Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Προσπαθώ να γυρίσω απο dalvik σε αrt.και δεν γυρνάει

Όταν το διέγραψες, πηγες μέσα από το framework και έκανες unistall? Ή από εκεί που κάνουμε τις εφαρμογές?

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν το διέγραψες, πηγες μέσα από το framework και έκανες unistall? Ή από εκεί που κάνουμε τις εφαρμογές?

Ναι το είχα κάνει αυτό. Τελικά το ξανακατεβασα, και τα έκανα απο την αρχή και έφτιαξε

Καλημέρα σε όλους τους κατόχους n4. Σκέφτομαι σοβαρά να προβώ στην αγορά του, αλλά με έχουν απογοητεύσει τα χρώματα της οθόνης. Σήμερα το είδα δίπλα σε ένα LG L9 II και η διαφορά είναι αξιοσημείωτη. Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η απόδοση των χρωμάτων; Και αν ναι, πως;Βελτιώνεται με την kitkat; Συγνώμη προκαταβολικά γιατί πιθανολογώ ότι θα έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις μου, αλλά 418 σελίδες είναι πάρα πολλές... :)

Φίλε συγκρίνεις το τούμπανο με το ρεταλι.....

Υπάρχουν κερνελ που με τους ανάλογες εφαρμογές τους κάνεις ότι θες με τα χρώματα, όρεξη και χρόνο να έχεις....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φίλε συγκρίνεις το τούμπανο με το ρεταλι.....

Υπάρχουν κερνελ που με τους ανάλογες εφαρμογές τους κάνεις ότι θες με τα χρώματα, όρεξη και χρόνο να έχεις....

Ομοϊδεάτη(!) φίλε taliban και εμένα μου φάνηκε περίεργη τέτοια διαφορά. Χρόνο έχω!Μπορείς να μου δώσεις κάποιες κατευθύνσεις;Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της οθόνης ανάμεσα σε stock και custom kernel;Π.χ. συγκριτικά με το moto g σε κάποια βίντεο στο youtube, τα χρώματα του n4 εμφανίζονται ξεθωριασμένα...

Edited by stapd_21

Ομοϊδεάτη(!) φίλε taliban και εμένα μου φάνηκε περίεργη τέτοια διαφορά. Χρόνο έχω!Μπορείς να μου δώσεις κάποιες κατευθύνσεις;Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της οθόνης ανάμεσα σε stock και custom kernel;

είναι υποκειμενικό αυτό, υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα , s4-iphone κλπ κλπ κλπ , δες εδω

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/nexus-4-color-settings-spreadsheet-t2039607

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με το τελευταίο test kernel semaphore 2.04, όσες κλήσεις έχω κάνει, δεν έχει κλείσει η οθόνη. Για δείτε το κι εσείς.

Όλα οκ σε εμένα.

Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, συνέδεσα με επιτυχία mouse, φλασάκι και πληκτρολόγιο με χρήση Y-Cable και εγκατάσταση του modified franco από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/kernel-patch-hells-core-kernel-otg-t2586524

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

είναι υποκειμενικό αυτό, υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα , s4-iphone κλπ κλπ κλπ , δες εδω

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/nexus-4-color-settings-spreadsheet-t2039607

Αν περάσω την 4.4, μετά ο franco kernel π.χ. είναι συμβάτος;

Αν περάσω την 4.4, μετά ο franco kernel π.χ. είναι συμβάτος;

Όλοι οι γνωστοί κερνελ είναι πλεον συμβατοί με 4.4,franco,faux,hells,matrix,semaphore..

Με το τελευταίο test kernel semaphore 2.04, όσες κλήσεις έχω κάνει, δεν έχει κλείσει η οθόνη. Για δείτε το κι εσείς.

To ίδιο πρόβλημα και εγώ + κατα την διάρκεια της κλήσης ακούγεται ένας ήχος σαν να καλώ απο παλιό παλμικό τηλέφωνο...Γύρισα σε stock.Όλα αυτά με stock rom.

Και κάτι ακόμη...Tι είναι το art?

To ίδιο πρόβλημα και εγώ + κατα την διάρκεια της κλήσης ακούγεται ένας ήχος σαν να καλώ απο παλιό παλμικό τηλέφωνο...Γύρισα σε stock.Όλα αυτά με stock rom.

Και κάτι ακόμη...Tι είναι το art?

Πληροφορίες για το art εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5005727

sent from my Nexus 4

Καλημέρα,αν και κάτοχος του ν4,δεν εχω πολυασχοληθεί με το ''σπόρ'' του φλασαρίσματος ρομ.Σκέφτομαι να ξεκινήσω ρουτάροντας την συσκεύη μου με το Kingo Android Root,μιας και μου φαίνεται πανεύκολο.Σωστή επιλογή ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος ρούτ?Ευχαριστώ

Έχει κανείς κανένα colour profile για semaphore? Δοκίμασα από έναν πίνακα που κάνει μετατροπή από franco αλλά μου έβγαιναν χάλια μαύρα τα χρώματα.Έχουν αλλάξει οι τιμές για kitkat?

Έχει κανείς κανένα colour profile για semaphore? Δοκίμασα από έναν πίνακα που κάνει μετατροπή από franco αλλά μου έβγαιναν χάλια μαύρα τα χρώματα.Έχουν αλλάξει οι τιμές για kitkat?

Όταν είχα semaphore οι τιμες του πίνακα μετατροπής μου δούλευαν τέλεια..

Όταν είχα semaphore οι τιμες του πίνακα μετατροπής μου δούλευαν τέλεια..

Και εγώ τον είχα δοκιμάσει πιο παλιά αλλά τώρα που έχω κιτκατ έβγαζε άλλα ντάλον,για αυτό ρώτησα

Και εγώ τον είχα δοκιμάσει πιο παλιά αλλά τώρα που έχω κιτκατ έβγαζε άλλα ντάλον,για αυτό ρώτησα

Νομιζω οτι είναι λογικό μιας και στην κικατ αν θυμάμαι έχουμε λίγο καλυτερα χρωματα.

Δημήτρης

Για kit kat μιλάω..

Για iphone χρωματα βαλε στον semaphore manager και στα τρια πεδια rgb : 0 39 119 0 6 0 2 0 2 (προσωπικη αποψη, πολυ ωραιο αποτελεσμα)

Για πιο εντονα amoled βαλε και στα τρια πεδια: 0 119 199 0 0 0 119 7 2

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Για iphone χρωματα βαλε στον semaphore manager και στα τρια πεδια rgb : 0 39 119 0 6 0 2 0 2 (προσωπικη αποψη, πολυ ωραιο αποτελεσμα)

Thanks Gialakias. Στο colour temperature τα αφηνω 255 και τα τρία?

Thanks Gialakias. Στο colour temperature τα αφηνω 255 και τα τρία?

Ναι , μονο το rgb αλλαξε.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Σε trickster έχει παρόμοια λογική;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βάλε αυτό που ειναι το color profile απο τον matrix και μου το κράτησε η εφαρμογή όταν φλασαρισα πάλι σεμαφορ.

0 119 119 1 9 8 7 2 1

Μου αρέσει πιο πολύ απ' ότι άλλο έχω δοκιμάσει

Gilles smiles!

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)