stylatos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Φίλε μου τα εκανα όλα σωστα. Τουλάχιστον έτσι νομιζω αλλά στο τερματικό δεν μου τα περνάει. Κάτι έχω κανει λάθος και δεν ξέρω που. Ο φίλος τα έχει γράψει αναλυτικοτατα και μπράβο του αλλά εμένα κάτι με παιδεύει και δενντο βρίσκω Δεν κατάφερα παιδιά. Κάτι δεν κάθεται σωστά. Τώρα αντιμετωπίζω ένα ηλιθιο πρόβλημα. Ψάχνω να βρω την επιλογή για να το usb χρήση συσκευών. Είμαι με cyanogen και ξαφνικά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή πουθενά μέσα στη συσκευή. Δώστε μια βοήθεια ρε μάγκες Το βρήκα. Λοιπόν ενώ κάνω την διαδικασία και σε γραμμή εντολών κάνω ανίχνευση την συσκευή μου και γράφει ότι συνδέθηκε.. και όλα καλά ύστερα δίνω εντολή flash all και μου λέει να περιμένω να συνδεθεί η συσκευή. Τι κάνω τώρα; Edited October 19, 2014 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Δεν κατάφερα παιδιά. Κάτι δεν κάθεται σωστά. Τώρα αντιμετωπίζω ένα ηλιθιο πρόβλημα. Ψάχνω να βρω την επιλογή για να το usb χρήση συσκευών. Είμαι με cyanogen και ξαφνικά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή πουθενά μέσα στη συσκευή. Δώστε μια βοήθεια ρε μάγκες Το βρήκα. Λοιπόν ενώ κάνω την διαδικασία και σε γραμμή εντολών κάνω ανίχνευση την συσκευή μου και γράφει ότι συνδέθηκε.. και όλα καλά ύστερα δίνω εντολή flash all και μου λέει να περιμένω να συνδεθεί η συσκευή. Τι κάνω τώρα; Γράφεις fastboot devices και σου εμφανίζει το serial number; Αν ναι τότε με flash-all.bat θα περάσει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδιά να είστε καλά αλλά τελικά δεν εφταιγα εγώ.. Έφταιγε ενα κείμενο μέσα απο τα αρχεία που έπρεπε να περάσω. Καταλάθος βρήκα ενα βίντεο οπου ο τύπος σβήσει μια λεξη απο ενα κείμενο των αρχείων και περνιέται κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδιά να είστε καλά αλλά τελικά δεν εφταιγα εγώ.. Έφταιγε ενα κείμενο μέσα απο τα αρχεία που έπρεπε να περάσω. Καταλάθος βρήκα ενα βίντεο οπου ο τύπος σβήσει μια λεξη απο ενα κείμενο των αρχείων και περνιέται κατευθείαν. Εμ για αυτό λέω και εγώ για καλύτερα να γίνονται όλα μέσω toolkit. Τι κείμενα κλπ να ψάχνεις.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Kαλά, ούτε ένας δεν βρέθηκε να δοκιμάσει τo port της Lollipop preview από το Nexus 5 και να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Kαλά, ούτε ένας δεν βρέθηκε να δοκιμάσει τo port της Lollipop preview από το Nexus 5 και να μας πει εντυπώσεις; Εκτός και αν το φτιάξανε, μέχρι πρόσφατα ήταν τελείως πρΟβληματικό το port, οπότε δεν βρίσκω λόγο πολλοί να το δοκιμάσανε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εκτός και αν το φτιάξανε, μέχρι πρόσφατα ήταν τελείως πρΟβληματικό το port, οπότε δεν βρίσκω λόγο πολλοί να το δοκιμάσανε. Έχω δει πολλά screenshots και αναφορές στο G+, δεν διάβασα κάτι αρνητικό, μάλιστα στο AndroidPolice αν θυμάμαι καλά διάβασα για daily driver και υπέθεσα ότι θα παίζει μια χαρά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Έχω δει πολλά screenshots και αναφορές στο G+, δεν διάβασα κάτι αρνητικό, μάλιστα στο AndroidPolice αν θυμάμαι καλά διάβασα για daily driver και υπέθεσα ότι θα παίζει μια χαρά. Μήπως μιλάς για την παλιότερη preview. Η τελευταία που βγήκε, έχει τρελά θέματα για το Ν4. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μήπως μιλάς για την παλιότερη preview. Η τελευταία που βγήκε, έχει τρελά θέματα για το Ν4. Όχι, για την Lollipop preview μιλάω, απλά όπως έγραψα δεν αναφερόταν κανείς για bugs και γι' αυτό ρώτησα αν την πέρασε κανείς να μας πει πως τα πάει. Μπορεί όπως λες να έχει σοβαρά προβλήματα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Όχι, για την Lollipop preview μιλάω, απλά όπως έγραψα δεν αναφερόταν κανείς για bugs και γι' αυτό ρώτησα αν την πέρασε κανείς να μας πει πως τα πάει. Μπορεί όπως λες να έχει σοβαρά προβλήματα. Και εγώ για την lollipop μιλάω. Δεν θα είχε νόημα να μιλάμε για ΚΚ preview. Διάβασε λίγο και xda να καταλάβεις τι λέω . Σου βάζω και το Link. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2807446 Μάλλον πάει καλά η Β11. Edited October 21, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keeper Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 ηθελα να δοκιμασω μια αλλη ρομ στο κινητο μου εκανα οτι λεει εδω http://www.greeceandroid.gr/dev/842-install-custom-rom αλλα στην τελικη η ρομ παρουσιασε σφαλμα δεν εγινε εγκατασταση κ τωρα εχω κολλησει στο recovery στο team win recovery project ....και επισης δε μπορει να διαβασει την sdcard μπορει να γινει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Πέρασε factory image από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keeper Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Πέρασε factory image από την αρχή μπορεις αναλυτικα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Nexus 4 : Unlock Bootloader / Root / Custom Recovery / Factory Image Διάβασε εκεί που γράφει για το factory image την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Με Multirom έχει παίξει κανείς; Λέω να δοκιμάσω στοκ 4.4.4 με Lollipop B15. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Φρέσκο πράγμα!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ωραίος! Παίζουν όλα κομπλέ?Με Multirom την πέρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Ωραίος! Παίζουν όλα κομπλέ?Με Multirom την πέρασες? Ναι και μόλις πρόσφατα ροοταρα με supersu. Μέχρι στιγμής σε βασικά πράγματα όλα παίζουν. Edited October 28, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Και η τελευταία Β16S παίζει τέλεια . Τελικά πολύ σταθερά αυτά τα port του Nexus 6. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Από custom KitKat, σε custom Lollipop θα χρειαστεί πιστεύεται μετάβαση μέσω stock 5άρας? (είμαι με mahdi kitkat) Με τρώει να φλασάρω factory image, απλά περιμένω σε custom κάτι. Μετά την πιθανή εγκατάσταση στοκ γλυφειτζούρι, θέλει ξανά recovery/root/radio band εγκαταστάσεις? υγ>γενικά δεν υπάρχει ακόμη custom mako lollipop (LRX21T), μόνο μια νομίζω από nexus6 και μια από nexus5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημέρα 2 ερωτήσεις έχω: 1) έχω το lollipop official με το factory image και θέλω να βάλω το hells-core πιο όμως πρέπει να κατεβάσω; το realese και όχι το port ; 2) θέλω να παίζω στο κινητό μου ένα online παιχνίδι και θέλει flash player , έχει κυκλοφορήσει τίποτα για lollipop για kitkat κάτι είχα δει κάποτε Ευχαριστώ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημέρα 2 ερωτήσεις έχω: 1) έχω το lollipop official με το factory image και θέλω να βάλω το hells-core πιο όμως πρέπει να κατεβάσω; το realese και όχι το port ; 2) θέλω να παίζω στο κινητό μου ένα online παιχνίδι και θέλει flash player , έχει κυκλοφορήσει τίποτα για lollipop για kitkat κάτι είχα δει κάποτε Ευχαριστώ 1) Κατεβάζεις την δεύτερη από εδώ: d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=41208#files Και την φλασαρεις από custom recovery. Μετά πέρνα και τον hell kernel manager από το store για τις ρυθμίσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Επειδή απ' όσα διαβάζω υπάρχει κάποια αγάπη εδώ μέσα για την Mahdi rom, αν κατάλαβα καλά από το link που δίνω, η rom επιστρέφει από βδομάδα με διαφορετικό όνομα μιας και πριν λίγο καιρό οι devs είχαν αποφασίσει να σταματήσουν το project. https://plus.google.com/app/basic/stream/z12qxnh4ernvxdvot04cjniocnm4d5cb3jg Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 :) Άσε και είμαι εδώ και μέρες με το refresh , στην σελίδα του Mahdi στο xda , και στο Google+ Euphoria-OS :p Ε, τι να κανουμε με έχει βολέψει η παραμετροποίηση της στο n4 μου. Αναμονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Περασα hells core kernel και θα ηθελα να ρωτησω στα lcd settings ποιο profile νομιζετε οτι ειναι πιο καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts