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Έτσι το είχα κανει..σωστα ευχαριστώ.. Και κάτι άλλο.. Με par που έβαλα τώρα δυσκολεύομαι λίγο..ας πούμε στην καρτέλα μπαταρία οθόνη μου τις χωρίζει στην μέση κ δεν φαίνονται καθαρά τα νούμερα.. Πως το διορθωνω αυτό..?? Αν γίνετε φυσικά... http://s15.postimg.org/x075vz4hn/1369323481664.jpg Μπες στο hydrid στα apps βρες τα settings και αλλαξε τα DPI απο 160 νομιζω σε 340... Edited May 23, 2013 by Superuser Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μπες στο hydrid στα apps βρες τα settings και αλλαξε τα DPI απο 160 νομιζω σε 340... 360 εχει....!!το εβαλα αλλα παλι το ιδιο..! δεν διορθωθηκε..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 360 εχει....!!το εβαλα αλλα παλι το ιδιο..! δεν διορθωθηκε..!! Οκ γραψε λαθος το απο κατω βαλε στα 360p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Όταν είσαι με φρανκο κ θες να πας αλλου περνάς τον reset.αν θες να ξαναγυρίσεις δεν περνάς παλι τον reset Eγώ από franco σε air kernel τον πέρασα κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Από air kernel σε franco είχα πρόβλημα και δε δούλευε το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Eγώ από franco σε air kernel τον πέρασα κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Από air kernel σε franco είχα πρόβλημα και δε δούλευε το wifi. Γιατι το airkernel αλλαζει τα modules του wifi..και λογικα οσοι κερνελ εχουν κανει update στα modules του wifi!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Γιατι το airkernel αλλαζει τα modules του wifi..και λογικα οσοι κερνελ εχουν κανει update στα modules του wifi!!! Ναι,ισχυει. Πριν βαλετε airkernel πάρτε nandroid,για κάθε περίσταση.Οποιονδήποτε άλλο κερνελ και να φλασαρετε μετα,δε θα έχετε Wi-Fi. Ακόμη και μετα απο restore stock. Ωστόσο, έχω air kernel μόνιμα.,είναι εξαιρετικός! Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 ενδιαφερουσα αυτη η πληροφορια,μπορεις να την πατησεις αμα δε το μαθεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ναι,ισχυει. Πριν βαλετε airkernel πάρτε nandroid,για κάθε περίσταση.Οποιονδήποτε άλλο κερνελ και να φλασαρετε μετα,δε θα έχετε Wi-Fi. Ακόμη και μετα απο restore stock. Ωστόσο, έχω air kernel μόνιμα.,είναι εξαιρετικός! Εγω μετα απο airkernel εχω φλασαρει franco,montley και καποιον αλλον, χωρις να χω προβλημα... Το καλυτερο καθε φορα ειναι να γινεται dirty flash η rom :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ειναι ευκολο να το καταλαβεται απο τη στιγμη που ο κερνελ δεν ειναι ενα απλο .img αλλα flashable zip που εχει μεσα και αλλα αρχειακια περα απο το boot.img!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ναι,ισχυει. Πριν βαλετε airkernel πάρτε nandroid,για κάθε περίσταση.Οποιονδήποτε άλλο κερνελ και να φλασαρετε μετα,δε θα έχετε Wi-Fi. Ακόμη και μετα απο restore stock. Ωστόσο, έχω air kernel μόνιμα.,είναι εξαιρετικός! Wxx..!! Δηλαδή εγώ που είχα Φράνκο...έβαλα τον air...για να ξανά βάλω όμως Φράνκο πρεπει λες να πάρω nandroid..??? Τι είναι παλι αυτό.?( μην ειρωνευτεί κανεις παλι;) Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Wxx..!! Δηλαδή εγώ που είχα Φράνκο...έβαλα τον air...για να ξανά βάλω όμως Φράνκο πρεπει λες να πάρω nandroid..??? Τι είναι παλι αυτό.?( μην ειρωνευτεί κανεις παλι;) Αν και τώρα είναι αργά... έπρεπε πριν βάλεις τον Air να πάρεις backup στο Recovery Mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Wxx..!! Δηλαδή εγώ που είχα Φράνκο...έβαλα τον air...για να ξανά βάλω όμως Φράνκο πρεπει λες να πάρω nandroid..??? Τι είναι παλι αυτό.?( μην ειρωνευτεί κανεις παλι;) Στο recovery mode εκει που λεει backup and restore θα πατουσες backup,και θα σου κρατουσε ενα αρχειο οπως ακριβως ειχες στησει το κινητο(ρομ κερνελ ρυθμισεις κτλπ) ετσι ωστε αν δεν σου αρεσε το καινουργιο φλασαρισμα εκανες restore και γυρνουσες ακριβως εκει που ησουν πριν...εγω το κανω παντα πριν φλασαρω καινουργια ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εγω μετα απο airkernel εχω φλασαρει franco,montley και καποιον αλλον, χωρις να χω προβλημα... Το καλυτερο καθε φορα ειναι να γινεται dirty flash η rom :) Ακριβως! Απλα,εγώ δεν κάνω dirty flash για να αποφεύγω τα μικροπροβλήματα! Γιαυτό και προτιμώ nandroids. Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ακριβως! Απλα,εγώ δεν κάνω dirty flash για να αποφεύγω τα μικροπροβλήματα! Γιαυτό και προτιμώ nandroids. εγω δεν εχω κανει ποτε μου nandroid:p παντα εκανα clean install αλλα καποια στιγμη βαρεθηκα:lol::lol: το dirty flash τι προβληματα εχει? νομιζω οτι δεν προκαλει κατι... ισα ισα που 'ξαναπαταει' η ρομ απο πανω και σου αντικαθιστα τυχον πειραγμενα (απο κερνελ) αρχεια....ετσι το βλεπω εγω:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Στο recovery mode εκει που λεει backup and restore θα πατουσες backup,και θα σου κρατουσε ενα αρχειο οπως ακριβως ειχες στησει το κινητο(ρομ κερνελ ρυθμισεις κτλπ) ετσι ωστε αν δεν σου αρεσε το καινουργιο φλασαρισμα εκανες restore και γυρνουσες ακριβως εκει που ησουν πριν...εγω το κανω παντα πριν φλασαρω καινουργια ρομ Αυτό το εκανα ρε παιδιά αλλά με αλλη Ρομ..!! Με την codefirex που είχα κ με Φράνκο 140.. Πήρα backup πρωτα και μετα πέρασα την νέα Ρομ..!! Οποτε οποτε θέλω μπορω με restore να ξαναβαλω την codefirex και μια χαρά όλα..!! Σωστα.? Αν κάνω κάτι λάθος διορθωστε με... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 για οποιον εχει paranoid android rom, βγηκε νεα ρομ pa_mako-3.56- 22 MAY 2013 και νεα gapps pa_gapps-full-4.2-2013 05 22 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 για οποιον εχει paranoid android rom, βγηκε νεα ρομ pa_mako-3.56- 22 MAY 2013 και νεα gapps pa_gapps-full-4.2-2013 05 22 :D Ξανά ρε Άλεξ... Προχτες την αλλαξα :(... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ξανά ρε Άλεξ... Προχτες την αλλαξα :(... ξανα και ξανα :D dirty flash απο πανω την περνας;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 για οποιον εχει paranoid android rom, βγηκε νεα ρομ pa_mako-3.56- 22 MAY 2013 και νεα gapps pa_gapps-full-4.2-2013 05 22 :D Εμένα γιατί λέει ότι έχω 3.60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εμένα γιατί λέει ότι έχω 3.60 εκανες dirty flash ετσι? διαβασα οτι ετσι σου δειχνει οτι δεν κανεις clean install....ετσι λεει και μενα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts