Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

τι εννοείς cwm?απλα κατευαζεις Ρομ και gapps και τα φλασαρεις η απο twrp recovery η από cwm

Εννοεί ότι προσπάθησε να το φλασάρει με twr και του έβγαλε "failed", όπως και στους περισσότερους.

Αν θέλεις ακόμα να το δεις μπορείς με αυτή τη εφαρμογή να αλλάξεις εύκολα recovery.

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+play+recovery+tools /URL]

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

νομιζω υπαρχουν θεματακια με το ρουτ..μηπως να περιμενουμε λιγο?

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο θέμα με το root!!

Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι το γνωστό FC που κάνει το Calendar, και τα μεγάλα εικονίδια (συνηθίζονται) στον stock launcher. Αν βάλεις φυσικά κάποιον άλλο, δεν υπάρχει θέμα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

περασα και γω...εχει χαζο σημα τελειως στην αρχη..απορω γιατι δε κρατησε το κανονικο..

ωραιος launcher..Appleιζει λιγακι.. :p

να δουμε πως θα τα παει!

Vamos Aris

ελαφρως laggy

εσεις τι λετε?

Εχω παρατηρήσει lag που στην 4.3 δεν υπήρχε, στο G+. Κάπου αλλού δεν έχω προσέξει.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως είχα δύο pm στο Facebook και ειδοποίηση στο κινητό δεν μου ήρθε !!

Εγώ πάντως γύρισα ήδη πίσω slim bean.. Δε με βόλεψε..

Επειδή έχω σκάσει.. Σε μερικές εφαρμογές μου έβγαζε μια επιλογή με 3 βουλιτσες.. Πχ στο Facebook.. Τώρα δε βλέπω πως το ενεργοποιώ.. Any help?

Vamos Aris

Εννοεις το menu key(3 dots);που ειναι στην navigation bar και λειτουργει ακριβως οπως οι 3 τελιτσες στον app drawer,chrome κτλ. και στο facebook τις δειχνει αλλα αν τις απενεγοποιησω δεν υπαρχουν αντιστοιχες. εγω τις εχω ενεργοποιημενο μεσω του gravity.

Γενικα βλεπω στη 4.4 η google πηρε ιδεες απο mod αλλων?

gyes επειδή ο κερνελ μου δεν ρίχνει την ταχύτητα του όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να δουλεύει όπως ήταν stock?

μάλλον με βλέπω να μένω στην 4.3.1 μέχρι το team της carbon βγάλει 4.4, από αυτά που διάβασα και είδα για την 4.4 δεν τρελάθηκα εξάλλου είμαι και συνηθισμένος....την 4.3 την πέρασα τον Σεπτέμβρη :lol::lol:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πως μπορω να γυρισω στην 4.3 μεχρι να βγει μια σταθερη 4.4; Δηλαδη μπορω με καποιο toolkit να κανω root και να περασω το recovery παλι ;
Digital-Doctor.blogspot.gr

Πως μπορω να γυρισω στην 4.3 μεχρι να βγει μια σταθερη 4.4; Δηλαδη μπορω με καποιο toolkit να κανω root και να περασω το recovery παλι ;

Φυσικά κ μπορείς.κατέβασε το official img ,κ με ενα τουλκιτ φλασαρε το.αλλά πρόσεχε τα αρχεία σου μη τα χάσεις.ψάξε πιο πίσω γτ ενα αρχειακό δεν το βάζεις για να μην χαθούν τα αρχεία σου.Μετα κανονικά περνας recovery ,root

Δημήτρης

Καλημέρα... Μια πιο σταθερή έκδοση 4.4 για τους ανυπόμονους (σαν κ εμένα) εδώ.. Δεν είναι AOSP αλλά Ported απο το 5αρι..... Μέχρι στιγμής όλα καλά...

Καλημέρα... Μια πιο σταθερή έκδοση 4.4 για τους ανυπόμονους (σαν κ εμένα) εδώ.. Δεν είναι AOSP αλλά Ported απο το 5αρι..... Μέχρι στιγμής όλα καλά...

αυτή έβαλε ο Blade και την ξήλωσε αμέσως :rolleyes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

χαχαχαχα! Δεν το είχα προσέξει... Πάντως την έχω ένα 2ωρο τώρα και δουλεύει καλά.. Ούτε FC το Calendar, GPS κανονικά.......

Εντάξει λογικό είναι να χουν θεματακια τα builds.υπομονή μέχρι τα επίσημα img!κ γω παραμενω στην παλιά έκδοση,δεν δοκιμαζω τπτ ακομα

Δημήτρης

Εντάξει λογικό είναι να χουν θεματακια τα builds.υπομονή μέχρι τα επίσημα img!κ γω παραμενω στην παλιά έκδοση,δεν δοκιμαζω τπτ ακομα

δεν αποτρέπω κανέναν, απλά ενημερώνω μιας και ο χρήστης -ξενύχτης, κοιμάται ακόμα :)

δεν αποτρέπω κανέναν, απλά ενημερώνω μιας και ο χρήστης -ξενύχτης, κοιμάται ακόμα :)

Ναι ρε εννοείται!ποιος είναι ο ξενυχτης;;:D

Δημήτρης

αααααα και μην ξεχάσω.....

εγώ έχω κάνει το εξής κουφό που δεν τον θυμόμουν....έχω 2 recovery και twrp και cwm, το διαπίστωσα όταν πήγα μέσω της rom manager να αναβαθμήσω την cwm πράγμα αδύνατο τελικά. Βέβαια όταν μπάινω σε recovery μου εμφανίζει ότι έχω την cwm , το θέμα είναι λοιπόν ότι δεν μπορώ να κάνω update την cwm και δεν μπορώ να βρω λύση εύκολη ώστε να εξαφανίσω την twrp

Ναι ρε εννοείται!ποιος είναι ο ξενυχτης;;:D

το party animal της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο...... Βlade :lol::lol::lol::lol:

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

χαχαχαχα! Δεν το είχα προσέξει... Πάντως την έχω ένα 2ωρο τώρα και δουλεύει καλά.. Ούτε FC το Calendar, GPS κανονικά.......

Με το full gapps που έχει βγει από τα μεσάνυχτα, δεν υπάρχει πλέον FC στο Calendar και στην AOSP rom.

το party animal της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο...... Βlade :lol::lol::lol::lol:

Αχαχα Ελα πήγε μεσημέρι ξύπνα τον

Δημήτρης

Εννοεις το menu key(3 dots);που ειναι στην navigation bar και λειτουργει ακριβως οπως οι 3 τελιτσες στον app drawer,chrome κτλ. και στο facebook τις δειχνει αλλα αν τις απενεγοποιησω δεν υπαρχουν αντιστοιχες. εγω τις εχω ενεργοποιημενο μεσω του gravity.

Γενικα βλεπω στη 4.4 η google πηρε ιδεες απο mod αλλων?

Αυτό ναι. Δε βρήκα τρόπο εκείνη την ώρα, μου την έσπασε και το lag της kit kat και επέστρεψα σε slim bean..

Γκρρρρ κατάφερε και με ξύπνησε ο σεργουλοπουλος...

Εντυπώσεις..

Lag αρκετό, λογικό πιστεύω αφού είναι ατσαλο πορτ, απουσία ρυθμίσεων γενικά, λογικό επίσης αλλά υπολόγιζα να είναι πιο εξελιγμένη. Αντιθέτως μου φαίνεται ότι applιζει αρκετά, ειδικά ο launcher..

Ωραίος, απλός με μεγάλα εικονίδια. Και μόνο με τις εφαρμογές, τα widget τα βρίσκεις αλλού.. Αλλά με μηδενική παράμετροποίηση.. Αν βγει αντίστοιχος launcher, τον έχω βάλει

Μπαταρία φαγωνεται εύκολα νομίζω..

Θα κάνω υπομονή μάλλον για μια καλή ρομ.

Vamos Aris

Φυσικά κ μπορείς.κατέβασε το official img ,κ με ενα τουλκιτ φλασαρε το.αλλά πρόσεχε τα αρχεία σου μη τα χάσεις.ψάξε πιο πίσω γτ ενα αρχειακό δεν το βάζεις για να μην χαθούν τα αρχεία σου.Μετα κανονικά περνας recovery ,root

Υπαρχει πουθενα οδηγος ;

Ευχαριστω.

Digital-Doctor.blogspot.gr

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)