leftko Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Προσπαθώ να γυρίσω απο dalvik σε αrt.και δεν γυρνάει Όταν το διέγραψες, πηγες μέσα από το framework και έκανες unistall? Ή από εκεί που κάνουμε τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Όταν το διέγραψες, πηγες μέσα από το framework και έκανες unistall? Ή από εκεί που κάνουμε τις εφαρμογές? Ναι το είχα κάνει αυτό. Τελικά το ξανακατεβασα, και τα έκανα απο την αρχή και έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλημέρα σε όλους τους κατόχους n4. Σκέφτομαι σοβαρά να προβώ στην αγορά του, αλλά με έχουν απογοητεύσει τα χρώματα της οθόνης. Σήμερα το είδα δίπλα σε ένα LG L9 II και η διαφορά είναι αξιοσημείωτη. Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η απόδοση των χρωμάτων; Και αν ναι, πως;Βελτιώνεται με την kitkat; Συγνώμη προκαταβολικά γιατί πιθανολογώ ότι θα έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις μου, αλλά 418 σελίδες είναι πάρα πολλές... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Φίλε συγκρίνεις το τούμπανο με το ρεταλι..... Υπάρχουν κερνελ που με τους ανάλογες εφαρμογές τους κάνεις ότι θες με τα χρώματα, όρεξη και χρόνο να έχεις.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Φίλε συγκρίνεις το τούμπανο με το ρεταλι..... Υπάρχουν κερνελ που με τους ανάλογες εφαρμογές τους κάνεις ότι θες με τα χρώματα, όρεξη και χρόνο να έχεις.... Ομοϊδεάτη(!) φίλε taliban και εμένα μου φάνηκε περίεργη τέτοια διαφορά. Χρόνο έχω!Μπορείς να μου δώσεις κάποιες κατευθύνσεις;Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της οθόνης ανάμεσα σε stock και custom kernel;Π.χ. συγκριτικά με το moto g σε κάποια βίντεο στο youtube, τα χρώματα του n4 εμφανίζονται ξεθωριασμένα... Edited January 29, 2014 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ομοϊδεάτη(!) φίλε taliban και εμένα μου φάνηκε περίεργη τέτοια διαφορά. Χρόνο έχω!Μπορείς να μου δώσεις κάποιες κατευθύνσεις;Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της οθόνης ανάμεσα σε stock και custom kernel; είναι υποκειμενικό αυτό, υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα , s4-iphone κλπ κλπ κλπ , δες εδω http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/nexus-4-color-settings-spreadsheet-t2039607 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Με το τελευταίο test kernel semaphore 2.04, όσες κλήσεις έχω κάνει, δεν έχει κλείσει η οθόνη. Για δείτε το κι εσείς. Όλα οκ σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, συνέδεσα με επιτυχία mouse, φλασάκι και πληκτρολόγιο με χρήση Y-Cable και εγκατάσταση του modified franco από εδώ: http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/kernel-patch-hells-core-kernel-otg-t2586524 Edited January 29, 2014 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 είναι υποκειμενικό αυτό, υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα , s4-iphone κλπ κλπ κλπ , δες εδω http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/nexus-4-color-settings-spreadsheet-t2039607 Αν περάσω την 4.4, μετά ο franco kernel π.χ. είναι συμβάτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Αν περάσω την 4.4, μετά ο franco kernel π.χ. είναι συμβάτος; Όλοι οι γνωστοί κερνελ είναι πλεον συμβατοί με 4.4,franco,faux,hells,matrix,semaphore.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Όλοι οι γνωστοί κερνελ είναι πλεον συμβατοί με 4.4,franco,faux,hells,matrix,semaphore.. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Με το τελευταίο test kernel semaphore 2.04, όσες κλήσεις έχω κάνει, δεν έχει κλείσει η οθόνη. Για δείτε το κι εσείς. To ίδιο πρόβλημα και εγώ + κατα την διάρκεια της κλήσης ακούγεται ένας ήχος σαν να καλώ απο παλιό παλμικό τηλέφωνο...Γύρισα σε stock.Όλα αυτά με stock rom. Και κάτι ακόμη...Tι είναι το art? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 To ίδιο πρόβλημα και εγώ + κατα την διάρκεια της κλήσης ακούγεται ένας ήχος σαν να καλώ απο παλιό παλμικό τηλέφωνο...Γύρισα σε stock.Όλα αυτά με stock rom. Και κάτι ακόμη...Tι είναι το art? Πληροφορίες για το art εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5005727 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημέρα,αν και κάτοχος του ν4,δεν εχω πολυασχοληθεί με το ''σπόρ'' του φλασαρίσματος ρομ.Σκέφτομαι να ξεκινήσω ρουτάροντας την συσκεύη μου με το Kingo Android Root,μιας και μου φαίνεται πανεύκολο.Σωστή επιλογή ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος ρούτ?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Έχει κανείς κανένα colour profile για semaphore? Δοκίμασα από έναν πίνακα που κάνει μετατροπή από franco αλλά μου έβγαιναν χάλια μαύρα τα χρώματα.Έχουν αλλάξει οι τιμές για kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Έχει κανείς κανένα colour profile για semaphore? Δοκίμασα από έναν πίνακα που κάνει μετατροπή από franco αλλά μου έβγαιναν χάλια μαύρα τα χρώματα.Έχουν αλλάξει οι τιμές για kitkat? Όταν είχα semaphore οι τιμες του πίνακα μετατροπής μου δούλευαν τέλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Όταν είχα semaphore οι τιμες του πίνακα μετατροπής μου δούλευαν τέλεια.. Και εγώ τον είχα δοκιμάσει πιο παλιά αλλά τώρα που έχω κιτκατ έβγαζε άλλα ντάλον,για αυτό ρώτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Και εγώ τον είχα δοκιμάσει πιο παλιά αλλά τώρα που έχω κιτκατ έβγαζε άλλα ντάλον,για αυτό ρώτησα Νομιζω οτι είναι λογικό μιας και στην κικατ αν θυμάμαι έχουμε λίγο καλυτερα χρωματα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Και εγώ τον είχα δοκιμάσει πιο παλιά αλλά τώρα που έχω κιτκατ έβγαζε άλλα ντάλον,για αυτό ρώτησα Για kit kat μιλάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Έχει κανείς κανένα colour profile για semaphore? Δοκίμασα από έναν πίνακα που κάνει μετατροπή από franco αλλά μου έβγαιναν χάλια μαύρα τα χρώματα.Έχουν αλλάξει οι τιμές για kitkat? Για iphone χρωματα βαλε στον semaphore manager και στα τρια πεδια rgb : 0 39 119 0 6 0 2 0 2 (προσωπικη αποψη, πολυ ωραιο αποτελεσμα) Για πιο εντονα amoled βαλε και στα τρια πεδια: 0 119 199 0 0 0 119 7 2 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Για iphone χρωματα βαλε στον semaphore manager και στα τρια πεδια rgb : 0 39 119 0 6 0 2 0 2 (προσωπικη αποψη, πολυ ωραιο αποτελεσμα) Για πιο εντονα amoled βαλε και στα τρια πεδια: 0 119 199 0 0 0 119 7 2 Thanks Gialakias. Στο colour temperature τα αφηνω 255 και τα τρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Thanks Gialakias. Στο colour temperature τα αφηνω 255 και τα τρία? Ναι , μονο το rgb αλλαξε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Για iphone χρωματα βαλε στον semaphore manager και στα τρια πεδια rgb : 0 39 119 0 6 0 2 0 2 (προσωπικη αποψη, πολυ ωραιο αποτελεσμα) Για πιο εντονα amoled βαλε και στα τρια πεδια: 0 119 199 0 0 0 119 7 2 Σε trickster έχει παρόμοια λογική; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Έχει κανείς κανένα colour profile για semaphore? Δοκίμασα από έναν πίνακα που κάνει μετατροπή από franco αλλά μου έβγαιναν χάλια μαύρα τα χρώματα.Έχουν αλλάξει οι τιμές για kitkat? Βάλε αυτό που ειναι το color profile απο τον matrix και μου το κράτησε η εφαρμογή όταν φλασαρισα πάλι σεμαφορ. 0 119 119 1 9 8 7 2 1 Μου αρέσει πιο πολύ απ' ότι άλλο έχω δοκιμάσει Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts