saltofx_v Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Θεωρώ πως αυτή είναι καλύτερη http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021 περασα αυτη την ρομ και ενω ακουω κανονικα τον συνομιλητη , δεν ακουγομαι εγω πολυ καλα. υπαρχει κατι να περασω?καποιο radio ή modem? εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Γιατί δεν κατεβαζετε το official IMG κ τραβιεστε με καθε άλλο ζιπ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Γιατί δεν κατεβαζετε το official IMG κ τραβιεστε με καθε άλλο ζιπ; Ε τι γιατι.Γιατι καλομαθαν και θελουν τα ευκολα.Και μετα ρωτανε ''Γιατι δεν εχω root,ποια ειναι καλυτερη η TWRP ή η CWM κλπ''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 γιατί? γιατί μόνο για ξαναστησεις το κιν.θες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 γιατί? γιατί μόνο για ξαναστησεις το κιν.θες ώρες. Αμα θες όμως να δουλεύει απροβληματιστα η νέα έκδοση αυτό πρεπει να κάνεις. Κ όπως λέει ο firecostas ξεκινάνε ερωτήσεις..Πάμε μορη εθνικαρα!μετα το game έχει φλασαρισμα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Γιατί δεν κατεβαζετε το official IMG κ τραβιεστε με καθε άλλο ζιπ; Για αυτό έχουμε πάρει αυτό το κινητό... Δηλαδή εσύ θα μείνεις με την stock Ron δεν θα δοκιμάσεις άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 σιγα μην αντεξετε με στοκ ρομ :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εγώ λέω αυτή την φορά να φλασαρω franco όταν βγει και να παίξω μπάλα με xposed framework... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 περασα αυτη την ρομ και ενω ακουω κανονικα τον συνομιλητη , δεν ακουγομαι εγω πολυ καλα. υπαρχει κατι να περασω?καποιο radio ή modem? εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Μια χαρά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Μια χαρά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. να ρωτησω κατι...φλασαροντας αυτη τη ρομ περναει και νεος κερνελ?γιατι το κινητο το πηρα προχθες και δεν ξερω τι κερνελ φορουσε...αν ειναι ο μαμα δηλαδη! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 να ρωτησω κατι...φλασαροντας αυτη τη ρομ περναει και νεος κερνελ?γιατι το κινητο το πηρα προχθες και δεν ξερω τι κερνελ φορουσε...αν ειναι ο μαμα δηλαδη! Δεν ξέρω τι kernel φοράει και αν είναι διαφορετικός από αυτόν που ήδη έχεις. Λογικά είναι διαφορετικός, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως εγώ τον 'ξήλωσα' μετά από την πρώτη φόρτιση, όπου και έμαθα ότι μπορώ να flashάρω τον hell-core. Μου δίνει 1.5 ώρα περισσότερο SOT από αυτόν που υπήρχε μέσα στην rom, και μπορώ να αλλάξω και τα χρώματα της οθόνης μέσω του Faux Clock (εφαρμογή από το Market). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Δεν ξέρω τι kernel φοράει και αν είναι διαφορετικός από αυτόν που ήδη έχεις. Λογικά είναι διαφορετικός, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως εγώ τον 'ξήλωσα' μετά από την πρώτη φόρτιση, όπου και έμαθα ότι μπορώ να flashάρω τον hell-core. Μου δίνει 1.5 ώρα περισσότερο SOT από αυτόν που υπήρχε μέσα στην rom, και μπορώ να αλλάξω και τα χρώματα της οθόνης μέσω του Faux Clock (εφαρμογή από το Market). Aναφέρεσαι στην εφαρμογή faux display ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Aναφέρεσαι στην εφαρμογή faux display ? Λογικά στην ίδια αναφερόμαστε, απλά στο shortcut στην homescreen μου τη γράφει ως Fauxclock. Αυτή είναι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxclock Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Λογικά στην ίδια αναφερόμαστε, απλά στο shortcut στην homescreen μου τη γράφει ως Fauxclock. Αυτή είναι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxclock όχι, είναι άλλη, εγώ λέω αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxdisplay&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZWFta2FuZy5mYXV4ZGlzcGxheSJd Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αμα θες όμως να δουλεύει απροβληματιστα η νέα έκδοση αυτό πρεπει να κάνεις. Κ όπως λέει ο firecostas ξεκινάνε ερωτήσεις..Πάμε μορη εθνικαρα!μετα το game έχει φλασαρισμα! Η Εθνικαρα μας πλήρωσε εχθές, άμα συνεχίσουμε έτσι θα το βγάλουμε κούτρα το 5!:lol: Για αυτό έχουμε πάρει αυτό το κινητό... Δηλαδή εσύ θα μείνεις με την stock Ron δεν θα δοκιμάσεις άλλη? Δεν το λέμε γι'αυτό παλικάρι μου.εννοείται ότι θα δοκιμάσεις και θα flashαρεις τα πάντα.Το θέμα είναι να ξέρεις τι κάνεις, γιατί το κάνεις και πως θα σώσεις την κατάσταση σε περίπτωση στραβης.αν μονίμως ψάχνεις τα εύκολα και δεν ανοίξεις λίγο το γνωστικό σου επίπεδο, μετά αρχίζουν τα post τύπου"SOS έκανα αυτό στο κινητό και τώρα δεν ανοίγει SOS" κλπ.γι'αυτό λέμε ψαχτειτε λίγο και αφήστε τα εύκολα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Οπότε επειδή και εγώ προτιμώ να περάσω πάνω από την 4.3 την 4.4 , το έχει κάνει κανείς με το wug toolkit? Ξέρω ότι γίνεται με άλλα toolkit , αλλά έχω μάθει με τον wug. Μιλάω για το factory image φυσικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Οπότε επειδή και εγώ προτιμώ να περάσω πάνω από την 4.3 την 4.4 , το έχει κάνει κανείς με το wug toolkit? Ξέρω ότι γίνεται με άλλα toolkit , αλλά έχω μάθει με τον wug. Μιλάω για το factory image φυσικά. Ναι μια χαρά έγινε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Οπότε επειδή και εγώ προτιμώ να περάσω πάνω από την 4.3 την 4.4 , το έχει κάνει κανείς με το wug toolkit? Ξέρω ότι γίνεται με άλλα toolkit , αλλά έχω μάθει με τον wug. Μιλάω για το factory image φυσικά. Το εκανα εγώ με του skip και κράτησε όλες τις εφαρμογές μου κομπλε λες κ δεν άλλαξε τπτ.Αλλά επειδή είμαι περίεργος εκανα τη χαζομαρα κ το ξαναφλασαρα και τώρα δεν έχω τπτ χοχοχο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το εκανα εγώ με του skip και κράτησε όλες τις εφαρμογές μου κομπλε λες κ δεν άλλαξε τπτ.Αλλά επειδή είμαι περίεργος εκανα τη χαζομαρα κ το ξαναφλασαρα και τώρα δεν έχω τπτ χοχοχο κι εγω φλασαρα το στοκ image της google και τα διεγραψα ολα. αλλα επειδη περιμενω καποια καινουρια custom δε καθομαι να το ξαναστησω παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Κάθε μέθοδος έχει τα "καλά" της και τα "κακά" της, αρκεί ο χρήστης να ξέρει σε κάθε περίπτωση τι κάνει και πώς μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιο πιθανό πρόβλημα. Τελικά δε κρατήθηκα κι εγώ να περιμένω 4.4 Cataclysm ( + hells ) και φλάσαρα το μεσημέρι μέσω TWRP τα ζιπάκια που βγήκαν χθες στο XDA. ( ΠΡΟΣΟΧΗ : Θέλει το τελευταίο TWRP και σε περίπτωση που πάρετε symlink error απλά κάντε unmount/ξετικάρετε τα partitions ) Wipe cache/dalvik/system/factory reset ( τα data δεν τα πείραξα, βαριόμουν :p ) και φλασάρισμα radio,bootloader, ROM,SuperSU ( μετά από nandroid και Τb backup εννοείται ). Όλα καλά, οι εφαρμογές μου και τα δεδομένα επανήλθαν μια χαρά, ελπίζω μόνο να μην έχω πάλι κανένα κουφό θέμα με το καινούργιο radio. Και μετά από όλα αυτά ανακαλύπτω ότι μόλις ανέβηκε Cataclysm 4.4 ... :fool: Λέω να κρατηθώ μέχρι αύριο πριν τη περάσω.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 κι εγω φλασαρα το στοκ image της google και τα διεγραψα ολα. αλλα επειδη περιμενω καποια καινουρια custom δε καθομαι να το ξαναστησω παλι Το εκανα εγώ με του skip και κράτησε όλες τις εφαρμογές μου κομπλε λες κ δεν άλλαξε τπτ.Αλλά επειδή είμαι περίεργος εκανα τη χαζομαρα κ το ξαναφλασαρα και τώρα δεν έχω τπτ χοχοχο Άλλαξε κάτι σχετικά με το ότι αν φλασαρεις τα πάντα εκτός του user.img δεν χάνεις τίποτα; Πώς σας έκατσε η στραβή; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 για να μην χάσετε τίποτα (αν δεν θέλετε) : α) αν χρησιμοποιήσετε την μέθοδο με το flashall , τροποποιείτε τα flash-all.bat και flash-all.sh και σβήνετε το "-w" b) αν φλασάρετε τα εσωτερικά images του επίσημου image, ΔΕΝ φλασάρετε το userdata.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Άλλαξε κάτι σχετικά με το ότι αν φλασαρεις τα πάντα εκτός του user.img δεν χάνεις τίποτα; Πώς σας έκατσε η στραβή; Δεν μου έκατσε στραβη.εγώ ήθελα να τα σβήσω για να μαι καθαρος. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Βγήκε και ενημερωμένη έκδοση 1.7.6 του Wug. Οπότε όλα μπορούν να γίνουν τώρα μια χαρά Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Άλλαξε κάτι σχετικά με το ότι αν φλασαρεις τα πάντα εκτός του user.img δεν χάνεις τίποτα; Πώς σας έκατσε η στραβή; απο κεκτημενη ταχυτητα, ετρεξα το flash-all. εξαλλου τον τελευταιο καιρο εχω αλλαξει πολλες ρομ και τα μονα που εχασα ηταν τα τραγουδια, αλλα χειμωνιασε και δε παω για τρεξιμο οποτε μικρο το κακο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts