Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Θεωρώ πως αυτή είναι καλύτερη

http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021

περασα αυτη την ρομ και ενω ακουω κανονικα τον συνομιλητη , δεν ακουγομαι εγω πολυ καλα.

υπαρχει κατι να περασω?καποιο radio ή modem?

εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί δεν κατεβαζετε το official IMG κ τραβιεστε με καθε άλλο ζιπ;

Ε τι γιατι.Γιατι καλομαθαν και θελουν τα ευκολα.Και μετα ρωτανε ''Γιατι δεν εχω root,ποια ειναι καλυτερη η TWRP ή η CWM κλπ''...

γιατί? γιατί μόνο για ξαναστησεις το κιν.θες ώρες.

Αμα θες όμως να δουλεύει απροβληματιστα η νέα έκδοση αυτό πρεπει να κάνεις. Κ όπως λέει ο firecostas ξεκινάνε ερωτήσεις..Πάμε μορη εθνικαρα!μετα το game έχει φλασαρισμα!

Δημήτρης

Γιατί δεν κατεβαζετε το official IMG κ τραβιεστε με καθε άλλο ζιπ;

Για αυτό έχουμε πάρει αυτό το κινητό...

Δηλαδή εσύ θα μείνεις με την stock Ron δεν θα δοκιμάσεις άλλη?

περασα αυτη την ρομ και ενω ακουω κανονικα τον συνομιλητη , δεν ακουγομαι εγω πολυ καλα.

υπαρχει κατι να περασω?καποιο radio ή modem?

εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?

Μια χαρά, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μια χαρά, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

να ρωτησω κατι...φλασαροντας αυτη τη ρομ περναει και νεος κερνελ?γιατι το κινητο το πηρα προχθες και δεν ξερω τι κερνελ φορουσε...αν ειναι ο μαμα δηλαδη!

να ρωτησω κατι...φλασαροντας αυτη τη ρομ περναει και νεος κερνελ?γιατι το κινητο το πηρα προχθες και δεν ξερω τι κερνελ φορουσε...αν ειναι ο μαμα δηλαδη!

Δεν ξέρω τι kernel φοράει και αν είναι διαφορετικός από αυτόν που ήδη έχεις.

Λογικά είναι διαφορετικός, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως εγώ τον 'ξήλωσα' μετά από την πρώτη φόρτιση, όπου και έμαθα ότι μπορώ να flashάρω τον hell-core. Μου δίνει 1.5 ώρα περισσότερο SOT από αυτόν που υπήρχε μέσα στην rom, και μπορώ να αλλάξω και τα χρώματα της οθόνης μέσω του Faux Clock (εφαρμογή από το Market).

Δεν ξέρω τι kernel φοράει και αν είναι διαφορετικός από αυτόν που ήδη έχεις.

Λογικά είναι διαφορετικός, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως εγώ τον 'ξήλωσα' μετά από την πρώτη φόρτιση, όπου και έμαθα ότι μπορώ να flashάρω τον hell-core. Μου δίνει 1.5 ώρα περισσότερο SOT από αυτόν που υπήρχε μέσα στην rom, και μπορώ να αλλάξω και τα χρώματα της οθόνης μέσω του Faux Clock (εφαρμογή από το Market).

Aναφέρεσαι στην εφαρμογή faux display ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aναφέρεσαι στην εφαρμογή faux display ?

Λογικά στην ίδια αναφερόμαστε, απλά στο shortcut στην homescreen μου τη γράφει ως Fauxclock.

Αυτή είναι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxclock

Λογικά στην ίδια αναφερόμαστε, απλά στο shortcut στην homescreen μου τη γράφει ως Fauxclock.

Αυτή είναι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxclock

όχι, είναι άλλη, εγώ λέω αυτήν

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxdisplay&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZWFta2FuZy5mYXV4ZGlzcGxheSJd

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αμα θες όμως να δουλεύει απροβληματιστα η νέα έκδοση αυτό πρεπει να κάνεις. Κ όπως λέει ο firecostas ξεκινάνε ερωτήσεις..Πάμε μορη εθνικαρα!μετα το game έχει φλασαρισμα!

Η Εθνικαρα μας πλήρωσε εχθές, άμα συνεχίσουμε έτσι θα το βγάλουμε κούτρα το 5!:lol:

Για αυτό έχουμε πάρει αυτό το κινητό...

Δηλαδή εσύ θα μείνεις με την stock Ron δεν θα δοκιμάσεις άλλη?

Δεν το λέμε γι'αυτό παλικάρι μου.εννοείται ότι θα δοκιμάσεις και θα flashαρεις τα πάντα.Το θέμα είναι να ξέρεις τι κάνεις, γιατί το κάνεις και πως θα σώσεις την κατάσταση σε περίπτωση στραβης.αν μονίμως ψάχνεις τα εύκολα και δεν ανοίξεις λίγο το γνωστικό σου επίπεδο, μετά αρχίζουν τα post τύπου"SOS έκανα αυτό στο κινητό και τώρα δεν ανοίγει SOS" κλπ.γι'αυτό λέμε ψαχτειτε λίγο και αφήστε τα εύκολα ;)

Οπότε επειδή και εγώ προτιμώ να περάσω πάνω από την 4.3 την 4.4 , το έχει κάνει κανείς με το wug toolkit?

Ξέρω ότι γίνεται με άλλα toolkit , αλλά έχω μάθει με τον wug.

Μιλάω για το factory image φυσικά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οπότε επειδή και εγώ προτιμώ να περάσω πάνω από την 4.3 την 4.4 , το έχει κάνει κανείς με το wug toolkit?

Ναι μια χαρά έγινε..

Το εκανα εγώ με του skip και κράτησε όλες τις εφαρμογές μου κομπλε λες κ δεν άλλαξε τπτ.Αλλά επειδή είμαι περίεργος εκανα τη χαζομαρα κ το ξαναφλασαρα και τώρα δεν έχω τπτ χοχοχο

Δημήτρης

Το εκανα εγώ με του skip και κράτησε όλες τις εφαρμογές μου κομπλε λες κ δεν άλλαξε τπτ.Αλλά επειδή είμαι περίεργος εκανα τη χαζομαρα κ το ξαναφλασαρα και τώρα δεν έχω τπτ χοχοχο

κι εγω φλασαρα το στοκ image της google και τα διεγραψα ολα. αλλα επειδη περιμενω καποια καινουρια custom δε καθομαι να το ξαναστησω παλι

Κάθε μέθοδος έχει τα "καλά" της και τα "κακά" της, αρκεί ο χρήστης να ξέρει σε κάθε περίπτωση τι κάνει και πώς μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιο πιθανό πρόβλημα.

Τελικά δε κρατήθηκα κι εγώ να περιμένω 4.4 Cataclysm ( + hells ) και φλάσαρα το μεσημέρι μέσω TWRP τα ζιπάκια που βγήκαν χθες στο XDA.

( ΠΡΟΣΟΧΗ : Θέλει το τελευταίο TWRP και σε περίπτωση που πάρετε symlink error απλά κάντε unmount/ξετικάρετε τα partitions )

Wipe cache/dalvik/system/factory reset ( τα data δεν τα πείραξα, βαριόμουν :p ) και φλασάρισμα radio,bootloader, ROM,SuperSU

( μετά από nandroid και Τb backup εννοείται ).

Όλα καλά, οι εφαρμογές μου και τα δεδομένα επανήλθαν μια χαρά, ελπίζω μόνο να μην έχω πάλι κανένα κουφό θέμα με το καινούργιο radio.

Και μετά από όλα αυτά ανακαλύπτω ότι μόλις ανέβηκε Cataclysm 4.4 ... :fool:

Λέω να κρατηθώ μέχρι αύριο πριν τη περάσω.....:D

κι εγω φλασαρα το στοκ image της google και τα διεγραψα ολα. αλλα επειδη περιμενω καποια καινουρια custom δε καθομαι να το ξαναστησω παλι

Άλλαξε κάτι σχετικά με το ότι αν φλασαρεις τα πάντα εκτός του user.img δεν χάνεις τίποτα;

Πώς σας έκατσε η στραβή;

Amazon Fire stick 4k max

για να μην χάσετε τίποτα (αν δεν θέλετε) :

α) αν χρησιμοποιήσετε την μέθοδο με το flashall , τροποποιείτε τα flash-all.bat και flash-all.sh και σβήνετε το "-w"

b) αν φλασάρετε τα εσωτερικά images του επίσημου image, ΔΕΝ φλασάρετε το userdata.img

Άλλαξε κάτι σχετικά με το ότι αν φλασαρεις τα πάντα εκτός του user.img δεν χάνεις τίποτα;

Πώς σας έκατσε η στραβή;

Δεν μου έκατσε στραβη.εγώ ήθελα να τα σβήσω για να μαι καθαρος.

Δημήτρης

Βγήκε και ενημερωμένη έκδοση 1.7.6 του Wug. Οπότε όλα μπορούν να γίνουν τώρα μια χαρά

Amazon Fire stick 4k max

Πώς σας έκατσε η στραβή;

απο κεκτημενη ταχυτητα, ετρεξα το flash-all. εξαλλου τον τελευταιο καιρο εχω αλλαξει πολλες ρομ και τα μονα που εχασα ηταν τα τραγουδια, αλλα χειμωνιασε και δε παω για τρεξιμο οποτε μικρο το κακο!

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)