Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά θα μας τρελάνει με την αυτονομία της! :-)

4:40 SOT με 11% υπόλοιπο μπαταρίας, με συνεχές Wifi μέσα σε ένα 12ωρο, από τις οποίες 2 ώρες σε 3g.

Σε όλες τις ROM, η χρήση με WiFi δίνει καλύτερα αποτελέσματα διάρκειας μπαταρίας (λόγω π.χ συνεχούς ύπαρξης ισχυρού σήματος κλπ)... :)

Πέρασα την remix lp πολύ ωραία Ρομ αλλά έχω πρόβλημα με τα gapps δεν μπορω να τα φλασαρω και σε οποία αλλη Ρομ με android 5.0x έχω περάσει το ίδιο πρόβλημα έχω καμια βοήθεια;
Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Πέρασα την remix lp πολύ ωραία Ρομ αλλά έχω πρόβλημα με τα gapps δεν μπορω να τα φλασαρω και σε οποία αλλη Ρομ με android 5.0x έχω περάσει το ίδιο πρόβλημα έχω καμια βοήθεια;

Ποια gapps δοκίμασες;

Εγώ σε 2 custom Lollipop κανένα πρόβλημα με gapps-L-minimal-signed-12-14-14

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

gapps-lp-20141109-signed.zip Εβαλα και δεν τα δέχεται αυτά μου έδινε και στο θέμα της Ρομ θα κοιτάξω και αυτά που μου πες και συ
Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

gapps-lp-20141109-signed.zip Εβαλα και δεν τα δέχεται αυτά μου έδινε και στο θέμα της Ρομ θα κοιτάξω και αυτά που μου πες και συ

Μήπως να βάλεις την Rastapop που παίζει αέρα χωρίς κανένα πρόβλημα;

Amazon Fire stick 4k max

Μήπως να βάλεις την Rastapop που παίζει αέρα χωρίς κανένα πρόβλημα;

Θα την δοκιμασω μονο ελπίζω να έχει δυνατότητα να αλλαζω τα χρώματα στην οθόνη όπως με τον hellscore kernel.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποια custom rom καθώς η 5.0.1 έχει διάφορα θέματα σε εμένα (μετά από factory reset).

Διαβάζω καλά πράγματα για την Rastapop. Να την προτιμήσω έναντι της ROM του Sykopompos (έλληνας είναι τούτος; )?

Θα την δοκιμασω μονο ελπίζω να έχει δυνατότητα να αλλαζω τα χρώματα στην οθόνη όπως με τον hellscore kernel.

Δεν έχει σχέση η ρομ. Τα χρώματα που λες είναι θέμα του Kernel.

Πάντως εγώ έχω την Rastapop με τον Hellcore και παίζουν τέλεια μαζί.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποια custom rom καθώς η 5.0.1 έχει διάφορα θέματα σε εμένα (μετά από factory reset).

Διαβάζω καλά πράγματα για την Rastapop. Να την προτιμήσω έναντι της ROM του Sykopompos (έλληνας είναι τούτος; )?

Είναι πολύ καλή και η Frank του Syko. Όχι δεν είναι έλληνας. :)

Είναι σχεδόν AOSP και δεν έχω δει καμιά ουσιαστική διαφορά με την rasta που έβαλα μετά.

Το καλό είναι ότι η rasta έχει και κάποια tweaks όπως battery percentage, nav bar resize, volume rocker.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν έχει σχέση η ρομ. Τα χρώματα που λες είναι θέμα του Kernel.

Πάντως εγώ έχω την Rastapop με τον Hellcore και παίζουν τέλεια μαζί.

Είναι πολύ καλή και η Frank του Syko. Όχι δεν είναι έλληνας. :)

Είναι σχεδόν AOSP και δεν έχω δει καμιά ουσιαστική διαφορά με την rasta που έβαλα μετά.

Το καλό είναι ότι η rasta έχει και κάποια tweaks όπως battery percentage, nav bar resize, volume rocker.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Δε με ενδιαφέρουν πολύ τα έξτρα feats κομπλέ μου φαίνεται και η stock + root, το μόνο που θέλω είναι να ηρεμήσω λίγο από τη μπαταρία, με έχει σκίσει η L..

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι καμία δεκαριά μέρες με semaphore και μαμά ROM. Έχω πειράξει χρώματα και έχω βάλει dt2w. Το κινητό πετάει. Πάει σφαίρα. Η μπαταρία όμως είναι θέμα. Τη μέρα τη βγάζει με το ζόρι. Γύρω στη 1:30 sot. Τα play services κάνουν πάρτυ. Μάλλον ήρθε και η ώρα να αλλάξω μπαταρία μετά από 2 χρόνια.

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι καμία δεκαριά μέρες με semaphore και μαμά ROM. Έχω πειράξει χρώματα και έχω βάλει dt2w. Το κινητό πετάει. Πάει σφαίρα. Η μπαταρία όμως είναι θέμα. Τη μέρα τη βγάζει με το ζόρι. Γύρω στη 1:30 sot. Τα play services κάνουν πάρτυ. Μάλλον ήρθε και η ώρα να αλλάξω μπαταρία μετά από 2 χρόνια.

Γιατί δεν δοκιμάζεις μαμά kernel να δεις πως θα τα πάει η μπαταρία? Ακούω καλά λόγια για τον Στράτο.. Μάλλον θα το κάνω το έγκλημα και θα περάσω και εγώ sema :rolleyes:

Γιατί δεν δοκιμάζεις μαμά kernel να δεις πως θα τα πάει η μπαταρία? Ακούω καλά λόγια για τον Στράτο.. Μάλλον θα το κάνω το έγκλημα και θα περάσω και εγώ sema :rolleyes:

Ήμουν full stock και είπα να κάνω μια αλλαγή κυρίως για dt2w μιας και το κουμπί on off έχει αρχίσει και δεν με υπακούει! :)

Ήμουν full stock και είπα να κάνω μια αλλαγή κυρίως για dt2w μιας και το κουμπί on off έχει αρχίσει και δεν με υπακούει! :)

Για το κουμπί άμα έχεις εγγύηση φτιάξτο. Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και το επισκεύασαν.

Για το κουμπί άμα έχεις εγγύηση φτιάξτο. Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και το επισκεύασαν.

Αν η εγγυήση είναι δύο χρόνια τότε όπου να 'ναι τελειώνει. Αν βρώ χρόνο θέλω να το πάω στην procordia για αλλαγή μπαταρίας. από χρόνο είμαι πολύ στριμογμένος!

Αν η εγγυήση είναι δύο χρόνια τότε όπου να 'ναι τελειώνει. Αν βρώ χρόνο θέλω να το πάω στην procordia για αλλαγή μπαταρίας. από χρόνο είμαι πολύ στριμογμένος!

Δύο χρόνια έχουμε

Καλημέρα σε όλους.

Από Wakelocks είσαι σίγουρα καθαρός;

Amazon Fire stick 4k max

Δεν έχω δει. κανά καλό πρόγραμμα για να βλέπω έχουμε?

Θέλει και busybox που πιστεύω έχεις ο Kernel. Ένα καλό πρόγραμμα είναι το better battery stats, βρες το στο xda

Edit :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Θέλει και busybox που πιστεύω έχεις ο Kernel. Ένα καλό πρόγραμμα είναι το better battery stats, βρες το στο xda

Ναι έχει. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ.

Δεν έχω δει. κανά καλό πρόγραμμα για να βλέπω έχουμε?

τότε λάθος να βγάζεις συμπεράσματα για μπαταρία αν δεν έχεις τσεκάρει το πρώτο βασικό που είναι τα wakelocks.

Amazon Fire stick 4k max

τότε λάθος να βγάζεις συμπεράσματα για μπαταρία αν δεν έχεις τσεκάρει το πρώτο βασικό που είναι τα wakelocks.

Ξεχνάς την εμπειρία χρήσης του καθενός. Όλοι ξέρουμε την "συμπεριφορά" της συσκευής μας. Όταν βλέπεις οτι σταδιακά με την πάροδο του χρόνου η διάρκεια της μπαταρίας πέφτει, όταν βλέπεις οτι σε επανεκκίνηση ξαφνικά χάνει 30% της μπαταρίας, τότε αυτό είναι σοβαρή ένδειξη για την κατάστασή της. Επίσης με lollipop ξαφνικά τα google services έγιναν No 1 σε κατανάλωση. Δεν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για να καταλάβω οτι υπάρχει θέμα με wakelocks. Με πρόγραμμα σίγουρα θα δω ποιά είναι αλλά η επίσημη rom θέλει βελτίωση σίγουρα. Όταν γίνεται μια αναβάθμιση τέτοιου μεγέθους από την google είναι αναμενόμενο να υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα λυθούν αργά ή γρήγορα.

Όσο για custom rom προσωπικά δεν θέλω ακόμα να δοκιμάσω.Όταν σταματήσουν οι επίσημες αναβαθμίσεις τότε ναι.

Ξεχνάς την εμπειρία χρήσης του καθενός. Όλοι ξέρουμε την "συμπεριφορά" της συσκευής μας. Όταν βλέπεις οτι σταδιακά με την πάροδο του χρόνου η διάρκεια της μπαταρίας πέφτει, όταν βλέπεις οτι σε επανεκκίνηση ξαφνικά χάνει 30% της μπαταρίας, τότε αυτό είναι σοβαρή ένδειξη για την κατάστασή της. Επίσης με lollipop ξαφνικά τα google services έγιναν No 1 σε κατανάλωση. Δεν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για να καταλάβω οτι υπάρχει θέμα με wakelocks. Με πρόγραμμα σίγουρα θα δω ποιά είναι αλλά η επίσημη rom θέλει βελτίωση σίγουρα. Όταν γίνεται μια αναβάθμιση τέτοιου μεγέθους από την google είναι αναμενόμενο να υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα λυθούν αργά ή γρήγορα.

Όσο για custom rom προσωπικά δεν θέλω ακόμα να δοκιμάσω.Όταν σταματήσουν οι επίσημες αναβαθμίσεις τότε ναι.

Δεν χρειάζεται custom rom για να φτιάξουμε τα wakelocks. Μόνο για να διορθωθούν τα στάνταρ bugs με Ram drainage, restarts κλπ

Αφού εγκαταστήσεις το BBS, τρέξτο μια φορά και κάνε ότι λέει για system install, μετά reboot και μετά άφησε να περάσουν κάποιες ώρες αφού έχεις κάνει αρκετή χρήση και του κινητού.

Μετά ανέβασε μας τα partial wakelocks και alarms .

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)