Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Δεν ανέφερα ποτε για το πόσο ειναι καλός η κακός.

Με βοήθησε την περίοδο που ο Φράνκο δεν είχε ασχοληθεί και με τον παλιό του κέρνελ έχανες το wifi σαν hardware και ούτε με επιστροφή σε μαμά κέρνελ έφτιαχνε. Εκεί μπήκε ο Hells και τα έλυσε όλα. Όμως μετα απο 1 εβδομάδα άρχισαν να πηγαίνουν όλα στραβά.

Επίσης που είναι τα εβδομαδιαία updates που διαφημίζουν όλοι; Έχει περάσει πάνω απο μήνας με την ίδια έκδοση.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για δωρεάν κέρνελ, με δωρεάν ωραίο πρόγραμμα+ εξτρα μπόνους τα wake controls.

Δεν χρειάζεται κανένα update o Hell , αν θες την γνώμη μου.

Ο b47 παίζει τέλεια για την πλειοψηφία.

Απλά τον έχουν ξεχάσει ακόμα στην περιγραφή ως τεστ έκδοση.

Σε κάποιους με πρόβλημα σαν εσένα, βοήθησε +25 στα ρεύματα.

Μην ξεχνάμε ότι δεν αντέχουν όλοι το -100.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να βελτιωσω τις επιδόσεις του Ν4 αλλάζοντας kernel.Ποιόν θα μου προτεινατε ; Επίσης μπορείτε να μου παρεθεσετε κάποια σελιδα με οδηγιες για να τον περάσω ; Έχω βρει μερικές αλλά λόγω απειριας θέλω την κατα δυνατό πιο amateur friendly.

Ευχαριστώ πολύ !

Αυτή την στιγμη οι περισσοτεροι θα σου πούνε ή hellscore ή Franco. Εγώ αυτή την περίοδο προτιμώ τον δεύτερο.

Πως να το περάσεις.. Θέλει να είσαι root κ έπειτα μέσω custom recovery

Ευχαριστώ φίλε μου. Υπάρχει κανένας εύχρηστος οδηγός , μιας και όπως είπα παραπάνω οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες και φοβάμαι μην κάνω καμμία βλακεία.

Ευχαριστώ φίλε μου. Υπάρχει κανένας εύχρηστος οδηγός , μιας και όπως είπα παραπάνω οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες και φοβάμαι μην κάνω καμμία βλακεία.

Βλακεία δύσκολο να κάνεις. Οδηγός στα ελληνικά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 ή ψάξε για κάνα toolkit για Nexus.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω κάπως reset to defaults τις ρυθμίσεις του hellscore?

Γιατί όταν είχα ενεργοποιημένα τα dt2w και s2w πατιόντουσαν διάφορα μόνα τους κι έχω την αβεβαιότητα ότι έχουν αλλαχτεί κάποιες ρυθμίσεις μέσα από τον hellscore kernel manager

Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω κάπως reset to defaults τις ρυθμίσεις του hellscore?

Γιατί όταν είχα ενεργοποιημένα τα dt2w και s2w πατιόντουσαν διάφορα μόνα τους κι έχω την αβεβαιότητα ότι έχουν αλλαχτεί κάποιες ρυθμίσεις μέσα από τον hellscore kernel manager

Uninstall και reinstall του kernel manager δοκιμάσες;

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να βελτιωσω τις επιδόσεις του Ν4 αλλάζοντας kernel.Ποιόν θα μου προτεινατε ; Επίσης μπορείτε να μου παρεθεσετε κάποια σελιδα με οδηγιες για να τον περάσω ; Έχω βρει μερικές αλλά λόγω απειριας θέλω την κατα δυνατό πιο amateur friendly.

Ευχαριστώ πολύ !

Εγω θα σου προτεινα τον semaphore. Ειναι αξιοπιστος, σταθερος. Ποτε δεν ειχα προβλημα-κολλημα. Ειναι κ made in Greece! :)

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/kernel-semaphore-n4-2-0-0-t2232898

Επισης υπαρχει κ εφαρμογη για το σεταρισμα του στο Playstore . "semaphore manager"

LG G6

Εγω θα σου προτεινα τον semaphore. Ειναι αξιοπιστος, σταθερος. Ποτε δεν ειχα προβλημα-κολλημα. Ειναι κ made in Greece! :)

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/kernel-semaphore-n4-2-0-0-t2232898

Επισης υπαρχει κ εφαρμογη για το σεταρισμα του στο Playstore . "semaphore manager"

+1δις Κορυφαίος developer και ευγενικός με όλες τις ερωτήσεις ΟΣΕΣ φορές και αν έχουν γίνει οι ίδιες. Δουλεύει θαυμάσια out of the box και το μόνο που κάνεις αν θέλεις είναι να ενεργοποιήσεις το dt2w και να αλλάξεις τα χρώματα. Καμία άλλη ρύθμιση δεν χρειάζεται.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

ναι αλλά πως θα ξέρω ότι έχουν γυρίσει στα defaults οι ρυθμίσεις του kernel;

Θα μας βάλεις εδώ screenshot των οθονών του kernel manager (χωρίς να πειράξεις τίποτα εννοείται) και θα σου πούμε αν είσαι default.

Amazon Fire stick 4k max

Θα μας βάλεις εδώ screenshot των οθονών του kernel manager (χωρίς να πειράξεις τίποτα εννοείται) και θα σου πούμε αν είσαι default.

ευχαριστώ, μόλις βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ θα ποστάρω :)

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά... Έχω ασχοληθεί παλι με root αλλά σε note και το εκανα εγώ απο την αρχή. Το θέμα είναι οτι τώρα πήρα ενα nexus που ηταν ήδη root και δεν ξέρω με ποια διαδικασία έγινε ώστε να νιώθω ασφάλεια να περάσω αλλη rom και τέτοια. Υπάρχει κάποιος τροπος να μάθω πως έγινε root κλπ..η μπορώ να περάσω άφοβα μια rom;

Καλησπέρα παιδιά... Έχω ασχοληθεί παλι με root αλλά σε note και το εκανα εγώ απο την αρχή. Το θέμα είναι οτι τώρα πήρα ενα nexus που ηταν ήδη root και δεν ξέρω με ποια διαδικασία έγινε ώστε να νιώθω ασφάλεια να περάσω αλλη rom και τέτοια. Υπάρχει κάποιος τροπος να μάθω πως έγινε root κλπ..η μπορώ να περάσω άφοβα μια rom;

Αυτό που ρωτας είναι ανευ σημασίας.

Είναι ροοτ; Τέλος, δεν υπάρχει πώς.

Τώρα αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι τι την θες την custom rom.

Για αρχή ψαξου με custom kernel και xposed framework.

Ψάξε και διάβασε εδώ στο φόρουμ, υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα, εδώ και καιρό χρησιμοποιώ carbon rom με stock kernel αλλά τον τελευταίο καιρό έχω απογοητευτεί με κάτι προβλήματα στην κάμερα και την έβγαλα και έβαλα την pa αλλά δεν μου αρέσει που δεν έχει μενού για επεξεργασία τις rom, για kernel λέω να βάλω hell core αλλά δεν ξέρω μια ποια rom εσείς τι λέτε ;

Ακόμα υπάρχει rom που να έχει multi app ;

Και το xposed τι ακριβώς είναι ;

Ευχαριστώ :)

Digital-Doctor.blogspot.gr

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πήρα την απάντηση που ήθελα. Εχεις δίκιο για τη custom rom πρεπει να εχεις αναλογιστεί πρωτα τι την θες. Να σαι καλά...

Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανεις την L εκδοση που έχει βγει στο XDA για nexus 4? Την έχω βάλει εδώ και τρεις μέρες και μου φαίνεται μια χαρά για καθημερινή χρήση...

Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανεις την L εκδοση που έχει βγει στο XDA για nexus 4? Την έχω βάλει εδώ και τρεις μέρες και μου φαίνεται μια χαρά για καθημερινή χρήση...

Από μπαταρία πως πάει? Root παίζει η όχι ακόμα? Είμαι στο τσακ να το ξαναπάρω για την γυναίκα μου και θέλω να είναι οκ για καθημερινή χρήση

Φιλε αν είναι εύκολο γράψε μας αν λειτουργούν όλες οι εφαρμογές που δοκιμασες.px viber-tapatalk-κτλ, γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι αρκετές δεν λειτουργούν αλλα δεν μπορώ να βρω τι λίστα.

Εντωμεταξύ βλέπω και καινούριους drivers από εχθές.

https://developer.qualcomm.com/mobile-development/maximize-hardware/mobile-gaming-graphics-adreno/tools-and-resources

Edited by nikpoth

Φιλε αν είναι εύκολο γράψε μας αν λειτουργούν όλες οι εφαρμογές που δοκιμασες.px viber-tapatalk-κτλ, γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι αρκετές δεν λειτουργούν αλλα δεν μπορώ να βρω τι λίστα.

https://developer.qualcomm.com/mobile-development/maximize-hardware/mobile-gaming-graphics-adreno/tools-and-resources

Την δούλευα εγώ αρκετό καιρό.Έχει κάτι θεματάκια με το Bluetooth και γενικά το κινητό ζεσταίνεται. Αλλά αν βάλεις ένα κερνελ που έχουν φτιάξει στρώνει αρκετά.μπαταρία ίσως καλύτερη από 4.4.

καλησπερα σας... εβαλα την cm11 m9 μαζι με hells core και παρατηρω γρηγορη καταναλωση της μπαταριας...εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα;

Εγώ έχω την cm11 m9.και πριν είχα m8. Με τους δικούς τους κερνελ. Δεν θα έλεγα ότι έχω γρήγορη κατανάλωση. Φυσιολογική θα έλεγα. Δεν μπορώ να συγκρίνω με στοκ γιατί έχει περάσει καιρός. Νομίζω καλύτερα πάντως.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την m9 μου έχει κάνει κάτι κουλά. Μία φορά δεν φορτίζε ενώ ήταν στην πρίζα. Έκανα restart και έστρωσε. Συνέχισε κανονικά και όλα Οκ.και μια δυο φορές έχει χαθεί το touch.αλλά πατάω το back button και όλα οκ.

Τέλος μερικές φορές όταν βγαίνω από κάποια εφαρμογή δεν φαίνεται η status και η nav bar, τραβάω προς τα κάτω και εμφανίζεται. Σαν να έχω επιλέξει δηλαδή απόκρυψη.

Όλα αυτά ζήτημα να έχουν γίνει πάνω από μια το πολύ δύο φορές σε διάστημα από τότε που βγήκε η m9(καμια βδομάδα ). Γενικά ευχαριστημένος και δεν αλλάζω προς το παρόν.

Μπαταρία ένα παιχνίδι που παίζω, ήμουν έξω και ήθελε 3g .την ρούφηξε κανονικά. Απ το 20% κατέβηκε στο 7% χωρίς να το καταλάβω (δεν έδωσα σημασία στη προειδοποίηση στο 14%). Γυρνάω 2g κλείνω data κτλ. Το βάζω στην τσέπη. Το χάραμα που γυρισα σπίτι ήταν στο 6 και με ένα τηλέφωνο περίπου 5λεπτων.

Απο εφαρμογές δεν έχω κάποιο παράπονο εκτός απο το facebook που δεν πολύκαίγομαι κι ολας . φορτωνει μια φορα στις δέκα. μπαταρία δε μπορώ να σχολιασω γιατί δεν το αφήνω απο τα χέρια μου :)... Ισως σε λιγες μέρες καταλάβω τι γίνεται. Το interface όμως της L είναι απλα απίθανο!!!

• 2 weeks later...
  • The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)