taliban Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Έβαλε κανένας carbon??Διαβάζω καλά λογια μέχρι στιγμής.. Σε σχέση με mahdi?? εγώ την έχω ετοιμη να την μπουμπουνίσω από χτες το βράδυ, επειδή όμως διάβασα κάποια σχόλια για ΄΄παιδικές ασθένειες΄΄ ( μη σωστή παραμετροποιηση nav κουμπιων κλπ ) Λέω να περιμένω 2-3 μέρες ακόμα ..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Έβαλε κανένας carbon??Διαβάζω καλά λογια μέχρι στιγμής.. Σε σχέση με mahdi?? Κ γω ακόμα δεν δοκιμαζω. Ασε να περάσουν λίγες μέρες. Αν κ με τόσο καιρό δεν δικαιολογούνται παιδικές ασθένειες.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Βάλε αυτό που ειναι το color profile απο τον matrix και μου το κράτησε η εφαρμογή όταν φλασαρισα πάλι σεμαφορ. 0 119 119 1 9 8 7 2 1 Μου αρέσει πιο πολύ απ' ότι άλλο έχω δοκιμάσει Όντως από τα καλύτερα profile που έχω δοκιμάσει... Mahdi+ semaphore https://www.dropbox.com/s/zrkww6eeopk40f4/Screenshot_2014-01-31-14-53-30.png Edited January 31, 2014 by jonk Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Με βαλατε στη πρίζα με τα benhmarks! Μετα απο τουλάχιστον 5,6 μηνες εκανα Τώρα χαχα Mahdi &semaphore Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Κ τώρα είδα τη φωτο τραβηξα :D με πήρε ο άλλος πανω στο screenshot χοχο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurochild Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 PA Beta4 / HellsCore b43 / dalvik optimized patch Παράθεση Nexus 4 / powered by hells-Core kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Βλέπω ότι παρόλο που έχετε οι τελευταίοι custom Rom, βγάζετε παρόμοια σκορ με την στοκ+patches. Άρα θέλει ocing και άλλα κόλπα για πάνω από 23.000. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Είχα ακριβως τα δυο setup και το mahdi + sema μου φαινεται πολύ πιο γρηγορο σε σχεση με pa+franco.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 CM11 χρησιμοποιεί κανείς;; Εντυπώσεις; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δεν χρειάζεται απαραίτητα overclocking για μεγαλύτερα σκορ στα benches. Η αύξηση του thermal throttling ορίου που προκύπτει μέσα από undervolting, βοηθάει και αυτή επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 [ATTACH]40784[/ATTACH] Να και γω με purity και semaphore. Και πολύ smooth Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σορρυ, Αλλά αν πιάνει 10000 αντί για 16000 που είναι το νορμάλ, σαφώς και έχει πρόβλημα και θέλει ψάξιμο. Εντάξει το 10.000 το έγραψα με το συμπάθιο που λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 CM11 χρησιμοποιεί κανείς;; Εντυπώσεις; Ναι, την χρησιμοποιούσα από την M1 και μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, όπου και την έβγαλα γιατί νόμιζα πως είχα πρόβλημα με το Location και δεν μπορούσαν τα weather widgets να βρουν το πού βρίσκομαι, αλλά το πρόβλημα το έχω και με την stock, άρα δεν είναι θέμα της CM. Μια χαρά είναι σαν rom, απλά αν είχες πριν CM10.2 θα δεις ότι δεν υπάρχουν ακόμη όλα τα features. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 [ATTACH]40784[/ATTACH] Να και γω με purity και semaphore. Και πολύ smooth Διαφορές από τη stock? Από bugs τι λέει; Σταθερή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Είμαι σε CM11 M2 και ενώ έχω αυτόματη φωτεινότητα, στις ρυθμίσεις μου έχει επιλογή να την αλλάξω εγώ https://s3.amazonaws.com/pushbullet-uploads/ujCKx5M9PrM-c9hOCDJYLPTMnaSsJOYhKIN1wmDU9Dpn/Screenshot_2014-02-01-12-55-00.png . Αφού υποτίθεται είναι αυτόματη γιατί έχει την μπάρα για την ρύθμιση; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Είμαι σε CM11 M2 και ενώ έχω αυτόματη φωτεινότητα, στις ρυθμίσεις μου έχει επιλογή να την αλλάξω εγώ https://s3.amazonaws.com/pushbullet-uploads/ujCKx5M9PrM-c9hOCDJYLPTMnaSsJOYhKIN1wmDU9Dpn/Screenshot_2014-02-01-12-55-00.png . Αφού υποτίθεται είναι αυτόματη γιατί έχει την μπάρα για την ρύθμιση; Μήπως για να ρυθμίσεις την ελάχιστη φωτεινότητα που θες εσύ να φτάνει? Πχ μέχρι 20% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Βγήκε νέα Ρομ anime με multi window κ τέτοια. Δοκιμασε κανεις;; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά πέρασα carbon με semaphore kernel αλλα στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να μπώ στο personalization (carbon fibers, themes) γτ μου λέει οτι η εφαρμογή έχει σταματήσει. Ξέρει κανείς γιατι; Επίσης όταν περναγα carbon κλπ έκανα μ΄νο wipe cache, wipe dalvic cache. Έπρεπε να κάνω και wipe data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά πέρασα carbon με semaphore kernel αλλα στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να μπώ στο personalization (carbon fibers, themes) γτ μου λέει οτι η εφαρμογή έχει σταματήσει. Ξέρει κανείς γιατι; Επίσης όταν περναγα carbon κλπ έκανα μ΄νο wipe cache, wipe dalvic cache. Έπρεπε να κάνω και wipe data? Άμα ερχόσουν από stock Romη ή από κάποια άλλη custom εννοείται ότι έπρεπε να κάνεις wipe system πρώτα και μετά τα υπόλοιπα.cache k dalvik κάνουμε μόνο σε update της ίδιας Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά πέρασα carbon με semaphore kernel αλλα στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να μπώ στο personalization (carbon fibers, themes) γτ μου λέει οτι η εφαρμογή έχει σταματήσει. Ξέρει κανείς γιατι; Επίσης όταν περναγα carbon κλπ έκανα μ΄νο wipe cache, wipe dalvic cache. Έπρεπε να κάνω και wipe data? Αν ησουν απο αλλη ρομ επρεπε να κανεις wipe data.Αν οχι τοτε ξαναφλασαρε τη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Αν ησουν απο αλλη ρομ επρεπε να κανεις wipe data.Αν οχι τοτε ξαναφλασαρε τη Ήμουν από omni. Οπότε ξαναφλασάρω έτσι; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ήμουν από omni. Οπότε ξαναφλασάρω έτσι; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ναι με wipe data.Κρατα ενα backup καλου κακου.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Τι gapps βαλατε για carbon παιδιά; εγώ δεν μπορω να τα κατεβασω με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Τι gapps βαλατε για carbon παιδιά; εγώ δεν μπορω να τα κατεβασω με τπτ απο εδω δοκιμασες? Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Παίδες, η μπαταρία σε semaphore το λέει σε σχέση με stock; Αξίζει γενικά η μετάβαση από stock rooted σε stock & semaphore; Άκυρο: τον δοκιμάζω τώρα :-) Πρώτες εντυπώσεις άριστες. 'Αλλαξα και τα χρωματικά προφίλ με βάση αυτά που γράφετε πριν μερικές σελίδες και η οθόνη μου είναι σαν άλλου κινητού! Πολλά μπράβο στον Στράτο για τη δουλειά του! Edited February 2, 2014 by happydonnut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts