prioxxx Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Όταν λες τίποτα, εννοείς το 1.2%/ώρα που έχω δει; Με το μάτι σ λεω μπακαλιστικα.Με πρόγραμμα δεν το χω δει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 το έχω ξαναπει. συγκεκριμένα το δικό μου σε μια Ρομ που την άλλαξα αμέσως είχε πάει χωρίς κανένα απολύτως λόγο στους 55 ενώ ειμουνα στην αρχική οθονη . συνήθως μέχρι 42-44 max ενω φορτίζει και το δουλευεις είναι καλά από κει και πάνω.. και όταν λέμε 40 εννοούμε θερμοκρασία μπαταρίας του επεξεργαστή θα είναι πάνω από 10 βαθμούς υψηλότερη. γιαυτό βαλτε το cool tool που δείχνει συνεχώς θερμοκρασία και ότι άλλο θέλουμε. Exω tool θερμοκρασιας gpu και μπαταριας. Μεχρι 114 εχω δει και σε νορμαλ browsing 70αρια (gpu). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 μπορει να μου εξηγησει καποιος το dirty flash γιατι εχω περασμενει την pac rom εαν παω να της κανω αναβαθμιση δεν μου δουλευει το wifi το ιδιο παθαινω και με wipe για να περασω αλλη rom πχ carbon,απο οτι διαβασα κατι με το franco kernel φταει αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω,να πω οτι οταν παω πλεον να περασω franco kernel μου χαλαει τα χρωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 μπορει να μου εξηγησει καποιος το dirty flash γιατι εχω περασμενει την pac rom εαν παω να της κανω αναβαθμιση δεν μου δουλευει το wifi το ιδιο παθαινω και με wipe για να περασω αλλη rom πχ carbon,απο οτι διαβασα κατι με το franco kernel φταει αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω,να πω οτι οταν παω πλεον να περασω franco kernel μου χαλαει τα χρωματα από ρομ σε ρομ θέλει full wipe, όχι dirty Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 από ρομ σε ρομ θέλει full wipe, όχι dirty το ξερω full εκανα στην carbon και παλι τα ιδια ενω οταν αναβαθμιζω την pac κανω dalvik & cashe για αυτο λεω μηπως θελει dirty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Λογικά αύριο θα βγει η 4.4 λίγο πριν την παρουσίαση ; όσοι έχουμε κάνει root και λοιπά, θα μπορούμε να την περάσουμε όπως έγινε με την 4.3 από το recovery ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδιά έχει κανείς την στοκ recovery σε flash flashable zip να την περάσω από custom recovery για να είναι έτοιμος για 4.4; δεν έχω διαθέσιμο pc για flash από εκεί Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδιά έχει κανείς την στοκ recovery σε flash flashable zip να την περάσω από custom recovery για να είναι έτοιμος για 4.4; δεν έχω διαθέσιμο pc για flash από εκεί Το εχουμε πει πολλες φορες και θα το ξαναπω. ΔΕΝ χρειαζεται, αν εχεις μονο custom recovery περναει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδιά έχει κανείς την στοκ recovery σε flash flashable zip να την περάσω από custom recovery για να είναι έτοιμος για 4.4; δεν έχω διαθέσιμο pc για flash από εκεί Για την 4.3 δεν θυμάμαι να χρειάστηκε να περάσω στοκ recovery. Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεται; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Για την 4.3 δεν θυμάμαι να χρειάστηκε να περάσω στοκ recovery. Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεται; Δεν είμαι σίγουρος.. στο μικρό τελευταίο update που έγινε στην 4.3 δεν είχα πρόβλημα στο μεγαλο όμως ota σε 4.3 είχα πρόβλημα.. Βέβαιο μπορεί να έφταιγε κατι άλλο..xda μεριά άλλοι λέμε ότι θέλει στοκ άλλοι όχι Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 kit kat video στο nexus μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 για κάθε ενδιαφερόμενο........ https://developers.google.com/android/nexus/images Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 για κάθε ενδιαφερόμενο........ https://developers.google.com/android/nexus/images Άντε να δω και το Nexus 4 στην λίστα μαζί με το 4.4 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Λατρεία είναι το kit Kat! Μου αρέσουν πολύ οι αισθητικές αλλαγές. Τα animations, η γραμματοσειρά, η ενοποίηση του hangouts με τα sms. Κρατάω την aosp έκδοση μέχρι να φανεί το στοκ image, για να είναι πιο σταθερά τα πράγματα και να επιστρέψουν κάποια που λείπουν από aosp. Να δούμε και τον νεο kernel ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 πιστεύω ότι η θα αργησουμε η δεν θα πάρουμε καθόλου τον νέο κερνελ όπως έγινε και με το g nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Γιατί όχι; Τί σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; Btw ωραίο το βιντεάκι. Το χάζευα όσο φλασάριζα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εμείς που έχουμε twr πως πάμε σε cwm για να την δούμε; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Κατεβάζεις το zip και το flashαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Δημήτρη πάνε twrp και φλασαρε και εγω twrp εχω. noisex το galaxy nexus κοιτά μπορεί να τον πάρουμε άλλα αργότερα αν μας τα δώσουν όλα μαζί και κιτ κατ και κερνελ με τι θα μοστραρει το 5αρι..? να σαι καλά για το σχόλιο, τη 4.4 την έβαλα για 1 ώρα να την δω και ήρθα πίσω στη slim. με τη ευκαιρία έκανα και το βιντεακι. κάποια κόλπα από το κιτ κατ είναι apk http://www.phonearena.com/news/How-to-install-the-Google-Experience-Launcher-and-new-apps-from-Android-4.4-KitKat_id48969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Κατεβάζεις το zip και το flashαρεις Μπαίνω στο twr και φλασαρω το cwm και όποιο θέλω όπως και το touch; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 τι εννοείς cwm?απλα κατευαζεις Ρομ και gapps και τα φλασαρεις η απο twrp recovery η από cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 νομιζω υπαρχουν θεματακια με το ρουτ..μηπως να περιμενουμε λιγο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 νομιζω υπαρχουν θεματακια με το ρουτ..μηπως να περιμενουμε λιγο? εγώ ακολουθώ τις προτάσεις του party animal φίλου μου :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 τι εννοείς cwm?απλα κατευαζεις Ρομ και gapps και τα φλασαρεις η απο twrp recovery η από cwm μου έβγαζε failed στο twr έβαλα το cwm από το rom manager και μετά flash 4.4 και όλα μια χαρά αλλά έχασα το recovery από ότι είδα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 εγώ ακολουθώ τις προτάσεις του party animal φίλου μου :) αν ειμαι εγω παρτυ ανιμαλ..εσυ εισαι...ο σεργουλοπουλος..χαχα! την κατεβαζω βασικα να υπαρχει..και βλεπουμε. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts