prioxxx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Πιστεύω με μια πληρη φόρτιση,αποφόρτιση θα στρώσει..Έχεις δει κάποιο πρόβλημα στην νέα mahdi??Γύρισε στο στοκ τα volume buttons??(να μην είναι ανάποδα σε landscape?) Οχι περα απο αυτο που ειπα ολα κυλανε ρολοι.αυτο με τα volume buttons δεν το κατάλαβα! Έπαθα το ίδιο και εγώ προχθές.στοκ ρομ με semaphore. Στο xda είπε κάποιος να σβήσω το battery stats. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ενα λινκ για τον hellscore? Μπαίνει κατευθείαν μετα απο Φράνκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδιά είμαι με carbon και semaphore. Gapps έβαλα της paranoid μιας και αυτα είχα διαθέσιμα εκείνη την στιγμή. Να κατεβάσω απο εδώ: http://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=10238 Μετά θέλει ξανά φλασάριμα τα πάντα απ' την αρχή ή μόνο τα gapps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδιά είμαι με carbon και semaphore. Gapps έβαλα της paranoid μιας και αυτα είχα διαθέσιμα εκείνη την στιγμή. Να κατεβάσω απο εδώ: http://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=10238 Μετά θέλει ξανά φλασάριμα τα πάντα απ' την αρχή ή μόνο τα gapps. ένα wipe cache και dalvik κάνε και φλάσαρε κανονικά μόνο τα gapps Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ένα wipe cache και dalvik κάνε και φλάσαρε κανονικά μόνο τα gapps Ok. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ενα λινκ για τον hellscore? Μπαίνει κατευθείαν μετα απο Φράνκο? Εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495373 Πριν καμια σελιδα παλι τα ιδια λεγαμε οτι θελει στανταρ πρωτα τον στοκ κερνελ μετα απο Franco και ισως και φλασαρισμα το system.img. Εγω προσωπικα πηγα στον helldoctor μετα τον Franco μονο με περασμα του στοκ. Τωρα αν μπηκε σωστα δεν το ξερω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 και πάλι λοιπόν στα παλιά μας λημέρια.........φλάσαρα carbon με hells kernel+ art . Eντυπώσεις σε λίγες μέρες αν και μέχρι τώρα δείχνει να τα πηγαίνει μία χαρά σε όλα ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 [ATTACH]40928[/ATTACH] Παιδιά έχω αρκετή κατανάλωση μπαταρίας και όλα αυτα με ελάχιστο wifi και κάποιες κλήσεις.Γιατί;Το kitkat system δν καταλαβαίνω γτ είναι στο 35%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) [ATTACH]40928[/ATTACH] Παιδιά έχω αρκετή κατανάλωση μπαταρίας και όλα αυτα με ελάχιστο wifi και κάποιες κλήσεις.Γιατί;Το kitkat system δν καταλαβαίνω γτ είναι στο 35%. Εχεις walelocks..Για ψάξε λίγο παραπάνω με κάποιο wakelock detector . Τι Ρομ εχεις; Edited February 4, 2014 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ερώτηση για έλεγχο Thermal throttling. Ούτε στο Trickster, ούτε στο Faux123 βρήκα να έχουν τέτοια επιλογή. Μόνο στο Franco updater υπάρχει;; Ή δεν το υποστηρίζει ο Helldoctor; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εχεις walelocks..Για ψάξε λίγο παραπάνω με κάποιο wakelock detector . Τι Ρομ εχεις; Carbon έχω περάσει. Se flight mode όλο το βράδυ μου έφαγε 6% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Carbon έχω περάσει. Se flight mode όλο το βράδυ μου έφαγε 6% Κ μένα σήμερα που το είχα σε flight mode του mahdi τόσο έφαγε.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 μερικά screenshots από την 1η φόρτιση με carbon και hells 43 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καρά off topic.Sorry Taliban ήτανε πολύ προκλητικό για να μην απαντήσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καρά off topic.Sorry Taliban ήτανε πολύ προκλητικό για να μην απαντήσω :lol: Αίσχος, φασισμός, αλητεία προδοσία. Κλείστε τον κύριο. Χτύπημα κάτω από τη μέση. Αντιαθλητικο, τεχνική ποινή, ντεσκαλιφιε. Γιατί ξηγιεστε έτσι κύριος; Αν και να χαμε τη μπαταρία σου και τότε θα σου λέγαμε εμείς. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Αίσχος, φασισμός, αλητεία προδοσία. Κλείστε τον κύριο. Χτύπημα κάτω από τη μέση. Αντιαθλητικο, τεχνική ποινή, ντεσκαλιφιε. Γιατί ξηγιεστε έτσι κύριος; Αν και να χαμε τη μπαταρία σου και τότε θα σου λέγαμε εμείς. Χαχα Κλαίω!!:D:D Σε λίγο καιρό μάλλον θα χω κ την δικιά του μπαταρία :sly: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Έχει κανείς Wind και να έχει δει καλύτερο σήμα με αλλαγή radio; Μου κάνει εντύπωση που πιάνω Ε σε πολλά σημεία στην Αθήνα. Είπαμε είναι χάλια το δίκτυό της, αλλά τόσο πολύ; Προτείνετε κάποιο άλλο που έχετε δοκιμάσει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημέρα και ντροπή στους παραπάνω που χλευάζουν :-) @junglist και μες το τελευταίο και με τα προηγούμενα radio E βλέπω μόνο μερικές φορές σε κλειστούς χώρους.wind έχω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 flame post on Σιγά τα ωα [ATTACH]40980[/ATTACH] :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Το ζιπ για την αύξηση την έντασης που ποστάρω στην προηγούμενη σελίδα δουλεύει μια χαρά, έχει αξιοσημείωτη διαφορά στην ένταση χωρίς να μπουκωνει το ηχείο. Επίσης με το σημερινό update στους χάρτες λύθηκε και το πρόβλημα του αργού λοκαρισματος της θέσης Edited February 6, 2014 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Όταν ποσταρετε SOT να ανεβαζετε κ ολικό χρονο μπαταρίας... Για να φαίνεται κ η χρήση. Δεν πρόκειται να καθησω να αφήσω μια ολόκληρη φόρτιση...δλδ μια μέρα ..να φύγει έτσι αφήνωντας ανοιχτές οθόνες κτλ για να πιάνω 5 ώρες. Πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Όταν ποσταρετε SOT να ανεβαζετε κ ολικό χρονο μπαταρίας... Για να φαίνεται κ η χρήση. Δεν πρόκειται να καθησω να αφήσω μια ολόκληρη φόρτιση...δλδ μια μέρα ..να φύγει έτσι αφήνωντας ανοιχτές οθόνες κτλ για να πιάνω 5 ώρες. Πχ. Το ss ήταν για να σπάσουμε λίγο πλάκα. Το ότι ο φίλος παραπάνω έχει αυτό το sot με υπόλοιπο μπαταρίας 50%, είναι λεπτομέρεια. Πάντως η χρήση που έκανα δεν ήταν απλά με ανοιχτή την οθόνη. Πίστεψε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 και το δικό μου SOT αφορούσε την καθημερινή χρήση που κάνω εδώ και μήνες, χωρίς greenify, πάντα 3G δίκτυο και data ή wifi ενεργά όταν τα χρειάζομαι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 και το δικό μου SOT αφορούσε την καθημερινή χρήση που κάνω εδώ και μήνες, χωρίς greenify, πάντα 3G δίκτυο και data ή wifi ενεργά όταν τα χρειάζομαι 4 ώρες με 3g on και να χρησιμοποιείται ή απλά να υπάρχει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 4 ώρες με 3g on και να χρησιμοποιείται ή απλά να υπάρχει; τηλ sυνέχεια στο 3g ( ποτέ δεν το γυρνάω σε 2g) με πάνω από 1 ώρα σίγουρα ομιλία και data ανοιχτά - περιοδικά κατά την μέρα επίσης 1 ώρα, wifi ανοιχτό 3-4 ώρες επίσης περιοδικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts