apostoloskourtis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κατέβασε κατευθείαν την v3 92 , μην ασχολείσαι με τις υπόλοιπες Πάω να κάνω την εγκατάσταση και μου βγάζει μήνυμα installation aborted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Πάω να κάνω την εγκατάσταση και μου βγάζει μήνυμα installation aborted Κάποιο πρόβλημα του ζιπ είναι, κατέβασε το από την άλλη πηγή και προσπάθησε ξανά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κάποιο πρόβλημα του ζιπ είναι, κατέβασε το από την άλλη πηγή και προσπάθησε ξανά Μπορείς να δώσεις λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μπορείς να δώσεις λινκ; Αποστολή είμαι έξω και απο το κινητό, μπες στο τοπικ στο xda στην 1ή σελίδα θα βρεις και τα δύο λινκς που έχουν τα ζιπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αποστολή είμαι έξω και απο το κινητό, μπες στο τοπικ στο xda στην 1ή σελίδα θα βρεις και τα δύο λινκς που έχουν τα ζιπ Το άλλο δεν είναι για torrent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το άλλο δεν είναι για torrent? ρε συ έχει δυο τρόπους, από google drive και από mega και τα δύο είναι κανονικά, όχι τορεντ, μιλάω για την v3 stable Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Με flash player έχετε κανει τπτ; γτ web TV δεν πρόκειται να δω σειρά ποτεεεε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Με flash player έχετε κανει τπτ; γτ web TV δεν πρόκειται να δω σειρά ποτεεεε Τι εννοείς; Έχει αναφερθεί ότι παίζει μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ρε παιδιά, μια επιβεβαίωση μόνο, τα προβλήματα με το BT στην 4.4.2 συνεχίζονται κανονικά ασχέτως rom? Έχω μείνει σε Purity αλλά δε νομίζω ότι φταίει η rom. Επίσης το "κόλπο" με τη ρύθμιση 2.4 GHz στο wi-fi δεν δουλεύει πάντα με αποτέλεσμα να κάνω πιο πολλά restarts από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είχα ποτέ :mad: Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Τι εννοείς; Έχει αναφερθεί ότι παίζει μια χαρά. Εμένα δεν παίζει! Ενω έχω βάλει flash player με τον aosp browser. Θα δοκιμασω dolphin αλλά κανονικά έπρεπε να παιζει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εμένα δεν παίζει! Ενω έχω βάλει flash player με τον aosp browser. Θα δοκιμασω dolphin αλλά κανονικά έπρεπε να παιζει Μονο με συγκεκριμενους browser παιζει. Ψαξε εδω να δεις τι χρειαζεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Με flash player έχετε κανει τπτ; γτ web TV δεν πρόκειται να δω σειρά ποτεεεε Αυτό σε μένα δούλεψε Αλλά είναι μόνο για Dolphin. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548001 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Μονο με συγκεκριμενους browser παιζει. Ψαξε εδω να δεις τι χρειαζεται. Το ξέρω. Αλλά δεν θυμαμαι τι είχα κανει παλιότερα. Θα κοιτάξω xda Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Το ξέρω. Αλλά δεν θυμαμαι τι είχα κανει παλιότερα. Θα κοιτάξω xda Μιας που πας κατά κει, σειρά σου να κάνεις και τεστ στο video, o ιταλός έβγαλε έκδοση με βελτίωση στην καταγραφή, για φλάσαρε και πες μας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ειμαι με carbon και semaphore και ακόμα η κατανάλωση της μπαταρίας είναι μεγάλη παρ όλο που την έχω φλασάρει 2-3 φορές. Θα δοκιμάσω να περάσω mahdi. Να την περάσω με τα gapps της carbon? Έχετε κάποιο link για mahdi και kernel hells?Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ειμαι με carbon και semaphore και ακόμα η κατανάλωση της μπαταρίας είναι μεγάλη παρ όλο που την έχω φλασάρει 2-3 φορές. Θα δοκιμάσω να περάσω mahdi. Να την περάσω με τα gapps της carbon? Έχετε κάποιο link για mahdi και kernel hells?Ευχαριστώ! πριν αλλάξεις ρομ βάλε τον hells για κανά 2 ημέρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 πριν αλλάξεις ρομ βάλε τον hells για κανά 2 ημέρες Μπορώ να περάσω κατευθείαν mahdi από carbon ή θέλει πρώτα stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Μπορώ να περάσω κατευθείαν mahdi από carbon ή θέλει πρώτα stock? λογικά πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 λογικά πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα Και wipe data??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Και wipe data??? ε βέβαια! Πως αλλιως θα περάσεις από ρομ σε ρομ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 ε βέβαια! Πως αλλιως θα περάσεις από ρομ σε ρομ ? Αναφερομαι σε περιπτωση που αλλάξω μονο kernel ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λογικά πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα Συγγνωμη ήθελα να γραψω απο semaphore σε hells Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αυτό σε μένα δούλεψε Αλλά είναι μόνο για Dolphin. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548001 Τελικά δούλεψε με dolphin χωρίς jetpack. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας που πας κατά κει, σειρά σου να κάνεις και τεστ στο video, o ιταλός έβγαλε έκδοση με βελτίωση στην καταγραφή, για φλάσαρε και πες μας Άντε! Για να δουμε!θα ενημερωσω απόγευμα.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Τελικά δούλεψε με dolphin χωρίς jetpack. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άντε! Για να δουμε!θα ενημερωσω απόγευμα.. δες και την παρακάτω απάντηση που μου έδωσε ο dev First you have to flash the Revert_to_Stock_v3.zip then the v3.2. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάω να κάνω την εγκατάσταση και μου βγάζει μήνυμα installation aborted First you have to flash the Revert_to_Stock_v3.zip then the v3.2. από τον dev απάντηση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Τελικά δούλεψε με dolphin χωρίς jetpack. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άντε! Για να δουμε!θα ενημερωσω απόγευμα.. Αν προσεξεις το jet pack το έχουν ενσωματώσει στον dolphin έχει επιλογή on/off στις ρυθμίσεις. ;-) Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 o Iταλός πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλεια με τον ήχο, η τελευταία έκδοση που έβγαλε πραγματικά είναι φοβερή !!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts