taliban Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ίσα που δε θα έχει και σήμα μετά άμα τα κάνει όλα αυτά.Αφού είπαμε, μετά από Franco θέλει η stock kernel η dirty flash την Rom γιατί ο kernel του Franco έχει τροποποιημένο ramdisk.Στο ανάποδο δεν έχει θέμα.Επίσης μην ξαναπείτε για wipes σε flashing kernel.Είναι παντελώς αχρείαστα. διίστανται οι απόψεις για το θέμα των wipes, κακό πάντως δεν κάνουν πιστεύω, τώρα στο άλλο έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει μιας και τον φράνκο τον έχω αφήσει από καιρό , άρα αν κάνει την ίδια διαδικασία που ανέφερα αλλά περνόντας τον στοκ δεν θα του κρατήσει το setting ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 διίστανται οι απόψεις για το θέμα των wipes, κακό πάντως δεν κάνουν πιστεύω, τώρα στο άλλο έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει μιας και τον φράνκο τον έχω αφήσει από καιρό , άρα αν κάνει την ίδια διαδικασία που ανέφερα αλλά περνόντας τον στοκ δεν θα του κρατήσει το setting ? Όχι δεν θα τα κρατήσει τα χρώματα γιατί είναι feature του kernel και ο στοκ δεν το έχει.οπότε κατεβάζεις trickster και βάζεις pa halfbreed και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ίσα που δε θα έχει και σήμα μετά άμα τα κάνει όλα αυτά.Αφού είπαμε, μετά από Franco θέλει η stock kernel η dirty flash την Rom γιατί ο kernel του Franco έχει τροποποιημένο ramdisk.Στο ανάποδο δεν έχει θέμα.Επίσης μην ξαναπείτε για wipes σε flashing kernel.Είναι παντελώς αχρείαστα. Είμαι από την 1η πρώτη μέρα με Franco, και έτσι πρώτη φορά δοκιμάζοντας να αλλάξω kernel, είδα ψάχνοντας στο google και στο xda πως πολλοί έκαναν τα δύο wipes που έγραψα και γι' αυτό τα έκανα κι εγώ. Πάντως, stock kernel ή dirty flash την CM που χρησιμοποιώ δεν έκανα, και απ' ότι φαίνεται δεν έχω πρόβλημα !! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλησπέρα παιδιά, εδώ και λίγο καιρό είμαι κάτοχος ενός nexus 4 κι εγώ απόλυτα ικανοποιημένος από το κινητάκι (ντάξει κάποια πράγματα θα ήθελα να είναι λίγο καλύτερα, αλλά ήξερα από πριν τι έπαιρνα, όποτε μια χαρά) αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος/εφαρμογή ώστε να έχω ηχογράφηση κλήσεων είμαι με 4.3 stocκ, rooted κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πρόσθεσαν pie στην dirty unicorns. φιλέ μου μήπως μπορείς λίγο να με διαφωτισεις. πιο pie έχει? το κουτσουρεμενο της τελευταίας carbon η σαν της slim? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 φιλέ μου μήπως μπορείς λίγο να με διαφωτισεις. πιο pie έχει? το κουτσουρεμενο της τελευταίας carbon η σαν της slim? ευχαριστώ. Της pa έχει..Πέρασε την δεν χάνεις κάτι,είναι απίστευτη και μέχρι στιγμής απροβληματιστη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Δεν το έχει πάθει άλλος? Κοίτα μια και στο thread του Franco και στου Στράτου στο xda και αν είσαι ο μόνος σου χαρίζω το nexus μου.Αυτό που έχεις έχει συζητηθεί άπειρες φορές και είναι γνωστό θέμα της cm από τότε που αποφάσισαν να ασχοληθούν με caf.κοίτα στο xda για colorfix.zip.αν δεν γίνει ή κόψε την cm η τους kernel που δεν το υποστηρίζουν.Δηλαδή όλους. Τι νέο ήταν και τούτο;; τέρμα δηλαδή η στήριξη για άλλους πυρήνες;; το μόνο που δεν θέλω τώρα είναι να ξαναστήνω το κινητό μου!! Άσε που η cm σου έδινε μια αίσθηση εργοστασιακή!! Τεσπα θα ψάξω και στο xda και βλέπουμε!! Ευχαριστώ! Edit: οκ, δούλεψε το zip μια χαρά!! Edited October 15, 2013 by lavramid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 δεν ειναι κακο παντως τα wipes,αρκει να μην ειναι πολυ συχνα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Πάντως εγώ cm με Franco έχω και με το colorfix δεν έχω κάποιο πρόβλημα και απ'οτι διαβασα το colorfix δε λειτουργεί αρνητικά στην απόδοση της Ρομ. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ένα περιέργο τώρα τελευταία: Ενώ είχα απενεργοποιήσει το Halo από τότε που είχα πρωτοπεράσει την rom (PA), τελευταία εμφανίζεται από μόνο του. Δηλαδή αν λάβω ένα μήνυμα στο viber ενώ είμαι σε κλήση, το μήνυμα δεν θα εμφανιστεί απλά στις ειδοποιήσεις αλλα και σε μορφή Halo (μικρογραφία) ενώ θα εμφανιστεί και η κλασσική μπλέ κουκίδα! Νομίζω ότι ξεκίνησε από τότε που άλλαξα kernel πηγαίνοντας από αυτόν με τον οποίο έρχεται η PA σε hell's αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος, μπορεί να σχετίζεται αυτή η αλλαγή (και η εγκατάσταση του trickster mod) με την επανεμφάνιση του Halo ενώ το είχα απενεργοποιημένο τόσο καιρό; Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν έχω custom rom και θέλω να περάσω αλλά custom κάνω πάλι factory reset ; Κάνεις ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ναι βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν έχω custom rom και θέλω να περάσω αλλά custom κάνω πάλι factory reset ; ναι χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Έχει δει κανείς με Franko kernel κατανάλωση κάτω από 1.4%/h με Wi-Fi on και τα sync κανονικά ανοικτά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Έχει δει κανείς με Franko kernel κατανάλωση κάτω από 1.4%/h με Wi-Fi on και τα sync κανονικά ανοικτά; Θα δοκιμασω φρανκο γτ δεν ξέρω ρε γμτ με hells τώρα 2 εβδομάδες με το ζόρι βγάζω 3 ώρες άντε 3.30.με Φράνκο εβγαζα μια ωρα παραπάνω με ίδια χρηση.βέβαια ο hells είναι πιο σβέλτος. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εγώ δοκιμάζω τον Franko plus και θυμάμαι ότι αντίστοιχα με hells έβγαζα γύρω στο 1.7%/h. Οπότε φαίνεται να είναι καλός. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Carbon, hell 39 όλα ανοιχτά 2g με Greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν βάζω greenify. Με τόση Ραμ δεν χρειαζεται.θα βάλω τον νεο Φράνκο σήμερα να δοκιμασω.εγώ δουλεύω μισή μέρα 3g κ μισή wifi Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν βάζω greenify. Με τόση Ραμ δεν χρειαζεται.θα βάλω τον νεο Φράνκο σήμερα να δοκιμασω.εγώ δουλεύω μισή μέρα 3g κ μισή wifi εγώ έχω grennify όχι για την Ram άλλα για την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 εγώ έχω grennify όχι για την Ram άλλα για την μπαταρία Εγώ δεν είχα δει διαφορά παντως. :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 εγώ έχω grennify όχι για την Ram άλλα για την μπαταρία Ακριβως.Ποιος ο λογος να τρεχει μια εφαρμογη που δεν χρησιμοποιω ποτε,π.χ. Google+ , Currents , ή να τρεχει οταν δε θελω π.χ. Tune In Radio , Box κλπ.??Ειδικα αν εχουν και auto sync ή wakelocks?Μετρημενο σου τρωνε ~10% μπαταρια.Βεβαια εγω ο noobας πλεον με την full stock 4.3 και με κλειδωμενο bootloader δεν κανει να μιλαω για τετοια αλλα εχε χαρη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Έχω και εγώ αγορασμένο το Greenify από τότε που είχα το Galaxy nexus και είναι φοβερό πρόγραμμα αλλά η αλήθεια είναι ότι δε το χρησιμοποιώ στο 4. Πάει τόσο σφαίρα το κινητο που δεν έχω πολλά να κερδίσω με το να επέμβω στη λειτουργία του. Δε νομίζω το όφελος στη μπαταρία να είναι τόσο σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παιδιά με την τελευταία unicorns 3.9 έφτασα τις 7 ώρες οθόνης :blink: με μαξ φρικουενση στα 1458mhz..δεν ξέρω τι κέρνελ έχει (για στοκ μου κάνει γιατί δουλεύει το mpdesicion) αλλά δουλεύει πολύ καλά!σκέφτομαι να την δοκιμάσω και με faux κέρνελ να δω πως θα πάει αν και δεν νομίζω να πάει καλύτερα..θα ανεβάσω και εικόνες αργότερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Βεβαια εγω ο noobας πλεον με την full stock 4.3 και με κλειδωμενο bootloader δεν κανει να μιλαω για τετοια αλλα εχε χαρη :lol: :lol: :lol: παιδιά με την τελευταία unicorns 3.9 έφτασα τις 7 ώρες οθόνης :blink: με μαξ φρικουενση στα 1458mhz..δεν ξέρω τι κέρνελ έχει (για στοκ μου κάνει γιατί δουλεύει το mpdesicion) αλλά δουλεύει πολύ καλά!σκέφτομαι να την δοκιμάσω και με faux κέρνελ να δω πως θα πάει αν και δεν νομίζω να πάει καλύτερα..θα ανεβάσω και εικόνες αργότερα!! Για βαλε κανα screenshot ρε φιλε γιατι εριξες βομβα μεσημεριατικα :p με τι χρηση το εκανες αυτο το νουμερο?? Edited October 17, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παιδιά με την τελευταία unicorns 3.9 έφτασα τις 7 ώρες οθόνης :blink: με μαξ φρικουενση στα 1458mhz..δεν ξέρω τι κέρνελ έχει (για στοκ μου κάνει γιατί δουλεύει το mpdesicion) αλλά δουλεύει πολύ καλά!σκέφτομαι να την δοκιμάσω και με faux κέρνελ να δω πως θα πάει αν και δεν νομίζω να πάει καλύτερα..θα ανεβάσω και εικόνες αργότερα!! Σε λειτουργεία πτήσης και την οθόνη ανοιχτή χωρίς να κανεις κάτι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts