noisex Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 τι εννοείς cwm?απλα κατευαζεις Ρομ και gapps και τα φλασαρεις η απο twrp recovery η από cwm Εννοεί ότι προσπάθησε να το φλασάρει με twr και του έβγαλε "failed", όπως και στους περισσότερους. Αν θέλεις ακόμα να το δεις μπορείς με αυτή τη εφαρμογή να αλλάξεις εύκολα recovery. https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+play+recovery+tools /URL] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 νομιζω υπαρχουν θεματακια με το ρουτ..μηπως να περιμενουμε λιγο? Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο θέμα με το root!! Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι το γνωστό FC που κάνει το Calendar, και τα μεγάλα εικονίδια (συνηθίζονται) στον stock launcher. Αν βάλεις φυσικά κάποιον άλλο, δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ρε παιδια εγω ξεχασα να περασω gapps και για καποιο λογο δεν εχω πλεον recovery, τι κανω τωρα ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 περασα και γω...εχει χαζο σημα τελειως στην αρχη..απορω γιατι δε κρατησε το κανονικο.. ωραιος launcher..Appleιζει λιγακι.. :p να δουμε πως θα τα παει! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Baseband version είναι η ίδια με την 4.3; Δεν θα έπρεπε να είναι διαφορετική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 ελαφρως laggy εσεις τι λετε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 ελαφρως laggy εσεις τι λετε? Εχω παρατηρήσει lag που στην 4.3 δεν υπήρχε, στο G+. Κάπου αλλού δεν έχω προσέξει. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως είχα δύο pm στο Facebook και ειδοποίηση στο κινητό δεν μου ήρθε !! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εγώ πάντως γύρισα ήδη πίσω slim bean.. Δε με βόλεψε.. Επειδή έχω σκάσει.. Σε μερικές εφαρμογές μου έβγαζε μια επιλογή με 3 βουλιτσες.. Πχ στο Facebook.. Τώρα δε βλέπω πως το ενεργοποιώ.. Any help? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εννοεις το menu key(3 dots);που ειναι στην navigation bar και λειτουργει ακριβως οπως οι 3 τελιτσες στον app drawer,chrome κτλ. και στο facebook τις δειχνει αλλα αν τις απενεγοποιησω δεν υπαρχουν αντιστοιχες. εγω τις εχω ενεργοποιημενο μεσω του gravity. Γενικα βλεπω στη 4.4 η google πηρε ιδεες απο mod αλλων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 gyes επειδή ο κερνελ μου δεν ρίχνει την ταχύτητα του όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να δουλεύει όπως ήταν stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 μάλλον με βλέπω να μένω στην 4.3.1 μέχρι το team της carbon βγάλει 4.4, από αυτά που διάβασα και είδα για την 4.4 δεν τρελάθηκα εξάλλου είμαι και συνηθισμένος....την 4.3 την πέρασα τον Σεπτέμβρη :lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πως μπορω να γυρισω στην 4.3 μεχρι να βγει μια σταθερη 4.4; Δηλαδη μπορω με καποιο toolkit να κανω root και να περασω το recovery παλι ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πως μπορω να γυρισω στην 4.3 μεχρι να βγει μια σταθερη 4.4; Δηλαδη μπορω με καποιο toolkit να κανω root και να περασω το recovery παλι ; Φυσικά κ μπορείς.κατέβασε το official img ,κ με ενα τουλκιτ φλασαρε το.αλλά πρόσεχε τα αρχεία σου μη τα χάσεις.ψάξε πιο πίσω γτ ενα αρχειακό δεν το βάζεις για να μην χαθούν τα αρχεία σου.Μετα κανονικά περνας recovery ,root Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλημέρα... Μια πιο σταθερή έκδοση 4.4 για τους ανυπόμονους (σαν κ εμένα) εδώ.. Δεν είναι AOSP αλλά Ported απο το 5αρι..... Μέχρι στιγμής όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλημέρα... Μια πιο σταθερή έκδοση 4.4 για τους ανυπόμονους (σαν κ εμένα) εδώ.. Δεν είναι AOSP αλλά Ported απο το 5αρι..... Μέχρι στιγμής όλα καλά... αυτή έβαλε ο Blade και την ξήλωσε αμέσως :rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 αυτή έβαλε ο Blade και την ξήλωσε αμέσως :rolleyes: χαχαχαχα! Δεν το είχα προσέξει... Πάντως την έχω ένα 2ωρο τώρα και δουλεύει καλά.. Ούτε FC το Calendar, GPS κανονικά....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 αυτή έβαλε ο Blade και την ξήλωσε αμέσως :rolleyes: Εντάξει λογικό είναι να χουν θεματακια τα builds.υπομονή μέχρι τα επίσημα img!κ γω παραμενω στην παλιά έκδοση,δεν δοκιμαζω τπτ ακομα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εντάξει λογικό είναι να χουν θεματακια τα builds.υπομονή μέχρι τα επίσημα img!κ γω παραμενω στην παλιά έκδοση,δεν δοκιμαζω τπτ ακομα δεν αποτρέπω κανέναν, απλά ενημερώνω μιας και ο χρήστης -ξενύχτης, κοιμάται ακόμα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 δεν αποτρέπω κανέναν, απλά ενημερώνω μιας και ο χρήστης -ξενύχτης, κοιμάται ακόμα :) Ναι ρε εννοείται!ποιος είναι ο ξενυχτης;;:D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) αααααα και μην ξεχάσω..... εγώ έχω κάνει το εξής κουφό που δεν τον θυμόμουν....έχω 2 recovery και twrp και cwm, το διαπίστωσα όταν πήγα μέσω της rom manager να αναβαθμήσω την cwm πράγμα αδύνατο τελικά. Βέβαια όταν μπάινω σε recovery μου εμφανίζει ότι έχω την cwm , το θέμα είναι λοιπόν ότι δεν μπορώ να κάνω update την cwm και δεν μπορώ να βρω λύση εύκολη ώστε να εξαφανίσω την twrp Ναι ρε εννοείται!ποιος είναι ο ξενυχτης;;:D το party animal της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο...... Βlade :lol::lol::lol::lol: Edited November 14, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την dirty και omni rom? Πρεπει κατι να φλασαρω δεν γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 χαχαχαχα! Δεν το είχα προσέξει... Πάντως την έχω ένα 2ωρο τώρα και δουλεύει καλά.. Ούτε FC το Calendar, GPS κανονικά....... Με το full gapps που έχει βγει από τα μεσάνυχτα, δεν υπάρχει πλέον FC στο Calendar και στην AOSP rom. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 το party animal της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο...... Βlade :lol::lol::lol::lol: Αχαχα Ελα πήγε μεσημέρι ξύπνα τον Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εννοεις το menu key(3 dots);που ειναι στην navigation bar και λειτουργει ακριβως οπως οι 3 τελιτσες στον app drawer,chrome κτλ. και στο facebook τις δειχνει αλλα αν τις απενεγοποιησω δεν υπαρχουν αντιστοιχες. εγω τις εχω ενεργοποιημενο μεσω του gravity. Γενικα βλεπω στη 4.4 η google πηρε ιδεες απο mod αλλων? Αυτό ναι. Δε βρήκα τρόπο εκείνη την ώρα, μου την έσπασε και το lag της kit kat και επέστρεψα σε slim bean.. Γκρρρρ κατάφερε και με ξύπνησε ο σεργουλοπουλος... Εντυπώσεις.. Lag αρκετό, λογικό πιστεύω αφού είναι ατσαλο πορτ, απουσία ρυθμίσεων γενικά, λογικό επίσης αλλά υπολόγιζα να είναι πιο εξελιγμένη. Αντιθέτως μου φαίνεται ότι applιζει αρκετά, ειδικά ο launcher.. Ωραίος, απλός με μεγάλα εικονίδια. Και μόνο με τις εφαρμογές, τα widget τα βρίσκεις αλλού.. Αλλά με μηδενική παράμετροποίηση.. Αν βγει αντίστοιχος launcher, τον έχω βάλει Μπαταρία φαγωνεται εύκολα νομίζω.. Θα κάνω υπομονή μάλλον για μια καλή ρομ. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Φυσικά κ μπορείς.κατέβασε το official img ,κ με ενα τουλκιτ φλασαρε το.αλλά πρόσεχε τα αρχεία σου μη τα χάσεις.ψάξε πιο πίσω γτ ενα αρχειακό δεν το βάζεις για να μην χαθούν τα αρχεία σου.Μετα κανονικά περνας recovery ,root Υπαρχει πουθενα οδηγος ; Ευχαριστω. Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts